Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

13 хвилин тому, DmiVady сказав:

Я не відповім на ваше питання ) можете зайти на канал Флеша і висловити йому своє "фе" )

Я бачу сенс не в мові контенту, а самому контенті, мовні питання то не до мене, в мене навіть вишиванки з шароварами нема )

Та розслабтесь, в мене з тим підментованим чмом особисті стосунки:)

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Та розслабтесь, в мене з тим підментованим чмом особисті стосунки:)

Та я і не напружувався)  

Трохи здивувало, але то таке)

Посилання на коментар

34 хвилини тому, loader сказав:

Не берусь оцінювати досконалість, бо не експерт-мовознавець, тим паче по форуму виключно (текст). Але вцілому - в чому колізія? одне іншому не завада, це різні площини. 

Ти  хіба *** в мойому роті оцінюватимеш. Ненавиджу таких ублюдків. Мене аж передборгує від таких виблядків.

• Дякую 1
Посилання на коментар

13 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Ти  хіба *** в мойому роті оцінюватимеш. Ненавиджу таких ублюдків. Мене аж передборгує від таких виблядків.

Вы,очевидно, хотели сказать "в свойому". По Фрейду получилось. Хотя в целом вы мне нравитесь немного больше, чем ваш оппонент.Не люблю патриотов,прячущихся от ТЦК. Лицемеры. Или иди умри за Украину или сиди молчи. Ну синдором биполярного расстройства у большинства в стране давно уже пристально изучается, а паны с ТЦК даже пытаются вылечить, пока не особо успешно. Хотя бурятов уже меньше боятся стали😀

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

8 годин тому, sergio сказав:

Про СЗЧ не знаю, а ось хлопці які збираються виходити, вивчають реєстри судових рішень про накладання штрафів за спробу незаконного перетину кордону. Робиться для аналізу ділянок кордону де найменше і найбільше таких штрафів, тобто відбулось затримань з метою планування маршруту. 

Тим більше в рішенв суду часом пишуть обставини та місце затримання. 

Бачив відос, що навіть є онлайн мапа зроблена небайдужими  ухилянтами  на якій вздовж кордону клікаєш на відповідні іконки і пише скільки тут відбулось затримань і посилання на відповідні рішення суду. 😎

Що ти там, ше й до мене вирішив доєбаться? Ну таке:) 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Данило Терпило сказав:

Вы,очевидно, хотели сказать "в свойому". По Фрейду получилось. Хотя в целом вы мне нравитесь немного больше, чем ваш оппонент.Не люблю патриотов,прячущихся от ТЦК. Лицемеры. Или иди умри за Украину или сиди молчи. Ну синдором биполярного расстройства у большинства в стране давно уже пристально изучается, а паны с ТЦК даже пытаются вылечить, пока не особо успешно. Хотя бурятов уже меньше боятся стали😀

Боти йдуть нахер:)))

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

кацапський Су-25, збитий своїм же напарником-дегенератом в момент пуску некерованих авіаційних ракет під Соледаром

Голівуд відпочиває...

коли це сталося ? Зараз ?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Бездомный сказав:

А яка разниця?

Посилання на коментар

4 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

А яка разниця?

Соледар  в тилу в кацапів .

Так , вже побачив у новинах.

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

56 хвилин тому, Бездомный сказав:

Съогодні

image.thumb.png.ba05dd95b89c7129e50bb75dd510a1f7.png

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, vadimv сказав:

Съогодні

И упасть опаленным звездой по имени Солнце:))

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

И упасть опаленным звездой по имени Солнце:))

Виктор Пелевин спрашивает PRов:

Насколько осознают сами политтехнологи возможные результаты своей работы? Не имеем ли мы дело с разработкой и производством оружия массового информационного поражения, о мощности которого могут не догадываться даже его разработчики? Не являются ли современные технологии обработки массового сознания развитием разработок геббельсовской и сталинской пропаганды?

Доставляет ли им наслаждение осознание того, что они могут привести к власти любого идиота? Презирают ли они своих клиентов?

• Сумно 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, vadimv сказав:

Виктор Пелевин спрашивает PRов:

Насколько осознают сами политтехнологи возможные результаты своей работы? Не имеем ли мы дело с разработкой и производством оружия массового информационного поражения, о мощности которого могут не догадываться даже его разработчики? Не являются ли современные технологии обработки массового сознания развитием разработок геббельсовской и сталинской пропаганды?

Доставляет ли им наслаждение осознание того, что они могут привести к власти любого идиота? Презирают ли они своих клиентов?

Доставляє. І шо?

• Дякую 1
Посилання на коментар

хтось вже набухався і сидить на форумі 

я думав ядерку побачимо в Україні, а воно он де буде .. 

чи у них не має? є у Пакистану. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

Я не по підарам, тому свій *** тобі в рота не пхатиму. 

На рахунок всього іншого - ти ж чмо яке зїбалось і среш тут як не в себе, тому те що тебе коробить - виключно твоя проблема. 

Змінено користувачем loader
  • Лайк 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Данило Терпило сказав:

.Не люблю патриотов,прячущихся от ТЦК. Лицемеры. Или иди умри за Украину или сиди молчи. Ну синдором биполярного расстройства у большинства в стране давно уже пристально изучается, а паны с ТЦК даже пытаются вылечить, пока не особо успешно. Хотя бурятов уже меньше боятся стали😀

Якщо таке каже військовий - це можна зрозуміти. Якщо це каже незрозуміле чмо - ну камон, не петросянь тут. 

Правда в тому що не всі патріоти воюють з різних причин. В житті більше ніж 2 кольори. А коментар щодо мови мав досить практичне значення, бо контекст був публічний виступ. Багато людей які не воюють роблять свій невеликий внесок. Багато хто буде воювати ще. 

Та і зрештою я і не називався патріотом, не розповідав байки який я воювака чи щось подібне, але армію підтримую з 2014 року. Півтора роки вже дрони відправляю не за чиїсь гроші, а за свої, без ніяких грамот, бронювань чи інших привілеїв. 

Змінено користувачем loader
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Интересно чем возня Израиль-Иран закончится.

Иран ответил, теперь слово за сионистами.

Посилання на коментар

зломають кілька нпз і будуть дивитись. може дохерачать ядерну інфраструктуру. Іран по американських базах не вдарив. пропи***івся

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 минут назад, DimaF сказал:

Интересно чем возня Израиль-Иран закончится.

Иран ответил, теперь слово за сионистами.

Та ракетами ещё пару дней покидаются и на  этом закончится. Для интереса посмотрел километров 800 между Израилем  и Ираном. Так, что там даже часть Шахедов не долетит. 

Посилання на коментар

18 минут назад, karlito сказал:

Іран по американських базах не вдарив. пропи***івся

Ну они не совсем идиоты.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...