vadimv Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого (змінено) 38 хвилин тому, Leon26 сказав: Назначают кого зря.., была же нормальная современная армия... Army of lovers 1 годину тому, Бездомный сказав: стів беннон "Вот так начнешь изучать фамильные портреты..." (с) Змінено 22 лютого користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 24 хвилини тому, Скромный прораб сказав: Слава, я в 40 сделал ошибку, чтобы понять это, мне понадобилось 10. Тебе 62 (мне 61), поверь, я тебе от чистого сердца желаю, как можно быстрее понять, как же, бл@дь, ты не прав Я не знаю яку ти зробив помилку в 40, я бачу як ти помилково мислиш зараз і не можеш цього зрозуміти. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого З річницею усіх причетних: 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 22 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 22 лютого 6492581034611644189.mp4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2 часа назад, Бездомный сказал: та його шлють-шлють , а він все ніяк Але ж модери не банять! Напевно, він їм потрібен для чогось. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого Тільки що, ashim1990 сказав: Але ж модери не банять! Напевно, він їм потрібен для чогось. Це твердження? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 22 хвилини тому, Скромный прораб сказав: 6492581034611644189.mp4 робоча схема! тільки помирають не тільки ті хто голосують хоча за раннього пороха ще прикольніше було 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого В 21.02.2025 в 16:58, vadimv сказал: Ну простая же истина - эти страны не собираются за нас воевать. Вообще. Вроде бы просто. За Кувейт вовевать когда Саддам напал им никакого членства Кувейта в НАТО не нужно было. Остальное - это блаблабла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 1 час назад, Dr.Yura сказал: Це твердження? це припущеня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 25 хвилин тому, Бездомный сказав: це припущеня для чого "Але ж модери не банять! Напевно, він їм потрібен для чогось." для чого потрібен? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 5 минут назад, Dr.Yura сказал: для чого "Але ж модери не банять! Напевно, він їм потрібен для чогось." для чого потрібен? Ну кто то же должен поддерживать форум на плаву. На безрыбье и рак рыба. Хотя уровень просто ниже плинтуса. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Ну кто то же должен поддерживать форум на плаву. На безрыбье и рак рыба. Хотя уровень просто ниже плинтуса. ну так форум то тематика будівельна, а не поітична 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 3 хвилини тому, Dr.Yura сказав: ну так форум то тематика будівельна, а не поітична а тут цілий справжній прораб 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 4 минуты назад, Dr.Yura сказал: ну так форум то тематика будівельна, а не поітична С модератором спорить опасно. Только Вы прекрасно понимаете о чем речь 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 6 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: С модератором спорить опасно. Только Вы прекрасно понимаете о чем речь так знаю, ми не споримо, я лише поцікавився. про закриття розділу політика і т.д вже давно були обговорення, навіть цілий розділ був але закрили. так що будь ласка давайте без отого всього... "не банять по потрібний" і т.д :-))))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого (змінено) 20 минут назад, Dr.Yura сказал: так знаю, ми не споримо, я лише поцікавився. про закриття розділу політика і т.д вже давно були обговорення, навіть цілий розділ був але закрили. так що будь ласка давайте без отого всього... "не банять по потрібний" і т.д :-))))) функція ігнор працює , якщо що Змінено 22 лютого користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 1 хвилину тому, Бездомный сказав: функція ігнор працю , якщо що в модераторів ігнор непрацює 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 15 минут назад, Dr.Yura сказал: так знаю, ми не споримо, я лише поцікавився. про закриття розділу політика і т.д вже давно були обговорення, навіть цілий розділ був але закрили. так що будь ласка давайте без отого всього... "не банять по потрібний" і т.д :-))))) Тогда , давно в этом разделе писали люди, которых можно было читать Их мнение могло не всех устраивать. Но оно было интересным.. Сейчас этого и в помине нет. Тупой копиаст и переписка методичкек. 12 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 19 минут назад, Dr.Yura сказал: про закриття розділу політика і т.д вже давно були обговорення, навіть цілий розділ був але закрили. Тоді був FLASH, який і прийняв це рішення. Тепер іде повномасштабна війна. Мабуть, саме той час, коли необхідно "почути кожного" (майже, цитата). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 1 хвилину тому, ashim1990 сказав: Тоді був FLASH, який і прийняв це рішення. Тепер іде повномасштабна війна. Мабуть, саме той час, коли необхідно "почути кожного" (майже, цитата). FLASH зараз на війні, йому не до форуму. тобто той час "почути кожного" ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 43 хвилини тому, Dr.Yura сказав: ну так форум то тематика будівельна, а не поітична 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого (змінено) 13 минут назад, Dr.Yura сказал: FLASH зараз на війні, йому не до форуму. тобто той час "почути кожного" ? Уточнюю: невже саме під час справжньої війни необхіден "плюралізм" (теж цитата, хоч і давнішня)? Звісно, я не проти свободи слова, але - чи не зарано? Змінено 22 лютого користувачем ashim1990 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 21.02.2025 в 11:48, Gonchik сказав: І що, може це пожиттєве звання, з усіма бенефітами, зробило хоч когось з цих чотирьох тою постаттю, на яку рівнялись би решта політиків, та й просто прикладом для наслідування громадянами, в поточній ситуації? Так. Чому ні? Точну відповідь на це питання дадуть історики років через 50, або 100 Мова ж про Президента, а не про смертну його особу А загалом серед ваших друзів чи знайомих є такий, який є прикладом для наслідування? Ну такий щоб був еталоном - хоч один? В українців є впевненість, а може не лиш у нас, що герої лише мертві. А якщо живий - то який же ти Герой? А якщо ще й щось говориш, та невпопад, чи виглядаєш як лушпак - то точно не герой, а якесь непорозуміння Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого Бгг. Тільки вчора з шефом розбирали шкідливість геройства та самопожертв. Нам такі не потрібні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз