akineo Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня 16 хвилин тому, МаТраС сказав: Бро, нє волновайся)) так і є. питання часу. так воно вже горить. життя моє горить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня 13 хвилин тому, XL.pro сказав: Вони - США!) Нагадаю, осінню 2022 р, після успішного контрнападу в Харківській області, Байден заморозив на півроку допомогу Україні (у вигляді зброї). P.S. Політика США не змінилася за цей час. ні разу не договорнячок. причому договорняк на просте знищення українців. а навіщо? за що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня (змінено) . Змінено 2 липня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Так і Україна не Ізраїль. Ізраїль десятками років вкладувався в свою безпеку. Україна десятками років послабляла себе, недавно інфографіку наводили. І не дивлячись на те, що Ізраїль вкладався в свою безпеку (не без участі США), США і далі сильно допомагають Ізраїлю. Послабляла себе Україна до 2014-ого. І це чомусь не впливало на допомогу від адміністрації Байдена. Не треба тут відбілювати Трампа. Він хоче завершити війну ціною капітуляції України. "Колишня посол США в Україні Бріджит Брінк розповіла про свою останню розмову з українським високопосадовцем перед звільненням з посади. Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на інтерв’ю The Atlantic. Як зазначається, український чиновник показав Брінк документ, який позиціонувався як можливий "план мирного врегулювання". За словами Брінк, цей документ фактично відображав усі вимоги російського президента Володимира Путіна. "Я не буду вдаватися в подробиці цього документа, але він містив список усіх побажань Путіна. Він подивився на мене і сказав, що ми були їхнім найближчим стратегічним партнером, і це все, що він сказав", - розповіла експосол. Джерело: https://censor.net/ua/n3561078 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня 2 часа назад, Dmitriy_S сказал: Найбільші руйнування завдані не прямим військовим шляхом. Енергетика в сраці, економіка в сраці, демографія в сраці. Справа не в завойованих кацапами територіях. У них теж не айс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня 17 хвилин тому, akineo сказав: причому договорняк на просте знищення українців. а навіщо? за що? це наслідок. супутні витрати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня 42 хвилини тому, murava сказав: Так так, розкажіть цьому ухилянту ще раз як ви ходили, в потім рішуче і безстрашно відмовились. Власним прикладом наставте на шлях. Так повтори мій приклад -- просто сам сходи в ТЦК, хоч раз, а не никайся по норах та не звизди на тих, хто не втік, на відміну від тебе... Відстрочки та броні до минулого року в мене не було. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня Только что, 7351 сказал: Так повтори мій приклад -- просто сам сходи в ТЦК, хоч раз, а не никайся по норах та не звизди на тих, хто не втік, на відміну від тебе... Відстрочки та броні до минулого року в мене не було. А навіщо, я ж не патріот. І не пропагандон на ставці у клоунів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня (змінено) 14 хвилин тому, murava сказав: А навіщо, я ж не патріот. І не пропагандон на ставці у клоунів. Ти на ставці у підарів? Чи безкоштовно? Змінено 2 липня користувачем 7351 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня (змінено) 48 хвилин тому, murava сказав: А навіщо, я ж не патріот. Я років 10 назад сказав товаришу своєму в Славському таке. То він скромно промовчав,а жінка його сказала,щоб я такого нікому не казав,бо мене місцеві поб ють)) ну, місцеві,які потім в рашкі гастарбайтели) Змінено 2 липня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня 4 хвилини тому, 7351 сказав: Ти на ставці у підарів? Понижаєм ставки господа)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня 1 минуту назад, МаТраС сказал: Я років 10 назад сказав товаришу своєму в Славському таке. То він скромно промовчав,а жінка його сказала,щоб я такого нікому не казав,бо мене місцеві поб ють)) ну, місцеві,які потім в рашкі гасарбайтели) Так це було 10 років тому. Зараз може б і медаль дали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня 5 минут назад, 7351 сказал: Ти на ставці у підарів? Чи безкоштовно? А ты? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня 1 хвилину тому, Vitaliy67 сказав: А ты? Я роблю, що вважаю за потрібне. Україна переможе! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня (змінено) Лучше бы за деньги. Это хоть как то можно понять Змінено 2 липня користувачем Vitaliy67 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня 1 хвилину тому, Vitaliy67 сказав: Лучше бы за деньги. Кому краще? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня Та хотя бы семье Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня (змінено) 7 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Та хотя бы семье За гроші працюють на підорів -- одна й та сама брехня про Україну та українців, по колу -- бо методички... Змінено 2 липня користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня А так вы полностью идейный. Вас сегодня супчиком кормили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня 1 година тому, akineo сказав: так і є. питання часу. так воно вже горить. життя моє горить да нє млєй). останнім часом навпиває теж буває від новин гарних і з кожним днем гарніших.. іду херачу щось,помідори поливаю, з собакой прикалуюсь..думаю, тут багато таких. просто,мовчать. взяв відпустку, то мінімізую взагалі цей потік інфо. роботи непочатий край. рибалка ще з грибами жде вже рік) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня 4 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: А так вы полностью идейный. Вас сегодня супчиком кормили. Після тебе не вистачило. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня Голодный и глупый. Не понятно, что причина, а что следствие. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 липня Поділитись Опубліковано: 2 липня 5 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Голодный и глупый. Не понятно, что причина, а что следствие. Незрозуміло, тому що "Голодный и глупый." -- це ж очевидно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз