Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

11 хвилин тому, akineo сказав:

у нас багато законів, але вони не працюють. 

я от ненавиджу куряще бидло. вірніше зазвичай курящі поводять себе як бидло.  у багатьох астма, фарингіти, ТОЩО, а їх це не єпе - воно хоче курити тут і зараз і де захоче.

Якось до поліціянта підійшов, так він сам курить в забороненому місці)) відмовився взагалі реагувати на курящих, не те що штрафувати. 

Так само і з алкоголем, і з шумом, і зі сміттям, і з бидлом. Роботи багато, але їм це не цікаво.

А от людей крутити, бусифікувати оце їм в кайф - влада.

все таки шкідливі звички найбілш поширені серед бідняків, тому про манери поволдення в суспільстві і мова не йде. тут лише фізичний біль в якості виховання допоможе.

це одна з причин,чому Руфінспетор звалив звідси давним давно. а дійсно,толкова людина по дахам. в мене досить широке коло спілкування,але він один дійсно красава. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 хвилин тому, akineo сказав:

у нас багато законів, але вони не працюють. 

я от ненавиджу куряще бидло. вірніше зазвичай курящі поводять себе як бидло.  у багатьох астма, фарингіти, ТОЩО, а їх це не єпе - воно хоче курити тут і зараз і де захоче.

Якось до поліціянта підійшов, так він сам курить в забороненому місці)) відмовився взагалі реагувати на курящих, не те що штрафувати. 

Так само і з алкоголем, і з шумом, і зі сміттям, і з бидлом. Роботи багато, але їм це не цікаво.

А от людей крутити, бусифікувати оце їм в кайф - влада.

все таки шкідливі звички найбілш поширені серед бідняків, тому про манери поволдення в суспільстві і мова не йде. тут лише фізичний біль в якості виховання допоможе.

а усунути причину ні? :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

www.instagram.com/reel/DLGGVvNIIbt/?igsh=dWVnd3l4eWd4c2l3

ВАс євреї в дитинстві били чи шо?) часто якось постите)

Посилання на коментар

1 годину тому, рыбак сказав:

В 1999 г задумал я стать предпринимателем в сфере распила древесины . Но денег нет на пилораму, и  решил сделать ленточку своими силами. Учитывая , что сверлом пользовался лишь на уроке труда еще в школе , то авантюра была еще та. Но речь о другом. Нужно выбрать самую практичную и недорогую модель, за образец. Поискал производителей и прикинувшись покупателем начал посещать  производителей пилорам.  Среди прочих был завод Патона ( я сам был удивлен) и житомирский танковый( не удивлен))) . Патоновская была неплоха, я такую и сделал впоследствии , и не одну . Но на танковом - это было что-то. Стоила она, почти как танк .Главный инженер завода мне до сих пор вспоминается , своими идеями и внедрениями. Еще меня инженера на Патоне удивляли, один показал станок по сварке ленточных пил  и сказал , что на нем 3 докторские защитил, скопировав с импортного , конечно же.  Поэтому не стоит удивляться нонешним  инженерам , те,  еще этим фору дадут. ..

Еще был прикол, как мне приходилось объяснять токарям , не самым плохим, на заводе , какие виды бывают посадки подшипников , что я вычитал в библиотеке , в пособиях для птушников . Но это было уже через пару лет , когда я задумал форматный станок по дсп скопировать с итальянского .  Как они ракеты в космос запускали , я даже не понимаю.    

ну то як бізнес,пішов. бо в мене двоє ним займались досить успішно. черга стояла

Посилання на коментар

10 хвилин тому, 7351 сказав:

image.thumb.png.21e8f55dea8bfcb6bf3ee45fc479f7d4.png

старый анекдот

"Женился 70-летний на молоденький. Ночь. тук-тук-тук
-Дорогая, я пришел исполнить свой супружеский долг!
Исполнил. Через полчаса: тук-тук-тук
-Дорогая! Я пришел исполнить свой супружеский долг!
Когда он пришел в 7 раз, новобрачная запротестовала:
-Вы здесь уже были!
-Разве? Склероз проклятый! Ах, эти годы....

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

а усунути причину ні? :lol:

рано, человечество пока сопротивляется и хочет жить

Посилання на коментар

5 годин тому, DmiVady сказав:

Тоді нехай кладуть бруківку, закупають прапори на флагштоках, квіти та земельні ділянки, щоб усім місця вистачило.

Можна ще пару нових тужливих пісень написати ...

Ви у вислові "банда призначених на посади в МОУ покидьків, дерибанячих откати" зробили забагато помилок ...

Ну так, он мінєдності ціле встигли створити, гроші виділити, міністра свого поставити, шось розпилити, зашкваритись. А тут видно складніше підібрати хто буде пилити бюджет чи шо, хз. 

Посилання на коментар

Велика Британія поставить Україні 350 ракет ASRAAM для посилення протиповітряної оборони за рахунок відсотків від заморожених російських активів.

Про це повідомив глава британського уряду Кір Стармер, пише The Guardian.

Вартість цих авіаційних ракет класу «повітря-повітря» – 70 млн фунтів стерлінгів. Зазначається, що вони були адаптовані у рекордно короткий час для наземного запуску – переобладнання зайняло всього три місяці.

Ракети ASRAAM британського виробництва будуть застосовані за допомогою мобільних систем ППО Raven, які Україні постачає Велика Британія. За даними видання, ще п’ять таких  зенітних комплексів вже на шляху до України.

Після їхнього отримання, загальна кількість сягне 13 одиниць на озброєнні українських Сил оборони.

militarnyi.com/uk/news/brytaniya-postavyt-ukrayini-350-raket-asraam/

image.thumb.png.8d4c3cd1875ff78df08a378fc97334ea.png

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Бармалей сказав:

интересно, а 7351 действительно думает, что у нас нет новостных каналов?

Цікаво, а "Бармалей" справді думає, що ця тема існує тільки для висерів рашапропагандонів?

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Бармалей сказав:

доживеш до його років.. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, Бармалей сказав:

1.thumb.jpg.78aeb193fe12687d4f6afcc2ba2220f3.jpg

• Хаха 3
Посилання на коментар

32 минуты назад, 7351 сказал:

Цікаво, а "Бармалей" справді думає, що ця тема існує тільки для висерів рашапропагандонів?

понимаете...ладно бы новость да своими словами+заморочка какая то, чтоб было интересно...а так никто не читает, лишь прокручивает и все...ах да и раздражение вызывает к Вашему лидору))) ...порохоботы таким способом просрали своему богу выборы...хотя он и сам отлично с этим справлялся, но их вклад неоценим💪

...Вы идете этими же стопами

• Лайк 1
Посилання на коментар

27 хвилин тому, DmiVady сказав:

1.thumb.jpg.78aeb193fe12687d4f6afcc2ba2220f3.jpg

Українська армія вбиває підарів на фронті.

рашапідори зраджують Україну в тилу... 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

понимаете...ладно бы новость да своими словами+заморочка какая то, чтоб было интересно...а так никто не читает, лишь прокручивает и все...ах да и раздражение вызывает к Вашему лидору))) ...порохоботы таким способом просрали своему богу выборы...хотя он и сам отлично с этим справлялся, но их вклад неоценим💪

...Вы идете этими же стопами

Читайте рашапропагандонів -- там так, як вам подобається -- своїми словами -- тільки слова четвертий рік ті самі... плюс брехня через слово.

Ваші "думки", звісно, цікаві всім -- куди мені до вас...я тільки вчусь.

Продовжуйте, цікаво.

Посилання на коментар

1 час назад, МаТраС сказал:

ну то як бізнес,пішов. бо в мене двоє ним займались досить успішно. черга стояла

Лесопильный?  Да так, не очень . Сначала пилили давальческий лес , потом  паркетную  дубовую заготовку , в конце заготовку на европоддоны  . Хлопотно, нужно взятки везде давать , а я с этим не справлялся. Сделал форматный станок по раскрою дсп и стал делать мебель. Это было интересней и доходней . Главное , что не нужно было никому кланяться . Сначала едешь в лесхоз к главному , потом к лесничему , а затем к леснику , а этому ваше пофиг на тех сверху- пилу заправить нужно ,цепи купить,  работяг собрать по кустам , транспорт. Все денег просят. У некоторых "пилорамщиков" были  связи и им было лес купить легко. Есть сейчас один владелец крупной сети заправок в Украине, так мы в одно время пилорамой начинали . Но где он , сейчас , а где я . Но я не завидую- констатация. .

А а.про этого матерого бизнесмена , звонит мне, еще тогда, -"выручай братан , двигатель накрылся  на пилораме, а заказ " горит"" . Продал ему ща 500 грн,так почти год отдавал по 50 грн в месяц. Поэтому он и разбогател , а я  нет.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 година тому, Бармалей сказав:

"У нас" це в кого? -- розкрийте весь список, будь ласка, не соромтесь.

24.06.2025 в 21:29, Александр Аврамчук сказав:

набу заважає йому повертати українців.. буде з за кордону повертати українців.и що логічно. буде сам за руки переводити. сам навряд чи повернеться. поки не поверне останього українця.

Ось у цього активного "дописувача" точно немає, і він тут такий не один...

А цей ще й копипастить новини один в один без посилань на джерело -- у "бармалея" це алергії не визиває, чомусь... (може тому що колега по "цеху"?).

............................................................

А оце "ми" всі:

image.thumb.png.5fe4ea58b1f4de0bc4f5affeec4555b7.png

Посилання на коментар

1 годину тому, 7351 сказав:

image.thumb.png.21e8f55dea8bfcb6bf3ee45fc479f7d4.png

А Трамп сказал, что у него лишних нет.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...