Дощ Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 32 хвилини тому, US7IGN сказав: Так і про Україну казали. Але Трамп буде боротися і ті хто підтримує Трампа не підкоряться! Та да, кацапня зараз вже на низькому старті - чекає слушного моменту включитись в гарячу боротьбу за президентство трампа Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 2 хвилини тому, Дощ сказав: Та да, кацапня зараз вже на низькому старті - чекає слушного моменту включитись в гарячу боротьбу за президентство трампа Солонін вже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 1 хвилину тому, Дощ сказав: Та да, кацапня зараз вже на низькому старті - чекає слушного моменту включитись в гарячу боротьбу за президентство трампа вони вже в 2019 включилися коли топили пороха. але людям краще знати який їм президент краще. ніхто з тих хто голосував за зеленого ніколи не визнає що голосував за кацапів та війну. так що ваші припущення необгрунтовані. кацапи роблять свою справу, а не чекають хто переможе. а от учасникам байденовських схем може бути не дуже добре... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 30 минут назад, Alex2064 сказал: помимо шенженя и гуанчьжоу там еще есть сотни миллионов нищего населения а дома ждали китайчане , когда остьінут кирпичи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 (змінено) 24 минуты назад, Дощ сказал: Та да, кацапня зараз вже на низькому старті - чекає слушного моменту включитись в гарячу боротьбу за президентство трампа кацапія і не виключалася ніколи Змінено 5 листопада 2024 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 (змінено) 21 минуту назад, US7IGN сказал: вони вже в 2019 включилися коли топили пороха. але людям краще знати який їм президент краще. ніхто з тих хто голосував за зеленого ніколи не визнає що голосував за кацапів та війну. так що ваші припущення необгрунтовані. кацапи роблять свою справу, а не чекають хто переможе. а от учасникам байденовських схем може бути не дуже добре... За Пороха не було б війни ? Не смішіть мої капці . Змінено 5 листопада 2024 користувачем Бездомный 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 1 хвилину тому, Бездомный сказав: За Пороха не було б війни ? Не смішіть мої капці . Ну якщо ви 100% знали що буде війна то чого обрали зеленського? Невже це був кращий варіант для такого зАходу? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 3 хвилини тому, Бездомный сказав: За Пороха не було б війни ? Не смішіть мої капці . Було ато. Майже ніякої різниці))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 48 минут назад, Alex2064 сказал: С какого бодуна увеличится внутренне потребление? уже доувеличивались, сносят целые районы пустого жилья и скоростные поезда в нукуда летят помимо шенженя и гуанчьжоу там еще есть сотни миллионов нищего населения А що тобі пояснювати? Ти вже все вирішив)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 (змінено) 51 минуту назад, Дощ сказал: Ну якщо ви 100% знали що буде війна то чого обрали зеленського? Невже це був кращий варіант для такого зАходу? я , і моя сім'я поголовно , голосували за Пороха . але , озираючись назад , я не вірю , що це щось змінило б на краще. Змінено 5 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 48 минут назад, Alex2064 сказал: С какого бодуна увеличится внутренне потребление? уже доувеличивались, сносят целые районы пустого жилья и скоростные поезда в нукуда летят помимо шенженя и гуанчьжоу там еще есть сотни миллионов нищего населения А що тобі пояснювати? Ти вже все вирішив)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 (змінено) 8 хвилин тому, Дощ сказав: Ну якщо ви 100% знали що буде війна то чого обрали зеленського? Невже це був кращий варіант для такого зАходу? голосувавші за ЗЕленського поступили як жінка з маніяком в темному небезпечному провулку на вулиці. замість того щоб уникнути пішли сміливо напролом, потім розслабилися і отримують задоволення. Змінено 5 листопада 2024 користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 (змінено) 21 минуту назад, Бездомный сказал: Не смішіть мої капці . АТО в порівняні це ніщо. Порошенка кацапи ненавиділи тоді, а Зеленського вважали майже своїм, до того ще навіть й ніяким не політиком. Ворогами вважали тільки западенців, а решту українців - якімись квазіждунами. Змінено 5 листопада 2024 користувачем kim chen lhoran 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 3 хвилини тому, Бездомный сказав: я , і моя сім'я поголовно , голосували за Пороха . але , озираючись назад , я не вірю , що це щось змінило б . як мінімум жертв було би на порядок менше і втрачених територій. є різниця, прийняти ворога неготовим чи готовим до оборони. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 Тільки що, kim chen lhoran сказав: АТО в порівняні це ніщо. Порошенка кацапи ненавиділи тоді, а Зеленського вважали майже своїм, до того ще навіть й ниякім не політиком. Років через 50 виявиться що вони його фінансували, а він просто їх кинув ) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 (змінено) 8 минут назад, kim chen lhoran сказал: АТО в порівняні це ніщо. Порошенка кацапи ненавиділи тоді, а Зеленського вважали майже своїм, до того ще навіть й ниякім не політиком. це лише говорить про "професіоналів" з кдб/фсб , які курували квк , а вони його ретельно курували Змінено 5 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 (змінено) 7 минут назад, US7IGN сказал: Років через 50 виявиться що вони його фінансували, а він просто їх кинув ) ну , Валенса кинув кдб , а Богров та сралін кинули охранку. до речі , а чи не на часі увічнити пам'ять українського Ойгена Шаумана - Дмитра Богрова , який ліквідував імперську наволоч столипіна ? Змінено 5 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 5 хвилин тому, Бездомный сказав: ну , Валенса кинув кдб , а Богров та сралін кинули охранку. до речі , а чи не на часі увічнити пам'ять українського Ойгена Шаумана - Дмитра Богрова , який ліквідував імперську наволоч столипіна ? Я не знаю кого кинув сралін, але десятки мільйонів тих хто через нього передчасно помер явно це оцінили 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 10 минут назад, Бездомный сказал: а чи не на часі увічнити пам'ять українського Ойгена Шаумана С такой логикой и Зеле рядом памятник поставить, за то что привел полномасштабную войну в Украину. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 (змінено) 57 хвилин тому, Дощ сказав: Ну якщо ви 100% знали що буде війна то чого обрали зеленського? Невже це був кращий варіант для такого зАходу? Кращі варіанти залишилися в першому турі. В другий тур вийшли поганий варіант і дуже поганий. Змінено 5 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: Я не знаю кого кинув сралін, але десятки мільйонів тих хто через нього передчасно помер явно це оцінили а точно через сраліна , а не через великодержавний шовінізм кацапів ? Мы без конца ругаем товарища Сталина, и, разумеется, за дело. И всё же я хочу спросить — кто написал четыре миллиона доносов? сралін - дуже давно - то не прізвище , то ідея , напрямок руху Змінено 5 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 26 хвилин тому, DimaF сказав: С такой логикой и Зеле рядом памятник поставить, за то что привел полномасштабную войну в Украину. Продовжується волання: "расія нє вінавата!" 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 (змінено) 1 час назад, DimaF сказал: С такой логикой и Зеле рядом памятник поставить, за то что привел полномасштабную войну в Украину. а точно Зе привів повномасштабну війну ? Може Пожарський ? Може Брюховецький з Прокоповичем ? Іскра , Кочубей , Безбородьки , Раєвські , Волконські , Неверовські Милорадовичі , Паскевичі ? Може Фокін , Тимошонка , Кушнарьов , Януковоч , Пшонка , Чечетов , Богуслаєв , е.т.с.. Змінено 5 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 26 хвилин тому, vadimv сказав: Кращі варіанти залишилися в першму турі. В другий тур вийшли поганий варіант і дуже поганий. в першому турі стільки кандидатів було, навіть боюсь вгадати про кого ви ... Росія і Коломойський нормально так грошей вкинули на вибори що стільки кандидатів було 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз