Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

14 минут назад, рыбак сказал:

Согласен, сложнейшая техника. 35 лет -это еще довольно таки быстро справились.

Воно і так чисто випадково виникло лише завдяки масовому застосуванню станцій реб 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, sergio сказав:

Чесно говоря пофиг. 🤷‍♂️

а треба заздрити! ви чому не заздрите? :lol:

Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Чесно говоря пофиг. 🤷‍♂️

він не країну змінив .  спортивне громадянство. херові справи в країні

Змінено користувачем МаТраС
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, Потрошитель сказав:

Вы ж знаете, а возможно общались с такими людьми, которые за жизнь заработали репутацию и друзей/товарищей в очень разных местах. В данном случае - в Донецке, Киеве и Москве. Эта репутация и вес/влияние этих друзей/товарищей дают возможность в сложные времена быть в безопасности и рассчитывать на помощь(любую/ответную). Ну а от дураков/швали я сам отобьюсь, как в 14-м от казаков и прочих мародеров. Тогда летом отминусовал несколько и 30.04.15 несколько, моральное удовлетворение получил.

На третій день, індєєц Мудрая голова, догадался, шо ключі от клєткі у потрошитєля єсть. 
Хто вас весь час випускає?

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, Потрошитель сказал:

Вы ж знаете, а возможно общались с такими людьми, которые за жизнь заработали репутацию и друзей/товарищей в очень разных местах. В данном случае - в Донецке, Киеве и Москве. Эта репутация и вес/влияние этих друзей/товарищей дают возможность в сложные времена быть в безопасности и рассчитывать на помощь(любую/ответную). Ну а от дураков/швали я сам отобьюсь, как в 14-м от казаков и прочих мародеров. Тогда летом отминусовал несколько и 30.04.15 несколько, моральное удовлетворение получил.

таваріщі погоновожатиє (с)

а я гадав , що між київскими та даунецькими/масковськими таваріщами  погоновожатими зараз війна не на життя , а на смерть , а вияввлється , якось можна між крапельками , тобто одною дупою на двох стільцях  :pozor:

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

тут він сильно помиляється. люди ті самі. навпаки, кількість слухняних серед тих що виживають тільки зростатиме. а випадкового умовного рембу швидко запакують заздалегідь навчені та треновані на ухилянтах бригади...

Про тренованих на ухилянтах ) якось мелькало, що то не військові, а найнята мразота з бандюків...

Так от, сьогодні були справи у місті, і вирішив не брати авто, а розім'ятись та пішки, походити-подивитися, ближче до народу побути )

Зі справами закінчив, зайшов до пабу пообідати.

Зустрів старого знайомого, хлопець з 14-го на війні та у відрядженнях туди, зараз по стану здоров'я вже не тягне, працює у ТЦК (не підар, не людолов).

Ну і посидів, побалакав про різне, знайомі давно, так що і незручні питання спокійно обговорювали.

В їхньому ТЦК, щоб попасти у людолови, то потрібна або дуже мохната лапа або хабар. Відбивається все, навіть на нижній ланці, все швидше чим у податковій, у рази, і таки там військові. Є план і якщо не тягнеш: гоуту фронт, бо черга охочих на те місце.

Беспределять по місту більш не місцеві, а зальотні рагулі з примістя, невеликих містечок, браконьєрять, бо в себе всіх тупих та беззахисних вже повиловлювали.

Отаке ... мопед, звісно не мій, може іпсо. )

• Лайк 2
  • Сумно 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Бездомный сказав:

якби сизоносий петьман стратегічні  артсклади не підірвав 

Так, в калинівці на свою днюху зробив феєрверк. 

Чесно закиди про склади це показник вашої особистої деградації. Мозок вже не працює. 

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

20 минут назад, Бездомный сказал:

таваріщі погоновожатиє (с)

а я гадав , що між київскими та даунецькими/масковськими таваріщами  погоновожатими зараз війна не на життя , а на смерть , а вияввлється , якось можна між крапельками , тобто одною дупою на двох стільцях  :pozor:

Так если они в одной школе, одном вузе учились, по 5-15 лет вместе спортом занимались, одних девок трахали, одних чурок били - им похрен кто по воле судьбы оказался за красных, а кто за белых. Они могут собраться и вместе навешать сначала красным, потом белым)) Им похрен на зелю и путена, но не похрен на своих.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, loader сказал:

Так, в калинівці на свою днюху зробив феєрверк. 

Чесно закиди про склади це показник вашої особистої деградації. Мозок вже не працює. 

тобто , пропонуєте  пройби ефективного  менеджера записати йому у  звитяги ? :pozor:

Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

Про тренованих на ухилянтах ) якось мелькало, що то не військові, а найнята мразота з бандюків...

Так от, сьогодні були справи у місті, і вирішив не брати авто, а розім'ятись та пішки, походити-подивитися, ближче до народу побути )

Зі справами закінчив, зайшов до пабу пообідати.

Зустрів старого знайомого, хлопець з 14-го на війні та у відрядженнях туди, зараз по стану здоров'я вже не тягне, працює у ТЦК (не підар, не людолов).

Ну і посидів, побалакав про різне, знайомі давно, так що і незручні питання спокійно обговорювали.

В їхньому ТЦК, щоб попасти у людолови, то потрібна або дуже мохната лапа або хабар. Відбивається все, навіть на нижній ланці, все швидше чим у податковій, у рази, і таки там військові. Є план і якщо не тягнеш: гоуту фронт, бо черга охочих на те місце.

Беспределять по місту більш не місцеві, а зальотні рагулі з примістя, невеликих містечок, браконьєрять, бо в себе всіх тупих та беззахисних вже повиловлювали.

Отаке ... мопед, звісно не мій, може іпсо. )

різні є. але якщо документи собі зробив то вони йдуть далі. їх жертви - дурні та бідні "добровольці". і це зовсім не про захист країни. і той же Дощ у вільний між штурмами час міг би подумати чому ви, я, та багато інших не поруч з ним в окопі сидять та дупою дрони збивають...

• Лайк 2
Посилання на коментар

Тільки що, Бездомный сказав:

тобто , пропонуєте  пройби ефективного  менеджера записати йому у  звитяги ? :pozor:

Ви некомпетентні. А в мене знайомий ці склади розміновує 10 років. Але суть навіть не в цьому - суть в тому що ви не розумієте що таке ті склади, які треба були ресурси для побудови нових і тд і тп. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

28 минут назад, ozor сказал:

На третій день, індєєц Мудрая голова, догадался, шо ключі от клєткі у потрошитєля єсть. 
Хто вас весь час випускає?

Меня никто не держит)

и никто не держал, кроме как на украинских блок-постах в очередях в 15-19 годах(почитайте мои посты здесь в это время)

И сейчас я путешествую, пусть не так далеко, до 2000км, но тем не менее

Я знал что произойдет 24.02.22, поэтому бОльшую часть февраля провел в Карпатах, Буковеле, Львове(надо ж было кайфонуть перед войной), в Киев заехал и за пару дней до начала вернулся в Донецк ибо понимал, что там будет безопаснее, да и дом всё-таки.

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, Потрошитель сказал:

Я знал что произойдет 24.02.22, поэтому бОльшую часть февраля провел в Карпатах, Буковеле, Львове(надо ж было кайфонуть перед войной),

Вместе отдыхали ?image.png.88554b9d0d2a6c940b9116ffe0df50f5.png

• Хаха 2
Посилання на коментар

Київ переконав Трампа, що занадто ранні переговори з РФ будуть фатальними, - The Telegraph

www.unian.ua/politics/viyna-v-ukrajini-donald-tramp-prisluhavsya-do-kiyeva-shchodo-umov-zakinchennya-viyni-12888429.html?utm_source=ukrnet_news

для кого фатальними? :lol:

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Потрошитель сказав:

Меня никто не держит)

и никто не держал, кроме как на украинских блок-постах в очередях в 15-19 годах(почитайте мои посты здесь в это время)

И сейчас я путешествую, пусть не так далеко, до 2000км, но тем не менее

Я знал что произойдет 24.02.22, поэтому бОльшую часть февраля провел в Карпатах, Буковеле, Львове(надо ж было кайфонуть перед войной), в Киев заехал и за пару дней до начала вернулся в Донецк ибо понимал, что там будет безопаснее, да и дом всё-таки.

На форумі могли б попередити про напад, що маєте достовірну інформацію. Щоб форумчани знали з яких регіонів першочергово виїжджати. 

Ви ж тут не новачок.

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, XL.pro сказал:

На форумі могли б попередити про напад, що маєте достовірну інформацію. Щоб форумчани знали з яких регіонів першочергово виїжджати. 

Ви ж тут не новачок.

Вы щас серьезно?

Люди, валите с половины Украины?

Кто был совсем рядом, типа Елены в Марьинке, сами должны были понимать и оценивать риски.

Посилання на коментар

19 хвилин тому, Потрошитель сказав:

Вы щас серьезно?

а потім вони казали що цивільні не хочуть евакуюватися та заважають воювати :lol:

Посилання на коментар

25 хвилин тому, Потрошитель сказав:

Вы щас серьезно?

Кто был совсем рядом, типа Елены в Марьинке, сами должны были понимать и оценивать риски.

А вона як там?

Посилання на коментар

55 минут назад, Потрошитель сказал:

Вы щас серьезно?

в успіх кацапобліц - крігу вірили ?

ваші даунецькі та масквабадські таваріщі погоновожаті , сильно були здивовані  провалом бліц - крігу ?

Посилання на коментар

6 минут назад, МаТраС сказал:

А вона як там?

що , в вайбері не можеш запитати ? ти ж з нею спілкувався

для Олени то була несподіванка -  виїжджала , коли по Мар'їниці важкою зброєю гатили .

Посилання на коментар

38 хвилин тому, US7IGN сказав:

Київ переконав Трампа, що занадто ранні переговори з РФ будуть фатальними, - The Telegraph

www.unian.ua/politics/viyna-v-ukrajini-donald-tramp-prisluhavsya-do-kiyeva-shchodo-umov-zakinchennya-viyni-12888429.html?utm_source=ukrnet_news

для кого фатальними? :lol:

Для Трампа? 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

Для Трампа? 

у разі припинення війни хіба Трамп владу та бабло втратить? :lol:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...