US7IGN Опубліковано: В суботу в 10:37 Поділитись Опубліковано: В суботу в 10:37 2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Я просто хотів нагадати, що в основі реноме діяча, лежить більшою частиною вміння або можливості організовувати піар-кампанії, і навпаки створювання піар акцій, що можуть знищити не тільки візаві, а в підсумку усю країну. ну це теж зводиться до здатності повести за собою натовп. питання лише куди і навіщо. і не забувати що після досягнення мети лідером, натовп не розходиться, а стоїть і чекає позаду. і про це треба теж завчасно подумати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В суботу в 10:38 Поділитись Опубліковано: В суботу в 10:38 4 хвилини тому, US7IGN сказав: здається ви патріотизм з пропагандою плутаєте Це споріднені процеси, як бабло та влада тощо ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 10:38 Поділитись Опубліковано: В суботу в 10:38 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Так були ж небезпечні нападники, ось ці, наприклад: 😉 ну ви ще спільні фотки з потужним та кідаловим покажіть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 10:43 Поділитись Опубліковано: В суботу в 10:43 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Це споріднені процеси, як бабло та влада тощо ) хтось це читав вже? en.wikipedia.org/wiki/Fractal_Noise новий тренд до речі. з перекладами мабуть на парашці важко стало, тому все одно крадуть, але викладують на оригіналі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В суботу в 10:44 Поділитись Опубліковано: В суботу в 10:44 10 хвилин тому, US7IGN сказав: здається ви патріотизм з пропагандою плутаєте Так патріотизм - це наслідок пропаганди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В суботу в 10:46 Поділитись Опубліковано: В суботу в 10:46 (змінено) 9 хвилин тому, DmiVady сказав: Так були ж небезпечні нападники, ось ці, наприклад: 😉 Я то обох останніх президентів однаково приблизно відношусь. Просто цікаво, що скажуть форумчани,які тут ледь не готові побити опонентів на цей бойовик на банковій) Змінено В суботу в 10:46 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В суботу в 10:55 Поділитись Опубліковано: В суботу в 10:55 5 хвилин тому, US7IGN сказав: хтось це читав вже? en.wikipedia.org/wiki/Fractal_Noise новий тренд до речі. з перекладами мабуть на парашці важко стало, тому все одно крадуть, але викладують на оригіналі Дякую, не знайомий з цим автором. На Якабо книжка вже є, продають, але я не впевнений, що переклад не підстрочний ) Не поважаю підстрочники, індійських бидлокодерів нагадують ) ... Гарний художній переклад, від тямучого перекладача, навіть, коли слова ставлять не як в автора (аби це не міняло ідеї) тішить мені око і душу. А підстрочник, як на мене, то для новин та технічних текстів) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В суботу в 11:14 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:14 1 година тому, US7IGN сказав: китайці кинуть кацапів як і штати нас вони будуть продавати все аби платили. Китайці можуть виконати будь яке замовлення чи проект. а наші все чекають. коли їм дадуть готове від партнерів. тенденція війни хренова... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 11:17 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:17 (змінено) 40 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Так патріотизм - це наслідок пропаганди. Та ладно ) Коли птах, бібізяна або левиний прайд захищає свою територію - це наслідок пропаганди? )) Це тупо територіальний інстинкт, в якому одна ДНК конкурує з іншою ДНК за ресурси. Якщо уважно читати писанину "патріотів" (хоча б на цьому форумі), там завжди можна знайти слова "наша територія", "моя земля" etc. Євреї розділилися на тих, для кого Ізраїль - це територія, і на тих, для кого “Asgard is not a place, it is it's people”. І тільки цигани звільнилися від колеса Дхарми ) Змінено В суботу в 11:25 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В суботу в 11:28 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:28 1 хвилину тому, vadimv сказав: Та ладно ) Коли птах, бібізяна або левиний прайд захищає свою територію - це наслідок пропаганди? )) Це тупо териториальний інстинкт, в якому ДНК конкурує з іншою ДНК за ресурси. Якщо уважно читати писанину "патріотів" (хоча б на цьому форумі), там завжди можна знайти слова "наша територія", "моя земля" etc. І лише эвреї розділилися на тих, для кого Ізраїль - це територія, і на тих, для кого “Asgard is not a place, it is it's people”. І тільки цигани звільнилися від колеса Сансари ) Територіальний інстинкт - це не патріотизм. Патріотизм не існує у тварин, патріотизм - це про підтримку своєї держави незалежно від того, правильно вона чинить чи ні. Гарний приклад патріотизму - кацапи, вони зараз воюють за свою державу чи підтримують війну попри будь-що. І це результат гарної пропаганди. Тільки чомусь цей приклад, коли його наводиш, не подобається місцевим патріотам:) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В суботу в 11:29 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:29 42 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Так патріотизм - це наслідок пропаганди. Больше всего о патриотизме могут рассказать настоящие украинские патриоты --" ОЛЕКСІЙ ГОНЧАРЕНКОНародний депутат України 14 березня 2012, 14:58 Эйнштейн 14 марта появился на свет Альберт Эйнштейн. Выдающийся ученый и мыслитель, он стал живым символом науки. Пользуясь очережной годовщиной его рождения хочу просто процитировать некторые его мысли..... "Мир, каким я его вижу". 1931: Тот, кто довольно марширует под музыку в строю, уже заслужил мое презрение. Мозгом он был наделен по ошибке, ему вполне было бы достаточно и спинного мозга. С этим позором цивилизации должно быть покончено. Героизм по команде, бессмысленная жестокость и омерзительная бессмысленность, называющаяся патриотизмом – как сильно я ненавижу все это, какой низкой и подлой является война. Я предпочел бы быть разорванным на куски, чем быть частью этого грязного действа. Я убежден, что убийство под предлогом войны не перестает быть убийством. Бесконечны лишь Вселенная и глупость человеческая. Хотя насчет первой у меня имеются сомнения." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 11:35 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:35 (змінено) 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Територіальний інстинкт - це не патріотизм. Патріотизм не існує у тварин, патріотизм - це про підтримку своєї держави незалежно від того, правильно вона чинить чи ні. Тю, ну додайте до територіального інстинкту ще й стадний - і буде вам ваш "патріотизм", коли вовки підтримують свою зграю незалежно від того, чи правильно вона загризає теля. Кацапи в силу того, що походять від денисівців (або ще якихось троглодитів) і ментально живуть в палеоліті, просто ближче до природи, в них ті інстинкти сильніше проявляються. А якщо інстинкти поламані - то на пропаганді далеко не заїдеш. Мені он 10 років в школі мізки патріотичною пропагандою промивали - результату нуль. 10 хвилин тому, рыбак сказав: Эйнштейн Как известно, был евреем. Про них выше написано. Змінено В суботу в 11:40 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В суботу в 11:43 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:43 1 хвилину тому, vadimv сказав: Тю, ну додайте до територіального інстинкту ще й стадний - і буде вам ваш "патріотизм", коли вовки підтримують свою зграю незалежно від того, чи правильно вона загризає теля. Кацапи в силу того, що походять від денисівців і ментально живуть в палеоліті, просто ближче до природи, в них ті інстинкти сильніше проявляються. Якщо інстинкти поламані - то на пропаганді далеко не заїдеш. Мені он 10 років в школі мізки патріотичною пропагандою промивали - результату нуль. Ви дуже все любите переводити на інстинкти. Звісно, вони відіграють величезну роль, але все ж таки люди більш складні істоти, ніж бібізяни. Не всі чогось, правда:))) Щодо вашого прикладу з 10 років у школі, то тут все просто, сила впливу пропаганди зворотньо пропорційна інтелекту, якщо він є, то рано чи пізно починаєш задавати правильні питання і пропаганда стає безсилою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В суботу в 11:45 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:45 8 хвилин тому, vadimv сказав: Якщо інстинкти поламані - то на пропаганді далеко не заїдеш. Мені он 10 років в школі мізки патріотичною пропагандою промивали - результату нуль. І до речі, інстинкти у вас не поламані, ви їх просто контролюєте. Ідіть в окоп і вони швидко повернуться:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 11:51 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:51 (змінено) 14 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ви дуже все любите переводити на інстинкти. Звісно, вони відіграють величезну роль, але все ж таки люди більш складні істоти, ніж бібізяни. Не варто все занадто ускладнювати, насправді людина не дуже далеко відійшла від бібізяни. Так вважає навіть професор Сапольські, який тих бібізян 20 років вивчав, живучи серед них в Кенії. 14 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Не всі чогось, правда:))) Ну як "чогось" - у них жеж різні набори генів в ДНК. Навіть у рудих котів геном відрізняється від інших ) 13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: І до речі, інстинкти у вас не поламані, ви їх просто контролюєте. Ідіть в окоп і вони швидко повернуться:)) Мені інстинкт самозбереження не дозволяє ) Він чогось занадто превалює над територіальним і стадним )) 13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Щодо вашого прикладу з 10 років у школі, то тут все просто, сила впливу пропаганди зворотньо пропорційна інтелекту, якщо він є, то рано чи пізно починаєш задавати правильні питання і пропаганда стає безсилою. Та ладно ) Якби я був такий розумний, то давно б вже заснував якусь релігію криптопроект і став мільярдером )) А не сидів би в єгипетському готелі ))) Змінено В суботу в 11:59 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В суботу в 11:57 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:57 (змінено) 7 хвилин тому, vadimv сказав: Не варто все занадто ускладнювати, насправді людина не дуже далеко відійшла від бібізяни. Так вважає навіть професор Сапольські, який тих бібізян 20 років вивчав. Не дуже далеко - це дуже відносний термін. Це шлях в багато тисяч років. Еволюція - дуже повільний процес. Але він йде і це помітно навіть по вас. Ви ж не заперечуєте, що сьогоднішній перекладач-фрілансер таки відрізняється від селянина Сумської губернії дев'ятнадцятого сторіччя, яким, можливо, був ваш прапрадід? Змінено В суботу в 11:58 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 12:02 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:02 (змінено) 2 часа назад, US7IGN сказал: а потім німці видали наколотих апельсинів і поперло та там дебільні англійці з французами намагалися врятувати збанкрутілого союзника по Антанті Змінено В суботу в 12:02 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 12:05 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:05 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Ви ж не заперечуєте, що сьогоднішній перекладач-фрілансер таки відрізняється від селянина Сумської губернії дев'ятнадцятого сторіччя, яким, можливо, був ваш прапрадід? Я б сказав, що різниця в основному в тому, що діди-прадіди могли випити літру самогонки, закусити цибулиною і весело співати пісні, а мені після першої склянки вже буде не до пісень ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В суботу в 12:17 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:17 48 минут назад, Dmitriy_S сказал: Територіальний інстинкт - це не патріотизм. Патріотизм не існує у тварин, патріотизм - це про підтримку своєї держави незалежно від того, правильно вона чинить чи ні. Гарний приклад патріотизму - кацапи, вони зараз воюють за свою державу чи підтримують війну попри будь-що. І це результат гарної пропаганди. Тільки чомусь цей приклад, коли його наводиш, не подобається місцевим патріотам:) Чому у нас тоді пропаганда погано працює? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 12:24 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:24 6 хвилин тому, sergio сказав: Чому у нас тоді пропаганда погано працює? а що у нас краще за корупцію взагалі працює? 1 година тому, DmiVady сказав: не знайомий з цим автором. так і я не знайомий ) поки що скачав в оригіналі ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: В суботу в 12:28 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:28 7 минут назад, sergio сказал: Чому у нас тоді пропаганда погано працює? Вона у нас чудово працює. Нам по сю пору сяє з усіх щілин легітимний потужний, завтрашня перемога, Крим , НАТО і вже буквально післязавтра - Євросоюз. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В суботу в 12:30 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:30 44 минуты назад, vadimv сказал: . Как известно, был евреем. Про них выше написано. Какие еще евреи ? Где евреи? Вы думаете, что я отслеживаю вашу бредятину , которую вы тут сутками строчите ? Если вас , с вашим братом по разуму Бездомным , отключить от гугла , вы не сможете дать ответ на несколько вопросов по определению тех терминов , которые употребляете в своей писанине. Меня иногда забавляет , как тут вас троллят , а мне не всегда в настроение , да и грешно, над убогими . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В суботу в 12:37 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:37 17 минут назад, sergio сказал: Чому у нас тоді пропаганда погано працює? отлично работает...народ лишился с 2004 года всего, кроме обязанностей и особо не вякает, так немного повоняют некоторые и перестанут (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В суботу в 12:39 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:39 10 хвилин тому, murava сказав: Вона у нас чудово працює. Нам по сю пору сяє з усіх щілин легітимний потужний, завтрашня перемога, Крим , НАТО і вже буквально післязавтра - Євросоюз. Ефективність пропаганди оцінюється по результату. Черги в ТЦК бачите? Так отож. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 12:40 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:40 (змінено) 10 хвилин тому, рыбак сказав: Какие еще евреи ? Где евреи? Часть из которых переехала на "землю обетованную" побегать с автоматом, а часть решила, что им та земля не уперлась и лучше жить где-то в Америке ) Змінено В суботу в 12:41 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз