US7IGN Опубліковано: В понеділок в 08:46 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:46 12 хвилин тому, karlito сказав: є багато і БАГАТО. тисяч 20 томагавків нам не бачити. а це б вирішило проблему на 90 відсотків. на 10 - провокація ядерки. Щось ні танки ні літаки проблему не вирішили. Що дає підстави думати що томагавки вирішать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 08:48 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:48 38 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А цитату перед "або осінню" навіщо обрізали? Як завжди 2 варіанти: або "нужно было тебе обрезать мою цитату", або "ця падлюка знову мої цитати вириває з контексту і перекручує" ) 38 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Що за огидні маніпуляції? Огидні маніпуляції - то у вас, коли залишається на вибір поганий і ще гірший. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В понеділок в 08:50 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:50 1 хвилину тому, vadimv сказав: Як завжди 2 варіанти: або "нужно было тебе обрезать мою цитату", або "ця падлюка знову мої цитати вириває з контексту і перекручує" ) Огидні маніпуляції - то у вас, коли залишається на вибір поганий і ще гірший. В котів не буває огидних маніпуляцій, вони все роблять елегантно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: В понеділок в 08:52 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:52 6 минут назад, US7IGN сказал: Щось ні танки ні літаки проблему не вирішили. Що дає підстави думати що томагавки вирішать? щось з цього було БАГАТО? 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 08:56 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:56 4 хвилини тому, karlito сказав: щось з цього було БАГАТО? Так БАГАТО і не буде ніколи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В понеділок в 08:58 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:58 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Щось ні танки ні літаки проблему не вирішили. Що дає підстави думати що томагавки вирішать? Та не вирішать звісно. Могли б вирішити, якби була можливість масово знищувати цивільне населення в великих містах, зокрема в Москві і Пітері. А таке навіть кацапи не можуть зробити, всі їх потуги призводять до близько 200 вбитих та близько 1000 поранених цивільних на місяць. Для порівняння в ДТП гине близько 300 чоловік і близько 3000 поранених на місяць. Ця війна не має військового рішення для України. Але йожики дуже люблять трахать кактус. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: В понеділок в 08:59 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:59 і я про що. я відповів на пост що Трамп може дати багато зброї (не факт). мав на увазі те - що вважають наші "партнери" під словом багато і що на справді є - прірва. один факт що маленька Північна Корея дала підарам ніштяків більше, ніж усе НАТО нам дало (і певно дасть) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В понеділок в 09:40 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 09:40 39 хвилин тому, karlito сказав: і я про що. я відповів на пост що Трамп може дати багато зброї (не факт). мав на увазі те - що вважають наші "партнери" під словом багато і що на справді є - прірва. один факт що маленька Північна Корея дала підарам ніштяків більше, ніж усе НАТО нам дало (і певно дасть) сумма вражає,якщо вірна... Згідно з інформацією, оприлюдненою Агентством військової розвідки (DIA) Південної Кореї у доповіді депутату головної опозиційної партії, КНДР з жовтня минулого року передала рф близько 28 тисяч контейнерів із озброєнням та артилерійськими боєприпасами. «У перерахунку на одиночні снаряди калібру 152 мм (кількість поставлених снарядів) становить понад 12 мільйонів», Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В понеділок в 10:03 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:03 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Та не вирішать звісно. Могли б вирішити, якби була можливість масово знищувати цивільне населення в великих містах, зокрема в Москві і Пітері. А таке навіть кацапи не можуть зробити, всі їх потуги призводять до близько 200 вбитих та близько 1000 поранених цивільних на місяць. Для порівняння в ДТП гине близько 300 чоловік і близько 3000 поранених на місяць. Ця війна не має військового рішення для України. Але йожики дуже люблять трахать кактус. Спека впливає на поведінку тварин))). Ви вже остаточно переселилися у Німеччину чи тільки помідори допомогаєте там вирощувати ...ну, поки в Україні не розпочнуться вибори?) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В понеділок в 10:09 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:09 (змінено) 2 часа назад, US7IGN сказал: Щось ні танки ні літаки проблему не вирішили. Що дає підстави думати що томагавки вирішать? економічна ситуація вирішить Россиянам на строительстве турецкой атомной электростанции «Аккую» прекратили платить зарплаты, сообщили Sotaproject родственники рабочих. По их словам, проблемы возникли в мае и длятся уже два месяца, на этом фоне персонал сократился с 12 до 3 тысяч человек. Проект реализует российская госкорпорация «Росатом» по модели «строй-владей-эксплуатируй». Рабочих в РФ нанимает фирма «Титан-2», на месте они заключают трудовой договор с турецкой TSM Enerji, пишет издание. В марте забастовку на строящейся АЭС устроили турецкие рабочие из-за отсутствия индексации зарплат. Российские сотрудники протестовать опасались — им пригрозили увольнением и аннулировали обратные билеты в РФ, купленные в рамках трудового контракта. В частности, такие меры применили к 200 туркам-месхетинцам (гражданам РФ), обратившимся к турецкому адвокату, уточнил источник. В феврале стало известно, что Россия предложила Турции взять на себя часть расходов по строительству АЭС «Аккую» из-за проблем с платежами, вызванных санкциями. У Росатома проблемы с деньгами не только в Турции. За деньги любой дурак будет работать, а вот помочь братскому турецкому народу, и лично товарищу Эрдогану, исполняя заветы любимого государя, - такое под силу только истинному путриоту своей страны. Змінено В понеділок в 11:06 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В понеділок в 10:11 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:11 (змінено) 39 минут назад, МаТраС сказал: сумма вражає,якщо вірна... Згідно з інформацією, оприлюдненою Агентством військової розвідки (DIA) Південної Кореї у доповіді депутату головної опозиційної партії, КНДР з жовтня минулого року передала рф близько 28 тисяч контейнерів із озброєнням та артилерійськими боєприпасами. «У перерахунку на одиночні снаряди калібру 152 мм (кількість поставлених снарядів) становить понад 12 мільйонів», півні корейські - то проксі піхвокої мавпи Змінено В понеділок в 10:19 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В понеділок в 10:24 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:24 19 хвилин тому, XL.pro сказав: Спека впливає на поведінку тварин))). Ви вже остаточно переселилися у Німеччину чи тільки помідори допомогаєте там вирощувати ...ну, поки в Україні не розпочнуться вибори?) Нє, ви шо, чекаю поки тут помідорчики дізріють. А там і вибори. А як ні - то ні. Їбіться тоді тута самі:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 10:43 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:43 (змінено) 33 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Їбіться тоді тута самі:) "ты обязан есть то, чем кормишь других" © Змінено В понеділок в 10:58 користувачем vadimv 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 10:46 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:46 2 хвилини тому, vadimv сказав: "ты обязан есть то, чем кормишь других" © С***овлі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В понеділок в 10:47 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:47 3 години тому, Бездомный сказав: насправді , будь що , аби кацапи втратили мотивацію атакувати Україїну думаєте це можливо? у них завжди буде більше всього. ну буде 10 ракет щомісяця у нас, і що це змінить? завдати критичних збитків можна і без ракет, тільки ж США не дозволить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 10:47 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:47 1 хвилину тому, US7IGN сказав: С***овлі? "Перенос риска уничтожает системы" © 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 10:51 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:51 3 хвилини тому, vadimv сказав: "Перенос риска уничтожает системы" © Чому ж ви не хочете їсти разом з котом те що тут наготували? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В понеділок в 10:54 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:54 26 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Нє, ви шо, чекаю поки тут помідорчики дізріють. А там і вибори. А як ні - то ні. Їбіться тоді тута самі:) Десь я таке вже чув, рік тому))). Остаточно коли переїжджаєте?) P.S. Тільки не по-єврейськи, коли 100 разів прощаєтесь і продовжуєте жити в Україні))). 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 10:55 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:55 (змінено) 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Чому ж ви не хочете їсти разом з котом те що тут наготували? Тому що на відміну від кота я не маніпулював виборами. Змінено В понеділок в 10:55 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В понеділок в 11:00 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 11:00 2 години тому, рыбак сказав: Вас , " антисоветчиков", если " дернуть" , то за вами такой шлейф доносов потянется, что , наверное, и до архивов царской охранки ниточка доведет. Да и к чему мне вас копировать, я не попугай и не обезьяна , а Рыбак---- "Проходя же близ моря Галилейского, Он увидел двух братьев: Симона, называемого Петром, и Андрея, брата его, закидывающих сети в море, ибо они были рыболовы, 19 и говорит им: идите за Мною, и Я сделаю вас ловцами человеков. 20 И они тотчас, оставив сети, последовали за Ним." Що ж ви по собі всіх міряєте? Ваша жовч до всього українського - лише від впливу рашистської пропаганди і нерозуміння причинно-наслідкових зв'язків. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В понеділок в 11:05 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 11:05 (змінено) 26 хвилин тому, vadimv сказав: "ты обязан есть то, чем кормишь других" © Ну так то ж ви не хочете демократичних, чесних і прозорих виборів. Значить кацапи назначать. Але це вже без мене:) Змінено В понеділок в 11:10 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В понеділок в 11:09 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 11:09 12 хвилин тому, XL.pro сказав: Десь я таке вже чув, рік тому))). Остаточно коли переїжджаєте?) P.S. Тільки не по-єврейськи, коли 100 разів прощаєтесь і продовжуєте жити в Україні))). Зараз в України останній шанс. Якщо не підпише перемир'я на умовах, які зараз Трамп виб'є, то далі буде срака. До жовтня буде ясно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 11:12 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 11:12 (змінено) 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ну так то ж ви не хочете демократичних, чесних і прозорих виборів. Та я тільки за. 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Значитиь кацапи назначать. Так вони і раніше назначали. 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Але це вже без мене:) Тобто не хочете їсти те, що наготували? 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: перемир'я на умовах, які зараз Трамп виб'є А в якій саме області кацапи підуть назустріч Заходу? Дніпропетровська, Харківська, Сумська? Змінено В понеділок в 11:15 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В понеділок в 11:15 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 11:15 2 хвилини тому, vadimv сказав: Тобто не хочете їсти те, що наготували? Я до кацапів жодного відношення не маю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В понеділок в 11:17 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 11:17 5 хвилин тому, vadimv сказав: А в якій саме області кацапи підуть назустріч Заходу? Дніпропетровська, Харківська, Сумська? По лінії розмежування. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз