XL.pro Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 23 хвилини тому, DmiVady сказав: На жаль в нашій країні нема традиції відповідати за свій вибір. Якщо брати форум, як репрезентативний зріз країни, то з умовних "73", тільки два чоловіки пішли відповідати за свій вибір, а інші з тої групи тільки на форумі воюють, хоча можуть(умовно) і копати, й лити бетон на укріплення, й багато чого, щоб допомогти тим двом, що воюють, але ... диван-пейсбук-твітер ... ще й на тих, з умовних "25", що або воюють або беруть участь в обороні встигають навішати ярликів ))) Тож все в них буде добре ... але не довго 😉 Нагадайте із якого окопу пишите? Можливо там були в 2014 р. і відповідали за свій вибір? Як показує суб'єктивне спостереження, то на форумі (дуже вузькому зрізі специфічного кола людей) в своїй більшості сидять киздуни 50+, які дають поради кому, що і як робити. Чим менше людина досягала успіху в своєму житті, тим більше вона повчає інших (самостверджується). 3 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 13 хвилин тому, vadimv сказав: Якщо людина сама себе в чомусь переконала - її ніхто і ніщо не переконає ) я працюю з фактами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 Тільки що, US7IGN сказав: я працюю з фактами А з Сільськими вістями працюєте? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 12 хвилин тому, US7IGN сказав: Ще й як відповідають! Зубожінням, позбавленням прав та свобод, втратою рідних і власним життям. Мабуть вже всі наїлися ) Так, пан має рацію ... То я не дуже зрозуміло сформулював "відповідають" ... чи підібрав невдале слово ... Я мав на увазі "відповідають" не інфантильне отримування пііздюлей від обраної ними ж влади. Для мене "відповідати" це: прийняти що помилився; зрозуміти що треба виправити помилку; розробити план виправлення; зціпити зуби й виправляти, навіть зазнаючи персональних збитків; посилати нахутор усіх хто гавкає попід руку, й намагається переконати що то була не помилка і виправляти нічого не потрібно. Ну і саме важке потім: не наступати на ці граблі ще раз. 😉 Бо з трьох видів помилок: незворотні, зворотні та повторюванні, останні найбільш небезпечні та шкідливі, ну і характеризують розумові здібності індивідуума. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Для мене "відповідати" це: прийняти що помилився; зрозуміти що треба виправити помилку; розробити план виправлення; зціпити зуби й виправляти, навіть зазнаючи персональних збитків; посилати нахутор усіх хто гавкає попід руку, й намагається переконати що то була не помилка і виправляти нічого не потрібно. Ну і саме важке потім: не наступати на ці граблі ще раз. 😉 Бо з трьох видів помилок: незворотні, зворотні та повторюванні, останні найбільш небезпечні та шкідливі, ну і характеризують розумові здібності індивідуума. ви ж доросла людина! як часто за своє життя ви зустрічали людей які ото все? чому щось має змінитися? зручніше звинувачувати всіх навколо і ніколи не визнавати свої пройоби. ну і очікувати що хтось прийде і все за них зробить. в принципі прийдуть і зроблять, але для себе ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 (змінено) 22 хвилини тому, DmiVady сказав: Для мене "відповідати" це: прийняти що помилився Психіка людини (в основному) досить слабка, тому в ній встановлено запобіжник - той хто помилився, дуже рідко може це визнати. Цей запобіжник захищає людину від усвідомлення того факту, що він ідіот, і від суїциду ) Змінено 10 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 (змінено) 45 хвилин тому, XL.pro сказав: Нагадайте із якого окопу пишите? Можливо там були в 2014 р. і відповідали за свій вибір? Як показує суб'єктивне спостереження, то на форумі (дуже вузькому зрізі специфічного кола людей) в своїй більшості сидять киздуни 50+, які дають поради кому, що і як робити. Чим менше людина досягала успіху в своєму житті, тим більше вона повчає інших (самостверджується). Так за 2014 я відповідав. У 2015 добровільно (попередньо звернувши усі справи та розпродавши рухоме майно) пішов в армію, щоб підмінити своїх (такі ж дядьки за 40 на той час) убд не маю, бо на війну не посилали (не встигли), після піонертабору(це я так називаю ту "підготовку" що ми проходили) пропонували контракт, але ... встиг побачити що за 20 років ніщо не помінялося; я ненавиджу армію як систему(бо там був до того 2 роки); 10000 грн (500баксів) які мені на той часпропонували ... в мене були і на той час набагато вищі доходи. Змінено 10 листопада 2024 користувачем DmiVady 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 25 минут назад, US7IGN сказал: я працюю з фактами при чому за фахом - професійний перекручувач - інтерпретатор фактів на свою користь 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 4 хвилини тому, Бездомный сказав: професійний перекручувач - інтерпретатор фактів на свою користь "як циган сонцем" (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 (змінено) 35 хвилин тому, outdoor24 сказав: А з Сільськими вістями працюєте? Ізвєсть і я За руб єжом Змінено 10 листопада 2024 користувачем ozor 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 цікаво в останній час тут. половина постів тут чогось повторюють Арестовича слова ,сказані 2 роки назад , і недавно) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 (змінено) 18 хвилин тому, МаТраС сказав: половина постів тут чогось повторюють Арестовича слова ,сказані 2 роки назад , і недавно) Меми розповсюджуються як віруси, а аферистович явно читав Докінза. Змінено 10 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 (змінено) 4 часа назад, hause сказал: Що забороняє прийняти чергову постанову про коригування призивного віку і повернутись лицем до чоловіків 50+? все одно визнали вже що в учбових центрах таких майже не залишилось, то навіщо таких і далі кошмарити? мабуть для того, щоб вони і далі сиділи у схованках, офіційно не працювали і не платили податків, щоб можливо було їх "обілетити" любим способом, якщо не будуть відкупатись взятками, то обкладуть їх штрафами, зеленим лідорам це вигідно... Якщо розглядати, шо тцк - це не про мобілізацію, а просто державна бізнес-схема, то в принципі питань виникатиме меньше. Якщо сказати, що винесення на публіку конфлікту прокурори-мсек це просто одна з ознак переділу цього ринку - то взагалі питань ще меньше. Оскільки нічого не заважає допиляти закон про мобілізацію до нормального вигляду, врегулювавши строки служби, питання про відстрочку, яке в законі дуже однобоке, влк, бронювання і решту. Але допилюють лише каральну і процедурну частину, що з точки зору обілечування і схематозу просто рай. Змінено 10 листопада 2024 користувачем murava 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 2 часа назад, US7IGN сказал: люта порохоботка Отак явно на найпотужнішого ще ніхто не накидав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zak Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 25 минут назад, murava сказал: питання про відстрочку, яке в законі дуже однобоке Можна трохи детальніше в чому однобокість з приводу відстрочок? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 5 часов назад, vadimv сказал: того часу расіся стала частиною Китаю, китайським тараном Європи замість стіни. І якщо США не розуміють цього ОЧЕВИДНОГО факту - тим гірше для них. У такому випадку: що собі Китай натаранив? Лише без пи3дунів типу піонтковського, будь ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 (змінено) 6 хвилин тому, karbo сказав: що собі Китай натаранив? У васали Китаю вже пішли Сербія, Угорщина і Словаччина. На черзі Франція, Італія і Німеччина. І все це - результат стукання в європейську браму кацапським тараном з 2014 року. Змінено 10 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 1 минуту назад, vadimv сказал: У васали Китаю вже пішли Сербія, Угорщина і Словаччина. На черзі Франція, Італія і Німеччина. І все це - результат стукання в європейську браму кацапським тараном з 2014 року. Це лише фантазії. При тому нічим не підкріплені. Факти, будь ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 Цікава стаття. Спробуй проаналізувати. "ЕС не хочет торговой войны с Пекином, заявляет посол блока в Китае Если кратко: Посол ЕС в Китае Хорхе Толедо заявил, что блок не стремится к торговой войне с Пекином, несмотря на растущую напряженность в торговых отношениях. Особую озабоченность вызывает дискриминация европейских производителей медицинского оборудования на китайском рынке. Нарастание торговых трений ▪️ Взаимные расследования: - ЕС ввел тарифы до 45,3% на китайские электромобили. - Китай в ответ начал расследования европейской свиной и молочной продукции. - Пекин ограничил импорт европейского коньяка. ▪️ Проблемы медицинского сектора: - ЕС инициировал расследование госзакупок медицинского оборудования в Китае. - Европейские производители, работающие в Китае более 20 лет, сталкиваются с дискриминацией. - Блок готов применить зеркальные меры к китайским компаниям в Европе. Позиция ЕС ▪️ Стремление к диалогу: - Пять лет переговоров не принесли реального прогресса. - ЕС подчеркивает желание избежать торговой войны. - Блок призывает к прозрачности и равным условиям для всех участников рынка. Перспективы отношений ▪️ Возможные последствия: - Риск эскалации торговых споров. - Готовность ЕС к ответным мерам в случае продолжения дискриминации. - Необходимость поиска компромиссных решений. Источник: Reuters" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 (змінено) 10 хвилин тому, karbo сказав: Це лише фантазії. При тому нічим не підкріплені. WTF??? 10 хвилин тому, karbo сказав: Факти, будь ласка. Будь ласка - автопромисловість Європи загинається під тиском Китаю. Так само промисловість СЕС і вітроенергетики. Фольксваген закриває заводи. Макрон і Жоржа Мелоні постійно дзвонять і катаються в Китай (в паніці бігають по стелі) Китай віджав (за допомогою вагнерівців) французські поклади урану. і т.д. і т.п. - як з кошика кожен день. 7 хвилин тому, karbo сказав: "ЕС не хочет торговой войны с Пекином Канєшна нє хочєт - він її програє вчисту 15.09.2022 в 10:56, Музей сказав: До речі, в її виступі в Брюселі йшлося й про Китай, що атакує Євросоюз економічно. Змінено 10 листопада 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 2 минуты назад, vadimv сказал: Китай віджав (за допомогою вагнерівців) французські поклади урану. Я же просив факти, а не фантазії. Чий вагнер? Хто є постачальником урану в США? Кому вигідна монополія? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 4 минуты назад, vadimv сказал: 7 минут назад, karbo сказал: ЕС не хочет торговой войны с Пекином Канєшна не хочєт - він її програє вчисту Знову ж таки, я просив факти,а не фантазії. Де тут місце тарана? Яку користь в даному випадку має Китай від війни рф з Україною? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 Тільки що, karbo сказав: Знову ж таки, я просив факти,а не фантазії. Де тут місце тарана? Яку користь в даному випадку має Китай від війни рф з Україною? Нагадаю, кінець 2021 р, якась лиса кацапська залупа зачитує ультиматум Європі: - вигнати війська США з Європи - відкотити НАТО до кордонів 1997 року Чиї це вимоги? Це вимоги Китаю. Про користь я вже написав - Китай придбав собі Сербію, Угорщину і Словаччину. Зараз йдуть переговори щодо продажу Франції, Італії та Німеччини. Такі факти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 Только что, vadimv сказал: Нагадаю, кінець 2021 р, якась лиса кацапська залупа зачитує ультиматум Європі: - вигнати війська США з Європи - відкотити НАТО до кордонів 1997 року Чиї це вимоги? Це вимоги Китаю. Ахаха Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: ви ж доросла людина! як часто за своє життя ви зустрічали людей які ото все? <..> The Roads We Take © "На моє щастя, я почав в дорослому житті, після армії (хоч і не одразу, бо армія продукує ще ту інфантильність), ходити не тими путями, де про зарплату, а пробивався на ті, де про гроші (звісно, відносно МСЕК, невеликі 😉 ). А на тих путях таких людей багато, бо це основа бізнес-відносин, звісно, багато й інших, але користуючись мантрою "найєбать можна, але тільки один раз" потиху опиняєшся в оточенні, яке тобі до майже вподоби (ну звісно, не без піідарів, яки тимчасово необхідні). На жаль багато з тих непоганих людей з мого оточення перейшли вже на той бік Стіксу ( але ... з іншим згоден, таке сучасне життя, інфантили превалюють ... про причини не буду, бо ... )))) *це філософське та риторичне, практикуюсь у рідній мові, щоб Альцгеймер не наздогнав ))) звалю попрацюю ))) Змінено 10 листопада 2024 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз