US7IGN Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 9 хвилин тому, Ranch сказав: Краще б Вам тримати себе в рамках і в мою сторону такі безапеляційні і хамські вислови не робити. Я Вас не зачіпаю і сподіваюся на аналогічну поведінку з Вашого боку. схоже класика - всі нажерлися і кнапати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 1 година тому, Дощ сказав: Все є - і строки і процедури, і розслідування, і розшук за потреби. Ви від того далекі - тому вас немає ні хера Ну да. Представляю на скільки десятків років затягнеться це все при такій кількості пропавших. І результата поки жодного не було за 2 роки по виплатам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 2 минуты назад, US7IGN сказал: схоже класика - всі нажерлися і кнапати А, так це я тверезий і тому нічого не розумію? 😮 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 3 минуты назад, МаТраС сказал: Ну да. Представляю на скільки десятків років затягнеться це все при такій кількості пропавших. І результата поки жодного не було за 2 роки по виплатам. Якщо по виплатам рахувати, то тому у нас офіційно і втрати всього лише 30 тисяч. Наша статистика не бреше, вона просто чуть не договорює. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 4 хвилини тому, МаТраС сказав: Ну да. Представляю на скільки десятків років затягнеться це все при такій кількості пропавших. І результата поки жодного не було за 2 роки по виплатам. Це вам хтось з генштабу доповідає чи з пенсійного? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 3 години тому, Магирус сказав: А далі воювати підете ви. Два роки провоюєте - вижевете - отримаєде ордени, нагороди - вам тут потиснуть руку на форумі, хильнемо по чарочці - і на відпочинок. Потім наступна партія на два роки. Так і воює Ізраїль. Чи ви вважаєте що хтось за вас повинен воювати вічно, а ви тут незнайомих людей бидлом будете називати? Як ви про мене висловились. Це так не працює Яка "ця" мобілізація? Мобілізація не припиняється з 24-го лютого 2022-го року Ізраїль так не воює, активна фаза лічені дні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 3 хвилини тому, murava сказав: Якщо по виплатам рахувати, то тому у нас офіційно і втрати всього лише 30 тисяч. Наша статистика не бреше, вона просто чуть не договорює. Я про пропавших Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 2 минуты назад, murava сказал: Якщо по виплатам рахувати, то тому у нас офіційно і втрати всього лише 30 тисяч. Наша статистика не бреше, вона просто чуть не договорює. Ну так. І ще, наче, 31 000 безвісті зниклих. По цвинтарях імперічно можна приблизно вирахувати втрати +/- Тут же ще - якщо війна во В'єтнамі, Афганістані, Сирії - переважно кульові поранення, то зараз мінно-вибухові. Ну, дрони ж... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 (змінено) 7 минут назад, Vinsol2009 сказал: Ізраїль так не воює, активна фаза лічені дні. Ну ця активна фаза затягнулася на пів року. Там у них нормальний замєс був. Тим не менш в Цахалі всі по колу служать. Я трішечки потроллив опонента, бо він вважає, що хто зараз мобілізований мають за нього воювати вічно Змінено 21 квітня 2024 користувачем Магирус Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 2 години тому, Фрай сказав: на все українське На усе зелене лайно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 (змінено) 8 хвилин тому, Дощ сказав: Це вам хтось з генштабу доповідає чи з пенсійного? Да спілкуюсь періодично з різними. Не чув ні одного такого випалку за пропавшого. Друг з матір ю лям отримав перший за брата. 200 й.Обіцяли по 100 000 в місяць, але вроді ні зера поки Змінено 21 квітня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 1 час назад, Магирус сказал: Я не далекий від влади, бо займаю керівну посаду. Ви пишете вже маячню, аргументів - нуль Вы получаете заработную плату от государства (налогоплательщиков Украины) ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: На усе зелене лайно А, ну тоді зрозуміло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 2 хвилини тому, МаТраС сказав: Да спілкуюсь періодично з різними. Не чув ні одного такого випалку за пропавшого. Друг з матір ю лям отримав перший за брата. Обіцяли по 100 000 в місяць, але вроді ні зера поки Ну то почитайте процедуру визнання загиблим безвісти пропавших, щоб не торочити про роки, велику кількість і пр. х-ню Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 Только что, Propeller сказал: Вы получаете заработную плату от государства (налогоплательщиков Украины) ? Ні, приватна акціонерна компанія. А що? )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 Тільки що, Дощ сказав: Ну то почитайте процедуру визнання загиблим безвісти пропавших, щоб не торочити про роки, велику кількість і пр. х-ню До чого тут процедура?) Я про виплати писав,а не визнання. Яких хер хто діждеться 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 2 минуты назад, МаТраС сказал: До чого тут процедура?) Я про виплати писав,а не визнання. Яких хер хто діждеться Це як сертифікати на квартиру. Десь читав - стильки-то сімей військовослужбовців отримали. Але ж сертифікат - це не гроші. Коли та квартира буде, коли людям немає де жити. А скільки недобудов стоїть в тому ж Києві. Зайнятися б цим питанням - викупити ці квартири для військових, сімей загиблих тощо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 2 хвилини тому, МаТраС сказав: До чого тут процедура?) Я про виплати писав,а не визнання. Яких хер хто діждеться Тоді спробуйте взяти волю в кулак, напружити свідомість і чітко сформулювати своє питання - я спробую на нього відповісти. Ви вище писали про виплати на пропавших безвісти, так от виплат немає, і поки вони не будуть визнані загиблими (померлими) - виплат не буде. Зрозуміло написав? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 4 хвилини тому, МаТраС сказав: Яких хер хто діждеться ну це глобальне питання. якщо чогось в житті чекати, то можна ніколи не дочекатися. роби і бери сьогодні. завтра взагалі може не бути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 2 хвилини тому, Магирус сказав: Це як сертифікати на квартиру. Десь читав - стильки-то сімей військовослужбовців отримали. Але ж сертифікат - це не гроші. Коли та квартира буде, коли людям немає де жити. А скільки недобудов стоїть в тому ж Києві. Зайнятися б цим питанням - викупити ці квартири для військових, сімей загиблих тощо спочатку треба викупити сертифікати за копійки, а потім вже отримувати і продавати справжні квартири побудовані за державні кошти. ви що, приватизацію не пам'ятаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 36 хвилин тому, Ranch сказав: Краще б Вам тримати себе в рамках і в мою сторону такі безапеляційні і хамські вислови не робити. Я Вас не зачіпаю і сподіваюся на аналогічну поведінку з Вашого боку. Якщо ви щось стверджеєте, то повинні це доводити саме ви. Якщо підтверджень нема, то це маячня. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 7 минут назад, Магирус сказал: Ні, приватна акціонерна компанія. А що? )) Думал чиновник, если "руководящая должность". Хотел задать вопрос. Если наемный работник - вопросов нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 2 хвилини тому, Дощ сказав: Тоді спробуйте взяти волю в кулак, напружити свідомість і чітко сформулювати своє питання - я спробую на нього відповісти. Ви вище писали про виплати на пропавших безвісти, так от виплат немає, і поки вони не будуть визнані загиблими (померлими) - виплат не буде. Зрозуміло написав? ну далеко не всі вміють в бюрократію грати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 30 хвилин тому, Магирус сказав: Це не іпсо Ви дійсно давно не відвідували форум, це був сарказм. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 21 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2024 1 минуту назад, Propeller сказал: Думал чиновник, если "руководящая должность". Хотел задать вопрос. Если наемный работник - вопросов нет. А, зрозуміло. Значить я лєгко отдєлался )) Я на насосній станції в "Водоканалі" працюю. Подробиці писати не буду з зрозумілих причин. Хух, добре, що я не чиновник)) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз