US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 6 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Та ні, не працювала вона на розкол. Просто займалась тим, що вміла краще за других. У сфері ідеології не так вже багато хороших спеців, тут головне правильно вибрати мейнстрим, колись на початку карьєри вона дещо необачно підпсула собі біографію, прийняв рішення вступити до компартії, а потім на протязі життя намагалась виправити цю помилку зі змінним успіхом, що деколи доводило її до неабияких крайнощів. ВІД ІОАНА 8 1 Ісус вирушив на Оливну гору. 2 Рано-вранці наступного дня Він знову пішов у храм. Коли усі люди посходилися до Нього, Він сів і почав навчати. 3-4 Книжники й фарисеї привели жінку, яку спіймали під час перелюбу, поставили її перед людьми й сказали Йому: «Вчителю, цю жінку якраз застали, коли вона чинила перелюб. 5 Закон Мойсеїв наказує нам закидати таких жінок камінням. А що Ти на це скажеш?» 6 Вони говорили так, щоб випробувати Ісуса й використати Його відповідь проти Нього Самого. Ісус же нахилився й почав писати щось пальцем на землі. 7 А вони не переставали питати. Тоді Він устав і мовив до них: «Той серед вас, хто без гріха, нехай перший кине в неї камінь». 8 Знову, нахилившись, Він почав писати по землі. 9 Почувши ці слова, всі почали розходитися: спочатку старші, а за ними й молодші. Зосталися лише Ісус та жінка, яка стояла перед Ним. 10 Підвівшись, Ісус мовив до неї: «Жінко, де ж усі, хто обвинувачували тебе? Чи жоден із них не визнав тебе винною?» 11 «Жоден, Добродію», — відповіла вона. «То й Я не виню тебе, — сказав Ісус. — Іди собі й більше не гріши!» 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Я думаю, что если мы будем действовать согласованно и следовать формату Саммита мира, то мы можем закончить горячую стадию войны. Мы можем попытаться это сделать до конца этого года», — сказал Зеленский. Неисправимый идиот. Та все у нього нормально - він каже про "гарячу стадію". В тут як на його виборах - кожен в голові намалював своє. А що це таке - він і сам не знає. Може ж бути гаряча, тепла, холодна, ледь тепла, ледь холодна... Суть не в стадіях, а суть в тому коли закінчиться сама війна і ми повернемось до мирного життя. А фішечка в тому, що тут так можна грати в термінологію, коли може настати по паперам самий холодний мир, а армія збільшиться втричі, дембеля не передбачатиметься і піздінг грошей не припинятиметься ні на хвилину. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) Просвіта для ростовчан. Запитували - відповідаємо. Змінено 20 липня 2024 користувачем iiigolkin 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 3 хвилини тому, murava сказав: Та все у нього нормально - він каже про "гарячу стадію". В тут як на його виборах - кожен в голові намалював своє. А що це таке - він і сам не знає. Може ж бути гаряча, тепла, холодна, ледь тепла, ледь холодна... Суть не в стадіях, а суть в тому коли закінчиться сама війна і ми повернемось до мирного життя. А фішечка в тому, що тут так можна грати в термінологію, коли може настати по паперам самий холодний мир, а армія збільшиться втричі, дембеля не передбачатиметься і піздінг грошей не припинятиметься ні на хвилину. теоретично все звісно так, але я в ваших розрахунках не бачу бабла на все це. війна це про економіку, а не про постріляти. потужний дав дуже потужний сигнал що він як завжди на все потужно згоден. боневтік так боневтік, мирова угода так мирова угода Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 9 хвилин тому, murava сказав: коли закінчиться сама війна і Ніколи, вона почалася із захоплення боголюбським Києва. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 2 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Ніколи, вона почалася із захоплення боголюбським Києва. Ой, з цими закидонами сходіть в палату к Бездомному. Це там, десь на кордоні - тільки чи 91го чи Монголії, він ще сам не вирішив. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 20 хвилин тому, iiigolkin сказав: Ось нічого додати: Нагадало: в Німеччині нездатних вивчити мову так і називають - шпрахдефіцитні. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 18 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Але і в Україні і в Газі війшло так, що з протилежного боку немає хороших людей. Ну я особисто взагалі не розумію, як можна назвати "хорошою людиною" вбивцю. Але ж я багато чого не розумію. ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 19 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Але і в Україні і в Газі війшло так, що з протилежного боку немає хороших людей. Він мав на увазі що кожен для себе є хорошим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Нагадало: в Німеччині нездатних вивчити мову так і називають - шпрахдефіцитні. якщо ти не можеш вивчити іншу мову, то спробуй примусити інших вчити твою... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 хвилину тому, vadimv сказав: Ну я особисто взагалі не розумію, як можна назвати "хорошою людиною" вбивцю. Але ж я багато чого не розумію. ) сходіть в армію - там пояснять 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 3 минуты назад, vadimv сказал: Ну я особисто взагалі не розумію, як можна назвати "хорошою людиною" вбивцю. залежить від мотивів ? вбити ворога на війні - то не вбивство , а звитяга Змінено 20 липня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 хвилину тому, US7IGN сказав: сходіть в армію - там пояснять Дякую, я ще в 1988 сходив на стрільбище, мені вистачило. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 15 хвилин тому, US7IGN сказав: теоретично все звісно так, але я в ваших розрахунках не бачу бабла на все це. війна це про економіку, а не про постріляти. потужний дав дуже потужний сигнал що він як завжди на все потужно згоден. боневтік так боневтік, мирова угода так мирова угода До НР перемир'я(заморожування по лінії зіткнення) й навесні вибори нових керманичів? * чи правду кажуть, що США у бюджеті на наступний рік не планують воєнну допомогу Україні? Змінено 20 липня 2024 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 хвилину тому, DmiVady сказав: До НР перемир'я(заморожування по лінії зіткнення) й навесні вибори нових керманичів? я в цих процесах участі поки що не беру і не маю що сказати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 хвилину тому, vadimv сказав: Дякую, я ще в 1988 сходив на стрільбище, мені вистачило. ну не драматизуйте так. ви ж не біля стінки стояли 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 8 хвилин тому, Бездомный сказав: вбити ворога на війні - то не вбивство , а звитяга Талєб теж красиво розписує античних героїв. Але мені цей культ смерті якось не заходить, вибачте. 3 хвилини тому, US7IGN сказав: ну не драматизуйте так. ви ж не біля стінки стояли У параноїків багата уява, тому напису "Умру за УССР!" було достатньо. Змінено 20 липня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 3 хвилини тому, vadimv сказав: У параноїків багата уява, тому напису "Умру за УССР!" було достатньо. уявіть якби там було написано "Усру за УМСР!" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 хвилину тому, US7IGN сказав: уявіть якби там було написано "Усру за УМСР!" Шось таке пізній брєжнєв шамкав, схоже на "сіськімасіські" і "сосіскі срані" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 24 хвилини тому, US7IGN сказав: якщо ти не можеш вивчити іншу мову, то спробуй примусити інших вчити твою... Для чого німцям вчити чиюсь ще мову, якщо вони живуть у Німеччині? Німецької має вистачати, далі - за бажанням. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 3 часа назад, Магирус сказал: А вот ви всіх поділяєте або на "поганих" (чорних) або виключно на "гарних" (білих). А мобілізовані зеки - вони гарні чи погані? Невже ви думаєте, що абсолютно всі ЗК сидять справедливо, по заслузі? А навіть серед тих, хто дійсно сидить по ділу, не має людей, хто усвідомив провину і щиро хоче її спокутувати? Особисто моє ставлення до мобілізованих зеків, таке ж саме, як і до мобілізованих не зеків, тобто поки не пізнаєш людину в побуті, в армійських умовах, в умовах БД - однакове. Якщо простіше, то жодних упереджень до них, особисто я не маю. Мої критерії гарний чи поганий, базуються виключно на сьогоднішній поведінці і відношенню людини до потреб і відповідальності до громади, в якій він знаходиться. Чи є ЗК потенційним носієм проблем? Так, можливо. Але ключовим словом тут є можливо, і аж ніяк безперечно. P.S. припускаю, що серед мобілізованих "не зеків", кількісний % проблемних осіб не меньший, аніж зеків. А по вашому (чи у вашій редакції по моєму) серед мобілізованих ЗК однозначно будуть як гарні, так і погані, але у співвідношенні до звичайних мобіків, різниці не буде. Змінено 20 липня 2024 користувачем Evgenich 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 45 минут назад, US7IGN сказал: сходіть в армію - там пояснять І ви сходіть. Що ви розписуєтесь за армію, якщо в ній не служете? Зі спогадів. В жовтні 22-го ми зайшли в село на 4-й день після звільнення (Харківщина). До нас приходили місцеві, просять що б ми зробили щось з тутешнім колоборантами, які були на службі загарбників. Як мінімум пику набити, а краще в сраку поранити хоча б. А що ми? В армії пояснюють, що то не наша справа, а цим має займатись СБУ та прокуратура, суд. А ми не маємо права влаштовувати лінчування. То що в армії пояснюють? Змінено 20 липня 2024 користувачем Evgenich 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 37 минут назад, vadimv сказал: Ну я особисто взагалі не розумію, як можна назвати "хорошою людиною" вбивцю. Покарання нападника чи загарбника не є елементом злочинства, це відновлення справедливості, тільки і всього. Потім це може звестись до майже звичайної роботи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 4 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Покарання нападника чи загарбника не є елементом злочинства, це відновлення справедливості, тільки і всього. Потім це може звестись до майже звичайної роботи. Ну на полі бою - так. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 13 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Покарання нападника чи загарбника не є елементом злочинства, це відновлення справедливості, тільки і всього. ОК, нехай це буде "відновлення справедливості". Просто таке "відновлення справедливості" (у вигляді вбивства) я особисто не вважаю добрим ділом. 13 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Потім це може звестись до майже звичайної роботи. Палач не знает роздыха!.. Но всё же, чёрт возьми, Работа-то на воздухе, Работа-то с людьми. Змінено 20 липня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз