tort Опубліковано: В середу в 15:46 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:46 6 годин тому, Dmitriy_S сказав: Точно. Точно, точно. Неповне видання 1798 рік, коли їхнєвсьо ще в яйцях тата бовтався: А ото що ти нарив, то повне видання, яке і добило "нєвольніка чєсті" 😁. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: В середу в 16:01 Поділитись Опубліковано: В середу в 16:01 2 часа назад, Dmitriy_S сказал: Де логіка?.. Якщо Шмигаль - хороший прем'єр-міністр, то навіщо його звільняють? Якщо поганий - чому його призначають міністром оборони? Якщо Умеров - хороший міністр оборони, то чого його звільняють? Якщо поганий - чому призначають послом у Штати?.. Не розумію. (c) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В середу в 16:08 Поділитись Опубліковано: В середу в 16:08 7 хвилин тому, Tochkin сказав: Це стабільність, про яку багато хто тільки мріє Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В середу в 16:10 Поділитись Опубліковано: В середу в 16:10 1 годину тому, Dr.Yura сказав: голвне в тренді бути і не забути перевзуватись вчасно... www.instagram.com/reel/DLiZCfAM3nK/?igsh=dXYyYWxpODlpMmxz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: В середу в 16:22 Поділитись Опубліковано: В середу в 16:22 Да, достойный ответ москаликам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: В середу в 16:52 Поділитись Опубліковано: В середу в 16:52 ZMINA. Центр прав людини 2 год · "ВРУ в першому читанні підтримала законопроєкт, який дозволить збільшити чисельність працівників СБУ до 41 тисячі людей (на 10 тис. чол.) Такі зміни запропонували десятки нардепів, серед яких парламентарі, що раніше також просували сумнівні ініціативи. Наприклад, намагались врятувати сотні корупціонерів від покарання. Тепер вони хочуть збільшити особовий склад Служби Безпеки та ще й надати право працівникам використовувати і застосовувати зброю та бойову техніку “в установлених для з’єднань, військових частин та підрозділів ЗСУ порядку та випадках”. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В середу в 16:58 Поділитись Опубліковано: В середу в 16:58 5 хвилин тому, hause сказав: ZMINA. Центр прав людини 2 год · "ВРУ в першому читанні підтримала законопроєкт, який дозволить збільшити чисельність працівників СБУ до 41 тисячі людей (на 10 тис. чол.) Такі зміни запропонували десятки нардепів, серед яких парламентарі, що раніше також просували сумнівні ініціативи. Наприклад, намагались врятувати сотні корупціонерів від покарання. Тепер вони хочуть збільшити особовий склад Служби Безпеки та ще й надати право працівникам використовувати і застосовувати зброю та бойову техніку “в установлених для з’єднань, військових частин та підрозділів ЗСУ порядку та випадках”. Так ворогів народу тільки більше буде, от побачите. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В середу в 17:13 Поділитись Опубліковано: В середу в 17:13 2 часа назад, Вячеслав63 сказал: Бо кожен знає «спочатку щезає мова- потім народ» и латынь тому подтверждение!!!🤣 мова исчезает лишь при условии когда носитель деградирует Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: В середу в 17:27 Поділитись Опубліковано: В середу в 17:27 або його вбивають. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В середу в 17:31 Поділитись Опубліковано: В середу в 17:31 4 часа назад, Вячеслав63 сказал: Ти не з'їжджай з теми. Кожна людина повинна відповідати за себе, а не за своїх пращурів. Розкажи краще про себе, ти хто - кацап, неуч, манкурт чи власний варіант? Опять ты ?!!)))да шож ты не угомонишься. Ну, ладно , выпросил. Уделю тебе внимания. Как и сказал , про тебя, оказывается ,ты у нас советский пропагандист с самого самого детства , вот твой пост в этой теме: --" Кожен судить по собі. А я навчився читати в 6 років і з першого класу вже читав газети, яких мої батьки виписували багато. Постійно читав політінформації в класі своїм однокласникам, які не цікавилися політикою. Ця звичка(хвороба) збереглася, тому пам'ять у мене на політичні події непогана.."------ Это ты наверное в советское время своим одноклассникам о" назависимой Украине " рассказывал. ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В середу в 17:37 Поділитись Опубліковано: В середу в 17:37 (змінено) 4 часа назад, Вячеслав63 сказал: Ти не з'їжджай з теми. Кожна людина повинна відповідати за себе, И опять ты про себя . от " великого розуму"---""який великий розум треба мати, щоб іти служити в окупаційну савєцьку армію? Я зразу своїм батькам сказав - не буду вступати до військового училища, хоча вони вудку закидали, бо там, казали, і зарплата хороша і житлом забезпечать. Зайвий раз пересвідчився у максимальній дебільності савєцькой армії, коли служив 2 роки. Добре хоч керівником духового оркестру і поштарем " --- так не хотел служить советам , что пошел служить))))) Змінено В середу в 17:38 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В середу в 17:37 Поділитись Опубліковано: В середу в 17:37 (змінено) 31 минуту назад, karlito сказал: або його вбивають. винищують промисловими методами - як жиди українців кацапськими руками... Змінено В середу в 17:59 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В середу в 17:39 Поділитись Опубліковано: В середу в 17:39 10 минут назад, karlito сказал: або його вбивають. или так, но это все равно последствие деградации Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В середу в 17:42 Поділитись Опубліковано: В середу в 17:42 4 часа назад, Вячеслав63 сказал: Ти не з'їжджай з теми. Кожна людина повинна відповідати за себе, а не за своїх пращурів. Слушай, а за шо ты на Петю наехал на цензоре, если твой дед там же служил :--". за що мене неодноразово там банили. Бутусов може і не порохобот, а от модератор на "Цензорі" дасть фору модераторам на цьому форумі. Із останнього - мене забанили (там бан на 3 дні) за посилання на статтю на "Цензорі" 2009-ого року, де є фото Порошенка-прислужника фсб-шної церкви....." ????? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 17:43 Поділитись Опубліковано: В середу в 17:43 42 хвилини тому, US7IGN сказав: Так ворогів народу тільки більше буде, от побачите. Ще така маленька копія Московії, а вже така кровожерлива Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В середу в 17:46 Поділитись Опубліковано: В середу в 17:46 тут интересней на какие должности берут...сдается мне там просто бойцы нужны, так что зраду нужно пока отложить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В середу в 17:47 Поділитись Опубліковано: В середу в 17:47 3 часа назад, Вячеслав63 сказал: Для Рибака і й Нет , читать это я не стану, хоть ты и старался , но много букв. Твой опыт школьного советского пропагандиста - солидный)))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В середу в 17:55 Поділитись Опубліковано: В середу в 17:55 7 хвилин тому, Бармалей сказав: тут интересней на какие должности берут...сдается мне там просто бойцы нужны, так что зраду нужно пока отложить комусь треба контрольну смугу на західному кордоні від ухилянтів захищати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В середу в 18:00 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:00 13 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ще така маленька копія Московії, а вже така кровожерлива Кто у нас будет назначен лидером подполья в роли Голдстейна(1984)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В середу в 18:01 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:01 5 минут назад, US7IGN сказал: комусь треба контрольну смугу на західному кордоні від ухилянтів захищати это неинтересная мелочь для них 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: В середу в 18:03 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:03 20 минут назад, Бармалей сказал: или так, но это все равно последствие деградации не згоден. що вважати деградацією? наприклад, якщо гуманізм розвинувся на стільки, що не дає забрати життя навіть ворога - це деградація? чи слабкість з причин розвитку інших інститутів, ніж військового. Скільки б проіснував Люксембург, якщо б Франція чи Германія вирішили його "звільнити"? чи робить його слабкість в військовому плані деградантом? Я особисто не вірив у велику війну в Європі в 21м сторіччі. чи робить мене це деградантом? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В середу в 18:08 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:08 22 хвилини тому, рыбак сказав: Слушай, а за шо ты на Петю наехал на цензоре, если твой дед там же служил :--". за що мене неодноразово там банили. Бутусов може і не порохобот, а от модератор на "Цензорі" дасть фору модераторам на цьому форумі. Із останнього - мене забанили (там бан на 3 дні) за посилання на статтю на "Цензорі" 2009-ого року, де є фото Порошенка-прислужника фсб-шної церкви....." ????? Що, нічого не накопав, ні за що не можеш зачепитися, окрім мого діда, який помер 40 років назад? Але ти так і не відповів хто ти - кацап, неуч, манкурт чи просто довбороб? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В середу в 18:08 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:08 7 хвилин тому, рыбак сказав: Кто у нас будет назначен лидером подполья в роли Голдстейна(1984)? Мені інший роман подобається;) Who is John Galt? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В середу в 18:14 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:14 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Що, нічого не накопав, ні за що не можеш зачепитися, окрім мого діда, який помер 40 років назад? Але ти так і не відповів хто ти - кацап, неуч, манкурт чи просто довбороб? При чем тут твой дед , это же не он учил тебя стать школьным советским пропагандистом , или все таки он ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В середу в 18:16 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:16 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Мені інший роман подобається;) Who is John Galt? Что у вас за манеры , писать загадочными иностранными буквами, что они обозначают, эти ьуквы .? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз