Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Только что, kim chen lhoran сказал:

Так Вам всі тут казали - агітуйте проти Трампа, а Ви що зробили?

Він сам краще проти себе агітує 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Джей Ді Венса і вважають його дебілом. ... більшість з вас ні сенатором, ні віце-президентом США не стали. І навіть сраним депутатом чи головою ОП в Україні теж не стали:)) 

Я вибачаюсь, а хіба більшість голів ТГ, радників ОП, депутатів і навіть президентів не є дебілами? ))

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

До речі, українці здебільшого люто ненавидять Джей Ді Венса і вважають його дебілом.

Так двоюрідний брат Венса воював тут в Україні в іноземних легіонах

Посилання на коментар

5 минут назад, Dmitriy_S сказал:

До речі, українці здебільшого люто ненавидять Джей Ді Венса і вважають його дебілом. Рекомендую подивитися фільм Hillbilly Elegy по його автобіографічній книзі. Думаю, в більшості з вас були набагато кращі стартові позиції. Але більшість з вас ні сенатором, ні віце-президентом США не стали. І навіть сраним депутатом чи головою ОП в Україні теж не стали:)) 

Там лише один Майк Джонсон з вкрапленнями інтелекту, всі решту у всіх решту інтелекту разом як у рибки гупі

Посилання на коментар

4 минуты назад, vadimv сказал:

Я вибачаюсь, а хіба більшість голів ОП, депутатів і навіть президентів не є дебілами? ))

А зрештою як народ має достеменно щось знати відразу, все відбувається згідно напрямків вказаних медіа.

Посилання на коментар

14 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

До речі, українці здебільшого люто ненавидять Джей Ді Венса і вважають його дебілом. Рекомендую подивитися фільм Hillbilly Elegy по його автобіографічній книзі. Думаю, в більшості з вас були набагато кращі стартові позиції. Але більшість з вас ні сенатором, ні віце-президентом США не стали. І навіть сраним депутатом чи головою ОП в Україні теж не стали:)) 

де ви бачили жоб жертви ставали кимось іншими ніж жертвами? :lol:

13 хвилин тому, vadimv сказав:

Якщо це на стадіоні в секторі між фанатами непримиренних команд - то краще вчасно зробити висновки і передчасно злиняти )

так їм бухло і засоби ураження не продати :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

Я вибачаюсь, а хіба більшість голів ОП, депутатів і навіть президентів не є дебілами? ))

Залежить від того, що для вас є мірилом успіху. В кінці-кінців є й інші ідеали.

Здесь женщины ищут

Но находят лишь старость

Здесь мерилом работы

Считают усталость

Здесь нет негодяев

В кабинетах из кожи

Здесь первые на последних похожи

И не меньше последних

Устали, быть может (с)

Посилання на коментар

12 хвилин тому, vadimv сказав:

Я вибачаюсь, а хіба більшість голів ТГ, радників ОП, депутатів і навіть президентів не є дебілами? ))

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 годину тому, Dmitriy_S сказав:

Насправді, команда Трампа грає в дуже тонку гру. І задача цієї гри - запевнити кожну із сторін, що без миру їм буде гірше.

Перепрошую, що вирвав з контексту, але, як на мене, цю гру називати "дуже тонкою", трошки не відповідає дійсності. Команда послідовно втілює в життя те, що він обіцяв виборцям (втілює так, як вона це бачить). Це незвичний та несподіваний (чому? - вам же все казали прямим текстом) стиль для европейських лицемірів, які готові підтримувати цю війну до останнього українця, а потім домовитися з Путіним.

Вони багато чого звичного поламають, і чи зможуть побудувати нове - питання, але вони вже спромоглися і зупинити їх ...

А зіграти "в одну гру" з ними у українського військово-політичного керівництва чомусь розуму не вистачило ... наслідки знов отримають хомячки, яки в них вірять ... страшні наслідки ... іншим (хто не сбіжить) теж буде непереливки, але вони хоч своїми руками це не конструювали, та й більш-менш очікували та готові ... тужливі пісні вже складаються ...

Те, що паралельно з цим, ті, хто підтримав Трампа, почали заробляти, не просто гроші, отримавши самі солодкі контракти держпрограм, ну ... то для того вони й вкладалися ) Але це вже трохи інша історія )

Я теж дивлюся на це під трохи іншим кутом, хоч не радію цьому, але сцяти проти вітру бажання не маю, ридати теж )

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

де ви бачили жоб жертви ставали кимось іншими ніж жертвами? 

Коли Нітлер нападл на звензек радецький, то спочатку Совіти були жертвою, а за тисячу днів з хвостиком, вже німці стали жертвою, особливо фрау німкені

Посилання на коментар

17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Залежить від того, що для вас є мірилом успіху.

Я вибачаюсь, але для медичного терміну "дебіл" є усталені критерії )

І більшість названих категорій держслужбовців їм цілком успішно відповідають ))

Посилання на коментар

54 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Жоден з цих прогнозів не справдився поки. Це перше.

Не варто слухати усіх оцих публічних політологів, усі їх прогнози - це спосіб заробити на вас. Це друге.

Політика часто залежить від політтехнологів, а вони, як правило, непублічні люди. Це трейтє.

Ну і як висновок, ви не найдете правди в інтернетах, там її ніхто не пише:) 

Як це не справдився?! США та РФ почали домовлятися вдвох, і що вийшло? - Вихлоп! Для РФ першочергово потрібне зняття санкцій, а вони в переважній більшості накладені Європою.

Тепер чекаємо: 1. Через скільки днів/тижнів США вийдуть з так званих "перемовин"; 2. Коли Трамп позбудеться Віткоффа та Маска.

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Перепрошую, що вирвав з контексту, але, як на мене, цю гру називати "дуже тонкою", трошки не відповідає дійсності. Команда послідовно втілює в життя те, що він обіцяв виборцям (втілює так, як вона це бачить). Це незвичний та несподіваний (чому? - вам же все казали прямим текстом) стиль для европейських лицемірів, які готові підтримувати цю війну до останнього українця, а потім домовитися з Путіним.

Вони багато чого звичного поламають, і чи зможуть побудувати нове - питання, але вони вже спромоглися і зупинити їх ...

А зіграти "в одну гру" з ними у українського військово-політичного керівництва чомусь розуму не вистачило ... наслідки знов отримають хомячки, яки в них вірять ... страшні наслідки ... іншим (хто не сбіжить) теж буде непереливки, але вони хоч своїми руками це не конструювали, та й більш-менш очікували та готові ... тужливі пісні вже складаються ...

Те, що паралельно з цим, ті, хто підтримав Трампа, почали заробляти, не просто гроші, отримавши самі солодкі контракти держпрограм, ну ... то для того вони й вкладалися ) Але це вже трохи інша історія )

Я теж дивлюся на це під трохи іншим кутом, хоч не радію цьому, але сцяти проти вітру бажання не маю, ридати теж )

Трамп ламає звичний порядок. Бо з цим порядком Заходу не вижити. Люди ніколи не вміли дотримуватись золотої середини. Цей раз ліваки зайшли занадто далеко. Я сам лівак, але й для мене то вже було занадто. А щодо Європи, вона грає в свою гру і не факт, що вона неправильна. Хоча ненависть українців до Європи - це вже факт. І може воно так і було сплановано. Із свіжого:

Telegram_8GiNw3OeHh.png.9445b89827ccaf307d8cb06996f99695.png

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, XL.pro сказав:

Як це не справдився?! США та РФ почали домовлятися вдвох, і що вийшло? - Вихлоп!

Нічого ще не вийшло. Говорити про те, що щось вийшло чи ні можна буде тільки під кінець року. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Коли Нітлер нападл на звензек радецький, то спочатку Совіти були жертвою, а за тисячу днів з хвостиком, вже німці стали жертвою, особливо фрау німкені

Жертвою була Чехія та Польща, а совок просто не встиг напасти першим.

Тут же справа не в тому що рашку послідовно розвалюють, а в тому що роблять це Україною, від якої може мало що залишитися. Туалетний папір звісно може пишатися своїм внеском у справі всесвітнього порядку та чистоти, але від цього не перестає бути витратним матеріалом 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Нічого ще не вийшло. Говорити про те, що щось вийшло чи ні можна буде тільки під кінець року. 

Якого саме? Чи як з виборами? :lol:

Посилання на коментар

Облиште свої фантазії, трампу потрібна сильна Росія в Україну він ладен згодувати їй у власних інтересах 

Частина лише залишиться як Тайвань для подрочити Китай 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

8 хвилин тому, vadimv сказав:

Я вибачаюсь, але для медичного терміну "дебіл" є усталені критерії )

І більшість названих категорій держслужбовців їм цілком відповідають ))

Нагадайте визначення медичного терміну "дебіл":)

Посилання на коментар

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

...Насправді, команда Трампа грає в дуже тонку гру...

Про все эти "тонкие игры запада", распад России, Путина, умирающего каждые пол года от всевозможных раков всевозможных органов, ГэБэшные пропагандисты впаривают уже более 10 лет. Даже не знаю какое нужно иметь айкью чтоб принимать такое на веру. Даже Грета уже давно раздуплилась бы...😀

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Нагадайте визначення медичного терміну "дебіл":)

Вас наче в гуглі забанили )

uk.wikipedia.org/wiki/Дебільність

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Ну, то ще не критично, головне, що машина на ходу. 

І досі їздить, тепер вже по Німеччині 

• Лайк 1
Посилання на коментар

51 минуту назад, kim chen lhoran сказал:

Янкі самі не потягнуть низьку ціну бо там іде основний приріст добування шляхом збільшення добутку нафти із сланцевих пластів, собівартість якої біля 60дол/барель.

Саме мабуть янки хочуть розвалу кацапії, рашу зараз вговорює Китай на союзництво, бо у США приблизно 4500 боєголовок, а у Китаю десь 400, у раші також як і у Штатів  близько 4500 і в поєднанні вони рф та Китаю виходить що у них вже ніби більше і Китай вже не так боїться Америку, просто Китай в решті обставин зараз держить рашу як лошка. А політики  майже ніколи не говорять прямим текстом, бо їм потрібно в певній мірі маскувати свої наміри.

думаю ,  що про тисячі боєголовок - то міф - таку  надмірну  кількість неймовірно дорого утримувати 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

13 минут назад, XL.pro сказал:
1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Як це не справдився?! США та РФ почали домовлятися вдвох, і що вийшло? - Вихлоп!

Якщо хочеш вжити це слово у розумінні, що нічого не вийшло, то добавляй  "нульовий" У протилежному випадку звучить "результативно"

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...