Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Шановні українці!

Ті, хто знімає на відео звуки вибухів, прильотів. Велике прохання, тримайте себе в руках і не кричіть при цьому злякано: «Піздєєєць!», «Бляяяять…», «Їбааать!» тощо.

Пам’ятайте, що ви незламні сурові українці. Культурна нація. І ваші відео з вашими істеричними воплями потім викладають ворожі канали. «в Днєпрапєтровскє мощний прільот, свіньї вєрєщат» (с)

Тому, якщо ви все одно не в укриттях і стовбичите коло вікон чи на балконах, щоб зробити вдале відео з вибухом, то кричіть принаймні: «Підараааасиии! Сосіть йууух! Хутін пуйло!», «йобана дрисня!» і прочі слова, за які банить цкрбр, що вказують, кому вони адресовані. Тож нехай слухають, що ви про них думаєте, а не думають, що ви обісралися там в ефірі.

  • Лайк 16
  • Хаха 17
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Шольц заявив, що НАТО не буде відправляти свої війська в Україну, і виключив передачу Берліном винищувачів Києву

uainfo.org/blognews/1674655313-sholts-zayaviv-shcho-nato-ne-bude-vidpravlyati-svoyi-viyska-v.html

"Тепер F16", - Кулеба озвучив наступну мету української дипломатії Джерело: https://censor.net/ua/n3395495

Американські сенатори закликали Байдена надати Україні винищувачі F-16

uainfo.org/blognews/1674711057-amerikanski-senatori-zaklikali-baydena-nadati-ukrayini.html

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Юрій Бутусов  Головний редактор інтернет-видання "Цензор.НЕТ

Закон 8271

Розшукую близьких родичів народних депутатів України, керівників офісу президента та уряду, які зараз воюють у першій лінії, на передовій, в окопах. Та запрошую депутатів та службовців ОП, які запровадили закон 8271, разом відвідати передові позиції десь, скажимо, під Бахмутом, біля Кліщіївки або Курдюмівки, там де ворог наступає, та розповісти бійцям, які зусилля вони докладають для посилення оборони. А я зроблю репортаж. І цей сміливий вчинок дуже допоможе позитивному висвітленню закону. Ось там в окопах і поясните все, підтримаєте бійців.

Друзі, можливо хтось знає дітей або близьких родичів народних депутатів які воюють на передовій (я про усі рода сил оборони маю на увазі)? Де вони служать, хочу до них приїхати на позиції, провести з ними час під обстрілами, запитати, що вони думають про війну, про управління, зокрема про закон 8271. Це буде показувати близьке розуміння ситуації на фронті нашого керівництва, моральність.

279 народних депутатів проголосували за законопроект про кримінальну відповідальність військовослужбовців, ось посилання на сайт ВР, там треба натиснути на останнє голосування, відкриємться список, цікаво хто з них зголоситься:

itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/40997

Характерно, що народні депутати Роман Лозинський та Роман Костенко, саме ті, які дійсно бувають на передовій, і які безпосередньо беруть участь у бойових діях, за цей закон не голосували.

Буду інформувати, чи зголосився хтось на цю пропозицію з авторів закону, чи готовий пояснити свої рішення виборцям? Там в окопах такі саме люди, більшість звичайні мобілізовані, вчорашні цивільні. Дисципліна ж для усіх посилюється, депутати та держслужбовці мають показати приклад.

  • Лайк 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 години тому, sergio сказав:

Как-то рашка слишком легко продвигается. 😳

Это потому, что кто-то не дал вовремя "300 танков, 600-700 БМП, 500 гаубиц" (с)

  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 минут назад, vadimv сказал:

Это потому, что кто-то не дал вовремя "300 танков, 600-700 БМП, 500 гаубиц" (с)

У рашки, походу со всем этим тоже напряг, так, что мясом берут. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 хвилин тому, sergio сказав:

У рашки, походу со всем этим тоже напряг, так, что мясом берут. 

А ведь можно было дать "300 танков, 600-700 БМП, 500 гаубиц" еще когда это мясо не приехало.

Т.е. вовремя.

  • Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 минуты назад, vadimv сказал:

А ведь можно было дать "300 танков, 600-700 БМП, 500 гаубиц" еще когда это мясо не приехало.

Т.е. вовремя.

Да, главное не забывать, что нам всегда кто-то что-то должен...

Нашу коррупцию тоже должен кто-то другой побороть...🤷‍♂️

  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, 90BCO сказал:

 

Нашу коррупцию тоже должен кто-то другой побороть...🤷‍♂️

Но так, шоб, если шо, кум порешал...

  • Лайк 3
  • Хаха 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 минут назад, 90BCO сказал:

Да, главное не забывать, что нам всегда кто-то что-то должен...

Нашу коррупцию тоже должен кто-то другой побороть...🤷‍♂️

 

а як ти пропонуєш цивільним громадянам 

боротися з корупцією ? 

є повноваження ? 

 

З.І.

 

МОК допустил участие российских и белорусских спортсменов в соревнованиях в нейтральном статусе :pozor:

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
  • Хаха 1
  • Конфуз 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

 

Україна нині це Mafia state. І від того, що звільнили якусь шістку, це не зміниться. 

З моменту, коли кримінальний клан коломойських, що спеціалізується на фінансових злочинах в особливо великих розмірах, використовуючи підконтрольні ЗМІ, зумів захопити владу в Україні і поставити президентом одного із рядових членів банди (співучасника в розграбуванні вкладів населення в Приватбанку, який отримав 41 млн дол з вкраденого), ми стали класичною "захопленою державою". Саме цим визначенням нас і назвали автори Звіту ЄС про корупцію в Україні за 2021 рік: "захоплена держава". 

Спойлер

Мафія при цьому захопила державу абсолютно демократичним шляхом. У нас була відсутня боротьба з мафією на державному рівні, держава дозволяла мафіозі мати ЗМІ, доступ в фінансовий сектор і політику, а тому населення прогнозовано вручило владу рятівнику від "бариги" ("торговець, підприємець" на кримінальному жаргоні) - робін гуду. 

І після захоплення державного апарату кримінальний клан, наче спрут, одразу ж розставив своїх бійців на всі посади у всіх без виключення державних органах - від СБУ до Мінфіну, від Енергоатому до державних банків. І навіть Нацбанк очолювати призначили члена ОЗУ, який замазаний у розкраданні 206 млн грн в державному Укргазбанку і зараз втік у Австрію. Ну а подільники по розкраданню Приватбанку нікуди не втекли, всі ці гороховські-дубінські уникнули відповідальності і на вкрадені гроші навіть побудували нову прекрасну історію з М*банком. Ну а у пінчука за 2019 рік одразу ж відновилися поставки на Росію його труб на мільярди. Все, як він мріяв, коли в 2017 писав того листа до Заходу з пропозицією "важкого компромісу для України" (це коли за компроміс платимо ми, а прибуток отримує він). 

Те, що зараз викинули якусь нікчему, не міняє нічого. Системно історія зберігається: всі разом вони розграбовують нашу країну. 

А ціна не гроші - кров. 

Прекрасний бізнес по розкраданню фінансів на дорогах це - недофінансована ракетна програма і ...смерті воїнів. 
Прекрасний бізнес по продажу державних інтересів за дешеву "білоруську" електроенергію і штучним ігнором попереджень союзників це - Маріуполь. 
Ну а завищені в тричі ціни на харчі для армії, БТРи, вкрадена гуманітарка, розкрадена фінансова допомога це - підірвана довіра західних союзників до нас. І знову смерті, смерті, смерті. 

Ось так. Наче нікого не вбивали і не катували, як якийсь Діллінджер, а фінансові злочини в особливо великих розмірах стали масовим убивством. Злочином, проти якого Діллінджер і навіть схоплений нещодавно на Сицилії бос коза ностри Мессіна просто хлопчики в шортіках. 

Із цього всього простий висновок: кримінальний клан має бути вирізаний із тіла України. 
Не важливо скільки на це піде років, і не залежно від того, що треба перемогти рашку. 

Насправді, за яйця "по 17 грн / кг" під час війни, ми мали б провести швидкий Майдан і виволокти кловуна, його бородатого патрона і всіх без виключення шісток за їхні сталеві яйця. І це навіть не підірвало б нашу здатність боротися з ворогом, а зовсім навпаки - з'явилася купа ресурсів на боротьбу, яку вони розкрадають зараз. 
Але зараз в умовах монопольного захоплення мізок населення уріномарафоном, це просто розколе наше суспільство. Тьотки і дядьки в юпках впадуть в паніку і це б просто підірвало єдність нашого населення по відсічі Рашці. 

Цим і користується клан. Знаючи: "а што ви нам сдєлаєтє? хаха".

Тому ми всі зараз негласно ніби домовилися заплатити цім мразям викуп. Жертву грошима і кров'ю. Зараз Микола і Василь ллють свою кров без достатньої кількості зброї, щоб ця банда робила вигляд, що продовжує воювати на нашій стороні. Нехай.  По-перше, доки ми їх не чіпаємо, вони не мають приводу перебігти до ворога і вважають цю територію своїми угіддями, які треба захищати від сусідніх хижаків. А по-друге, залучати каперів на державну службу - цій політиці сотні років. Для бандерівців головне: маховик має крутився в наших інтересах. 
Що ми не маємо робити точно, це розчаровуватися чи змирятися. Ми маємо зараз фіксувати правду. Після перемоги у України буде завдання не тільки по вилову російських військових злочинців за кожен Кременчук, Дніпро і Маріуполь, а й завдання по знищенню всіх кримінальних кланів в Україні. По позбавленню їх майна. По конфіскації їхніх фінансів, ресурсів, змі. По вилову членів мафії по світу і закриттю особам пов'язаним з мафією доступу в політику, змі, банківський сектор.

З ними всіма нас в НАТО і ЄС не приймуть. Після 2-ї Світової війни це робили США зі своєю мафією, це робили японці і роблять італійці зараз. Це будемо робити і ми.
@Джон Смит

 

FB_IMG_1674724371977.jpg

  • Лайк 3
  • Дякую 3
  • Хаха 1
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

кантон , одному  мені здається , що ти кацапське іпсо під час чергового раунду геноциду кацапами українського народу  розганяєш , чи це не здається ?:pozor:

 

 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 17
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

40 хвилин тому, 90BCO сказав:

Да, главное не забывать, что нам всегда кто-то что-то должен...

Кто хочет повторить - может забыть, как Украине выкручивали руки в 90-х, отбирая оружие.

Те самые, которые типа ничего не должны.

40 хвилин тому, 90BCO сказав:

Нашу коррупцию тоже должен кто-то другой побороть...🤷‍♂️

Тяжеловато, знаете ли, бороть коррупцию, когда основные коррупционеры пользуются юридической защитой тех самых, которые типа ничего не должны.

Например, где сейчас находится некто Фирташ?

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 минут назад, Бездомный сказал:

кантон , одному  мені здається , що ти кацапське іпсо під час чергового раунду геноциду кацапами українського народу  розганяєш , чи  не здається ?:pozor:

 

 

Ні, ще я :

 

 

Пропагандистский Яндекс снова получил сокрушительный удар.

Яндекс продолжается позориться: они не только потеряли управление собственной компанией, обрушили свою рыночную стоимость, лишились иностранных активов и допустили слив данных большинства своих пользователей.

Но сегодня они превзошли себя; – в общий доступ слили полный исходный код всех их ключевых сервисов:

- Яндекс Поиск
- Яндекс Карты
- Яндекс Метрика
- Алиса
- Яндекс Такси
- Яндекс Директ
- Яндекс Диск
- Яндекс Почта
- Яндекс Маркет
- Яндекс Путешествия
- Яндекс 360
- Yandex Cloud
- Yandex Pay.

То, что утек настоящий движок, уже неохотно подтвердили в самой компании. Это значит, что технологии Яндекса больше ничего не стоят и ничего не значат. Теперь любой может сделать точную копию любого их сервиса (но уже без гэбни). 

Кроме того, это значит, что сейчас все увидят в коде воочию, как разработчики Яндекса подкручивали свои алгоритмы в пользу Кремля.

Скачать через торренты все технологии Яндекса и сделать с ними что-нибудь веселое можно здесь (https://breached.vc/Thread-yandex-git-sources) (файл весит 45 гигов).

  • Лайк 5
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, vadimv сказал:

Например, где сейчас находится некто Фирташ?

Вас родители не научили самому находить ответы на свои вопросы?

Значит, и дети/внуки уже не научатся.🤷‍♂️

  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, 90BCO сказав:

Вас родители не научили самому находить ответы на свои вопросы?

А у вас там в школе не изучали такое понятие, как "риторический вопрос"?

4 хвилини тому, 90BCO сказав:

Значит, и дети/внуки уже не научатся.🤷‍♂️

Главное, чтобы дети и внуки повторно не ходили по граблям 90-х.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

29 минут назад, Бездомный сказал:

а як ти пропонуєш цивільним громадянам боротися з корупцією ? 

 

 

 

Майдан пам'ятаєш ?

Или это "другоє" ?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Как то все те события проехали мимо. К политике относился как к противостоянию Шахтер-Динамо. Очень много интересных фактов от участника событий.

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Только что, vadimv сказал:

А у вас там в школе не изучали такое понятие, как "риторический вопрос"?

Проходили.

Много вас тут таких, мастеров риторики.

"Мама, я всралась, що робити" - теж риторичне питання ?!🤣

 

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

25 минут назад, vadimv сказал:

Кто хочет повторить - может забыть, как Украине выкручивали руки в 90-х, отбирая оружие.

чому це тільки у 90-х ? 

на приклад , знищити протипіхотні міни Ющенка примусили вже у 2000-х 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20 минут назад, AOZ1 сказал:

Как то все те события проехали мимо. К политике относился как к противостоянию Шахтер-Динамо. Очень много интересных фактов от участника событий.

 

при чому тут путін ? :pozor:

справа не у путині , а у кацапах 

 

щойно мені кацап написав у відповідь на запитання - навіщо вони вторглися у Україну та вбивають/гвалтують жінок та дітей ? :

Русские пришли навести порядок в вашей стране. (с)

Спойлер

 

 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

29 хвилин тому, 90BCO сказав:

Проходили.

  А шо ж тогда мимо прошли?

29 хвилин тому, 90BCO сказав:

Много вас тут таких, мастеров риторики.

Так если вам нечего возразить по сути - может лучше опять мимо пройти?

29 хвилин тому, 90BCO сказав:

"Мама, я всралась, що робити" - теж риторичне питання ?!🤣

Цілком практичне - знімати труси і бігати.

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 години тому, vadimv сказав:

А ведь можно было дать "300 танков, 600-700 БМП, 500 гаубиц" еще когда это мясо не приехало.

Т.е. вовремя.

Німеччина планує передати танки Leopard 2 для ЗСУ вже до кінця березня.

Відповідаючи на питання, чи це буде вчасно, аби зміцнити Україну перед можливим весняним наступом Росії, міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус сказав, що наскільки йому відомо, це буде "своєчасно".

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • InSAn змінив заголовок на Россияне к нам принесли войну

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...