Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, Дощ сказав:

Так ви й не маєте ніякого права, бо сам щур яких ще треба пошукати - мамоні інші і не служать 

я нікому не служу. а щодо прав. це порожнє слово в країні де все вирішують гроші. хто сильніше (у кого більше грошей) той і прав :flag1:

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

23 минуты назад, vadimv сказал:

Очевидною річчю є те, що якщо не читати новини (як ти тут рекомендуєш) - то попередження теж пройдуть мимо.

очевидно, що ти ніяк не можеш вловити різницю між новинами і медійним лайном, і споживаєш все відразу.
Співчуваю.

Посилання на коментар

Про гроші, і в кого їх більше, і хто сильніше )))

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

30 хвилин тому, SermenK сказав:

очевидно, що ти ніяк не можеш вловити різницю між новинами і медійним лайном, і споживаєш все відразу.

Ну, прям на все мене не вистачить ) Але багато того, що ти називаєш "медійним лайном", споживаю. )) У мене просто шлунок міцний, і нерви також ))) На відмну від ваших жіночок.

Доречі, стосовно примусового обмеження доступу до інформації:

Цитата

Загальна декларація прав людини, Стаття 19

Кожна людина має право на свободу переконань і на вільне їх
виявлення; це право включає свободу безперешкодно дотримуватися
своїх переконань та свободу шукати, одержувати і поширювати
інформацію

30 хвилин тому, SermenK сказав:

Співчуваю.

Ще раз, на відміну від ду-у-уже багатьох я не був під обстрілами, в оточенні, в окупації, не кажучи вже про щось гірше.

Тому мені взагалі не варто співчувати )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

12 хвилин тому, DmiVady сказав:

Про гроші, і в кого їх більше, і хто сильніше )))

За 7 років, що пройшли, світ трохи змінився...

Цитата

Трамп планує створити криптовалютний резерв: ціна на Bitcoin зросла до рекордного рівня

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 годин тому, рыбак сказав:

В целом можно согласиться , но для меня ничего нового он не сказал. насчет колхозных рагулей и Залужного давно говорил, ну а назначение  послом в Англию ! свинопаса из житомирского колхоза самое-то  ( зато  нелох, а значит- элита ! - по определению Адвоката, это я - лох   ).   этих " откровений" скоро станет еще больше

не розносьте гівно від ОП. 

Посилання на коментар

16 хвилин тому, vadimv сказав:

За 7 років, що пройшли, світ трохи змінився...

Якщо не можеш щось побороти, то треба це очолити. До речі, всі транзакції вже легко вираховуються, так що залишилося тільки зробити обіг простішим...

Посилання на коментар

1 година тому, SermenK сказав:

єдина "провина" Маркуса в тому, що він хотів створити ідейний та ефективний організм, але так як це все було в армії, то результат вийшов очікуваний... 

Та ви що - це він сам вам сказав? А що ж такоє, чого не вийшло? Чи він хотів створити свій організм поза армією? А інструкцію перед тим прочитав як це робиться?

А я скажу чого не вийшло - давайте подивимось кредитну історію. Який у нього управлінський/командний досвід? Вік 31, 5 років контракту у 25 опдбр, ато на солдатських посадах, в 2016 звільнився. В 22 розвідник в 30-ці пару місяців, і тут оппа - головний сержант, спочатку батальйону, потім бригади. А це посада не хухри мухри, думав схопив бога за бороду і зараз огоого, зроблю організм! Но тут їбашить головою треба, а не автоматом, контактувати з людьми, а вони сука різні, з різними тарганами, і кожен сам собі агроном. І цим всім кодлом треба управляти, взаємодіяти на різних рівнях - бо це командна гра, і у кожного своє чітко визначене місце. І його медійність лише тягарем стала, а далі вже в кожного своя правда.

І як результат - 47 і надалі нищить ворогів, а де ж маркус? Плаче в інтернетах, фу гидко

• Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

49 минут назад, vadimv сказал:

У мене просто шлунок міцний, і нерви також ))) На відмну від ваших жіночок.

це не шлунок міцний, відсутність інформаційної гігієни 🤢

Спочатку споживають і поширюють медійне лaйно, говорять про міцний шлунок, а потім кукуха їде і стають ківами-арестовичами... 😁 

Посилання на коментар

27 хвилин тому, SermenK сказав:

це не шлунок міцний, відсутність інформаційної гігієни 🤢

Краще відсутність гігієни, ніж відсутність інформації.

І ще раз: примусове обмеження (а тим більше позбавлення) вільного доступу до інформації - це порушення прав людини.

27 хвилин тому, SermenK сказав:

Спочатку споживають і поширюють медійне лaйно, говорять про міцний шлунок, а потім кукуха їде і стають ківами-арестовичами... 😁 

Нє, спочатку пишуть "Не дивіться, не читайте, ігноруйте!", а потім "А чого ви нас не попередили?".

Посилання на коментар

5 минут назад, Дощ сказал:

Та ви що - це він сам вам сказав? А що ж такоє, чого не вийшло? Чи він хотів створити свій організм поза армією? А інструкцію перед тим прочитав як це робиться?

у софізмі не буду змагатись з вами

6 минут назад, Дощ сказал:

А я скажу чого не вийшло - давайте подивимось кредитну історію. Який у нього управлінський/командний досвід? Вік 31, 5 років контракту у 25 опдбр, ато на солдатських посадах, в 2016 звільнився.

ухтижйобтвоюмaть 
згоден, куди тому сержанту атошніку Маркусу, коли його опонент - застуник командира бригади Іван Шаламага, який в 26 років був майором і де-факто керував бригадою.
Ти вмієш переконувати. 

10 минут назад, Дощ сказал:

А це посада не хухри мухри, думав схопив бога за бороду і зараз огоого, зроблю організм!

Отож! Надумав Маркус якийсь профсоюз солдатський влаштувати і людське відношення запровадити! За таке треба вішати відразу.
Переконав. 

20 минут назад, Дощ сказал:

І як результат - 47 і надалі нищить ворогів, а де ж маркус? Плаче в інтернетах, фу гидко

Результат один -  47 бригада використовували як пожежну команду затуляючи дірки, поки її сили не сточились під Авдіївкою.
Зараз 47 це практично стандартна лінійна бригада. Її боєздатність не набагато вища за інші. А планувалось інше, умовний "конкурент" Азовцям (3 і 12).

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

25 минут назад, Дощ сказал:

А я скажу чого не вийшло - давайте подивимось кредитну історію. Який у нього управлінський/командний досвід? Вік 31, 5 років контракту у 25 опдбр, ато на солдатських посадах, в 2016 звільнився. В 22 розвідник в 30-ці пару місяців, і тут оппа - головний сержант, спочатку батальйону, потім бригади.

Для Вас, ефективний менеджер в армії - це  людина, яка має виключно військовий бекграунд на основі радянських цінностей?

• Хаха 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

11 минут назад, vadimv сказал:

відсутність інформації

медійне лайно ти маєш право називати медом або інформацією, як забажаєш) 

Посилання на коментар

Так,для пам'ятки.Барига,чи  підприемєць.(С)

ПАП - Порошенко, Аваков, Пашинський

• Лайк 1
  • Дякую 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, -Xeon- сказав:

Для Вас, ефективний менеджер в армії - це  людина, яка має виключно військовий бекграунд на основі радянських цінностей?

менеджер в армії? :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

менеджер в армії? :lol:

Не я перший почав про "кредитну історію"...

• Хаха 3
Посилання на коментар

1 хвилину тому, -Xeon- сказав:

Не я перший почав про "кредитну історію"...

та це не важливо. як і те на кого він працює. не він, так хтось інший. він один із перших хто вже працює на завтра.

Посилання на коментар

5 минут назад, миг сказал:

Так,для пам'ятки.Барига,чи  підприемєць.(С)

ПАП - Порошенко, Аваков, Пашинський

класні сюжети, топові, гарний приклад як можна медійно формувати думку і змінювати владу в країні) 
втручання кацапів у вибори в США, Європі, Латинській Америці вже сприймається як буденність, а що ж в Україні? 😁 
міг, ти хоч дивишся те що скидуєш?) ну де ти бачив кондитерський монопольний ринок в Україні? ну не було ж такого ні в 2018, ні зараз, то навіщо ти продовжуєш жерти російське медійне лaйно? воно ж тухле зовсім, знайди щось свіжіше, ти зможеш 😁 

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

9 минут назад, US7IGN сказал:

та це не важливо. як і те на кого він працює. не він, так хтось інший. він один із перших хто вже працює на завтра.

Тоді постає питання, хто і на яке завтра вже працює...

Посилання на коментар

3 хвилини тому, -Xeon- сказав:

Тоді постає питання, хто і на яке завтра вже працює...

ну всі притомні працюють. кожен на своє.

Посилання на коментар

1 година тому, Дощ сказав:

А я скажу чого не вийшло - давайте подивимось кредитну історію. Який у нього управлінський/командний досвід? Вік 31, 5 років контракту у 25 опдбр, ато на солдатських посадах, в 2016 звільнився. В 22 розвідник в 30-ці пару місяців, і тут оппа - головний сержант, спочатку батальйону, потім бригади. А це посада не хухри мухри, думав схопив бога за бороду і зараз огоого, зроблю організм! Но тут їбашить головою треба, а не автоматом, контактувати з людьми, а вони сука різні, з різними тарганами, і кожен сам собі агроном. І цим всім кодлом треба управляти, взаємодіяти на різних рівнях - бо це командна гра, і у кожного своє чітко визначене місце. І його медійність лише тягарем стала, а далі вже в кожного своя правда.

Я думаю ви зробили поверхневі висновки. Де все буксувало він розповів дуже детально, а ви пишете про кодло абстрактно. Структуре мислення і комунікація у нього топові і досвід ато тут ні до чого. Це якраз приклад де сержант варить як генерал, а полковники реально макс ком взвода. Ця невідповідність і псувала все, а ще те що він набрав мотивованих людей саме під рнформовану структуру і підходи, а тут опа - шаламаги. Єдине бажання мобілізовано цивільного вочевидь уїбати цих підарів шаламаги, бо всю гниль вони бачили безпосередньо. 

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

20 хвилин тому, -Xeon- сказав:

Ні, це та людина яка досягає результату за будь-яких обставин, а обставини бувають різні, зазвичай не позаздриш. Для досягнення результату не потрібен саме військовий бекграунд, але він говорить про ймовірність досягнення результату. Як бачимо особистий результат у Маркуса вийшов феноменальний.

33 хвилини тому, SermenK сказав:

Зараз 47 це практично стандартна лінійна бригада. Її боєздатність не набагато вища за інші. А планувалось інше, умовний "конкурент" Азовцям (3 і 12).

Це було сильно. І багато тут спеців по бригадам? Які оперують терміном "лінійна".  Ви хоч уявляєте що таке бригада? Думаю з тут присутніх одиниці управляли колективом у десятки людей, не кажучи про сотні, а в бригаді - тисячі

Так от скажу вам якщо людина не грає і команді вона команді не потрібна і вилітає дуже швидко, незалежно від заслуг і медійності. Це стосується і азову, та будь-якого підрозділу. А результату досягає лише команда, чим злагодженіша вона - тим ефективніша робота

Думаю Маркусу дорога в збройні сили закрита, я не знаю хто захоче мати такого підлеглого/начальника 

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

42 хвилини тому, SermenK сказав:

медійне лайно ти маєш право називати медом або інформацією, як забажаєш) 

Дякую! Натомість маєш право називати інформацію медійним лайном і не споживати. Про наслідки мабуть зайве повторювати...

А от чого не маєш права робити - так це обмежувати комусь його право споживати лайно. Стаття 19.

Посилання на коментар

5 минут назад, Дощ сказал:

Так от скажу вам якщо людина не грає і команді вона команді не потрібна і вилітає дуже швидко,

та да, за то тут командні гравці зібрались в  211 ПМБр

Цитата

Били до розриву органів та перелому кісток черепа і тримали в клітках: нардепка Юлія Яцик розповіла подробиці подій у 211-й ПМБр.

У них вимагали гроші з грошової винагороди за виконання бойових дій, вимагали певні відсотки просто на картку людині. Щобільше, осіб, які не згоджувалися надавати добровільно кошти — били, — нардепка.

Змінено користувачем ozzy
  • Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...