US7IGN Опубліковано: учора в 09:29 Поділитись Опубліковано: учора в 09:29 42 хвилини тому, Vladdi сказав: Ви б бачили, яку "підтримку" цей закон отримав у закордонних втікачів від можливого переслідування за купами відкритих корупційних справ! Цей факт чітко вказує на те, що вигодонабувачами цього лайнового рішення буде зовсім не держава, а купка сволоти, яка оживилась та сподівається швиденько відкупити та закрити роками завислі справи, а також купка новопризначених та новообраних величних діячів, декому з яких високі посади вже досить сильно змінили психіку. навіщо ж потужний його так швидко підписав, а не ветував наприклад? 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 09:31 Поділитись Опубліковано: учора в 09:31 7 хвилин тому, MaxS сказав: Всі бачили що воно криве і малоефективне, бо видимих результатів особливо не прослідковувалося. Цікаво, що так підгорало у влади що довелося в авралі через коліно вирубати ці інституції? тому що на випередження. можливо наступними тижнями набуїни планували прийти з підозрами в опу наприклад 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 09:48 Поділитись Опубліковано: учора в 09:48 1600 грн – прим. ред). Чим ми гірші? Я, як Генпрокурор отримую 95 тисяч грн, а начальник відділу ДБР – 160 тисяч грн. Я, за вашими словами, відповідаю за всю справедливість і антикорупцію – авжеж, але чому так несправедливо?» - запитав Кравченко. Бедненький, обиделся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 09:51 Поділитись Опубліковано: учора в 09:51 38 хвилин тому, dvr002 сказав: падлюки вдарили по Харкову по центру міста, двома кабами Навіщо Харкову пво, там же ж нем найпотужного. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andreo Опубліковано: учора в 09:52 Поділитись Опубліковано: учора в 09:52 27 минут назад, MaxS сказал: Всі бачили що воно криве і малоефективне, бо видимих результатів особливо не прослідковувалося. Цікаво, що так підгорало у влади що довелося в авралі через коліно вирубати ці інституції? Бачите першого зліва знизу? Він "сидить" за хабар у 80000 доларів, а по факту сидить дома та гуляє де хоче. як він проголосував)? питання риторичне. Р.С. Це мій сусід по вулиці Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 10:00 Поділитись Опубліковано: учора в 10:00 Так і не зрозумів, акція проплачена чи ні?))) Чи так співпало?)) 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 10:08 Поділитись Опубліковано: учора в 10:08 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 10:13 Поділитись Опубліковано: учора в 10:13 12 хвилин тому, XL.pro сказав: Так і не зрозумів, акція проплачена чи ні?))) Чи так співпало?)) тільик людина з хворою уявою може це назвати проплаченим. в чому проплаченість? в картонках з упаковки на котрих від руки написано гасло? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 10:19 Поділитись Опубліковано: учора в 10:19 6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: тільик людина з хворою уявою може це назвати проплаченим. в чому проплаченість? в картонках з упаковки на котрих від руки написано гасло? Тобто в гумор Ви не вмієте? Кому так цікаво, яка бімба закладена тимі правками за які вчепилась Южаніна, дуже раджу зайти на ФБ в її профіль https://www.facebook.com/share/1AktG624xd/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: учора в 10:20 Поділитись Опубліковано: учора в 10:20 (змінено) 28 минут назад, XL.pro сказал: Так і не зрозумів, акція проплачена чи ні? Макрон і Мерц хочуть провести "активні переговори" із Зеленським про боротьбу з корупцією. Канцлер Німеччини Фрідріх Мерц і президент Франції Емманюель Макрон на тлі ухвалення закону № 12414 хочуть обговорити з президентом України Володимиром Зеленським заходи щодо боротьби з корупцією. А також член Сенатського комітету з міжнародних відносин США Джин Шахін та сенатор Ліндсі Грем приложили руку до інспірування. Ще й деякі клерки з євроструктур. Змінено учора в 10:27 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 10:24 Поділитись Опубліковано: учора в 10:24 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: тільик людина з хворою уявою може це назвати проплаченим. в чому проплаченість? в картонках з упаковки на котрих від руки написано гасло? а хто сказав що тим хто там стоїть платили? платять тим хто результат робить - піднімає хвилі в соцмережах, вигадує картонки і так далі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 10:27 Поділитись Опубліковано: учора в 10:27 Тільки що, US7IGN сказав: а хто сказав що тим хто там стоїть платили? платять тим хто результат робить - піднімає хвилі в соцмережах, вигадує картонки і так далі Можна детальніше про "піднімає хвилі в соцмережах"?)🤣 P.S. Вибачте за тролінг прихильників саме знаєте кого, сподобалась картинка, запостив))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: учора в 10:30 Поділитись Опубліковано: учора в 10:30 10 хвилин тому, irina1969 сказав: дуже раджу зайти на її профіль в ФБ А ще краще почитати коментарі. Пані Южаніна проголосувала за весь документ, лише щоб прикрити власну дупу після нещодавніх обшуків. Як же це далекоглядно і наповнене думками про майбутнє країни. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: учора в 10:33 Поділитись Опубліковано: учора в 10:33 1 час назад, outdoor24 сказал: Але ж виходить, що їх представники таким чином підтримують владу. А якщо взяти до уваги тих, що утрималися, то й не заперечують таким діям = мовчазна підтримка. Якось невимушено переплутано воза з конем. А хто цей закон ініціював вже справа десята. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: учора в 10:33 Поділитись Опубліковано: учора в 10:33 45 минут назад, Vinsol2009 сказал: 1600 грн – прим. ред). Чим ми гірші? Я, як Генпрокурор отримую 95 тисяч грн, а начальник відділу ДБР – 160 тисяч грн. Я, за вашими словами, відповідаю за всю справедливість і антикорупцію – авжеж, але чому так несправедливо?» - запитав Кравченко. згадався анекдот в тему: "Як? Тут ще й зарплату платять?" 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 10:35 Поділитись Опубліковано: учора в 10:35 7 хвилин тому, XL.pro сказав: Можна детальніше про "піднімає хвилі в соцмережах"?)🤣 P.S. Вибачте за тролінг прихильників саме знаєте кого, сподобалась картинка, запостив))). то до кота. він же політтехнолог. я тільки спостерігаю та записую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: учора в 10:38 Поділитись Опубліковано: учора в 10:38 3 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Якось невимушено переплутано воза з конем. А хто цей закон ініціював вже справа десята. Нічого не переплутано. Немає сенсу в десятий раз обговорювати, що лайно це лайно. А я пишу про ту субстанцію, на етикетці якої написано мед, а по факту виявилося теж саме лайно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 10:39 Поділитись Опубліковано: учора в 10:39 Тиждень гідності вільних громадян вільної країни) Веселий заголовок, тре ще й "Політико" під санкції загнати ... Ukraine’s insidious enemy: Its own leadership After gutting two key anti-corruption agencies, Kyiv’s democratic backsliding has finally caught the world’s attention. Цитата As a democratic state, Ukraine is under assault from two sources. Its first and most obvious adversary is Moscow, which has long wanted to return the country to the days of being a Kremlin plaything, a mere Russian satellite. But arguably there’s another insidious and corrosive adversary from within — the country’s own semi-autocratic leadership. Для тих, хто не вміє користуватися перекладачем, бибисюки дали свою версію: "Хто небезпечніший - Путін чи Банкова?" - Politico. На думку оглядача Politico Джеймі Деттмера, в України зараз два серйозних вороги. Перший - очевидний: це Росія, яка почала повномасштабну війну і хоче повернути Україну під свій вплив. Другий - менш помітний, але теж небезпечний: автократичні тенденції всередині країни. Зате постів про ТЦК та ЛБЗ у сеті значно поменшало (ну, це моє припущення). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: учора в 10:40 Поділитись Опубліковано: учора в 10:40 10 минут назад, outdoor24 сказал: Пані Южаніна проголосувала за весь документ А Макрон і Мерц знають що все це накоїла пані Южаніна? І якби не вона, то ніхто нічого би так і не запідозрив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 10:43 Поділитись Опубліковано: учора в 10:43 4 хвилини тому, outdoor24 сказав: А ще краще почитати коментарі. Пані Южаніна проголосувала за весь документ, лише щоб прикрити власну дупу після нещодавніх обшуків. Як же це далекоглядно і наповнене думками про майбутнє країни. Ви абсолютно праві моє недопрацювання, я не врахувала, що треба все розписати по пунктах, бо офіс простих рішень не вміє в логіку(( Коли я написала і дала посилання на профіль, я розраховувала що прочитають всі коменти, в яких жалюгідні потуги Южаніної, про " гарну" правку заради якой вона і проголосувала були помножені на "0" фаховими юристами...в коментах наведені і статті законів, і процесуальні дії з практики і т.і... ну щож поробишь, якщо воно малятко(( 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: учора в 10:45 Поділитись Опубліковано: учора в 10:45 3 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: А Макрон і Мерц знають що все це накоїла пані Южаніна? І якби не вона, то ніхто нічого би так і не запідозрив. Не перекручуйте. Думайте хоч на 1 хід уперед - колись будуть вибори. Ви готові голосувати за тих, хто підтримав прямо чи утриманням 12414, хоча їх голоси і не були там потрібні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: учора в 10:45 Поділитись Опубліковано: учора в 10:45 6 минут назад, outdoor24 сказал: Нічого не переплутано. Немає сенсу в десятий раз обговорювати, що лайно це лайно. А я пишу про ту субстанцію, на етикетці якої написано мед, а по факту виявилося теж саме лайно. А якже Мустафа Джемільов? Щось не бачив я його у фігурантах і вигодонабувачах від впровадження закону. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: учора в 10:47 Поділитись Опубліковано: учора в 10:47 2 хвилини тому, irina1969 сказав: малятко Той україномовний канал для дітей, про який ви збрехали, що він єдиний? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: учора в 10:48 Поділитись Опубліковано: учора в 10:48 (змінено) 4 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: А якже Мустафа Джемільов? Щось не бачив я його у фігурантах і вигодонабувачах від впровадження закону. Так і він під тією етикеткою, як і інші 57% ЄС, які утрималися і не голосували. голосування за цей проект це як той анекдот про вікінга і вівцю. Змінено учора в 10:50 користувачем outdoor24 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 10:49 Поділитись Опубліковано: учора в 10:49 4 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: А якже Мустафа Джемільов? Щось не бачив я його у фігурантах і вигодонабувачах від впровадження закону. www.instagram.com/reel/DLB6aQKo7UH/?igsh=OTBsd2hoenF3cTZm Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз