irina1969 Опубліковано: учора в 19:13 Поділитись Опубліковано: учора в 19:13 Тільки що, Бармалей сказав: а нафиг он нужен если в разгар наступления (к сожалению какого то тупого и неудачного) ставал доктором философии или чего то там такого дійсно, треба ж ось так 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 19:14 Поділитись Опубліковано: учора в 19:14 18 минут назад, 988888 сказал: Над Харьковом? А сколько там от ЛБС? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 19:21 Поділитись Опубліковано: учора в 19:21 3 минуты назад, irina1969 сказал: дійсно, треба ж ось так я мыслю по другому - результат какой? как происходил процесс? что пошло не так в наступлении на самое укрепленное направлении на то время у врага? какого хрена вообще тупо долбили это самое укрепленное направление? ну и делаю выводы... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 19:26 Поділитись Опубліковано: учора в 19:26 2 хвилини тому, Бармалей сказав: я мыслю по другому - результат какой? как происходил процесс? что пошло не так в наступлении на самое укрепленное направлении на то время у врага? какого хрена вообще тупо долбили это самое укрепленное направление? ну и делаю выводы... Ви можете "мьіслить" як завгодно, але «Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 19:31 Поділитись Опубліковано: учора в 19:31 Свежачок. Люблю слушать вместо аудио книг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 19:32 Поділитись Опубліковано: учора в 19:32 1 минуту назад, irina1969 сказал: Ви можете "мьіслить" як завгодно, але «Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны» вот свои личные выводы и озвучиваю... ну а кто хочет кумира создавать, пусть создает, хоть это и смертный грех) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 19:42 Поділитись Опубліковано: учора в 19:42 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 19:52 Поділитись Опубліковано: учора в 19:52 31 хвилину тому, Бармалей сказав: я мыслю по другому - результат какой? как происходил процесс? что пошло не так в наступлении на самое укрепленное направлении на то время у врага? какого хрена вообще тупо долбили это самое укрепленное направление? ну и делаю выводы... www.nytimes.com/interactive/2025/03/29/world/europe/us-ukraine-military-war-wiesbaden.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 19:54 Поділитись Опубліковано: учора в 19:54 (змінено) Валерій Залужний був Головнокомандувачем Збройних Сил України з 27 липня 2021 року по 8 лютого 2024 року. У п'ятницю, 9 лютого, президент України Володимир Зеленський присвоїв колишньому головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному звання Героя України з врученням ордену «Золота Зірка». glavcom.ua/country/politics/proshchalni-obijmi-zelenskoho-ta-zaluzhnoho-foto-dnja-985226.html Президент Володимир Зеленський і Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний обговорили оновлення керівництва ЗСУ під час зустрічі на Банковій у четвер, 8 лютого. Як інформує Україна молода, про це Верховний Головнокомандувач і «залізний» генерал одночасно (хвилина в хвилину: 17.59), а відтак узгоджено повідомили у соцмережах. За словами Залужного, під час «важливої та серйозної розмови» з президентом прийнято рішення про необхідність зміни підходів та стратегії. Президент подякував Залужному за два роки захисту України та обговорив з ним, якого оновлення потребують Збройні Сили України. Крім того, обговорили, хто може бути в оновленому керівництві Збройних Сил України. «Час для такого оновлення – саме зараз. Запропонував Валерію Федоровичу й надалі бути в команді», - написав лава держави. Тоді як Валерій Залужний констатував: «В перші найскладніші дні Великої Війни ми вистояли проти підлого та сильного ворога. Вистояли разом. Наша битва триває і щодня змінюється. Завдання 2022 року відрізняються від завдань 2024 року. Тому усі повинні змінитись та адаптуватись до нових реалій також. Щоб перемогти теж разом». Генерал також висловив вдячність команді та воїнам ЗСУ: «Вдячний усім, хто поруч. Команді Генерального штабу, Міністерства оборони, Президенту України. Я пишаюсь кожним та кожною в Збройних Силах України, які захищають майбутнє наших дітей. Усіма солдатами, сержантами та офіцерами. Схиляю голову перед усіма, хто віддав своє життя за Україну і свободу. Пам’ятаємо і помстимося за всіх. Українці обов'язково переможуть». umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/181330 Змінено учора в 19:55 користувачем 7351 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 20:02 Поділитись Опубліковано: учора в 20:02 17 хвилин тому, Бездомный сказав: чого він весь час ниє? у них армія модернізується, щодобові просування на земл. кожен день одне і те саме - "ситуація погіршується", "захопили населений пункт" і т.д. завдяки чому? завдяки Кабам в першу чергу. Чому партнери не дають ппо для прикриття фронту і відігнати авіацію? - бо їх влаштовує, що вбивають українців. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 20:07 Поділитись Опубліковано: учора в 20:07 3 минуты назад, akineo сказал: завдяки Кабам в першу чергу это на 3м месте (имхо) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 20:31 Поділитись Опубліковано: учора в 20:31 23 хвилини тому, Бармалей сказав: это на 3м месте (имхо) Цитата озвучьте весь список пожалуйста (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 20:58 Поділитись Опубліковано: учора в 20:58 Цитата Луцький НТУ відрахував понад 1000 студентів після скасування відстрочки для здобувачів другої чи третьої освіти, повідомила ректорка Ірина Вахович. Вона пояснила, що частина чоловіків вступали не заради знань, а щоб уникнути мобілізації. Після змін у законі кількість таких студентів різко скоротилася — тепер, за її словами, «реально навчаються». а звідки вони знають, чому вони навчались? розслідування було, суд? ні. просто захотіли і ліквідували таку можливість. це як доказ фейкового одруження. типу "молоді" не кохають одне одного. а є тест на кохання? може я від мілф кайфую. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 17 часов назад, рыбак сказал: Позволю себе процитировать американского еврея Ноам Хомски--. "В течение последних 50 лет успехи в развитии науки привели к образованию все увеличивающегося разрыва между знаниями простых людей и сведениями, которыми обладают и пользуются господствующие классы. Благодаря биологии, нейробиологии и прикладной психологии, «система» получила в свое распоряжение передовые знания о человеке, как в области физиологии, так и психики Системе удалось узнать об обычном человеке больше, чем он сам о себе знает. Это означает, что в большинстве случаев система обладает большей властью и в большей степени управляет людьми, чем они сами." А если это все еще и положить на цифровую глобализацию. Страшно становится. Один я был в ситуации когда рядом со мной в комнате люди разговаривают о какой-то ранее совершенно незнакомой мне, первый раз слышимой мною, и узконаправленной фигне - а через 10 минут я рекламу этой фигни вижу на экране телефона который все это время просто лежал рядом в режиме сна? Змінено 23 години тому користувачем katso 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 3 часа назад, sergio сказал: Свежачок. Люблю слушать вместо аудио книг. Вы там аккуратнее с этими видео, не верьте всему что говорят. Например в одном из них я услышал фразу (на русском языке) "я поженился" - что-то я не слышал чтоб в Украине так говорили. Или я не прав и где-то говорят? Или палятся на мелочах? Информационная война существует, странно если б ее не было в разгар боевых действий... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) як вам слово з кацапоновояза - антивоенщина Змінено 19 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 4 часа назад, katso сказал: Вы там акуратнее с этими видео, не верьте всему что говорят. Например в одном из них я услышал фразу (на русском языке) "я поженился" - что-то я не с Кстати лышал чтоб в Украине так говорили. Или я не прав и где-то говорят? Или палятся на мелонгчах? Информационная война ует, странно если б ее не было в разгар боевых действий. Кстати да, послушал сложилось впечатление, что пацан сказку рассказывает. Все в общих чертах, без нюансов. На днях тут другой видос выкладывал, чувствуется по всему, что история настоящая. Еще иэтот канал Ютуб заблочил по просьбе соответствующих органов Украины. youtu.be/UpR8hluTVhk?si=ogJRfa3Cklf4s06b Пы. Сы. Я километрах в восьми от черты города живу, уже каждодневное добирание в город и назад стает похожим на выход через границу. Мусора с ТЦК постно мобильные блокосты в разных точках пути устраивают. На днях вообще ехал домой то после, как пару машин посигналило, что впереди стоят (кто фарами, а опытный водила на бусе вообще похлопал себя пр плечу 😺) Съехал с дороги и стоял, минут 30 пока мусоровоз, а за ним Дастер ТЦКашников миммо проехали. Змінено 18 годин тому користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 9 годин тому, DmiVady сказав: Самі бабИ ... Пекаль у клоуна гарно висить, може хтось навчить, якщо знайдеться такий ) початку 2022 року затримано майже 30 тис осіб під час спроби незаконного перетину кордону. Незаконно перетнули кордон ще 44 тисяч 900 осіб. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 27 минут назад, sergio сказал: На днях тут другой видос выкладывал, чувствуется по всему, что история настоящая Не, там тоже куча нестыковок. Во первых 55 лет, житель Киева, с каким -то левым напарником. Если верить ему, это район севера Житомирской или на стыке Киевской, в районе Чернобыля маловероятно, Черниговская тоже не очень подходит. Больше 4 суток это бред, знаю как за 12 часов . Знаю плюс минус те районы, сложилось мнения что чистая выдумка, чего-то он конечно слышал от знакомых, короче имхо придумал рассказ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 8 минут назад, Vinsol2009 сказал: початку 2022 року затримано майже 30 тис осіб під час спроби незаконного перетину кордону. Незаконно перетнули кордон ще 44 тисяч 900 осіб. Але заходим на сайт, і що ми там бачимо😎 www.politiadefrontiera.ro/en/main/i-evaluation-of-the-activities-of-the-romanian-border-police-in-2024-9102.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 13 минут назад, ks6 сказал: Не, там тоже куча нестыковок. Во первых 55 лет, житель Киева, с каким -то левым напарником. Если верить ему, это район севера Житомирской или на стыке Киевской, в районе Чернобыля маловероятно, Черниговская тоже не очень подходит. Больше 4 суток это бред, знаю как за 12 часов . Знаю плюс минус те районы, сложилось мнения что чистая выдумка, чего-то он конечно слышал от знакомых, короче имхо придумал рассказ. За 12 часов возможно раньше было. Если там в 10 км от границы заграждение было, тр только такой кусок по пересеченке пол дня можно идти. 55 лет реально. Была история как чувак после 60 ти выходил с сыном бо тот не мог напарника найти, а батя там спец по туризму. Много хюансов, мне кстати про носки понравилось, когда ботинки мокрые, как поступать. Кстати, что ягоза плоскогубцами не режется в отличие от колючки тоже не знал. Чувак отметил, что взял болторез от Топекса и еле перерезал ягозу. Змінено 18 годин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 8 годин тому, akineo сказав: чого він весь час ниє? Він і 23 роки тому нив, що меч його улюбленої імперії зламали. Доречі, він тоді (у 2002) точно вказав дату початку війни - 2014 рік. 7 годин тому, akineo сказав: а є тест на кохання? Тричі за ніч 5 годин тому, katso сказав: я был в ситуации когда рядом со мной в комнате люди разговаривают о какой-то ранее совершенно незнакомой мне, первый раз слышимой мною, и узконаправленной фигне - а через 10 минут я рекламу этой фигни вижу на экране телефона который все это время просто лежал рядом в режиме сна Это происходит постоянно, причем давно ) Можно было б уже и привыкнуть )) Змінено 17 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 11 минут назад, sergio сказал: За 12 часов возможно раньше было. Если там в 10 км от границы заграждение было, тр только такой кусок по пересеченке пол дня можно идти. 55 лет реально. Была история как чувак после 60 ти выходил с сыном бо тот не мог напарника найти, а батя там спец по туризму. Много хюансов, мне кстати про носки понравилось, когда ботинки мокрые, как поступать. Кстати, что ягоза плоскогубцами не режется в отличие от колючки тоже не знал. Чувак отметил, что взял болторез от Топекса и еле перерезал ягозу. Все намного проще. Это не западная граница. Даже я , если с недельку подготовлюсь, с большой долей вероятности пройду. Вопрос зачем и что в той Европе делать и каков в итоге будет статус у этих людей там и тут. Плюс еще не все пройдут беседу с белорусскими органами. Там тоже возможны неприятные варианты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 10 минут назад, ks6 сказал: Все намного проще. Это не западная граница. Даже я , если с недельку подготовлюсь, с большой долей вероятности пройду. Вопкаком-! рос зачем и что в той Европе делать и каков в итоге будет статус у этих людей там и тут. Плюс еще не все пройдут беседу с белорусскими органами. Там тоже возможны неприятные варианты. Именно. В одном из старых видео чувак так и сказал, что выйти это только половина дела. Подумайте, что будете там делать. Сидеть в каком-нибудь лагере для беженцев в Германии вместе с арабами? Или, как смотрю один канал, чувак в Польше, то пахал за минималку на заводе LG(пoтогонка), то теперь в курьеры Глово пошёл-пол дня под дождём пицу за 200 зл развозил-зато доволен как слон, что больше, чем на заводе. Такое себе. 😏 Кстати в видео упоминал, что в ИВС с ними чувк какой то сидел его не отпускалии бо он вроде капитан украинской армии. Змінено 17 годин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 9 годин тому, Бармалей сказав: а нафиг он нужен если в разгар наступления (к сожалению какого то тупого и неудачного) ставал доктором философии или чего то там такого чомусь після зняття його ЗСУ почали відступати і відступають до сих пір. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз