МаТраС Опубліковано: 1 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2024 5 хвилин тому, murava сказав: Кажуть половину МНС хочуть направити у військо. З поліцією кажуть то саме розглядають. Так диви і до держслужбовців дійде... Поліцію не жалко.бо багато щось їх стало)) 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2024 (змінено) дел Змінено 1 червня 2024 користувачем karlito Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2024 24 хвилини тому, murava сказав: Кажуть половину МНС хочуть направити у військо. З поліцією кажуть то саме розглядають. Так диви і до держслужбовців дійде... Читаю гірше, пациків з мнс в лють аатоматом добровільно примусово. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 1 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2024 19 хвилин тому, МаТраС сказав: Читаю гірше, пациків з мнс в лють аатоматом добровільно примусово. У нас МНС немає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2024 2 хвилини тому, Магирус сказав: У нас МНС немає Прицепитись нема за що?) Дснс так краще?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2024 (змінено) 4 хвилини тому, Магирус сказав: У нас МНС немає Краще напишіть в підписі :моя книжка і вставте туди ссилку. Реально на пів екрана . Наче в 99 році живем Змінено 1 червня 2024 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 1 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2024 7 хвилин тому, МаТраС сказав: Прицепитись нема за що?) Дснс так краще?? Так. Просто працював там. Вибачте - не хотів причепитися - просто ріже око ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2024 2 хвилини тому, Магирус сказав: Так. Просто працював там. Вибачте - не хотів причепитися - просто ріже око ) При мені тільки за 4 роки 5 разів змінювплась назва управління і 2 міністерство) я так для всіх понятно пишу) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 1 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2024 4 хвилини тому, МаТраС сказав: При мені тільки за 4 роки 5 разів змінювплась назва управління і 2 міністерство) я так для всіх понятно пишу) Сперечатися не буду. Можливо щось не знаю. Хоча сам працював в часи МНС при Льоні Космосу і Міністром був Шуфрич. Якого давно не п@здили ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2024 (змінено) 13 хвилин тому, Магирус сказав: Сперечатися не буду. Можливо щось не знаю. Хоча сам працював в часи МНС при Льоні Космосу і Міністром був Шуфрич. Якого давно не п@здили ) До 2002 чи 03 були при мвс, потім мнс. В 06 спетляв на більші хліба й не жалію Змінено 1 червня 2024 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 1 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2024 3 хвилини тому, МаТраС сказав: До 2002 чи 03 були при мвс, потім мнс. В 06 спетляв на більші хліба й не жалію Зрозуміло. Я трохи пізніше працював Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2024 7 хвилин тому, МаТраС сказав: До 2002 чи 03 були при мвс, потім мнс. В 06 спетляв на більші хліба й не жалію Сімох міністрів пережили))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 1 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2024 5 хвилин тому, МаТраС сказав: Сімох міністрів пережили))) У вас ще дихальні апарати КИП були? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 6 годин тому, Дощ сказав: А так Ніяк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 4 години тому, Магирус сказав: У вас ще дихальні апарати КИП були? Ага))як в космонавтів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 Зеленський заявив, що Трамп стане "президентом-лузером", якщо вирішить закінчити війну в Україні компромісом із Росією. Що би там не сказав Трамп, але називати вірогідно наступного президента США лузером, це… це… я не знаю, як це охарактеризувати! «Він научиться!», казали вони. Угу! Трускавецька дипломатія форева! Кричим «піська» і тікаєм! (С) 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 3 хвилини тому, Canton сказав: Зеленський заявив, що Трамп стане "президентом-лузером", якщо вирішить закінчити війну в Україні компромісом із Росією. Що би там не сказав Трамп, але називати вірогідно наступного президента США лузером, це… це… я не знаю, як це охарактеризувати! «Він научиться!», казали вони. Угу! Трускавецька дипломатія форева! Кричим «піська» і тікаєм! (С) з клоуном не будуть взагалі спілкуватись, бо не слідкує за базаром. Як клянчити буде?) Його рівень дуже низький,як для президента 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex2064 Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 Вы не понимаете. Опытнейший дипломат уже решил, что трампу не быть президентом 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 52 хвилини тому, Canton сказав: Зеленський заявив, що Трамп стане "президентом-лузером", якщо вирішить закінчити війну в Україні компромісом із Росією. Що би там не сказав Трамп, але називати вірогідно наступного президента США лузером, це… це… я не знаю, як це охарактеризувати! «Він научиться!», казали вони. Угу! Трускавецька дипломатія форева! Кричим «піська» і тікаєм! (С) Яка різниця, що каже блазень малорос. Головне щоб вулиці були освітлені. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 26 хвилин тому, Alex2064 сказав: Вы не понимаете. Опытнейший дипломат уже решил, что трампу не быть президентом Потому нужно заранее повыеживкться ., чтобы показать свою крутизну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Потому нужно заранее повыеживкться ., чтобы показать свою крутизну. а потом просто ху єм по лобі отримати))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 💻 Зібрали добірку актуальних вакансій, які передбачають службу в *технологічному підрозділі Сил Оборони*. Щоб долучитися до підрозділу, надсилайте відгуки на вакансії: • Спеціаліст з підтримки користувачів (напрям державного бюджетування): cutt.ly/Wey9p6rI • Інженер-авіаконструктор: cutt.ly/4ey9pZHX • Інженер-конструктор наземних роботизованих платформ: cutt.ly/6ey9pPKY • Інженер-радіоелектронік (напрям зв’язку): cutt.ly/dey9pcy2 • Інженер-системотехнік (напрям мікропроцесорна техніка): cutt.ly/Oey9panz • Embedded розробник: cutt.ly/Cey9pwAu • Automative QA (hardware): cutt.ly/Ley9o2cu Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 (змінено) 2 години тому, МаТраС сказав: Ага))як в космонавтів. Ясно Змінено 2 червня 2024 користувачем Магирус Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 59 хвилин тому, Alex2064 сказав: Вы не понимаете. Опытнейший дипломат уже решил, что трампу не быть президентом Навпаки, розуміє, що Трамп стане президентом. І нема інших способів спинити припинення війни. Трамп тщеславний, може й пройти такий номер:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2024 (змінено) 53 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Потому нужно заранее повыеживкться ., чтобы показать свою крутизну. Попугай в самолете стюардессе: - Эй, шлюха, виски и побыстрее! Она приносит ему виски. Через некоторое время он же: - Коза драная, виски мне и побыстрее! Она обслуживает его снова. Мужик, сидящий позади попугая, думает: "Что попугай может, могу и я". И кричит стюардессе вслед: - Приебок, пива мне и поживее! Терпение стюардессы переполнено и она жалуется капитану. Капитан решает попугая и мужика выбросить. Дверь открывается. Попугай мужику: - Мужик, для нелетающего ты слишком выежистый. Змінено 2 червня 2024 користувачем vadimv 2 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз