Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Я не відповім на ваше питання ) можете зайти на канал Флеша і висловити йому своє "фе" ) Я бачу сенс не в мові контенту, а самому контенті, мовні питання то не до мене, в мене навіть вишиванки з шароварами нема ) Та розслабтесь, в мене з тим підментованим чмом особисті стосунки:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Та розслабтесь, в мене з тим підментованим чмом особисті стосунки:) Та я і не напружувався) Трохи здивувало, але то таке) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 34 хвилини тому, loader сказав: Не берусь оцінювати досконалість, бо не експерт-мовознавець, тим паче по форуму виключно (текст). Але вцілому - в чому колізія? одне іншому не завада, це різні площини. Ти хіба *** в мойому роті оцінюватимеш. Ненавиджу таких ублюдків. Мене аж передборгує від таких виблядків. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Буває... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Вибачте, якщо був сильно відвертим. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Данило Терпило Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 13 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ти хіба *** в мойому роті оцінюватимеш. Ненавиджу таких ублюдків. Мене аж передборгує від таких виблядків. Вы,очевидно, хотели сказать "в свойому". По Фрейду получилось. Хотя в целом вы мне нравитесь немного больше, чем ваш оппонент.Не люблю патриотов,прячущихся от ТЦК. Лицемеры. Или иди умри за Украину или сиди молчи. Ну синдором биполярного расстройства у большинства в стране давно уже пристально изучается, а паны с ТЦК даже пытаются вылечить, пока не особо успешно. Хотя бурятов уже меньше боятся стали😀 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 8 годин тому, sergio сказав: Про СЗЧ не знаю, а ось хлопці які збираються виходити, вивчають реєстри судових рішень про накладання штрафів за спробу незаконного перетину кордону. Робиться для аналізу ділянок кордону де найменше і найбільше таких штрафів, тобто відбулось затримань з метою планування маршруту. Тим більше в рішенв суду часом пишуть обставини та місце затримання. Бачив відос, що навіть є онлайн мапа зроблена небайдужими ухилянтами на якій вздовж кордону клікаєш на відповідні іконки і пише скільки тут відбулось затримань і посилання на відповідні рішення суду. 😎 Що ти там, ше й до мене вирішив доєбаться? Ну таке:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 4 хвилини тому, Данило Терпило сказав: Вы,очевидно, хотели сказать "в свойому". По Фрейду получилось. Хотя в целом вы мне нравитесь немного больше, чем ваш оппонент.Не люблю патриотов,прячущихся от ТЦК. Лицемеры. Или иди умри за Украину или сиди молчи. Ну синдором биполярного расстройства у большинства в стране давно уже пристально изучается, а паны с ТЦК даже пытаются вылечить, пока не особо успешно. Хотя бурятов уже меньше боятся стали😀 Боти йдуть нахер:))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 час назад, vadimv сказал: кацапський Су-25, збитий своїм же напарником-дегенератом в момент пуску некерованих авіаційних ракет під Соледаром Голівуд відпочиває... IMG_1678.MP4 13 \u041c\u0411 · 0 загрузок коли це сталося ? Зараз ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 хвилини тому, Бездомный сказав: коли це сталося ? Зараз ? А яка разниця? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: А яка разниця? Соледар в тилу в кацапів . Так , вже побачив у новинах. Змінено 18 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Геніальна пісня своїх часів:) Третій раз сухаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 56 хвилин тому, Бездомный сказав: коли це сталося ? Зараз ? Съогодні Змінено 18 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 11 хвилин тому, vadimv сказав: Съогодні И упасть опаленным звездой по имени Солнце:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: И упасть опаленным звездой по имени Солнце:)) Виктор Пелевин спрашивает PRов: Насколько осознают сами политтехнологи возможные результаты своей работы? Не имеем ли мы дело с разработкой и производством оружия массового информационного поражения, о мощности которого могут не догадываться даже его разработчики? Не являются ли современные технологии обработки массового сознания развитием разработок геббельсовской и сталинской пропаганды? Доставляет ли им наслаждение осознание того, что они могут привести к власти любого идиота? Презирают ли они своих клиентов? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Особисто я насолоджуюся результатом:)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 14 хвилин тому, vadimv сказав: Виктор Пелевин спрашивает PRов: Насколько осознают сами политтехнологи возможные результаты своей работы? Не имеем ли мы дело с разработкой и производством оружия массового информационного поражения, о мощности которого могут не догадываться даже его разработчики? Не являются ли современные технологии обработки массового сознания развитием разработок геббельсовской и сталинской пропаганды? Доставляет ли им наслаждение осознание того, что они могут привести к власти любого идиота? Презирают ли они своих клиентов? Доставляє. І шо? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) хтось вже набухався і сидить на форумі я думав ядерку побачимо в Україні, а воно он де буде .. чи у них не має? є у Пакистану. Змінено 17 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому українські біженці там в ахуі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Ти хіба *** в мойому роті оцінюватимеш. Ненавиджу таких ублюдків. Мене аж передборгує від таких виблядків. Я не по підарам, тому свій *** тобі в рота не пхатиму. На рахунок всього іншого - ти ж чмо яке зїбалось і среш тут як не в себе, тому те що тебе коробить - виключно твоя проблема. Змінено 16 годин тому користувачем loader 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 2 години тому, Данило Терпило сказав: .Не люблю патриотов,прячущихся от ТЦК. Лицемеры. Или иди умри за Украину или сиди молчи. Ну синдором биполярного расстройства у большинства в стране давно уже пристально изучается, а паны с ТЦК даже пытаются вылечить, пока не особо успешно. Хотя бурятов уже меньше боятся стали😀 Якщо таке каже військовий - це можна зрозуміти. Якщо це каже незрозуміле чмо - ну камон, не петросянь тут. Правда в тому що не всі патріоти воюють з різних причин. В житті більше ніж 2 кольори. А коментар щодо мови мав досить практичне значення, бо контекст був публічний виступ. Багато людей які не воюють роблять свій невеликий внесок. Багато хто буде воювати ще. Та і зрештою я і не називався патріотом, не розповідав байки який я воювака чи щось подібне, але армію підтримую з 2014 року. Півтора роки вже дрони відправляю не за чиїсь гроші, а за свої, без ніяких грамот, бронювань чи інших привілеїв. Змінено 16 годин тому користувачем loader 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Интересно чем возня Израиль-Иран закончится. Иран ответил, теперь слово за сионистами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому зломають кілька нпз і будуть дивитись. може дохерачать ядерну інфраструктуру. Іран по американських базах не вдарив. пропи***івся 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 16 минут назад, DimaF сказал: Интересно чем возня Израиль-Иран закончится. Иран ответил, теперь слово за сионистами. Та ракетами ещё пару дней покидаются и на этом закончится. Для интереса посмотрел километров 800 между Израилем и Ираном. Так, что там даже часть Шахедов не долетит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 18 минут назад, karlito сказал: Іран по американських базах не вдарив. пропи***івся Ну они не совсем идиоты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз