Вячеслав63 Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 3 години тому, Vinsol2009 сказав: Кто вам сказал эту глупость? Дом спроектировал архитектор, а просчитал конструктив конструктор? Они осуществляли авторский контроль за этапами строительства? Каждая бл кухарка ломится управлять государством. Дблблд. Будинок стоїть вже 20 років, без проблем. І так - по проекту будинку мене проконсультував архітектор із Києва, а конструктив коригував мій однокласник, який закінчив будівельний інститут і працював прорабом на будівництві. Окрім того, в мене ще батько працював в "Полтавпромбудівництві" і деякі роботи виконувалися робітниками цього підприємства. Окрім того, я прочитав купу книжок по будівництву, тому можете не переживати за контроль. Я і зараз вам можу розказати, де що, як і чим робити. Не треба ускладнювати доволі прості речі. Люди всьому вчаться. Одні швидше, інші - взагалі, може не хочуть вчитися. Так, що не судіть всіх по собі, викладач, який пише з помилками. І отой ваш підпис під дописом "Дблблд" зайвий. Всі й так це знають. 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 6 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 33 хвилини тому, murava сказав: А то багато говорильні, яку добре говорити, розуміючи, що А особливо маючи в кармані ізраїльський паспорт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 56 хвилин тому, ozor сказав: Пилять, як він встигає? Дуже просто. Хто рано встає - .... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Окрім того, в мене ще батько працював в "Полтавпромбудівництві" і деякі роботи виконувалися робітниками цього підприємства. И эти люди предлагают поломать систему... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 5 хвилин тому, Canton сказав: . Б.Береза Порохобот Не дивися вгору Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 (змінено) 23 хвилини тому, US7IGN сказав: тримає не кордон, а надія отримати власних рабів коли людина про щось пише - вона пише про себе (с) Змінено 26 жовтня 2024 користувачем vadimv 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 5 минут назад, vadimv сказал: коли людина про щось пише - вона пише про себе (с) це ж людина з системи та регіону , в яких Ходаковський був полковником 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 (змінено) 15 хвилин тому, vadimv сказав: коли людина про щось пише - вона пише про себе (с) мені поки що вистачає. ну може ще 2-3 висококваліфікованих не завадить галерою керувати не так і легко... крутильщики косячать, ледачі, годувати їх треба... Змінено 26 жовтня 2024 користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 (змінено) 23 хвилини тому, Canton сказав: И эти люди предлагают поломать систему... А чому б цим робітникам додатково не заробити на приватному будівництві? Чи ви думаєте, що як в совєцькій армії - все робилося безкоштовно? На початкових етапах я наймав спеціалістів, доки сам не вникнув у будівельну справу і зрозумів, що це набагато простіше і в рази швидше освоюється, ніж, наприклад, навчитися грати на музичному інструменті. Спробував робити сам, з періодичною допомогою різних родичів - все вийшло, ще краще ніж у професійних радянських будівельників, які працюють на швидкість, нехтуючи якістю. Змінено 26 жовтня 2024 користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 54 минуты назад, DimaF сказал: Мягко говоря неправда. Умные люди строили. Дивний висновок. Я і близько не запевняв, що будували дурні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 37 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Не треба ускладнювати доволі прості речі. Дблблд невиліковний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 35 хвилин тому, Canton сказав: И эти люди предлагают поломать систему... Они уже ее сломали . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 15 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: початкових етапах я наймав спеціалістів, доки сам не вникнув у будівельну справу і зрозумів, що це набагато простіше і в рази швидше освоюється, ніж, наприклад, навчитися грати на музичному інструменті. Спробував Санитары, хватит бухать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 (змінено) 59 минут назад, Бездомный сказал: коли людина про щось пише - вона завжди пише про себе Якщо про себе - я точно знаю, хто мені не завадить йти по обраній дорозі і навпаки. Але мені тут набагато легше дотримуватись принципів. І мене точно не буде носити по усій дорозі від краю до краю, зправа наліво. А що робиться на великій землі - кажуть Зеленский навіть дядечка Бена закрив? Тут бачу є багато прихільників дядечка. Змінено 26 жовтня 2024 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Санитары, хватит бухать. Ви граєте на якомусь музичному інструменті? Ні? Так ото і не триндіть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Ви граєте на якомусь музичному інструменті? Ні? Так ото і не триндіть. при чому - професійно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 26 минут назад, Вячеслав63 сказал: А чому б цим робітникам додатково не заробити на приватному будівництв Да, да...конечно... И договор заключали, и оплату по кассе проводили. Я верю... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 7 минут назад, Вячеслав63 сказал: Ви граєте на якомусь музичному інструменті? Ні? Так ото і не триндіть. - Ржевский, Вы на рояле играете? - Конечно! - А на гитаре? - Естественно! - А на скрипке? - Пробовал разок. Маленькая, карты падают... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 4 минуты назад, Бездомный сказал: при чому - професійно Это хто тут "професійно"? Ресторанный лабух за малый парнус? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 3 минуты назад, Canton сказал: Это хто тут "професійно"? Тут ви його можете не чіпати - він навіть за "Лед Зеппелін" чув. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 16 минут назад, Canton сказал: Это хто тут "професійно"? Ресторанный лабух за малый парнус? знецінювати чужі навички ? ви часом не кацап ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 (змінено) 12 минут назад, Бездомный сказал: знецінювати чужі навички ? "Навички" и профессионализьма - как то не совсем идентичніе понятия... У мну вот тоже студия по классу фортепиано и небольшой опыт лабуха в кабаках и звукооператора в профессиональных коллективах - но это никак не профессионально Змінено 26 жовтня 2024 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 (змінено) 46 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Ви граєте на якомусь музичному інструменті? Закінчив музичну школу. Яким чином здатність грати на музичному інструменті впливає на проектування та будівництво... Я за своє життя мало чого будував, зазвичай перебудовував за такими горе-будівельниками. Коли кажеш, як треба робити, так ой як це ж дорого, потім через десять років дзвонять, готові заплатити будь-які гроші, бо або валиться, або тече, або чадить. Рятуєте. Змінено 26 жовтня 2024 користувачем Vinsol2009 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 26 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2024 При цьому Фільчаков не зазначив підстав, чому Станіслав Муратов (43 роки), заступник керівника Харківської прокуратури, за 2023 рік отримав 1 152 155 грн пенсії. Заступник керівника прокуратури Харківщини Андрій Кравченко (39 років) у 2023 році отримав 1 015 225 грн пенсії. Сам Фільчаков у 2023 році задекларував 823 071 грн пенсії. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз