Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

18 минут назад, Privet сказал:

 

треба терміново міжнародних журналістів та розслідувачів туди з детальної фіксацією і документуванням, ніяких швидких поховань без детальних експертиз тіл, скликання засідань міжнародних організацій, і подача позовів у міжнародний суд з прав людини, бо непокаране зло повертається

ПС: це тільки Буча з Ірпенем, а таких містечок по Україні 10ки і там таке саме, так що казочки про "учєнія і я нє знал" та "не такіх рускіх" то суцільна брехня

Змінено користувачем click_ua
  • Лайк 9
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Хотел бы поднять вопрос переговоров.

 Не кажется ли вам, что мы совершаем ту же ошибку, что и в 14-ом году. Я 7-8 лет назад писал, что россии не выгодно их подписывать, но они их подписали, а значит не собирались выполнять. Но то прошлое.

  Сейчас же договор построен так, что россии опять его нельзя подписывать. Объясню:

  В договоре прописано, что мы определяемся с НАТО на референдуме. Но, согласно нашего законодательства, референдум провести невозможно, если на территории нашего государства находятся вооруженные формирования другого государства. Следовательно, необходимо вначале вывести чужие войска, потом подготовить и провести референдум, потом законодательно поменять конституцию. Это по времени только год после вывода войск россии. 

   Россия подпишет этот договор и, естественно, не будет выводить войска (как после 14-го года).

   И мы получаем прекращение военных действий с оккупированными новыми территориями. Т.Е. подписав договор получаем еще больший геморой.

   Я знаю, что это понимают и наши и орки. 

   И вот вопрос: почему бы не предложить договор в котором прописаны явные истины: вначале вывод войск, потом референдум?

  Кто что думает по этому поводу?

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, vovova сказав:

Кто что думает по этому поводу?

Хло не подпишет такое. Да и толку с его подписи? Оно ж гопник - бумага с рф не стоит даже той бумаги, даже если она куплена по текущим ценам в этой самой рф. 

  • Лайк 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Інтригуюча ремарка про «людей Олега Царёва».

Схоже, замочили своїх для достовірності. ОпЫт не пропьёшь...

B21FCE57-8837-4D2B-B8E2-15991D792BFC.png

  • Конфуз 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, MaksymS сказав:

Хло не подпишет такое. Да и толку с его подписи? Оно ж гопник - бумага с рф не стоит даже той бумаги, даже если она куплена по текущим ценам в этой самой рф. 

Єдиним аргументом для Путіна є ЗСУ.

  • Лайк 9
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, MaksymS сказал:

Хло не подпишет такое.

С чего бы? В 14м подписал. А сейчас что поменялось?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, Музей сказал:

Інтригуюча ремарка про «людей Олега Царёва».

Схоже, замочили своїх для достовірності. ОпЫт не пропьёшь...

B21FCE57-8837-4D2B-B8E2-15991D792BFC.png

Там семью местного то ли мера то ли как он называется, старосты, застрелили. Они никакого отношения к Цареву не имели точно

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 часов назад, vadimv сказал:

- розказував місцевим, що орки досі утримують частину Сумської області від Ромен до Путивля. 

Вже не утримують

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, vovova сказав:

В 14м подписал. А сейчас что поменялось?

В 14 він підписав те що хотів підписати, а не те що було написано. І інтерпретував це так як йому вигідно. Зараз визнати поразку він не може. 9 травня парад - потрібні перемоги. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 хвилин тому, kim chen loran сказав:

 Но вроде сама Раша при Ельцине пыталась или делала вид, что хочет вступить в НАТО.

В Ульяновске была база НАТО. И даже не при Ельцине.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Беглый анализ от генерала Марченко событий вокруг битвы за Киев

Выиграно первое великое сражение этой войны - битва за Киев. Если бы мы проиграли ее, Украина была бы разорвана на несколько кусков. Военные на Востоке были бы отрезаны от снабжения и окружены. К 300 убитым гражданским в Ирпене прибавилось бы 30 тысяч в Киеве.

👉Ключевым стало содержание Васильковского аэродрома. "Элитные" обезьяны были уничтожены и не смогли захватить взлетную полосу для своих транспортов.

👉Вторым фактором была остановка наступления к югу от Житомирской трассы на Фастов и Васильков. Говорят, помогли еще древнеруские Змиевы валы. А ВСУ насыпали сверху артой и ванькам стало резко не ок.

👉Третьим и контрольным в голову стало освобождение Макарова и усложнение поставок отрезанной южной группировки. 

👉За нас очень круто сыграла родная земля. Река Ирпень и ее заболоченные берега не пустили оккупантов в Киев и дали время собрать силы.

👉А еще при нас был весь Киев. В современной истории нет такого примера массовой добровольной мобилизации в ТРО и ВСУ.

Какие уроки битвы за Киев?

1. Мы были не готовы. Изуродованные Ирпень, Гостомель, Буча – плата за нашу неготовность.
2. Уже сейчас нужно учесть ошибки и рубежи подальше от Киева и Житомирской трассы.
3. Вооружение ТРО – лучшее решение для защиты Киева, которое только могло быть. Обязательно это нужно развить и сделать фишкой нашей обороны.
4. Битва за Киев показала значение системы ПВО. Она должна стать приоритетом развития ВСУ №1.
5. Критически не хватает авиации и боевых вертолетов.
6. Противотанковые комплексы от союзников и украинские аналоги умножили на ноль российскую стратегию наступления колоннами. Теперь это тупо колонны смертников.
7. Все то, что писали в литературе Второй Мировой об украинском солдате – правда. Хитрый, умелый, упрямый, несгибаемый. На нем держалась вся армия Советского Союза. Теперь украинский солдат – как чистый спирт, не разбавленный московитами делает ВСУ непобедимыми.

Это первая великая победа этой войны. И она не последняя.

  • Лайк 13
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 хвилин тому, karbo сказав:

Вже не утримують

Мапа liveuamap.com/ неактуальна?

І місцева преса теж фігню пише? www.shans.com.ua/?m=inews&nid=60385

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

в башке это просто не укладывается..я не журналист, так не напишу, тем более на мове..но подпишусь под каждым ее словом:

"Кожного разу, коли ви будете казати про вєлікій рускій балєт, я буду розказувати вам історію неодноразово зґвалтованої на очах у батьків, а потім викраденої російськими нелюдами молодої вчительки з Броварів. Про десятки, а може й сотні зґвалтованих українських жінок. Часто на очах у дітей. Про 15-16 річних дівчаток з Бородянки, які зазнали страшного насилля кадирівцями. Про тіла п’ятьох зґвалтованих молодих дівчат, вбитих і залишених прямо на дорозі. Про оце мерзенне «будем тра*ать хохлушек» в перехватах. Ось що я вам скажу у відповідь про ганімий вєлікій руський балєт.

Кожного разу, коли ви будете мені казати про вєлікіх руських композіторов, я буду вам розказувати історію дівчинки, на очах якої і її маленького брата в маріупольському підвалі не один день помирала їхня мама. А потім з трупом мертвої мами діти були вимушені і далі ховатися в підвалі від обстрілів. Про хлопчика з Гостомеля, на очах якого російські солдати застрелили його батька. А потім хотіли вбити і сина, але той вижив. Про дівчинку, якій вистрілили прямо в обличчя. Про малюка, який тікав з бабусею в човні. Бабуся втопилася. А хлопчика шукають уже майже місяць. Ось що я вам скажу у відповідь про ганімих вєліких руських композіторов.

Кожного разу, коли ви будете казати мені про вєлікую руськую живопісь, я буду вам розказувати про розстріляних в спину мирних українців в Макарівському районі. А перед тим, як застрелити, орки зав’язували їм руки. Про сотні трупів на вулицях Бучі, Ірпеня, Гостомеля. Про братські могили у дворах житлових кварталів. Братські могили мирних мешканців донедавна затишних і безпечних міст. Братські могили. В 21 столітті. Ось що я вам скажу у відповідь про ганімую вєлікую руськую живопісь.

Кожного разу, коли ви будете мені розказувати про вєлікій рускій тєатр, я буду вам розказувати історію жінки з Броварського району, з будинку якої російські мародери, відступаючи, знімали металочерепицю. Про танки і БТРи «другої армії світу», навантажені по вінця награбованим в українських домівках. Крадені телефони, планшети, телевізори, пральні машинки, килими, прикраси, пляшки з алкоголем, сковорідки, одяг, іграшки, взуття – все, що траплялось на шляху цим виродкам. Про те, як діставшись до Білорусі, вони наввипередки відправляли награбоване своїм родинам в росію. Про те, як торгували краденим на білоруських базарах. Ось що я вам скажу у відповідь про ганімий вєлікій руський театр.

Кожного разу, коли ви будете розказувати мені про вєлікоє рускоє кіно, я буду розказувати вам про жорстоко розстріляних коней в конюшнях на Київщині. Про заморених голодом і спрагою тварин зоопарку в Ясногородці. Про спалену після вибуху шкіру оленяти. А тепер максимальне дикунство… Про вбитого і з’їденого російськими окупантами алабая. Так, алабая. Так, собаки. Так, з’їденої. Ось що я вам скажу у відповідь про ганімоє вєлікоє рускоє кіно.

Кожного разу, коли ви будете розказувати мені про вєлікую рускую літєратуру, я буду вам розказувати про десятки перехватів розмов російських солдатів з їхніми матерями і дружинами. Розмов, в яких крім на*уя на нах*ї нічого нема. Розмов, в яких дружини замовляють, що їм вкрасти в українських будинках. Розмов, де матері сміються, коли синочки розказують, як їхні побатрими гвалтують хохлушек. І якщо з цих розмов викинути всі мати, в них лишиться хіба що «прівєт» і «пока». Ось що я вам скажу у відповідь про ганімую вєлікую рускую літєратуру.

Більше нема ніякої вєлікої руської культури, літератури, кіна, живопісі, тєатра і балєта. Є країна виродків, мародерів, ґвалтівників і убивць. Диких людей, яким нема місця в цивілізованому світі!

А багатостраждальні новоспечені руські дисиденти в затишних квартирах Берліна, Лондона, Ларнаки, Мілану, Тбілісі, Астани, Відня та інших тимчасових прихистків, хай ідуть за маршрутом руського корабля, гордо несучи в руках вєлікую рускую культуру!"

#OlenaPshenychna

  • Лайк 25
  • Дякую 3
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, Kirill_Dnepr сказал:

как итог, восток приехал на запад, и уже через год ЗУ будет другой, чем вчера

Не буде. Не ополячились при поляках, по німецьки при Австрії не говорили, при кацапах по руськи, а при вас тим більше. Навіть і не мрій.

  • Лайк 8
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Грузія не буде вводити економічні санкції проти Російської Федерації, адже це ніби не входить до інтересів країни та її народу

«Ворог вкотре завдав ракетного удару по місту Васильків. Частину ракет вдалось збити нашим системи протиповітряної оборони. Ця територія була обстріляна ворожими ракетами місяць тому і зазнала значних руйнувань, майже всі приміщення згоріли  від ракетного удару. Нині ж орки знову влучили в будівлю штабу, яка вже була зруйнована».

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, XL.pro сказал:

Если бы в Украине все говорили на украинском языке, 100% проголосовали за вступление в НАТО, нас бы туда все равно не взяли, неужели сейчас многим не понятно?!

Хибна думка. В пдч не взяли через протести російсько мовних регіонів. А шанси високі тоді були: РФ слабка була. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 минут назад, vadimv сказал:

Мапа liveuamap.com/ неактуальна?

Цієї користуюсь

 

deepstatemap.live/#6/49.438/32.053

 

Радіти треба, що ВСУ так справно працюють, а не сперечатися.

Змінено користувачем karbo
  • Лайк 7
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

25 минут назад, vovova сказал:

С чего бы? В 14м подписал. А сейчас что поменялось?

  Тогда после Крыма у ***ла была широчайшая поддержка, и сейчас он внутри отупевшей раши снова добился похожего (правдо, точнее никто и не узнает, потому что многие вообще отвертелись от этого опроса, если за неверный ответ власти пообещали уголовку). Но так, если он остановит подпишет какой-то мир, у него есть хоть и небольшой шанс отвертеться - типа тяжело болел, все время без памяти на аппаратах. А ответственным назначат другого, хоть Путен и будет в камере в Гааге, но живым.

 А вот, например, Л.Берия ползал по полу, цеплял комитетчиков за ноги, плакаль чтоб его не пустили  сразу в расход.

Змінено користувачем kim chen loran
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 минут назад, MaksymS сказал:

 

«Ворог вкотре завдав ракетного удару по місту Васильків. Частину ракет вдалось збити нашим системи протиповітряної оборони. Ця територія була обстріляна ворожими ракетами місяць тому і зазнала значних руйнувань, майже всі приміщення згоріли  від ракетного удару. Нині ж орки знову влучили в будівлю штабу, яка вже була зруйнована».

блять ,  им  там  шо  намазано?  

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 хвилин тому, karbo сказав:

Радіти треба, що ВСУ так справно працюють, а не сперечатися.

Та я ж не сперечаюсь, просто запитую.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 хвилин тому, MaxS сказав:

Та мапа гальмує на 2-3 дні.

Так ця розмова і була 2 дні тому.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 минут назад, Kirill_Dnepr сказал:

А я и не мрию. 
Известно, что мова для вас важнее государства, вы это сами подтвердили своим постом.

Без мови і державності не було би. Всі би орками безмовними стали. Як це в Криму, чи дірявих республіках. Нічому вас історія не учить. Не забувай, що духовне звільнення з Галичини пішло. Ми цінуємо підтримку інших частин країни, але не варто забувати, що без духовного наповнення вона вона не була би такою монолітною і потужною. Все в комплексі працює, а не поодинці. Тому ми зараз і сильні, як ніколи. 

Слава Україні!

Змінено користувачем karbo
  • Лайк 11
  • Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • InSAn змінив заголовок на Россияне к нам принесли войну

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...