Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, sergio сказав:

Можна. 

Просто хто буде саджати сам себе. 

схоже ви не розумієте суть влади. влада це про встановлення своїх правил. якщо ти не можеш їх встановлювати та примушувати інших їх виконувати, то ти вже майже не влада )

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Только что, US7IGN сказал:

схоже ви не розумієте суть влади. влада це про встановлення своїх правил. якщо ти не можеш їх встановлювати та примушувати інших їх виконувати, то ти вже майже не влада )

Саме тому камеры повимикали, крім швидкісних, що рееструють порушення ПДР. Бо автоматично виписують всім підряд. 

Посилання на коментар

1 година тому, Alvalk сказав:

краще тоталізатор ))

Але цікаво те, що зараз вони навряд чи зможуть щось прийняти без Голоса і ЄС, а я в них теж не впевнений.

Вполне возможно, что в этой редкой  ситуации они его будут шантажировать.

Посилання на коментар

m.youtube.com/post/UgkxBULMHFUP4y3yL-qFSbCrAT4XrKqHPqld

Уже открыли голосовалку

Посилання на коментар

Прямая речь Сикорского: "Мы передали президенту Зеленскому, что худшее, что он может сейчас сделать, это отказаться от борьбы с коррупцией. Украинцы борются за честное, европейское государство".

Посилання на коментар

Прямая речь Сикорского: "Мы передали президенту Зеленскому, что худшее, что он может сейчас сделать, это отказаться от борьбы с коррупцией. Украинцы борются за честное, европейское государство".

Посилання на коментар

1 годину тому, Вячеслав63 сказав:

Чи якщо

Усі вони однакові

Посилання на коментар

2 часа назад, Фрай сказал:

А у відповідь бла-бла

А ще питаєм за парі?

Бо бла-бла це одне, а в реалі самі мі не мєстниє, мі тут проєздом…

Он з вашим лайкуном спілкуйтесь, воно вже три роки до друга на передок доїхати не може, не хоче ризикувати.

Бо ТЦК на блок-посту перехопить і в інше місце направить, а він в інше місце йти воювати не готовий, на все життя так і залишився «пісюном»,

навіть до сцикуна не доріс. (

кто хочет ищет возможности, кто не хочет , как вы отмазки🤣

не понимаю людей стоящих на горе кричащих что они в белом плаще...забавно...забавно...

Посилання на коментар

t.me/pgo_gov_ua/31370

Посадовця Київського ТЦК та СП затримано за вимагання 3500$ для зняття з розшуку військовозобов’язаного

цікаво, навіщо йому дискета? на ній біткоїни?

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Alvalk сказав:

Дивно, у мене все як завжди. Спробуйте почистити кукі на цьому сайті і перезавантажити браузер

Та ні. Конкретно під тим постом було чомусь так. Під іншими - як завжди.

Посилання на коментар

11 часов назад, akineo сказал:

ви одобряєте дії ВР і лідора стосовно НАБУ? 

смотрите как думать должен человек имеющий мозги:

По конституции за все правоохранительные органы отвечает один человек и это генпрокурор...Мы ведь хотим жить в правовом государстве или кому то закон, а кому то  корона?

Второе, Наебу и Сапру до этого "страшнейшего беспредела зеленой гидоты" были абсолютно независимы? Ведь так?

Третье, а раз были независимы то что получается...коррупции у нас ПОЧТИ нет ...им же ведь никто не мешал)))

Но сми и утюги и политики кричат коррупция...коррупция все больше и больше...

И вот что у нас в итоге - или врут что она есть так массово и зелена гидота права когда говорит что этот вопрос преувеличен, или нужно порядок наводить с этими коррупционными органами (если готовое дело лежит 2два и более лет - это означает только одно - фигурант раз в месяц-квартал-год скидывает копеечку в нужный фонд...у всех правоохранителей есть такие...а там таких дел мильён) 

Да и вообще, какого хрена тогда наезжаете на пороха с зе за коррупцию, у нас ведь Наебу и Сапру с самого начала уже лет 10 независимы и никому не подчиняются

• Хаха 3
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

смотрите как думать должен человек имеющий мозги:

По конституции за все правоохранительные органы отвечает один человек и это генпрокурор...Мы ведь хотим жить в правовом государстве или кому то закон, а кому то  корона?

