Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 хвилини тому, sergio сказав:

Іди на куй. 

Мою бабцю по маминій лінії з вінницької області, мало не з"їли свої ж родичі в 33 році. 

А на той музей голодомору добре бабла розпилили, замісць щоб допомогти кому дійсно треба. 😏

÷

Ти вже місце зайняв.

Так з яких російських єбєнєй?

Чи далі будеш "викручуватись" і брехати?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, vadimv сказав:

"Я не знаю, чи зможу знайти спосіб для закінчення війни в Україні" – Трамп

бо це точно не військовий спосіб. вийшов на кордони 91 року, все одно буде летіти все що є по нам. 

Посилання на коментар

Європейці роздупляються?

Рютте спрогнозував нову війну, у якій Китай нацькує Путіна на НАТО

www.rbc.ua/rus/news/ryutte-sprognozuvav-novu-viynu-kiy-kitay-1751737284.html

Генсек НАТО припустив, що Китай може використати Росію для того, щоб відвернути увагу США в Європі, щоб зайнятися захопленням Тайваню. Рютте вважає, що американцям та європейцям не варто бути "наївними щодо цього".

"Якби Сі Цзіньпін напав на Тайвань, він би спочатку зателефонував своєму молодшому партнеру в усьому цьому, Володимиру Володимировичу Путіну, який проживає в Москві, і сказав би йому: "Гей, я збираюся це зробити, і мені потрібно, щоб ти займав їх у Європі, атакуючи територію НАТО", - пояснив він.

На думку Рютте, цей сценарій є одним з найбільш ймовірних в майбутньому. Є дві речі, які потрібно зробити для стримування росіян та китайців. Перша з них - зробити перспективу атаки на НАТО настільки суїцидальною для Кремля, щоб він ніколи не погодився на це піти.

Посилання на коментар

Цитата

Бойова частина (БЧ) українського ударного БПЛА "Бобер" оцінюється в 20 кг.

а у шахеда 90. 

зато коли бобер долітає, то радощів .. а коли  кинджали по Старкону летять, то клоуном обзиваються. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

Європейці роздупляються?

Рютте спрогнозував нову війну, у якій Китай нацькує Путіна на НАТО

www.rbc.ua/rus/news/ryutte-sprognozuvav-novu-viynu-kiy-kitay-1751737284.html

Генсек НАТО припустив, що Китай може використати Росію для того, щоб відвернути увагу США в Європі, щоб зайнятися захопленням Тайваню. Рютте вважає, що американцям та європейцям не варто бути "наївними щодо цього".

"Якби Сі Цзіньпін напав на Тайвань, він би спочатку зателефонував своєму молодшому партнеру в усьому цьому, Володимиру Володимировичу Путіну, який проживає в Москві, і сказав би йому: "Гей, я збираюся це зробити, і мені потрібно, щоб ти займав їх у Європі, атакуючи територію НАТО", - пояснив він.

На думку Рютте, цей сценарій є одним з найбільш ймовірних в майбутньому. Є дві речі, які потрібно зробити для стримування росіян та китайців. Перша з них - зробити перспективу атаки на НАТО настільки суїцидальною для Кремля, щоб він ніколи не погодився на це піти.

в цій історії ***ово лише одне - гинуть лише українці. Ну і добровольці з інших країн. Якою буде війна через ще 3 роки важко уявити. 

Посилання на коментар

9 годин тому, Canton сказав:

Американська корпорація BlackRock припинила шукати інвесторів для відновлення України, бо майбутнє держави невідоме, — Bloomberg 

Компанія BlackRock скасувала створення фонду для відновлення України через зростаючу політичну невизначеність після повернення Трампа. Фонд мали представити 10–11 липня в Римі. Він міг залучити понад 2,5 млрд доларів від донорів та інвесторів і профінансувати проєкти на 15 млрд доларів. (С)

І це тільки Японія...

image.thumb.png.7c9b108c4f70ea49d7e0aa6d9e9030b3.png

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Yigal Levin

5 ч.  · 

"Планы внутри планов, и в них опять планы, и в них — новые планы, — подумала Джессика. — Не стали ли мы теперь сами частью чьих-то планов?"

Вот это — нашумевшее заявление министра иностранных дел Китая Ван И, где он говорит главе внешнеполитического ведомства ЕС Кае Каллас, что Китай не может принять проигрыш России в войне против Украины по своему интересно.

Например, не нужно далеко ходить, чтобы понять: скажем, в декабре 1944 года не могли два дипломата на полном серьёзе говорить, что они не могут позволить, чтобы США, СССР или Великобритания проиграли Германии.

Потому что дисбаланс сил был настолько колоссален, что победа над немцами и японцами была вопросом времени и того ресурса, который за это время будет израсходован, — но никак не вопросом открытым или непонятным.

Мне кажется, это важно.

Во-первых, на фоне того, что форсит сама Москва: мол, у нее все хорошо, "движуха"(с), все по плану, и "выполнение целей СВО" — это всего-то вопрос времени, мол, можем воевать столько, сколько захотим.

А во-вторых, это важно в контексте той части вестернов, которые все еще могут думать, что у Украины и стоящей за ней Европы априори нет шансов.

Тот факт, что Китай — который заинтересован в затягивании войны и ее непрекращении (Ван И отметил, что это переключит США полностью на Китай) — довольно трезво понимает реальную ситуацию: что если где-то нажать чуть-чуть больше, у кого-то может и пупок развязаться.

Ну, например, ну, как минимум.

Все кинулись цитировать заявление министра в духе: "уууу, ушлый китаец хочет, чтобы и дальше там войнушка была", — а мне кажется, важно другое: Китай ищет баланс, управляя хаосом.

Так, чтобы и не пережать, и не недожать, но прекрасно понимая, что России может стать плохо.

Не просто плохо — очень плохо.

Иначе это бы не проговаривалось на таком уровне.

Ровно это понимают и в США, пытаясь оказать РФ услугу и вывести ее из этой самоубийственной войны — причем еще с 2022 года.

Тут как раз и Дуда очень в тему всплыл, вспомнив, что Украина просила у них в самом начале полномасштабки истребители МиГ-29, но США оказались против передачи.

Напомню: тогда российская армия, получив ***ы и обосравшись под Киевом, позорно бежала, побросав технику и своих убитых.

Украина начала серию контрнаступлений, которые в итоге к лету и осени привели к освобождению Херсона и Харьковскому блицу, где ВС РФ отпинали уже максимально по-взрослому.

США, традиционно, как они это делают уже 150 лет, снова пришли Москве на помощь в трудную минуту — и заблочили поставки польских самолетов Украине.

Теперь же у нас две основные мировые силы — соперничающие, заметим, силы — с кардинально противоположными интересами в российско-украинской войне: одни хотят заморозить этот театр, другие — продолжения конфликта, но без явного перевеса весов.

Ничего нового под луной, так всегда было в истории лысых злых обезьян — особенно когда эти обезьяны занимаются войнушкой и реальной политикой.

Но все равно важно этот узел зафиксировать.

Играть по правилам тех, кто этот узел вяжет, — значит обречь себя на погибель: быструю ли, медленную ли — но погибель, и, как мне кажется, этот узел надо рубить, полностью нарушая его внутреннюю логику.

Делая больно планировщикам.

Потому что наебнуть планы планетарных планировщиков — ну, как минимум... как минимум, подчеркну — красиво.

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

52 минуты назад, 7351 сказал:

Ти вже місце зайняв.

Так з яких російських єбєнєй?

Чи далі будеш "викручуватись" і брехати?

Буду' я перед різними поцами виправдовуватись. Тримай кишеню ширше.. 😺

Посилання на коментар

42 хвилини тому, Бездомный сказав:

чого йому дозволяють постійно нити? робота така?

так ще і бубнить слів не розібрати 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

1 година тому, 7351 сказав:

Я був в 2014 і в Донецьку, і в Одесі, і в Києві.

Різниці в спілкуванні з пересічними українцями не побачив -- така сама російська мова

Якщо б вся брехня, що з 2014 року розповсюджується рашапропагандою про украінців з Донецької області була правдою, то Донецька область була б вся під окупацією -- а до 2022 року окупована була лише меньша частина, та,  яку здали росії, а мільйонний Донецьк здали взагалі без жодного пострілу. 

Як тоді казав міністр оборони -- зі Славянська "миша не проскочить" -- але армія гіркина тож не миша...

Добавлю, для тих у кого з пам'яттю погано -- війна росії проти України почалась з Криму...

Якщо б не здали без бою Крим -- не було б війни на Донбасі. 

Я так розумію ви особисто Крим здавали з боєм? Чи хоча б свій рідний Донецьк? 11 років тому ви були на 11 років молодшим.

У кожного своя пам'ять.

У мене основний бойовий був сектор А - від Станиці, красна талівка, Городище. І район відповідальності до Мелового. Так  в Біловодську, північніше і західніше українською говорили напевно %80 мешканців, інші -суржиком - і ніякої рашистської, що для мене особисто було відкриттям, і не треба парити наче там все було російською - це брехня. А база була південніше в новодеркулі - за весь час перебування там і до станиці не бачив жодного місцевого чоловіка, лише жінки, діти і старі. Говорили що всі вони були в сепаратистах, але я не знаю, відверто кажучи було пофіг де вони. Але вдома їх не було. Однак там було відносно безпечно, можливо й по тій причині.

Також виконували завдання в бахмуті, на той час Артемівськ - там також база була, виїзди на світлодарськ. Так там було значно складніше,  у підвищеній готовності, і небезпідставно - нам місцеві плювали в спини, а іноді і в очі - рашизмом просочено все. От як за Павлоград заїжджаєш - так і з кожного кутка ненависть до України і всього українського. Бармалей - жалюгідна подоба. Це станом на 14-15 роки. Чи змінилось щось за 8 років сказати не можу, не був потім, певно змінилось, може, але на той момент було так.

І контраст 22 - миколаївщина, потім херсонщина - місцеві нам душу віддавали, будь-яка допомога - все чим могли допомагали. І це я вам не про Київ чи Одесу, а про кожен населений пункт в трикутнику вознесенськ, нововоронцовка, херсон

• Лайк 2
  • Дякую 8
Посилання на коментар

1 годину тому, 7351 сказав:

І це тільки Японія...

image.thumb.png.7c9b108c4f70ea49d7e0aa6d9e9030b3.png

нам не потрібні гроші нам потрібні кулі (с)

• Сумно 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Александр Аврамчук сказал:

Як може чотирикратний ухилянт мотивувати інших йти в ЗСУ? 

Бусіками

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

40 хвилин тому, Дощ сказав:

Я так розумію ви особисто Крим здавали з боєм? Чи хоча б свій рідний Донецьк? 11 років тому ви були на 11 років молодшим.

У кожного своя пам'ять.

У мене основний бойовий був сектор А - від Станиці, красна талівка, Городище. І район відповідальності до Мелового. Так  в Біловодську, північніше і західніше українською говорили напевно %80 мешканців, інші -суржиком - і ніякої рашистської, що для мене особисто було відкриттям, і не треба парити наче там все було російською - це брехня. А база була південніше в новодеркулі - за весь час перебування там і до станиці не бачив жодного місцевого чоловіка, лише жінки, діти і старі. Говорили що всі вони були в сепаратистах, але я не знаю, відверто кажучи було пофіг де вони. Але вдома їх не було. Однак там було відносно безпечно, можливо й по тій причині.

Також виконували завдання в бахмуті, на той час Артемівськ - там також база була, виїзди на світлодарськ. Так там було значно складніше,  у підвищеній готовності, і небезпідставно - нам місцеві плювали в спини, а іноді і в очі - рашизмом просочено все. От як за Павлоград заїжджаєш - так і з кожного кутка ненависть до України і всього українського. Бармалей - жалюгідна подоба. Це станом на 14-15 роки. Чи змінилось щось за 8 років сказати не можу, не був потім, певно змінилось, може, але на той момент було так.

І контраст 22 - миколаївщина, потім херсонщина - місцеві нам душу віддавали, будь-яка допомога - все чим могли допомагали. І це я вам не про Київ чи Одесу, а про кожен населений пункт в трикутнику вознесенськ, нововоронцовка, херсон

У 2014 році я не міг здавати чи не здавати ні Крим, ні Донецьк, ні інші українські міста разом з українцями -- це робили тільки Верховні головнокомандуючі ЗСУ або виконуючи обов'язки.

Як і вводити або не вводити воєнний стан одразу після нападу на Україну армією іншої країни -- Крим, Іловайськ, Дебальцево...

Як це, наприклад, зробив діючий Верховний головнокомандуючий ЗСУ 24.02.2022 -- у лічені години.

Я пишу про те, що бачив я -- ви про те, що бачили ви, або бажали бачити...

Ви і досі не в курсі, хто керує обороною України -- це я бачу.

Питання до вас -- у 2014 році була агресія (війна) росії проти України?

Чи ви досі вважаєте, що то була купка нікому невідомих "терористів-сепаратистів"?

Змінено користувачем 7351
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

2 години тому, Александр Аврамчук сказав:

Як може чотирикратний ухилянт мотивувати інших йти в ЗСУ? 

image.png.52723b1648cfc87a3faa3ac68b9f0860.png

Актор та телеведучий Володимир Зеленський разом зі студією "Квартал 95" після поїздки в зону АТО вирішили пожертвував військовим грошей. Артисти перерахували на потреби української армії мільйон гривень.

www.volynnews.com/news/society/kvartal-95-viddav-milyon-na-potreby-ato/

Це Зеленський в АТО від призову ухилявся/ховався.

А дозвіл на концерти у військовій адміністрації отримував під псевдонимом...

Посилання на коментар

Росія суттєво випереджає країни НАТО у виробництві боєприпасів. Упродовж трьох місяців РФ виробляє втричі більше боєприпасів, ніж усі країни НАТО за рік.

Про це заявив генеральний секретар НАТО Марк Рютте в інтервʼю The New York Times, повідомляє Цензор.НЕТ.

Джерело: https://censor.net/ua/n3561761

Посилання на коментар

6 годин тому, 7351 сказав:

Питання до вас -- у 2014 році була агресія (війна) росії проти України?

Чи ви досі вважаєте, що то була купка нікому невідомих "терористів-сепаратистів"?

Ну, не вітром же надуло. Була гібридна агресія, але рашисти воювали в основному руками місцевих зрадників сепаратистів, гіві з моторолою були їх яскравими представниками

6 годин тому, 7351 сказав:

У 2014 році я не міг

Ще скажіть що вам завадила відсутність воєнного стану. Сотням тисяч не завадила, в вам завадила. Я ж якогось хера якось потрапив у саму східну точку, чи ви думаєте що я спав і бачив як в красній талівці і в "лугансько-станичному лісництві" окопи порити?

Що вам тоді заважало бути таким щирим українцем як ви є зараз

• Лайк 6
  • Дякую 3
Посилання на коментар

7 часов назад, akineo сказал:

чого йому дозволяють постійно нити? робота така?

так ще і бубнить слів не розібрати 

Потому, что все роли у пропагандонов расписаны старшым братом - одному ныть, другому гавкать, третьему выть и т.д.

Посилання на коментар

3 минуты назад, Дощ сказал:

Що вам тоді заважало бути таким щирим українцем як ви є зараз

"Медвежья болезнь"...трудно одновременно гадить удирая и воевать...

Посилання на коментар

7 минут назад, Дощ сказал:

"лугансько-станичному лісництві"

Станично луганском точнее

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Дощ сказал:

Ну, не вітром же надуло. Була гібридна агресія, але рашисти воювали в основному руками місцевих зрадників сепаратистів, гіві з моторолою були їх яскравими представниками

Гиви и Моторола никогда не имели украинского гражданства, поэтому к сепаратистам их причислять как то не того, там, так сказать, обычные наемники да и грохнули их по "бытовым" причинам (передел сфер влияния в бизнесе - сейчас за мотороллера по быстрячку не вспомню, а Гиви тогда наложил лапу на центральный рынок Донецка, Захар по горючее влез куда не нужно и пр.).

Посилання на коментар

А вот ютубчик расеяне успешно блокируют, причем так сказать "мягкими методами" - тот хостинг открывается, картинки все на роликах видны, а воспроизведение отсутствует, токо заставка первоначальная. Естественно все через ВПН, за просто так открыть-посмотреть Ютуб и речи не идёт. Дадут посмотреть и стопорит, снова дадут посмотреть и стопорит, видимо отрабатывают тактику остановки потока информации со стороны (токо оттуда узнаю положение вещей). Как то роспропаганда глушит протоколы, причем методично, т.е. слухи за чебурнет местного разлива не беспочвенны.

Посилання на коментар

3 минуты назад, Черномор сказал:

слухи за чебурнет местного разлива не беспочвенны.

Кто бы сомневался) 

Посилання на коментар

В 04.07.2025 в 10:21, vadimv сказал:

Ой, не кажіть про Боїнг. Летів сьогодні на 737-8, так страшно дивитися було, як на обшивці двигуна скотч відклеївся і теліпався у повітрі...

якби бачив як ремонтують літаки то взагалі перестав би літати 😜

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...