Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, US7IGN сказав:

sud.ua/uk/news/ukraine/337790-na-odeschine-voditel-mopeda-zastrelil-politseyskogo-vo-vremya-proverki-dokumentov

система не розуміє, що є люди, яким нічого втрачати. 

а скільки наслідків від влк-психолога, який всім ставить придатний? 

ну не хоче людина в рабство, або не може взагалі в такій реальності в Україні, то навіщо його вбивати? відпустіть, або дайте спокій. 

Бо вільні люди вільної країни раптово стали рабами безправними. 

Змінено користувачем akineo
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Брехня. В знайомої з Харкова, яка раніше була проросійською, голосувала завжди за регіоналів. в якої мати (правда прізвище Журавель) і родичі з кацапії, а рідна сестра живе в Ялті, не спілкується більше з родичами. Ще на початку війни казала, що Зеленському треба домовлятися з пуйлом (капітулювати), а після 2 тижнів сидіння з дитиною в підвалі, дещо змінила свою думку. Потім переїхала до нас в Полтаву і її російськомовна дитина вивчила " Ой, у лузі червона калина". Коротше, її погляди змінилися на 180 градусів і стала вона "бандєровкою". Казала мені, що раніше вона не розуміла, чому її батько, який їздив на рашу заробляти гроші казав, що кацапи - то страшні люди. Отаке прозріння. Та ще й її друзі загинули на війні. Не лояльність, а ненависть до кацапів. 

Та й зі своєю двоюрідною сестрою я якось вже не спілкуюсь, жінка, взагалі, сказала, що не хоче її та її чоловіка бачити у нас вдома, бо коли почалася війна, сестра щось там заїкнулася про промову Порошенка, в якій він казав, що наші діти будуть ходити в школи. а їхні - сидіти по підвалам. А раніше постійно приїжджали до нас, чоловік сестри - шахтар і оформив українську пенсію, бо на кацапську допомогу в 6000 рублів тяжко було жити. 

Кого не спитаю - з родичами чи знайомими з раші вже не спілкуються. От там пропаганда діє набагато ефективніше. Ті кацапи, які раніше дружили з українцями, приїжджали сюди - тепер бажають нам смерті. Що там казати - мені рідний брат не повірив, що кацапи збили малайзійський "Боінг". Я йому кажу, що особисто бачив, як кацапи опублікували новину, що збили український АН-26. А коли вияснилося, що "Боінг" новина щезла. А він мені втирав про український винищувач (тоді по раша-ТБ була така версія). 

Брехня!!!! Не читал , но осуждаю.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

30 хвилин тому, 7351 сказав:

Я так само вважаю, як і ви.

Але ж в статті зовсім не так "написано".

Тому і вважаю цю статтю типовим вкидом проти ЗСУ, проти мобілізації -- тобто, проти України.

image.thumb.png.5394b553362afbba63467c2c8366de79.png

на вашу думку виходить що він  робить типові вкиди і проти України .... 

на мою думку він зробив для України на порядки більше за вас

uk.wikipedia.org/wiki/Луценко_Ігор_Вікторович

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, рыбак сказав:

Брехня!!!! Не читал , но осуждаю.

Е, ні. Тут приклади з реального життя, а не ваші фантазії. 

Посилання на коментар

37 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Е, ні. Тут приклади з реального життя, а не ваші фантазії. 

Если бы я тут начал рассказывать свою историю как меня это государство пыталось осудить , то вы бы тут все немножко офигели. Дело началось  более 7 лет назад. 5 полицаев свидетелей ,  больше чем 4.5 года судебных тяжб по уголовному делу, ок 30 судебных заседаний . За это время мою следачку поймали на взятке, ( я там не при делах) , первый судья помер( обещал в суде вести дело так , что у меня не будет даже возможности апелляции, но теперь его на том свете судить другим судом будут  ), одного полицая - свидетеля убили.  А теперь представьте  мое состояние , когда мой сын пошел воевать за это государство и погиб. У меня горе- не передать словами , а эти ***ы( ну как их еще назвать) меня судят за ни за что. В конечном итоге дело закрыли . Прокурор был просто счастлив , что наконец- то это дело закрыли , на последнем заседании рассказывал куда   лучше на рыбалку ездить. Я ни копейки никому не платил взяток - сам защищался , и бесплатному адвокату ничего не платил, да от него и проку было мало.  Смешно было , когда поймали  мою следачку на взятке , то впоследствии у неё был тот - же адвокат , сегодня он у меня в суде , а на завтра у него заседание со следачкой )). Но она осталась работать в мусарне- отмазали..

У нас со следачкой  была пошти любовь)))

Змінено користувачем рыбак
  • Сумно 2
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

А це хто?

www.instagram.com/reel/DM5KERDI0-l/?igsh=bjZxeDE0ODNua3Z4

те що він каже вже ж було :lol:

Гитлер и Гейдрих не поверили, что русские руководители имели время или были способны разработать такие сложные ходы. Я сказал им, что моя точка зрения основана на поступивших донесениях и профессиональных мнениях моих советников. Более того, я добавил, что русские руководители, по-видимому, обладают гораздо лучшим знанием своего собственного народа, чем мы, обманутые своей собственной пропагандой, создавшей русских «недочеловеков». За такие слова я получил хорошую взбучку и на какое-то время вынужден был прикусить язык.

loveread.com.ua/razvedyvatelnaya-sluzhba-tretego-reiha-sekretnye/page-83.html

а до потужного коли дійде така реальність? чи там лише переможні доповіді

Посилання на коментар

23 хвилини тому, рыбак сказав:

Если бы я тут начал рассказывать свою историю как меня это государство пыталось осудить , то вы бы тут все немножко офигели. Дело началось  более 7 лет назад. 5 полицаев свидетелей ,  4.5 года судебных тяжб по уголовному делу, ок 30 судебных заседаний . За это время мою следачку поймали на взятке, ( я там не при делах) , первый судья помер( обещал в суде вести дело так , что у меня не будет даже возможности апелляции ), одного полицая - свидетеля убили.  А теперь представьте  мое состояние , когда мой сын пошел воевать за это государство и погиб. У меня горе- не передать словами , а эти ***ы( ну как их еще назвать) меня судят за ни за что. В конечном итоге дело закрыли . Я ни копейки никому не платил взяток - сам защищался , и бесплатному адвокату ничего не платил. Самое смешное было , когда поймали  мою следачку на взятке , то впоследствии у неё был тот - же адвокат . Но она осталась работать в мусорке. У нас с ней была пошти любовь)))

Так, а чому ви дивуєтесь? Різні люди - різні випадки. Мою покійну матір, яка влітку жила в селі (в хаті своєї матері), звинувачували в намірі наркоторгівлі, бо на городі  у неї ріс декоративний мак (насіння куплене в магазині), який вона не сполола, тому, що "у неї виник злочинний намір дочекатися дозрівання і продавати наркосировину", щось таке написали в протоколі. А вона взяла і підписала, не читаючи - "так це ж наша міліція, хіба вони можуть щось погане зробити?" Я тим козлам зразу сказав, що вони "уху їли", але мати не захотіла судової тяганини і їзди в районний центр і згодилась на їхні умови і заплатила 1000 гривень по угоді зі слідством. Ті козли поставили галочку у розкритті "наркозлочинів". Мій бувший адвокат сказав просто - "подонки". В мене теж є 5-річний досвід судової тягянини. Також зовсім різні люди траплялися в судовій і досудовій системі. Злочинцю зі зв'язками не вдалося "порішати", отримав реальний термін. Система системою, а дуже багато залежить від людей. І це наші люди, не якісь марсіани.

Тим не менше, ненависть до кацапів виросла стократно, давненько вже не зустрічав лояльних.

Змінено користувачем Вячеслав63
Посилання на коментар

6 минут назад, Вячеслав63 сказал:

. Система системою, а дуже багато залежить від людей. І це наші люди, не якісь марсіани.

Не не ,  меня к этим вашим " нашим " не нужно причислять.  А то,  что они " ваши" , то тут все и так читается .

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Не не ,  меня к этим вашим " нашим " не нужно причислять.  А то,  что они " ваши" , то тут все и так читается .

Наші - означає "українці". Я так розумію, ви себе українцем не вважаєте.

Посилання на коментар

1 годину тому, 7351 сказав:

Я так само вважаю, як і ви.

Але ж в статті зовсім не так "написано".

Тому і вважаю цю статтю типовим вкидом проти ЗСУ, проти мобілізації -- тобто, проти України.

image.thumb.png.5394b553362afbba63467c2c8366de79.png

Проти ЗСУ, проти мобілізації - це аж ніяк не проти України.

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, DmiVady сказав:

Я прослухав повністю це зрадне інтерв'ю, коли воно вийшло, тому й указав Фраю, що вирвана цитата про "мобілізацію та справедливість" не відображає сенсів навіть короткої частини відео поряд з фразою, тим більш усієї бесіди.

Ні, шановний, не туди ви хилитеimage.gif.f7bc6e4b96a5c4c925b3706f23928966.gif

Я не «вирвав», а взяв цитату лише за мобілізацію, проти якої тут активно топлять

1 годину тому, DmiVady сказав:

І таку "зраду" Верес висвічував і рік тому, коли казав: "не змінимось - нам ***ець" ... зараз сказав "***ець прийшов" 

На відміну від мобілізації інші складові й так відомі, за них на сторінках форума хіба що побла-бла-блати можна, не більше. 
особливо якщо мета дописувача посіяти у головах пересічних зневіру у владі, військовому керівництві і майбутньому нашої країни.

Цитата

... недооцінка противника, перемогобесіе трусковецької пропаганди зробило своє ... вигрібаємо.

Ви бачите перемогобесіе трусковецької пропаганди, а я плідну працю зрадників десь у владі яку старанно маскують під пройопи і тому подібне

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

22 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Проти ЗСУ, проти мобілізації - це аж ніяк не проти України.

Ти закликаєш українців робити спротив ЗСУ та мобілізації на оборону проти окупантів частини території України?

Ти проти ЗСУ та мобілізації українців на оборону проти окупантів частини території України?

ЗСУ -- Збройні Сили України.

Змінено користувачем 7351
  • Лайк 2
Посилання на коментар

18 хвилин тому, Фрай сказав:

Ви бачите перемогобесіе трусковецької пропаганди, а я плідну працю зрадників десь у владі яку старанно маскують під пройопи і тому подібне

Хтось бачить прихільників попереднього президента,

а я бачу кремлеботів, які маскуються під прихільників попереднього президента.

Відкриті кремлеботи -- зневажають/ображають народ України, тобто, Україну.

Змінено користувачем 7351
  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, akineo сказав:

ну не хоче людина в рабство

Саме за те, щоб захистити тебе та інших громадян України від рабства та знищення і йде мобілізація.

На росії ти давно б вже "добровільно" підписав контракт і здох де небудь в донецьких степах від стусана ботинком російського сержанта.

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, 7351 сказав:

Хтось бачить прихільників попереднього президента, а я бачу кремлеботів, які маскуються під прихільників попереднього президента.

Так це зрозуміло, не кажи погано за самізнаєтекого, пару разів показово лизни йому сраку і поливай Україну гімном, тобі ніхто й слова не скаже!

• Лайк 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, 7351 сказав:

Ти закликаєш українців робити спротив ЗСУ та мобілізації на оборону проти окупантів частини території України?

Ти проти ЗСУ та мобілізації українців на оборону проти окупантів частини території України?

ЗСУ -- Збройні Сили України.

ЗСУ - це кадрова армія. Решта цивільних - тимчасово мобілізовані, яких використовують у якості рабів, щоб вони воювали замість професійних військових. Поточна мобілізація є військовим злочином, що приводить до значної шкоди обороноздатності України. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, 7351 сказав:

На росії ти давно б вже "добровільно" підписав контракт і здох де небудь в донецьких степах від стусана ботинком російського сержанта.

На Росії платять 50к$ зразу після підписання контракту. В Україні тебе кидають у бусик, щоб ти під геніальним командуванням дегенерата-командира безкоштовно здох де небуть в донецьких степах під час чергового безглуздого штурму посадки.

• Хаха 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, 7351 сказав:

Саме за те, щоб захистити тебе та інших громадян України від рабства та знищення і йде мобілізація.

найбільше підтримують мобілізацію ті хто під неї не підпадає  

• Лайк 2
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Цікавенько - 

Очільник НАБУ притягувався до кримінальної відповідальності за підкуп, - ЗМІ

www.capital.ua/ru/news/178384-ochilnik-nabu-prityaguvavsya-do-kriminalnoyi-vidpovidalnosti-za-pidkup-zmi

Кривонос обвинувачувався у вчиненні злочину за статтею 157 ККУ - підкуп виборців. Суд встановив, що Кривонос підкупив студентів КНУ ім. Шевченка, які за грошову винагороду повинні були проголосувати за Блок Юлії Тимошенко на виборах. Однак, до початку судового розгляду справи, Кривонос подав до суду клопотання про амністію, тобто звільнення його від кримінальної відповідальності на підставі того, що у нього на утриманні неповнолітня дитина. На цій підставі підсудний Кривонос був звільнений від кримінальної відповідальності.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

На Росії платять 50к$ зразу після підписання контракту. В Україні тебе кидають у бусик, щоб ти під геніальним командуванням дегенерата-командира безкоштовно здох де небуть в донецьких степах під час чергового безглуздого штурму посадки.

Бандюкам російським дають 50к$ за "терпіл" -- впевнений, що не так?

Посилання на коментар

21 хвилину тому, 7351 сказав:

щоб захистити тебе та інших громадян України від рабства та знищення і йде мобілізація.

так загинуть батьки, їхні діти, і онуки. то за кого чи що воювати? ставка занадто велика. суспільство на це готове?

а якщо я один, то за що мені віддавати здоров'я чи життя? за мою смерть навіть не буде кому виплату оформити. одні плюси для системи - профіцитний раб. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

20 хвилин тому, dvr002 сказав:

кто що чекає від зустрічі ***ла с Віктоковом?

потрібна чітке і ясне закінчення війни. всі ті перемир'я до сраки. а поки рф, США і Україна ставлять ультиматуми - нічого не буде. НАдія що США і рф напряму порішають, без нашої потужності, атк як це очікувалось в 2013. 

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

ЗСУ - це кадрова армія. Решта цивільних - тимчасово мобілізовані, яких використовують у якості рабів, щоб вони воювали замість професійних військових. Поточна мобілізація є військовим злочином, що приводить до значної шкоди обороноздатності України. 

Тобто, ти ще і проти Конституції України?

Окрім того, що ти проти ЗСУ та проти мобілізації.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, 7351 сказав:

Тобто, ти ще і проти Конституції України?

Окрім того, що ти проти ЗСУ та проти мобілізації.

До чого тут Конституція? Не кажучи вже про те, що нею давно підтерлися.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...