Второе, Наебу и Сапру до этого "страшнейшего беспредела зеленой гидоты" были абсолютно независимы? Ведь так?

Третье, а раз были независимы то что получается...коррупции у нас ПОЧТИ нет ...им же ведь никто не мешал)))

Но сми и утюги и политики кричат коррупция...коррупция все больше и больше...

И вот что у нас в итоге - или врут что она есть так массово и зелена гидота права когда говорит что этот вопрос преувеличен, или нужно порядок наводить с этими коррупционными органами (если готовое дело лежит 2два и более лет - это означает только одно - фигурант раз в месяц-квартал-год скидывает копеечку в нужный фонд...у всех правоохранителей есть такие...а там таких дел мильён) 

Да и вообще, какого хрена тогда наезжаете на пороха с зе за коррупцию, у нас ведь Наебу и Сапру с самого начала уже лет 10 независимы и никому не подчиняются

Пропонуєте залишити тільки прокуратуру, ментів та кгб? :lol:

Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

Пропонуєте залишити тільки прокуратуру, ментів та кгб? :lol:

пенсы кгб ща набегут там дизлайки ставить🤣

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Бармалей сказав:

пенсы кгб ща набегут там дизлайки ставить🤣

загальний нагляд мені дуже подобався. я б повернув ту систему.

Посилання на коментар

23.07.2025 в 22:58, рыбак сказав:

Ну забыл он, как в кичманы подался служить, ну с кем не бывает, давно было ,уже ок 40 лет пошти

23.07.2025 в 23:07, 7351 сказав:

Якщо ти не обіжений... життям -- доведи свою брехню.

Собака гавкає, а караван йде!(С)

Україна переможе!

24.07.2025 в 10:32, рыбак сказав:

Насколько я понимаю , вопрос коренного сибирского населения тебя волнует с юности. Иначе как можно объяснить , что ты пошел служить при Союзе  вевешником в ту самую Сибирь, аж за 4 тыщов  км  . Наверное ты хотел охранять это самое " коренное население" от " дыкунив" ,.или, может , наоборот ? 

И , тебя же никак нельзя назвать " совкодрочеров".

..."Ні, не служив -- чергова брехня від тебе. "..

"  7351 ответил в разделе Инструменты

..... Всех мужиков с праздником!

23 февраля, 2013"""...

""Я тоже и родился, и вырос, и учился, и служил в армии, и даже работал при СССР - но его уже нет, к сожалению.

Я всю жизнь в Украине живу, кроме службы в армии - аж в Красноярске-26 служил, 4000 км от дома."...

..ну ,что скажешь , на свои сообщения ?? И это еще не все ..

09.07.2025 в 13:56, рыбак сказав:

после армии я таки попал на зону, но это совсем другая история.

Тобто, бувший "зек" так і не навів доказів своєї брехні про те, де я служив в радянський армії

– тобто, визнав, що вважає себе звіздоболом, м’яко кажучі ...

Тепер інфа для брехунів та підрашистів:

Пишу не вперше.

Я служив в армії тільки "срочку" -- 2 роки, 1983-85.

Служив у військах 12-того Головного управління Міністерства оборони радянського союзу.

12-те Головне управління Міністерства оборони — орган Міністерства оборони СРСР, відповідальний за підтримку, розвиток та експлуатацію ядерного арсеналу Збройних сил, включаючи забезпечення ядерної безпеки, фізичного захисту та антитерористичної стійкості, а також за здійснення контролю над проведенням іншими країнами ядерних випробувань на Земній кулі та прилеглому космічному просторі.

uk.wikipedia.org/wiki/12-те_Головне_управління_Міністерства_оборони

Півроку курсантом в сержантській учебці в «Тула-50», потім від молодшого сержанта до старшого сержанта в «Красноярську-26», воно ж місто Желєзногорськ, селище Додоново.

Був командиром відділення електриків-стрілків, потім замкомвзводу, потім в штабі у відділі секретного діловодства -- заочно вчився "за дядю" в академії генштабу, цілий семестр. Жодної "трійки" не отримав, до речі.

У «Красноярську-26» вироблявся плутоній для ядерних боєголовок та був арсенал збереження ядерних боєголовок.

https://ru.wikipedia.org/wiki/Железногорск_(Красноярский_край)#Население

Україна переможе!

Змінено користувачем 7351
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Внаслідок атаки ударних дронів російського оборонного радіозаводу "Сигнал" у місті Ставрополь на світанку в суботу, 26 липня, було пошкоджено мінімум два корпуси, де були виробничі лінії, а в цехах знаходилася дорога імпортна техніка.

цей завод є один із ключових підприємств російського військово-промислового комплексу, де росіяни виготовляють електроніку для наведення озброєння, станції радіоелектронної боротьби для протиповітряної оборони та авіації, а також системи активних перешкод для штурмовиків та винищувачів.

Вчора у Ставропольському краї дрони влучили в Невинномиський азотний завод, а в Тамбовській області — у Котовський пороховий завод.

zn.ua/ukr/war/na-rosijskomu-zavodi-sihnal-poshkodzheno-dva-korpusi-de-znakhodilasja-doroha-tekhnika-tspd.html

image.png.8e1f818461f79b0e51e566d2750f4ebc.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

загальний нагляд мені дуже подобався. я б повернув ту систему.

Ви вже не повернете тих людей, що можна було поставити у той нагляд ) інше виховання, інша ментальність.

Не можна одну річку двічі (потрібне доставте)

Так що якщо і мислити (тим хто буде це робити), то про систему майбутнього, але ... блокчейну вже пару десятків років, а, наприклад, "чорний нотаріат" не зник 😉  і так у всьому) де можна зміною даних/показів (потрібне доставити) досягти фінансового або іншого результату).

Але це вже не про нашу країну, і хоча колонії, під гарним контролем, досягали непоганих результатів, нині у самих колонізаторів з обліко морале трохи недобору ... а колонізатор "містер Кредо" побудує тільки систему з вашого улюбленого кліпу )))

Посилання на коментар

1 час назад, 7351 сказал:

Тобто, бувший "зек" так і не навів доказів своєї брехні про те, де я служив в радянський армії

– тобто, визнав, що вважає себе звіздоболом, м’яко кажучі ...

....:

Служив у військах 12-того Головного управління Міністерства оборони радянського союз....

Був командиром відділення електриків-стрілків, потім замкомвзводу, потім в штабі у відділі секретного діловодства -- заочно вчився "за дядю" в академії генштабу, цілий

Ммдаа уж... Вижу , совсем тебе поплохело. 

То , что ты " жирный гусь " ,это я понял  , и почему такой как ты попал в эту " кантору"  и это мне понятно , как дважды два.     .

А насчет " бывшего зека", ты , как всегда сбрехал. Я не говорил , что сидел на зоне. Номерной , ты текст внимательно читай. А то , как всегда, сядешь в лужу. Хотя ,тебе же не привыкать ))).

Замкомзвода в СА - это априори офицерская шестерка и стукач . Молодец - выслужился Советам)))

как ты там говорил--"служил в армии, и даже работал при СССР - но его уже нет, к сожалению."-)))) передавай привет своим кичманам и не забывай их поздравлять с 23 февраля ))))

Змінено користувачем рыбак
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

В 19.07.2025 в 18:17, DimaF сказал:

О, дебилод вылез...

Так залізь назад,самокритичний ти наш...і страшний як атомна війна. Пи"дюк короче.😁

• Хаха 1
Посилання на коментар

41 хвилину тому, рыбак сказав:

А насчет " бывшего зека", ты , как всегда сбрехал. Я не говорил , что сидел на зоне.

09.07.2025 в 13:56, рыбак сказав:

Ну надо же , какой вы мешок ясновидящий , все знаете наперед и назад , где и что по каким обстоятельствам происходило. Открою некую завесу, в армию меня , можно сказать , из кпз забрали , я капитану - менту пообещал , что пойду в армию. А  за пару месяцев до очередного залета чуть от 5 до 8 не получил , и только один Бог меня от реальной отсидки спас, уж такой криминальное окружение у меня тогда было, что либо зона,  либо армия. Я выбрал второе. хотя , после армии я таки попал на зону, но это совсем другая история.

Тобто, ти служив на зоні?

Ким служив?

Чи забрехався?

Обтікай вже, бо ти визнав, що брешеш, прилюдно.

Україна переможе!

• Лайк 1
Посилання на коментар

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...