7351 Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) передало Україні десять автономних зварювальних апаратів для ремонту енергетичної інфраструктури. www.ukrinform.ua/rubric-economy/3938186-usaid-peredalo-ukraini-aparati-dla-remontu-energeticnoi-infrastrukturi.html www.mosa.com.ua/product/ts-2x280-evo-multi4-2/ 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) "Момент удара дрона-камикадзе дальнего радиуса действия на базе легкомоторного самолета Aeroprakt A-22 по зданию ОМОН управления ФСВНГ России по Республике Чечня в Грозном." © росканалвтелеге мопєд нє мой ) video_2024-12-15_11-13-45.mp4 video_2024-12-15_09-32-38.mp4 Змінено 15 грудня 2024 користувачем DmiVady 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 12 хвилин тому, DmiVady сказав: "Момент удара дрона-камикадзе дальнего радиуса действия на базе легкомоторного самолета Aeroprakt A-22 по зданию ОМОН управления ФСВНГ России по Республике Чечня в Грозном." © росканалвтелеге мопєд нє мой ) video_2024-12-15_11-13-45.mp4 3 \u041c\u0411 · 0 завантажень video_2024-12-15_09-32-38.mp4 30 \u041c\u0411 · 0 завантажень Щось мимо видно. Або не зрозумілий задум, очевидно повільним дроном особовий склад не дістати? Це ж не нафтобаза яку не перемістити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 1 годину тому, US7IGN сказав: www.bbc.com/news/articles/c5y46713z21o Secretary of State Antony Blinken confirms contact with the HTS group, despite it still being on the US terrorism list. Вони ще й покинуті російські бази займають ... як жаляться росіяни(проглядав їх технічний канал, а там волання) ... отакої. Зараз як раз частину про стосунки з Йорданією дочитую у "The Back Channel: A Memoir of American Diplomacy and the Case for Its Renewal", дякую за рекомендацію, на багато речей (у тому числі й на нашу війну) тепер дивлюся і з другого кута зору. ----------------- Цитата Как стало известно, 14.12.2024 Силы обороны Украины провели операцию по уничтожению логистики российских оккупационных войск на ТОТ Запорожской области. Так, в 15:30 разведывательной группой специального назначения проведена диверсия на железной дороге путём подрыва фугаса на железнодорожном пути участки Камыш Заря - Верхний Токмак во время прохождения по ней железнодорожного эшелона с ГСМ (тепловоз 2ТЭ116, две платформы заграждения, 4 предназначались для обеспечения войск оккупантов, что привело к значительному повреждению полотна, остановке поезда и сходу с рельсов нескольких вагонов с опрокидыванием. После этого средствами огневого поражения были нанесены удары по голове и хвосту поезда с целью предотвращения эвакуации уцелевших цистерн с последующим поражением уцелевшего остатка двумя реактивными снарядами М-142 Himars. Как результат уничтожения эшелона с ГСМ, приостановка обеспечения оккупантов топливом и выведение из строя железнодорожной инфраструктуры, используемой оккупантами. После выполнения задания группа вернулась на контролируемую Силами обороны Украины территорию. © ТГ канал Коваленко 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Вони ще й покинуті російські бази займають ... як жаляться росіяни(проглядав їх технічний канал, а там волання) ... отакої. Я більше про те що кацапи талібан терористами не вважають. Американці недалеко пішли. Мабуть термін "терорист" взагалі більше не актуальний. Не здивуюся якщо завтра будуть переслідувати тих хто терориста терористом назве... Логістика кажете транспортна знищена? www.ukr.net/news/details/economics/108495104.html Змінено 15 грудня 2024 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 10 хвилин тому, loader сказав: Щось мимо видно. Або не зрозумілий задум, очевидно повільним дроном особовий склад не дістати? Це ж не нафтобаза яку не перемістити. Мене там не було) тому мимо/вціль то до Кадирова, нехай верифікує) навіщо, теж не до мене, є спеціально навчені люди що планують/віддають накази. Про одне скажу: системи наведення на цих БПЛА дозволяють прилетіти с достатньою точністю (знищені ректифікаційні колони нафтозаводів можуть підтвердити) ... У росіян на "шахедах" того нема ... доки що ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 23 минуты назад, DmiVady сказал: Вони ще й покинуті російські бази займають Мелочевку... Войска выводят с ЛФ на севере страны и ликвидируют БП и ПВД в Алавитских горах Основные базы пока остаются за ними, по ним идут серьезные терки с новой "властью" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Мене там не було) тому мимо/вціль то до Кадирова, нехай верифікує) навіщо, теж не до мене, є спеціально навчені люди що планують/віддають накази. Про одне скажу: системи наведення на цих БПЛА дозволяють прилетіти с достатньою точністю (знищені ректифікаційні колони нафтозаводів можуть підтвердити) ... У росіян на "шахедах" того нема ... доки що ... Я б взагалі не порівнював. Раз на рік вівцейобів в казармі шуганути саморобкою і майже щотижня енергетику виносити серійними дронами ... Для мене це як проїбати справу на охуліард і радіти виграшу 100 грн в лотерею що на касі в атб продають... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 21 минуту назад, US7IGN сказал: хто терориста терористом назве... Это нетолерантно!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) В Керченской протоке наеб...лся танкер Волгонефть 212 (4 тыс тонн мазута)и готовится к погружению Волгонефть 239 5878768.MP4 96798798709.mp4 Змінено 15 грудня 2024 користувачем Canton 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 1 годину тому, loader сказав: Варто подивитись все ж. Що значить ображенка, якщо там багато конкретики і людина воювала в перших рядах, а не з дивану. Він там що, один в перших рядах воював? Опитайте 10 рандомних бійців - у кожного буде своя конкретика. Якщо на те пішло головний сержант бригади не повинен воювати в перших рядах, у нього зовсім інші, важливіші задачі, від яких залежить виживаємость всього підрозділу, і якщо замкобрига змушений особисто вступати в бій - це не його заслуга, а пройоб в плануванні і підготовці. У мене так на початках було, коли ще в роті був, ми тоді також відступали - на перших зарубах необстріляні солдати сцались іти в бій, офіцери особисто вели розвідку і йшли в перших рядах - в результаті вибило всіх офіцерів, з роти лишились двоє я і ще один - як управляти? Це пздц, а сектор вмри тримати треба - від того залежить чи вистоять суміжники які на тебе розраховують. Словами не передати, це треба прохавать всіма фібрами, хоча воно тут і нах нікому не треба Не знаю чого маркус вивалив на загал, військові і так знають як воно є і буває, а цивільним воно до спини, все одно не зможуть переварити і осягнути і 100% зроблять неадекватні висновки, може в нього якась своя особиста мета 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) 29 хвилин тому, US7IGN сказав: Я б взагалі не порівнював. Раз на рік вівцейобів в казармі шуганути саморобкою і майже щотижня енергетику виносити серійними дронами ... Для мене це як проїбати справу на охуліард і радіти виграшу 100 грн в лотерею що на касі в атб продають... Так я і не порівнюю, просто картинка з атакою попалася, гарно видно. Порівняно було, коли виносили (і учора поцілили) нафтобази та нафтопереробні заводи, оптово, то була гарна шкода (я не про ту хню нашої тупої пропаганди про подорожчання бензина у РФ) військовим діям росіян. І чому досі працює енергетика на окупованій території, та в прикордонних районах РФ для мене теж загадка, які там договорняки нам не розказують. А навіщо тих кадирівців лякати ... хз, може щось не так написали в ТГ Буданову ))) Змінено 15 грудня 2024 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 1 час назад, Бездомный сказал: коли прігожинський вигодуванець шнур весело співав Какая удивительная осведомленность про дела в кацапии, буденовку поправь на голове. Я например про творчество шнура, только песню про лабутены знаю, а ты в курсе всех новинок эстрады. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 9 хвилин тому, DmiVady сказав: які там договорняки нам не розказують. Про це Бернс далі пише ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 9 хвилин тому, DimaF сказав: Я например про творчество шнура, только песню про лабутены знаю, а ты в курсе всех новинок эстрады. До лабутенов (2015) была песня "когда переехал не помню, наверное был я бухой" (2002), которую можно было не слышать разве что пребывая в коме. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 1 минуту назад, vadimv сказал: До лабутенов (2015) была песня "когда переехал не помню, наверное был я бухой" (2002), которую можно было не слышать разве что пребывая в коме. Я в сортах говен не особо разбираюсь, и за новинками не слежу. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) 4 хвилини тому, DimaF сказав: Я в сортах говен не особо разбираюсь, и за новинками не слежу. А там не надо было следить - оно из каждого утюга играло. Помню, когда я кого-то спросил "Шо это за ...ня?" мне сказали, что я нифига не шарю в искусстве и что это такой интеллигентный панковский стеб из культурной столицы. А теперь видители выяснилось, что нет ) Змінено 15 грудня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 3 минуты назад, vadimv сказал: А там не надо было следить - оно из каждого утюга играло. Херовые в Вашем окружении утюги были... 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 1 хвилину тому, Canton сказав: Херовые в Вашем окружении утюги были... https://www.google.com/search?sca_esv=bc35caec20b99123&sxsrf=ADLYWILzrQ7nZeRKn64LmWg--BGkWCGr6w:1734260220331&q=сумы+город+быдла&udm=2&fbs=AEQNm0Df-X52mF517QmZveo7Ww8IapH11Wkgy_OzXOAiftbnE3U6H9KRx0xUOaqRTybYeuN0ACOSMBmeG3DH_i7sXwfWJLozy1s0eO3pTR3vEYtRgpFCazy50zOG0xGPVqYeyR7vFvls5Gb8s8CAO_XcDtLaIvrWo7EYZtka6zUf-GZ26b7MUMs6H82G2vCxeh0E2AkhlrUjnGnKJHAbIKiaxLk5IPqADw&sa=X&ved=2ahUKEwjA34XjzqmKAxUrFhAIHb2pKH4QtKgLegQIFhAB&biw=1280&bih=591&dpr=1.25 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 3 години тому, loader сказав: Варто подивитись все ж. Що значить ображенка, якщо там багато конкретики і людина воювала в перших рядах, а не з дивану. Дощ і так все розуміє, що там твориться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 44 хвилини тому, Дощ сказав: Якщо на те пішло головний сержант бригади не повинен воювати в перших рядах, у нього зовсім інші, важливіші задачі, від яких залежить виживаємость всього підрозділу, і якщо замкобрига змушений особисто вступати в бій - це не його заслуга, а пройоб в плануванні і підготовці. Йому й ті задачі не давали робити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) 59 минут назад, DimaF сказал: Какая удивительная осведомленность про дела в кацапии, буденовку поправь на голове. Я например про творчество шнура, только песню про лабутены знаю, а ты в курсе всех новинок эстрады. це не про естраду - це про архетипи - каменти кацапок почитайте Змінено 15 грудня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 (змінено) 32 минуты назад, vadimv сказал: https://www.google.com/search?sca_esv=bc35caec20b99123&sxsrf=ADLYWILzrQ7nZeRKn64LmWg--BGkWCGr6w:1734260220331&q=сумы+город+быдла&udm=2&fbs=AEQNm0Df-X52mF517QmZveo7Ww8IapH11Wkgy_OzXOAiftbnE3U6H9KRx0xUOaqRTybYeuN0ACOSMBmeG3DH_i7sXwfWJLozy1s0eO3pTR3vEYtRgpFCazy50zOG0xGPVqYeyR7vFvls5Gb8s8CAO_XcDtLaIvrWo7EYZtka6zUf-GZ26b7MUMs6H82G2vCxeh0E2AkhlrUjnGnKJHAbIKiaxLk5IPqADw&sa=X&ved=2ahUKEwjA34XjzqmKAxUrFhAIHb2pKH4QtKgLegQIFhAB&biw=1280&bih=591&dpr=1.25 та куди Сумам до "інтелігентної" луганди Змінено 15 грудня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 У цієї влади є гроші на велике будівництво втридорога, на кешбеки, на роздачу по 1000, на телемарафон, на збільшення витрат на силові структури і ще на купу тендерів із завищеними цінами. На виплати родинам загиблих військових гроші використані. Приходьте пізніше, може колись і буде…(с) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 15 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 1 година тому, МаТраС сказав: Дощ і так все розуміє, що там твориться. З під матраса, завжди видніше, що там розуміє дощ, і взагалі, як там дощить. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз