Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 часа назад, Вячеслав63 сказал:

До плану стійкості…

m.censor.net/ua/blogs/3521190/ne_mojna_voyuvati_za_spravedlivst_koli_ti_ne_bachish_spravedlivost_u_vlasnomu_vyisku

"...Отже. Настав час (навіть перезрів) подякувати поважним дядькам-генералам з великими зірками, які не керували реальним боєм у сучасній війні, та попрощатись. Якщо війною дронів, а саме так називають цю війну, керують люди, які не розуміють що це і як воно працює, то їхні незнання коштують нам надто дорого.

Треба відпустити "радянські" кадри і дати ліфт молодим офіцерам-полковникам, які керували підрозділами бригади під вогнем КАБів, бачили втрати не в цифрах, а в прізвищах і позивних своїх воїнів. Якщо ми хочемо перемоги, і щоб вона не була Пировою, саме таким людям треба давати дорогу і призначати на відповідальні посади.

Не вік і не звання, а саме ефективність і участь у реальних бойових діях мають стати головним критерієм карьєрного росту у ЗСУ...

Основна проблема нашої армії – у її радянськості. Нестача людей, дефіцит зброї – це вже похідні. Система взаємостосунків, система керування, ставлення до людей – саме вони визначають ефективність війська. Бо сама собою наявність зброї нічого не вирішує, якщо в людей немає мотивації і стимулів ризикувати життям застосовуючи її..."

Прикольно, когда сержант (хоть и головний), пытается выглядеть Александром Македонским... 

P.S. Хотя, с учетом того, что это высрал censor.net - ничего удивительного...

Змінено користувачем pump
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

нічого і близько схожого навіть на цей "позор" дотепер від представників инженерной школы Южмаша все ще не полетіло у відповідь. так що хз де більший позор...

Нагадайте, коли та хто закрив ракетну програму України?

І чому інженери Южмашу працювали по усіх тих Бразиліях тощо, а не дома?

Хто пхає у бусікі кваліфікований персонал заводу зараз?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Нагадайте, коли та хто закрив ракетну програму України?

І чому інженери Южмашу працювали по усіх тих Бразиліях тощо, а не дома?

Хто пхає у бусікі кваліфікований персонал заводу зараз?

гадки не маю. чого не пиляв - того не пиляв :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Ага, Південмашу, буває )

але інженери все одно спілкуються в нас на роботі російською, бо працювали на "ЮМЗ" )

Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Ага, Південмашу, буває )

але інженери все одно спілкуються в нас на роботі російською, бо працювали на "ЮМЗ" )

я не про мову. я про конкретний завод :lol:

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

я не про мову. я про конкретний завод :lol:

Я зрозумів, але виправився, щоб мене не заганьбили)

Бо, робити корисне для України тре тільки застосовуючи державну мову)

Пиляти теж, і у вишиванці обов'язково 😉

• Сумно 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Я зрозумів, але виправився, щоб мене не заганьбили)

Бо, робити корисне для України тре тільки застосовуючи державну мову)

Пиляти теж, і у вишиванці обов'язково 😉

ото б я звертав увагу на тих хто на мене гавкає :lol:

я свою вишиванку заховав до тих часів коли її знову будуть вдягати тільки щирі патріоти і на питання "де купив?" відповідати - "жінка вишила"...

• Лайк 2
Посилання на коментар

52 минуты назад, Фрай сказал:

Цікаво іноді слухати старі записи

піхвець підкрався непомітно , хоч видний був здалеку🤣

Посилання на коментар

www.economist.com/international/2024/11/16/the-perils-of-appeasing-a-warlike-russia

трохи можливого реалізму. але це точно не про дупаклоунів та їх виборців (

• Дякую 1
Посилання на коментар

20 минут назад, US7IGN сказал:

ото б я звертав увагу на тих хто на мене гавкає :lol:

я свою вишиванку заховав до тих часів коли її знову будуть вдягати тільки щирі патріоти і на питання "де купив?" відповідати - "жінка вишила"...

В мене піонерський галстук зі значком заховані в надійному місці. Але якщо партія скаже.... 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

В мене піонерський галстук зі значком заховані в надійному місці. Але якщо партія скаже.... 

та вже не скаже. висирайте їх спокійно :lol:

• Хаха 5
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

www.economist.com/international/2024/11/16/the-perils-of-appeasing-a-warlike-russia

трохи можливого реалізму. але це точно не про дупаклоунів та їх виборців (

кацапи мають на меті знищення українського етносу .   Геноцид .

тож  так званий "реаліст" - проплачений кацапами пі@арас , який замовчує , що під час Зимової війни кацапи фактично страчували руками фінських солдатив  нелоляльну  до окупантів  українську  та білоруську молодь з щойноокупованих територій Західних України та Білорусі .

Що  пофігізм , а точніше - зрада  великих держав  , у тому числі - під час Мюнхена ,  розподілу Польщі ,  Зимової війни , призвів до Другої  світової війни . 

Висновки мають робити ті  пі@араси , хто цинічно вмиротворював аґресора , згодовуючи йому народи , які "не жалко" - в 30-ті-40-ві-50-ті роки  , а потім - в 90-ті- нульові .   

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

10 минут назад, sergio сказал:

Посилання на коментар

Yigal Levin

6 ч.  · 

Напомню, что ядерную боеголовку может нести и "Искандер", которыми Россия беспрерывно бомбит Украину вот уже три года. Если бы русские хотели реально напугать, то не сливали бы этот "случайный" разговор Захаровой, где она "забыла" отключить микрофон. Дешевый трюк и попытка произвести впечатление на фоне пустого трепа Путина, говорившего, что удары американскими ракетами по РФ будут означать войну с США.

Российского удара по американским силам мы, вероятно, не дождемся, но Кремль продолжает из кожи лезть, чтобы хоть как-то продемонстрировать, что он типа может.

То, что любое ядерное государство МОЖЕТ ударить ядерным оружием, и так всем понятно без запуска болванок и без цирка Захаровой. Если у тебя есть ружье и ты хочешь выстрелить, ты просто возьмешь и выстрелишь. Ты не станешь на весь двор кричать: "Бойтесь меня, у меня есть ружье, честно-честно, вот, я даже холостым могу стрельнуть, смотрите все". Кто хочет бить — бьет, кто хочет взять на понт — pizdiт и машет кулаками.

Но ключевое здесь — это импотенция на фоне своего же пустого пиzdежа. Путин два месяца назад твердо и четко обозначил, что удары ATACMS и Storm Shadow по РФ — это прямая война США и НАТО против РФ. Он буквально говорит, что "киевский режим" не в состоянии запускать эти ракеты и украинские военные "не могут этого сделать".

Получается, по словам Путина, по России ракетные удары наносили США и НАТО, а не Украина. Тогда не ясно, при чем тут ядерка по Украине. Тем более били же конвенциональным оружием, ну так и ты бей в ответ конвенциональным. Какие проблемы? Вон Аргентина и ядерная Великобритания воевали — и все как у взрослых мальчиков, только конвенциональным.

Кремль сам себя загнал в ловушку с этим отрицанием субъектности у украинцев и Киева: "киевский режим", "украинские формирования" и т. д. Словно это не суверенное государство с большой современной армией, а какие-то бандформирования.

Теперь же Кремль в шизофреничной ситуации, когда, по словам Путина, они воюют с США и НАТО, но при этом ядерными болванками кидаются по Украине, которая, по словам того же Путина, ни при чем. Я много раз говорил: когда враг блефует, нужно бить еще крепче. Самая большая ошибка — это повестись на блеф гопника, даже если у него в кармане нож, а дома батино ружо, и гопник в теории даже может быть умеет с него стрелять.

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

40 хвилин тому, sergio сказав:

goddinyk.jpg.7cf5092945f0b224d0ce49c344cd5a72.jpg

• Хаха 3
Посилання на коментар

кому цікаве скиглення  z - кацапа через впн - під катом 

каменти кацапів( глядачів z каналу - показують настрої та очікування

Спойлер

Главный враг внутренний, и там все проблемы.

Как же эти твари испортили настоящее, что, мечтая о будущем, мы хотим вернуться в прошлое...

А какие итоги могут быть? Куча потерь, цели сво не выполнены, правительство и мин обороны опозорило нашу страну на весь мир, вот такие итоги пожалуй. За весь год один оперативно-тактический прорыв при куче потерянной бронетехники и людском ресурсе

Спойлер

Спойлер

Посилання на коментар

Засідання Ради в п’ятницю скасували через загрозу удару по урядовому кварталу — ЗМІ

nv.ua/ukr/ukraine/politics/raketa-oreshnik-zasidannya-radi-v-p-yatnicyu-skasuvali-cherez-zagrozu-udaru-50468449.html

Посилання на коментар

2 часа назад, pump сказал:

Прикольно, когда сержант (хоть и головний), пытается выглядеть Александром Македонским... 

P.S. Хотя, с учетом того, что это высрал censor.net - ничего удивительного...

Зараз час такий буремний, що деякі головні сержанти знають та вміють більше, ніж їх полководи.

Змінено користувачем Danylo Ivanov
Посилання на коментар

3 години тому, МаТраС сказав:

Судьба зізгагнула))

аплатили по 13 000 доларів за «білий квиток», але все рівно були мобілізовані до війська
На Львівщині, за сприяння ДБР та поліції було мобілізовано 6 чоловіків, які за 13 тисяч купували собі білі квитки.

Перевірка встановила, що законних підстав для визнання їх непридатними до військової служби не було, тож вони пройшли військово-лікарську комісію і згідно з наказом начальника Шевченківський РТЦК та СП Львова були зараховані солдатами до однієї з військових частин.

Так за це ніби мають садити? Походу самі ж і продавали "квитки". 

Посилання на коментар

5 часов назад, US7IGN сказал:

якщо прийдуть кацапи то менти та подібні першими присягнуть новому режиму, а от кожному військовому доведеться пояснювати де і як воював... ну хіба що ТЦК нову форму видадуть бо такі всім потрібні. все ж таки українські мобілізатори поки що самий ефективній рід військ. в рази крутіші за кацапських як по залученому баблу так і по бусифікованим :flag1:

Я вже давно зауважив, що в силовиків всі шеврончики на липучки кріпляться. 

Дуже зручно. 😏

• Лайк 4
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...