МакДо Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 07.12.2024 в 17:46, k-master сказав: 485 А/B то воно Щось не виходить. І нагуглити не виходить( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 30 хвилин тому, МакДо сказав: Щось не виходить. І нагуглити не виходить( А можна просто уважніше глянути на піни на попередній сторінці) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 Тільки що, beavis сказав: А можна просто уважніше глянути на піни на попередній сторінці) Це мій перший досвід. Зрозумів буквально і взяв ці два кабелі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 1 годину тому, beavis сказав: А можна просто уважніше глянути на піни на попередній сторінці) Глянув уважніше. І на комент пана к-майстра. В клему А затиснув біло-коричневий, в клему В коричневий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 27 хвилин тому, МакДо сказав: Глянув уважніше. І на комент пана к-майстра. В клему А затиснув біло-коричневий, в клему В коричневий. Тю, та треба було просто місцями поміняти помаранчеві) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 1 хвилину тому, beavis сказав: Тю, та треба було просто місцями поміняти помаранчеві) На моєму фото коричневі) то просто лампа потужна поруч стоїть. Тобто біло-коричневий на В потрібно, чи взагалі ющати помараняевий/біло-помаранчевий? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 1 хвилину тому, МакДо сказав: На моєму фото коричневі) то просто лампа потужна поруч стоїть. Тобто біло-коричневий на В потрібно, чи взагалі ющати помараняевий/біло-помаранчевий? Ваша лампа зло))) Якщо то були коричневі, то все було вірно)))) В такому випадку мої повноваження все Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 8 хвилин тому, beavis сказав: Ваша лампа зло))) То якась півтора-метрова ІР65 48вт філіпс 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 Якщо відомий протокол то можна підключитись напряму до батареї та спробувати її щось спитати. І хоча RS485 не вимагає землі іноді буває що наявність третього дроту у вигляді землі допомагає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 32 хвилини тому, k-master сказав: Якщо відомий протокол то можна підключитись напряму до батареї та спробувати її щось спитати. І хоча RS485 не вимагає землі іноді буває що наявність третього дроту у вигляді землі допомагає. То моє особисте розслідування, в якому я прошу форумну спільноту допомогти) 1. Я не знаю точно, що за Бмс там. На фото з фабрики впізнали Seplos 2.0 2. На форумі diysolar знайшов інфу, що на контактах має бути 4,9v DC. В мене ж 3,65. 3. На відео Енді з офф-грід гараж він тикає в ПК свисток з трьома контактами, тоді як в мануалі до батареї свисток з 2ма. 4. Я вже звернувся до сапорту сеплос для вирішення проблеми. Сподіваюсь нададуть інфу, бо у порівнянні з JKbms Seplos не має так багато прихильників, окрім блогерів, що мають на цьому інтерес. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 12 годин тому, МакДо сказав: То моє особисте розслідування, в якому я прошу форумну спільноту допомогти) 1. Я не знаю точно, що за Бмс там. На фото з фабрики впізнали Seplos 2.0 2. На форумі diysolar знайшов інфу, що на контактах має бути 4,9v DC. В мене ж 3,65. 3. На відео Енді з офф-грід гараж він тикає в ПК свисток з трьома контактами, тоді як в мануалі до батареї свисток з 2ма. 4. Я вже звернувся до сапорту сеплос для вирішення проблеми. Сподіваюсь нададуть інфу, бо у порівнянні з JKbms Seplos не має так багато прихильників, окрім блогерів, що мають на цьому інтерес. Беремо протокол us.v-cdn.net/6034073/uploads/OJ8IDWBXR179/seplos-bms-communication-protocol-v2-0.pdf Беремо ось такий додаток sourceforge.net/projects/qmodmaster/ І намагаємось щось прочитати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 1 хвилину тому, k-master сказав: Беремо протокол us.v-cdn.net/6034073/uploads/OJ8IDWBXR179/seplos-bms-communication-protocol-v2-0.pdf Беремо ось такий додаток sourceforge.net/projects/qmodmaster/ І намагаємось щось прочитати. Я скажу більше: вчора написав у сапорт Сеплосу, описав ситуацію, а вони - ми вперше чуємо про такого виробника батарей і там не може бути наша БМС))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 4 хвилини тому, МакДо сказав: Я скажу більше: вчора написав у сапорт Сеплосу, описав ситуацію, а вони - ми вперше чуємо про такого виробника батарей і там не може бути наша БМС))) Ну вперше чують то можливо, а не може бути - а хто ж заборонить? Вон москалі без особливих проблем комплектуху для танків беруть по світу, а китайському виробнику батарей взяти китайську бмс то взагалі не проблема. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 8 годин тому, k-master сказав: Беремо протокол us.v-cdn.net/6034073/uploads/OJ8IDWBXR179/seplos-bms-communication-protocol-v2-0.pdf Беремо ось такий додаток sourceforge.net/projects/qmodmaster/ І намагаємось щось прочитати. Спробував. Законектився. Що далі - хз, я тут нуб. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 Щось воно каже шо треба ще раз спробувати )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 (змінено) 4 хвилини тому, TaurosRMK сказав: Щось воно каже шо треба ще раз спробувати )) Мій англійський на рівні елементері дозволив мені це прочитати))) То я після того як кнопка конект перестала вибивати почав тицяти read та scan, як та мавпа. Змінено 9 грудня 2024 користувачем МакДо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 Ось ці дані треба знати точно, тут все вірно? п.с. фото екрану на телефон не одобряю 🙂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 3 хвилини тому, TaurosRMK сказав: Ось ці дані треба знати точно, тут все вірно? п.с. фото екрану на телефон не одобряю 🙂 Внизу все вірно. Ніби то. Дивився в протокол, що був наданий паном @k-master. А верхній слейв я хз. За фото сорямба, та не хочу логінитися з цього ноута, бо тачпад гівно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 Може тут перевірити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 5 хвилин тому, TaurosRMK сказав: Може тут перевірити? На скільки я знаю, ці діпи потрібно налаштовувати на кожній з АКБ при паралельному підключенні. Щоб БМС ки помирилися. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shusta Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 19 хвилин тому, МакДо сказав: На скільки я знаю, ці діпи потрібно налаштовувати на кожній з АКБ при паралельному підключенні. Щоб БМС ки помирилися. В jkbms при підключенні до PC треба обирати address 1 може і у Вас так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 22 хвилини тому, shusta сказав: В jkbms при підключенні до PC треба обирати address 1 може і у Вас так Зробив. Поки без змін. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 34 хвилини тому, МакДо сказав: Поки без змін. Пару дурацьких питань )) Який кабель використовується, то якийсь комплектний чи дома валявся? Може там обтиснуто по іншому, варто перевірити. Драйвер для свистка установлено і COM порт вибрано правильно? Може попробувати швидкість 19200? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 1 годину тому, МакДо сказав: Внизу все вірно. Ніби то. Дивився в протокол, що був наданий паном @k-master. А верхній слейв я хз. За фото сорямба, та не хочу логінитися з цього ноута, бо тачпад гівно. Перечитав я трохи те що я дав - воно виглядає як модбас, але то не модбас. То схоже на протокол від пилонтеча здається, та й у jkbms такий самий китайський модбас котрий не модбас. Там все трохи складніше - треба взяти термінал типа такого www.der-hammer.info/pages/terminal.html, відповідно до мануалу зробити запрос та відправити його цим терміналом. Але якщо виробник відповідає то може йому бмс сфоткати та спитати за протокол? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 3 хвилини тому, TaurosRMK сказав: Пару дурацьких питань )) Який кабель використовується, то якийсь комплектний чи дома валявся? Може там обтиснуто по іншому, варто перевірити. Драйвер для свистка установлено і COM порт вибрано правильно? Може попробувати швидкість 19200? Вже втомивсь. Увесь вечір намагаюсь. Навіть на diysolar читав. То схоже на лотерею. 1. Комплектний кабель від АКБ. Там все правильно. 2. Щось там ставив. А як перевірити? 3. Перепробував все. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз