МаТраС Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 3 години тому, Evgenich сказав: А на це я дам відповідь. Тут все банально: страх перед значними труднощами (солдатський побут, це не піонерський табір) та ризиком загинути. Причому це абсолютно зрозумілий страх, не зрозумілі лише виправдання. Камон, коли я чую "за кого воювати, за клоуна? олігархів? корупцію?" це ж очевидно, що такі люди знайдуть 1000 причин чому ні, замість по-перше визнати справжню причину, а по-друге перебороти страх, бо я (як і 99% військових які вступили до лав ЗСУ) чітко усвідомлював, і усвідомлюю, що мотивація взяти до рук зброю складається з двох причин: мою країну хотять захопити нелюди і вони хотять вбити мене і всіх моїх близьких. Сподіваюсь нікому не треба доводити такі очевидні речі. А 6 мільйонів "чоловіків" у 99% звичайні сикуни. Вони і свій власний дім не захистили би, знайшовши безліч відмазок на кшталт: "цим має займатись поліція, за що я податки сплачую?" ну або "захист - то справа професіоналів, я на таке не вивчився". Я не виправдовую гнилість та корупцію влади, але і виправдовувати 6 мільйонів "чоловіків" теж не збираюсь. Ви праві в кожному слові.,але Вам не здається, що загинути, - то є просто і якби легко так сказати? А залишитися без ніг, руки і сліпим..ще коли особо за тобою ніхто недогляне... я, наприклад, двічі майже на тому світі був і скажу, що вмерти я не боюсь, а от вище написаного,то краще вмерти... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого І ще трошки грошей... sud.ua/uk/news/publication/323293-na-mintsifry-vmesto-krail-vozlozhili-funktsii-po-obespecheniyu-realizatsii-gospolitiki-v-sfere-azartnykh-igr 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) 1 година тому, Canton сказав: Авторитетные западные СМИ пишут о том, что в Москве формируется переговорная команда. Называют две фамилии: Юрий Ушаков, главный советник Путина по внешней политике и глава Службы внешней разведки Сергей Нарышкин. Люди, которые занимаются внешнеполитическими задачами империи уже 50 лет. Интересно будет посмотреть, кто же будет от нас, парнишки в подстреленных штанишках, кепочке и айкосом? Может, какой-то “популярный” блогер? Я хочу сказать, что чувствую, эту чашу, этот кубок инфантилизма мы выпьем до дна, и напьемся, так сказать, сполна. Как сполна и оценим результат 6-ти летней работы на внутреннем рынке: кадровом, управленческом, политическом, организационном. (С) youtu.be/M6kNw_EEAAM?si=GLrr14LUNqDP9iDo youtube.com/watch?v=M6kNw_EEAAM&si=7ry8WugP93avsuJB Змінено 14 лютого користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 21 хвилину тому, Вячеслав63 сказав: Порошенко на третьому місці, після Ахмєтова і Пінчука. www.unian.ua/society/naybilshiy-donor-dlya-zsu-rinat-ahmetov-doslidzhennya-nv-12553401.html Ну Ахметов з пінчуком не піариться, але і пороху дякую від душі. Прошу тільки до секти мене прихильників петра не включати ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2 години тому, Вячеслав63 сказав: Дивно, що Потрошитель виступає за Порошенка, хоча той безперешкодно впустив Гіркіна в Донецьк. Бо Потрошитель обізнаний трохи більше за інших пересічних, він знає розклад у владі, де повно своїх на всіх рівнях і може собі дозволити посміхатись. Але й він бачить, що відбувається з кротами і тому дуже сильно нервує, мабуть відчуває проблеми, які можуть і його торкнутись. При тій владі для них все було рівно. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) 5 хвилин тому, МаТраС сказав: Ну Ахметов з пінчуком не піариться Щодо Ахметова Змінено 14 лютого користувачем MaxS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого Тільки що, Александр Аврамчук сказав: вони навіть документ не можуть підготувати нормально. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) 59 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Порошенко на третьому місці, після Ахмєтова і Пінчука. www.unian.ua/society/naybilshiy-donor-dlya-zsu-rinat-ahmetov-doslidzhennya-nv-12553401.html Скільки грошей на армію зібрали благодійні платформи та філантропи. 4 лютого 2025 www.slovoidilo.ua/2025/02/04/infografika/suspilstvo/skilky-hroshej-armiyu-zibraly-blahodijni-platformy-ta-filantropy Щоб був зрозумілий порядок цифр: www.rbc.ua/rus/news/groshi-silnih-k-zminyuvavsya-oboronniy-byudzhet-1732120941.html Для тих, хто "не в темі": 1 трлн гривень = 1000 мільярдів гривень. Змінено 14 лютого користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) 3 години тому, loader сказав: Звідки цифра 6 млн? Ця цифра не показник нічого. Бо серед тих хто "не оновили дані" багато людей які допамагають армії як мінімум і які підуть при певних обставинах. А серед тих хто "оновив" багато тих хто так само не піде воювати - сцить, має броні/відстрочки і т.п. Серед усіх категорій є ті хто виїхали, купили документи, хворі і тп. Тому реально показники інші, але які точно сказати важко. На рахунок донатів - треба говорити що вони і так довго тримаються. Враховуючи в тому числі час умови життя і бізнесу, тиск на громадян від влади і тп. Також доречно мабуть спитати чи працюють донати на оборону, бо дуже зручно казати що 6млн не хтять захищати, але при цьому левова частина працює на оборону в тій чи іншій мірі. Про "6 млн." то була метафора, й мій співрозмовник мене зрозумів. А так то я дуже в курсі, що дехто з тих, хто не оновив дані, працює на оборону, й працює так, що російські військові дуже сумують з того. На моєму напрямку роботи таких є ) і в нашому колі теж немало (хоча потиху перебираються в цивілізацію). Але ж мало того що життя в них життям не назвеш, ще й бачать, що коїться навкруги, а технічні мізки, вони якось не дуже на оцю тупу пропаганду клюють ... куражу вже, як рік тому, нема ... мотивації ... а без неї великих діл не наробиш ... Мотивувати грошима ... таке собі: не безхатьки, й не кріпаки, гроші в житті бачили. Звісно, коли іноді військові особисто дякують, та й передають їм подяки, це їм приємно, але ... А так настрій в більшості наших(і в тих, що оновились теж), дивлюся такий: скоріше б скінчилося і виїхати до сімей, за кордон, і там вже будувати нове життя, а повернутися ... буде нормальна країна — подумають ... Якось так ... але "воно попустить, якщо не задавить" ))) Змінено 14 лютого користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2 хвилини тому, MaxS сказав: Щодо Ахметова Я в останній час , нажаль, багато часу провожу в інеті. Ролики з ахметовим мені попадались роки 2 тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) 6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Обана! Новіков - адвокат Порошенка?! А коли це йому дали український паспорт? Чи він з курячим в кишені виступає? Доречі ось вам приклад, що кацапощелепний все-ж таки якось здатний опанувати українську ) Змінено 14 лютого користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 7 хвилин тому, vadimv сказав: Обана! Новіков - адвокат Порошенка?! А коли це йому дали український паспорт? Чи він з курячим в кишені виступає? Доречі ось вам приклад, що кацапощелепний все-ж таки якось здатний опанувати українську ) Адвокати вони такі 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Адвокати вони такі Так що там з паспортом? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 5 хвилин тому, vadimv сказав: Так що там з паспортом? ) Я не його адвокат Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 08.02.2025 в 16:02, Canton сказав: Ну выгорело...и шо? В Ха есть нефтебаза, в которую уже трижды прилетало Шахедами... Работает. biz.censor.net/news/3535885/rosiya-gotuye-zaboronu-na-eksport-benzynu всьо работаєт, праблєм нєт, але обмеження чогось вводять. Черговий доказ балабольства кантона. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 14 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 14 лютого "Как я всегда говорил: американские военные не должны находиться в зонах конфликтов, если этого не требуют наши интересы и безопасность. А эта война - только между Россией и Украиной", - написал Вэнс в соцсети Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) 20 минут назад, outdoor24 сказал: всьо работаєт, праблєм нєт, але обмеження чогось вводять. Да, это сильный ход... 😜 "антимонопольна служба РФ може ініціювати місячну заборону експорту бензину великими виробниками для стабілізації оптових цін напередодні посівної кампанії". (С) Джерело: https://biz.censor.net/n3535885 Змінено 14 лютого користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 45 хвилин тому, vadimv сказав: Обана! Новіков - адвокат Порошенка?! А коли це йому дали український паспорт? Чи він з курячим в кишені виступає? Доречі ось вам приклад, що кацапощелепний все-ж таки якось здатний опанувати українську ) Вивчити за життя скільки матеріалу і не вивчити дуже схожу мову?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого Тільки що, Canton сказав: Да, это сильный ход.. Та да, так всі роблять, коли ніяких проблем немає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) 6 хвилин тому, МаТраС сказав: Вивчити за життя скільки матеріалу і не вивчити дуже схожу мову?) Я тут загуглив - у нього бабця із Запорізької області. Тобто не повна кацапощелепність ) А от щодо паспорта поки що жодної ясності. Прикольно, якщо адвокатом "зрадника" є громадянин країни-агресора... Змінено 14 лютого користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 6 хвилин тому, МаТраС сказав: Вивчити за життя скільки матеріалу і не вивчити дуже схожу мову?) відомий депутат з слуг народу до сих пір не вивчив. нема бажання чи не вистачає інтелекту? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: відомий депутат з слуг народу 1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: чи не вистачає інтелекту? Коли відповідь вже є в питанні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 23 минуты назад, outdoor24 сказал: Та да, так всі роблять, коли ніяких проблем немає. Да, всегда перед посевной пздц... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого Думав Стефану лящів надають)) якось він жалюгідео тримається.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз