Бармалей Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Напишіть власну мислю на сто слів українською. Тема довільна. зачем? терять время на бесполезную попытку что то доказывать кому то...ну такое Змінено 8 годин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 хвилини тому, Бармалей сказав: зачем? Щоб впевнитись у володінні українською:)) AI можете не використовувати. Хоча, на вашу совість. Поки надійних алгоритмів нема Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 2 часа назад, vadimv сказал: Пять лет я работал в психиатрической больнице с 1984года по 1989год.Каждый год у нас были данные по психическим заболеваниям всех пятнадцати советских союзных социалистических республикам.Я возьму два основных.Психопатия и олигофрения.Так вот,по психопатии и олигофрении РСФСР занимала первое место.Для понимания как определяется количество (это для тех глупцов которые скажут-да в РСФСР было больше всех населения) Количество больных берется на 1000,10000 и 100000 тысяч населения.Все зависело от общей численности населения каждой из республик на то время.Так вот,психопатия в РСФСР - 19.8%-20.0% (процентов).Олигофрения,легкая форма от 16.0% до 28.0% (процентов)Почему такой разброс,легкая форма олигофрении не всегда регистрировалась для отчета,так как считалось что люди с легкой формой могут работать на всех работах которые не требуют умственного труда,к которым относят профессии тяжелого физического труда (землекопы с лопатой,грузчики,подсобники и т.д).Так как с таким заболеванием люди не могут выполнять умственную работу.(Ум — это совокупность способностей к мышлению, познанию, пониманию, восприятию, запоминанию, обобщению, оценке и принятию решения кем-либо.) К сожалению эти заболевания не лечатся.В большинстве случаев,олигофрения это наследственное заболевание.В редких случаях это приобретенное заболевание.Я очень и очень кратко описал олигофрению,не для споров со мной.Я врач психиатр,и я не хочу ни с кем спорить и доказывать то что я уже давным давно изучил и проверил!И самое главное,наш главврач всегда и каждый день напоминал нам,что если мы будем расказывать кому то данные о РСФСР,то мы закончим свою жизнь либо,в такой же больнице где то в россии,но уже в качестве пациента,или в сибири пилить лес до конца своих дней!Это я помню,всю свою жизнь! це так спадкова кацапомова впливає , а не спадкова генетика Спойлер Во дни сомнений, во дни тягостных раздумий о судьбах моей родины, — ты один мне поддержка и опора, о великий, могучий, правдивый и свободный русский язык! Не будь тебя — как не впасть в отчаяние при виде всего, что совершается дома? Но нельзя верить, чтобы такой язык не был дан великому народу! 1882 г. Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 10 хвилин тому, Бармалей сказав: зачем? терять время на бесполезную попытку что то доказывать кому то...ну такое То що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) Цитата Домашні коти — це справжні чарівники затишку. Вони легко наповнюють дім теплом і спокоєм, муркочучи поруч у найпотрібніший момент. Їхня грайливість розважає, а ласкавість — заспокоює. Кожен кіт має свій характер: хтось — допитливий дослідник, інший — справжній філософ, який проводить години, споглядаючи світ з вікна. Вони люблять дрімати в найнеочікуваніших місцях і завжди знаходять шлях до серця своїх господарів. Коти — це маленькі друзі з великим серцем, які дарують радість щодня і нагадують про важливість теплих, щирих моментів. © ШІ на мінімалках без редактури, слова не рахував, 4 секунди генерації )))) * на що здатен платний, дресований ШІ, я бачив ))) Перекладачі технічних та новинних текстів, мабуть, вже без роботи ... літературних: талановиті, гадаю, ті ще будуть довго з роботою, бо ШІ не вміє в емоції ) але то не точно ) **У тексті 103 слова. Хочеш, щоб я скоротив до рівно 100 або ще коротше? Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 18 минут назад, Dmitriy_S сказал: Хароше місце. А на селі хоч кицькі є, щоб пожарить? Є. Навіть на вас подібна. VID_20241213_135308.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 4 хвилини тому, sergio сказав: Є. Навіть на вас подібна. VID_20241213_135308.mp4 То ти, падло, навіть коту не дав риби зловить? Та тебе ТЦК навіть на твоїй сраній хонді акорд зловить. Бля буду:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: То ти, падло, навіть коту не дав риби зловить? Та тебе ТЦК навіть на твоїй сраній хонді акорд зловить. Бля буду:) Яка риба. Що не видно, що зима? На озері лід 10 см. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 15 хвилин тому, DmiVady сказав: Перекладачі технічних та новинних текстів, мабуть, вже без роботи Та канєшна, починаючи з 1991 року, як тільки з'явися ПРОМТ ) Оце тут вже котрий день сижу без роботи, тому з форуму не вилажу )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 16 минут назад, Dmitriy_S сказал: То що? ну я ведь написал думаю понятно))) ладно разжую - доказывать кому то что то не буду, в этом нет никакого смысла да и неинтересно...даже без ИИ легко обмануть - куча переводчиков +немножко интеллекта проверить построение фраз😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Та канєшна, починаючи з 1991 року, як тільки з'явися ПРОМТ ) Оце тут вже котрий день сижу без роботи, тому з форуму не вилажу )) То чого ще не мільярдер? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому А тільки будку побудував, як лох:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: То чого ще не мільярдер? Того, що жінці дуже хотілося пожити в приватному будинку ) 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: А тільки будку побудував, як лох:))) Як всі "нормальні люди" на цьому форумі )) Женяться виключно лохи ))) Змінено 7 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, vadimv сказав: Того, що жінці дуже хотілося пожити в приватному будинку ) Достойна відповідь:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Достойна відповідь:))) Бездомный сказал бы, дважды лох Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Достойна відповідь:))) Як бачите, я взагалі не вмію визнавати власні пройоби ) 3 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Бездомный сказал бы, дважды лох Та тут є п'ятикратні герої )) Необучаємі ))) Змінено 7 годин тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 4 години тому, Бармалей сказав: Змінено 7 годин тому користувачем Vinsol2009 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 8 минут назад, Dmitriy_S сказал: То чого ще не мільярдер? Так без роботи ж. Скоро в Україну повернеться. 😺 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Мудрый нарит любит простые решения. и лишь уникумы усложнить и героически победить то что сам и набокопорил))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, Бармалей сказав: сам и набокопорил) Что именно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Так без роботи ж. Вже 18 років ) 3 хвилини тому, sergio сказав: Скоро в Україну повернеться. 😺 Взагалі-то я скоро отримаю другий закордонний паспорт терміном до 2035 року ) Там Сісініка дуже за то переживала, передавайте привіт )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: Як бачите, я взагалі не вмію визнавати власні пройоби ) Та тут є п'ятикратні герої )) Необучаємі ))) Пізда тобі, перекладач сраний, ти мене взбісив, зустрінемося в Хургаді чи в Аліканте?;) Хоча, краще в Сумах:)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 11 хвилин тому, Бармалей сказав: что я получу если начну писать на мове? Як мінімум висмикнете одного нарускомговрящего з українського середовища. І так дивись через деякий час кацапській верхівці вже буде неможливо впарити своєму населенню тезу про порятунок своїх братушек в Україні. 13 хвилин тому, Бармалей сказав: когда скидывают видосик чат-рулетки в качестве аргумента...как бы это сказать...может кому то и зайдет, но не мне точно Та до чого тут відосик чи чатрулетка , я міг би і своїми словами все описати , але це потрібно було б сидіти строчити з пів години. Я ж конкретно вказав з якої по яку хвилину дивитись , щоб зрозуміти суть. 15 хвилин тому, Бармалей сказав: менять я себя не собираюсь и если бы собрался то нужно не только писать и говорить на мове, но еще и думать на ней и желательно одновременно Ви пишите , читаєте , думаєте російською. Дайте визначення , хто ви? Бо як мінімум , людина яка відносить себе до певної нації знає і головне використовує мову цієї нації. 54 хвилини тому, Бармалей сказав: менять я себя не собираюсь Та ради бога , вам же гірше. Бо з кацапською в Україні вам буде чим далі , тим важче жити. А після війни так може бути і небезпечно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) Малюк по троху викладає контент - Голлівуду на заздрість - знущається з кацапів з особливим цинізмом Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 37 минут назад, Vitaliy67 сказал: Бездомный сказал бы, дважды лох Он сказал бы, но ему жена не позволит. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз