newbee2020 Опубліковано: 2 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 другий рік садівництва і перший парничок. невеликий. що порекомендуєте садити із відносно простого? минулий рік робре росли салати, редька, кабачки, томати. кавун реально виростити під києвом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 31 минуту назад, newbee2020 сказал: кавун реально виростити під києвом? Причому такий, що в Херсоні охнуть. ) мене сусіди пригощають, спочатку не повірив, потім побачив на грядках. а звичайні то взагалі без проблем. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 2 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 1 минуту назад, Фрай сказал: Причому такий, що в Херсоні охнуть. ) мене сусіди пригощають, спочатку не повірив, потім побачив на грядках. а звичайні то взагалі без проблем. розсада+парник? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2023 (змінено) Ні, вирощує у стаканчику, а потім висаджує. Голандські сорти, круглий Крісбі а довгий Леді. Великі і такі солодкі, що не передати! Змінено 4 квітня 2023 користувачем Фрай 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 25 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2023 В 04.04.2023 в 15:00, Фрай сказал: Ні, вирощує у стаканчику, а потім висаджує. а кавуни садять на розсаду? не чула. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 26 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2023 В 25.04.2023 в 20:59, belosnezka сказал: а кавуни садять на розсаду? не чула. Ще й щеплюють при цьому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 26 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2023 Одна наша форумчанка з Мархалівки має тепличку,так я підофігів,коли побачив повну теплицю кавунів та динь!Саме цікаве,що вони не лежали на землі,а плелися як огірки і висіли під стелею в сітках.Наскількі пам'ятаю,вони прививала їх на лагінарію. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 29 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2023 02.04.2023 в 22:32, newbee2020 сказав: другий рік садівництва і перший парничок. невеликий. що порекомендуєте садити із відносно простого? минулий рік робре росли салати, редька, кабачки, томати. кавун реально виростити під києвом? кабачки і теплиці ?)) Вони й ьак що дурні ростуть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 11 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2023 В 29.04.2023 в 04:19, МаТраС сказал: кабачки і теплиці ?)) Вони й ьак що дурні ростуть заувіли мої кабаки. я рада була. а воно 4 пустоцвіти і 1 зав.язь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yull Опубліковано: 11 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2023 2 часа назад, belosnezka сказал: заувіли мої кабаки. я рада була. а воно 4 пустоцвіти і 1 зав.язь. Ви беріть насіння Ф1, гібрид. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2023 4 години тому, belosnezka сказав: заувіли мої кабаки. я рада була. а воно 4 пустоцвіти і 1 зав.язь. було й таке.один пустоцвіт.і з огірками ьеж біда була в тому році. брав ф1 і з 3 пачок-4 кущі і з 4 кужів десяток круглих жуплячків))треба фоткати фірму, бо не в сортах бачу діло,а в фиробнику 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз