Canton Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Странные какие-то. Готовятся. Предупреждают. Оповещают население. А могли бы на шашлыки поехать... Страна здорового человека. Elagu Eesti! А. Бабченко 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 28 минут назад, Leon26 сказал: Просто денег лишних у них никогда не было. Да-да, конечно, натюрлих... Бывали, видели эту "нищету" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Гречку німці не їдять У Німеччині для підвищення явки роздаватимуть виборцям безкоштовне пиво, — Bild www.bild.de/politik/inland/grossstadt-plant-promille-praemie-freibier-fuer-jeden-waehler-67935be7734d730c5155ce1c Влада міста Дуйсбург пообіцяла безплатно видавати пиво виборцям, які проголосують на дострокових виборах до бундестагу в лютому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 хвилину тому, Canton сказав: Да-да, конечно, натюрлих... Бывали, видели эту "нищету" Ну, про нищету я не писал. А вот невысокий доход скрепца и и существа разумного вещи довольно разные. К тому же мильярдов, яхт, сомолётов или даже Бугатти або Бентли за Макаревичем не наблюдалось. Небольшая фазенда с виноградниками и молодая жена вполне себе вписывается в скромный образ популярного рокера и порядочного не завербованного КГБ человека. Кормите этим гнойным шлаком,произведённым в кремлёвских биолабораториях, дебилов, товарищ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 минуту назад, Leon26 сказал: не завербованного КГБ человека Щас Бездомный прибежит)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 32 хвилини тому, Canton сказав: Странные какие-то. Готовятся. Предупреждают. Оповещают население. А могли бы на шашлыки поехать... Страна здорового человека. Elagu Eesti! А. Бабченко Головне кордони завчасно закрити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 5 часов назад, Вячеслав63 сказал: Чому деякі люди міряють всіх по собі? Звідкіля ця тупа впевненість? Я по тобі міряю. Це ти визначаєш менталітет нації по учасниках чату рулетка. Це ти заявляєш про розумові здібності людини по обраній професії. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 21 минуту назад, Leon26 сказал: Небольшая фазенда с виноградниками и молодая жена Ага, и на 200 килобаксов стереосистема в квартиру...я даже знаю, что там монтировали...и знаю кто... Там только монитор Sim2 GrandCinema RTX под 20-ку стоил... Так шо, "в сад" (С), а то я еще много чего могу рассказать... И разговор не о достатке, а об идеологии ЛОМа определенной прослойки человечков... Змінено 27 січня користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 минуты назад, Canton сказал: Ага, и на 200 килобаксов стереосистема в квартиру...я даже знаю, что там монтировали...и знаю кто... Там только монитор Sim2 GrandCinema RTX под 20-ку стоил... Так шо, "в сад" (С) Ти чого до людини причепився? На твій погляд всі мільйонери повинні бути марнотратниками? Власник моєї фірми мільйонер, а їздить на хонді якій за 20 років. Його сестра купила KIA sport, співвласниця фірми. Теж мільйонер чи мільйонерша. З вигляду ніколи не скажеш в неї такий статок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 5 минут назад, Canton сказал: Ага, и на 200 килобаксов стереосистема Ну так род занятий обязывает как бы. Да и собственно что вы к Макару пристебались?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 7 хвилин тому, karbo сказав: Я по тобі міряю. Це ти визначаєш менталітет нації по учасниках чату рулетка. Це ти заявляєш про розумові здібності людини по обраній професії. В тебе ще й розумінням проблеми. Менталітет кацапів давно визначений історією їхній війн та людожерською поведінкою. Касаб - м'ясник тюркською. "Правда про те, що кацапами в середньовіччі називали катів, живодерів, різників." rayon.in.ua/news/503420-pravda-pro-te-shcho-katsapami-v-serednovichchi-nazivali-kativ-zhivoderiv-riznikiv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 3 хвилини тому, Canton сказав: Ага, и на 200 килобаксов стереосистема в квартиру...я даже знаю, что там монтировали...и знаю кто... Там только монитор Sim2 GrandCinema RTX под 20-ку стоил... Так шо, "в сад" (С), а то я еще много чего могу рассказать... И разговор не о достатке, а об идеологии ЛОМа определенной прослойки человечков... 🤣 Забыли что Макаревич Музыкант. Со Звуком, аккустикой и усилителями всю жизнь, и на всякую изотерическую куйню типа "хай-енд" от вашего брата мошейника не купится. У музыкантов слух есть, в отличии от лохов с амбициями аудиофилов, и он скорее вложится в аккустическую подгодовку КДП, а уже потом в аппаратуру. Причём не в стильно-модно-молодёжную, это до Димона Медведева. А в ту которую услышит и примет для данного помещения. Большое сомнение что это будет что-то выпуска позднее 80-х. И уж точно не будет покупать от таких напаривателей "шнурочки" по штуке баксов, при возможности получить такой же самый результат за 50-... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 7 минут назад, Вячеслав63 сказал: В тебе ще й розумінням проблеми. Менталітет кацапів давно визначений історією їхній війн та людожерською поведінкою. Касаб - м'ясник тюркською. "Правда про те, що кацапами в середньовіччі називали катів, живодерів, різників." rayon.in.ua/news/503420-pravda-pro-te-shcho-katsapami-v-serednovichchi-nazivali-kativ-zhivoderiv-riznikiv Лише серед них десь так процентів 30 українців. Це я так на око визначив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 4 минуты назад, Leon26 сказал: 🤣 Забыли что Макаревич Музыкант. Со Звуком, аккустикой и усилителями всю жизнь, и на всякую изотерическую куйню типа "хай-енд" от вашего брата мошейника не купится. У музыкантов слух есть, в отличии от лохов с амбициями аудиофилов, и он скорее вложится в аккустическую подгодовку КДП, а уже потом в аппаратуру. Причём не в стильно-модно-молодёжную, это до Димона Медведева. А в ту которую услышит и примет для данного помещения. Большое сомнение что это будет что-то выпуска позднее 80-х. И уж точно не будет покупать от таких напаривателей "шнурочки" по штуке баксов, при возможности получить такой же самый результат за 50-... Это как раз говорит о том, что Вы страшно далеки от реального представления о знаниях музыкантов в области акустики...особенно для дома... И "веревочки" у Макаревича - совсем не по штуке...Nautilus подключены по 4-amping и цена комплекту акустических кабелей - далеко за 10 k$, ближе к 20 И все по тем временам, когда я там был - ультрасовременное, а не электронный мусор 80-х Все, Вы скучны и не в теме... Откланиваюсь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 21 минуту назад, DimaF сказал: Да и собственно что вы к Макару пристебались?) А Вы не поняли? Аркадий же внятно разжевал... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня підрашисти вкидають -- "корисні ідіоти" розповсюджують... t.me/DIUkraine/5275 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 9 минут назад, Canton сказал: А Вы не поняли? Аркадий же внятно разжевал... Ахаха Розжував і тобі в черепну коробку вложив))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 хвилини тому, Canton сказав: Это как раз говорит о том, что Вы страшно далеки от реального представления о знаниях музыкантов в области акустики...особенно для дома... И "веревочки" у Макаревича - совсем не по штуке...Nautilus подключены по 4-amping и цена комплекту акустических кабелей - далеко за 10 k$, ближе к 20 И все по тем временам, когда я там был - ультрасовременное, а не электронный мусор 80-х Все, Вы скучны и не в теме... Откланиваюсь Это всего лишь слова. А словам я не верю, и в 99% случаев оказываюсь прав. По поводу шнурочков особенно. Еслиб Вы учили физику не в специализированном учебном заведении, то понимали что так называемый Вами 4-amping можно подключить Одескабелем или ЗЗКМ без потери качества... И чтоб не быть скучным, потому что "не в теме", что там по поводу аккустической подготовки КДП "алигарха" Макаревича..? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 4 хвилини тому, 7351 сказав: підрашисти вкидають -- "корисні ідіоти" розповсюджують... t.me/DIUkraine/5275 То що СБУ взяла вже цього шпіона з української правди і виявило тих хто злив або зробив умисний вкид? ) Це доречі можна сказати "зелений" "журналіст". Стаття досі висить: www.pravda.com.ua/news/2025/01/27/7495459/ Змінено 27 січня користувачем loader 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 6 минут назад, Leon26 сказал: что там по поводу аккустической подготовки КДП "алигарха" Макаревича..? Абсолютно никакой. Обычное жилое помещение общего назначения. Румкоррекцию вытягивали саундпроцессорами И не надо тему превращать в кабельный срач - на меня это не действует, слишком высок уровень подготовки в этой теме, чтобы в этих срачах принимать участие... больше 1000 инсталляций очень высокой категории сложности и качества Змінено 27 січня користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 43 минуты назад, karbo сказал: На твій погляд всі мільйонери повинні бути марнотратниками? Да я и не сомневался, что для Вас помощь ВСУ - деньги на ветер Ведь так? И "тикайте собі у сраку" (С) Змінено 27 січня користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 минуту назад, Canton сказал: Да я и не сомневался, что для Вас помощь ВСУ - деньги на ветер Ведь так? И "тикайте собі у сраку" (С) При чому тут допомога зсу до способу життя співака макаревича? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Только что, karbo сказал: При чому тут допомога зсу до способу життя співака макаревича? А потому, что разговор шел о его отношении к помощи ВСУ. Не отвлекайтесь...или чукча не читатель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 хвилини тому, karbo сказав: При чому тут допомога зсу до способу життя співака макаревича? Ну вочевидь до того що де-факто є 2 категорії "хороший руських": ті хто воює за Україну в складі РДК або ті хто допомагають хоча б фінансово. І макаревич ніби як косив під "хороших". Чисто технічно є ще шанс що допомагав непублічно, але якщо ні - то це в принципі вирок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 минуту назад, loader сказал: Ну вочевидь до того що де-факто є 2 категорії "хороший руських": ті хто воює за Україну в складі РДК або ті хто допомагають хоча б фінансово. І макаревич ніби як косив під "хороших". Чисто технічно є ще шанс що допомагав непублічно, але якщо ні - то це в принципі вирок. Навіть якщо він вербально підтримує, чи висловлюється проти діючої влади РФ, то це вже велика допомога. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз