Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

54 минуты назад, DmiVady сказал:

Рожеві поні знімають пеньюари з рюшечками та надягають лосини у кольорах хакі)

Давайте я объясню вам одну простую базовую вещь, осознание которой сделает проще ваше существование в этой реальности, как и её понимание. 
Матрицу все смотрели? Так вот, это было документальное кино. 
«Мы воссоздали расцвет вашей цивилизации, конец двадцатого века». 
Так вот. 

Пик цивилизации нами - пройден. Он пришелся на первую четверть двадцать первого века - тут братья-сестры Вачовски слегка промахнулись. Незначительно, впрочем. 
И теперь, дальше - будет путь вниз. 
Спуск с сияющей вершины. 
Обратно во тьму. 
В яму. 

Насколько она будет глубокой? Не знаю. Думаю, что-то вроде пятидесятых: с сегрегацией, Ку-Клукс-Кланом, судами Линча, диким уровнем преступности, насилием властей, холодно-горячей гибридной войной, время от времени вспыхивающей горячими точками по всей планете тут и там, всплеском религиозного мракобесия и страхом ядерного удара. 
Если не дойдет до совсем уж горячей фазы - но тогда и обсуждать нечего. 

Как долго продлится спад в эти новые темные века? Не знаю. Но десятилетия - точно. 
Никакой Трамп через четыре года никуда не уйдет. 
Более того - дело вообще не в Трампе. 

Он лишь - маркер. Еще один спусковой крючок. Первым был Путин. Этот - второй. Калибром, правда, побольше. Значительно больше. 
Которые сказали людям - все. Теперь можно. 
Запреты сняты. 

И люди с радостными воплями побежали в сторону этого «можно», как на пляже в море, скидывая с себя цивилизацию, словно трусы, и занырнули в это «можно» по самую макушку. 
И пока они не нажрутся им до блевоты - выныривать они не будут. 
И никакие спасатели Малибу тут не помогут. 

А дальше вся эта херня будет продолжаться по всему миру. 
В шутке про маори - лишь только доля шутки. 
Мандела поначалу тоже был главарем лишь небольшой группки маргиналов. 
Через четверть века самая развитая страна на континенте превратилась в полную помойку.
Теперь там "Район №9". Тоже, в какой-то степени, документальное кино.
Родезия правда, до этого еще была.
Теперь на ее месте что там - Зимбабве?

Цивилизации, конечно, не ***ец. Маятник обязательно качнется в обратную сторону. И мы в итоге все равно выползем на новый пик своего очередного развития. Лет через сто. И новые сестры-братья снимут об этом новое кино.
Но пока ситуация - такова.

Жизнь стала слишком сложной, наука стала слишком сложной и неотличимой от магии - и люди захотели простого объяснения устройства Вселенной бородатым мужиком на небе, а не квантовой механикой, от которой с ума сойти можно.
Технологии сократили дистанции и практически обнулили расстояния - и социальные отношения стали слишком сложными, и люди захотели простых племенных отношений, построенных на кровном родстве одной нации, а все остальные не такие вокруг - враги.
Политика стала слишком сложной, и люди захотели простых решений - величий и скреп, мейк агейнов.
И так во всех сферах. Все стало слишком сложным. 
И люди захотели простого.

Короче, это общемировая тенденция. Так будет по всей планете. За исключением островков безопасности, которые в некоторых точках удастся сохранить. Полагаю, что такой точкой, скорее всего, останется все же Европа, например. 
Если, конечно, успеет выработать новую архитектуру безопасности взамен рухнувшей старой. 
И если, конечно, тоже не сойдет с ума и не выберет каких-нить Ле Пенш и АфД. 
Но так, как было - на нашей жизни, скорее всего, уже не будет.
Маятник начал откат обратно, люди хотят опять стать дикарями.
Это общепланетарная тенденция, повторяю.

Турция всего лет пятнадцать назад была нормальной европейской светской демократической страной. 
США - всего два месяца назад.
Если б вам кто-нить сказал про движение православных зачеркнуто христианских маори против геев полгода назад…

В общем, принимайте новую реальность. Делайте её фундаментом своего мировоззрения. 
И уже на его основе стройте стратегии своего развития, безопасности, выживания, экономики, семьи. 

А. Бабченко

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Сумно 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, akineo сказав:

а Україна до 2013? 

Настільні нормальною що комусь аж Майдану захотілося :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

36 минут назад, US7IGN сказал:

От тепер кожному по заслугах буде. І по вибору.

Может все таки его повесят?

• Хаха 1
Посилання на коментар

54 минуты назад, murava сказал:

О, зараз святкуватимем потужну дипломатичну перемогу незламних п'яти менеджерів країни мрій зеленскава.

По факту з кацапів зняли санкції на постачання сільгосптехніки, зняли санкції з суден під російським  прапором, россельхозбанк отримав необмежений доступ до свіфт,  кацапи мають повний дозвіл на експорт с/г виробів та продовольства.

Тобто гроші на війну у них будуть.

Взамін що - непереможна незламність і необмежена потужність, тцк та лопати в окопах.

Це перемога, адназнаяна. Кордони 91го все ближче і ближче.

Вадим Денисенко

Три різні прес-релізи після Ер-Ріяду. Трамп все зрозумів

Головним наслідком Ер-Ріяду стала заява Трампа про те, «можливо Росія тягне час».

Ось повна цитата: «Я думаю, що Росія хоче покласти цьому край, але, можливо, вона тягне час. Знаєте, я робив так протягом багатьох років [у бізнесі]: «Я не хочу підписувати договір, я хочу як би залишитися в грі, але, можливо, я не хочу цього робити»

Трамп дуже багато поставив на ці переговори. І тому за логікою, ще деякий час він має пограти з росіянами в цю гру. Але те, що за результатами переговорів в Ер-Ріяді не було спільного прес-релізу, а були відразу три версії (російська, американська та українська) того, що відбулося, вселяє оптимізм. В тому сенсі, що ніяких домовленостей нема і поки ніхто санкції не відміняє. Повторю те, що говорив і раніше: це початок переговорів, які мають надто мало шансів, щоб бути результативними. 

Не буду повторювати все те, що писав вчора про подальші варіанти розвитку подій (лінк кину в коменти). Зараз хочу наголосити лише на наступному. Якщо нічого не зміниться в позиції росіян (а це практично нереально), залишається  два відкритих питання: кого Трамп зробить винним у зриві домовленостей і чи послідують санкції проти Росії після зриву переговорів, якщо винних таки призначать. 

Про закінчення війни мова вже не йде. (С)

Посилання на коментар

Ukraine ceasefire deal looks like a Russian wishlist tied with a US bow

www.theguardian.com/world/2025/mar/25/russia-ukraine-ceasefire-trump

Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

Настільні нормальною що комусь аж Майдану захотілося :lol:

в сім'ї не без дебілів. . 

• Лайк 1
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Canton сказав:

Может все таки его повесят?

Я думаю так легко не відбудеться. Хоча може увімкнути режим юродивого і сподіватися що пожаліють :lol:

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Canton сказав:

того, що відбулося, вселяє оптимізм.

6 хвилин тому, Canton сказав:

Про закінчення війни мова вже не йде

хто цей, кого ви цитували? Корчинський теж проти закінчення війни. він далі за 30 000 на місяць втрат. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Canton сказав:

Про закінчення війни мова вже не йде

Мені здається головна проблема в тому що у всіх різне розуміння "закінчення". Але думати треба про те де кордони будуть.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, akineo сказав:

хто цей, кого ви цитували? Корчинський теж проти закінчення війни. він далі за 30 000 на місяць втрат. 

Та дайте йому вже повістку, Дощ чекає на такого бійця.

Посилання на коментар

10 хвилин тому, US7IGN сказав:

ну дружина його багато робить. а він театральний пенсіонер. хтось ходив на його брєд? ще й християнський фанатик 

Змінено користувачем akineo
  • Хаха 2
Посилання на коментар

33 хвилини тому, US7IGN сказав:

Нафуя він мені,

Акінео - ось мій герой, ми чекаєм на тебе

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Дощ сказав:

Но я думаю це чийсь бот, може рудого яйцелиза

Навряд, профіль був створений у 2014 році.

А такі як Александр Аврамчук та Данило Иванов - клони. Але оскільки вони проти Зеленського та за Порошенко, то їх ніхто банити не буде.

• Лайк 4
  • Хаха 5
Посилання на коментар

1 година тому, Александр Аврамчук сказав:

була необхідність в розсилці попередніми президентами? Ви як зелена влада все на попередників звалюєте.

не було, бо потреба у людях була інша. і я не звалюю, а кажу об'єктивно, що проблема не залежить від президента. чи ви такий наївний і вважаєте, що за Порошенка чи Ющенка стояла б черга бажаючих пожити невизначену кількість років у окопах? 

• Лайк 1
Посилання на коментар

35 хвилин тому, outdoor24 сказав:

не було, бо потреба у людях була інша. і я не звалюю, а кажу об'єктивно, що проблема не залежить від президента. чи ви такий наївний і вважаєте, що за Порошенка чи Ющенка стояла б черга бажаючих пожити невизначену кількість років у окопах? 

при Порошенко не було б повномаштабного наступу і не було би потреби в такій кількості мобілізованих.  

• Лайк 3
  • Хаха 4
Посилання на коментар

11 хвилин тому, US7IGN сказав:

sud.ua/uk/news/publication/326722-komandir-ne-otpustil-soldata-v-meditsinskuyu-chast-i-soldat-umer-chto-reshil-sud

17000 грн оцінили життя людини.  

• Сумно 1
Посилання на коментар

2 години тому, Canton сказав:

Матрицу все смотрели? Так вот, это было документальное кино. 
«Мы воссоздали расцвет вашей цивилизации, конец двадцатого века». 
Так вот. 

Пик цивилизации нами - пройден. Он пришелся на первую четверть двадцать первого века - тут братья-сестры Вачовски слегка промахнулись.

Не, нифига. Расцвет цивилизации пришелся именно на конец двадцатого века. И закончился он вот так:

image.png.4e79d9c61a087c20ac24a2f0055d5fe1.png 

2 години тому, Canton сказав:

Короче, это общемировая тенденция. Так будет по всей планете. За исключением островков безопасности, которые в некоторых точках удастся сохранить. Полагаю, что такой точкой, скорее всего, останется все же Европа, например. 

В ЄС активно готуються до війни: кожен громадянин зобов’язаний запастися їжею і водою на 72 години, — Politico.

Польща зможе воювати лише один-два тижня, запасів боєприпасів триматися довше просто немає, – глава Бюро нацбезпеки Даріуш Луковський

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

при Порошенко не було б повномаштабного наступу і не було би потреби в такій кількості мобілізованих.  

блажен хто вєрує!

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

17000 грн оцінили життя людини.  

То не людина була, а ухилянт. Обрав померти замість того щоб гарно повоювати

• Конфуз 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

То не людина

це ти не людина, мудак! зовсім меж не маєш?

Змінено користувачем outdoor24
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

1 година тому, outdoor24 сказав:

Якраз президент і має зробити так, щоб військові не сиділи невизначену кількість років в окопах. Але-ж тоді він програє на виборах.

• Лайк 1
Посилання на коментар

32 хвилини тому, outdoor24 сказав:

блажен хто вєрує!

це не віра. це прості логічні висновки. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...