Фрай Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 27.04.2025 в 21:09, dneprstab сказав: Нам потрібен терміновий ремонт Але ми подумаємо І таке буває в сервісі....і нерідко Мені здається, що набагато простіше сказати, що я можу подивитись вам зараз, але діагностика буде коштувати Х грошей. Ремонт потім стільки, а терміновий ремонт стільки і всі питання знімаються одразу, хіба ні? бо я розумію, що є бариги-сервісники, але й клієнти бувають такі, що вбити мало! Сам бачив не раз. Змінено 8 годин тому користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 47 минут назад, Dalet сказал: Скільки сотень їх в експлуатації? Та не дуже популярні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 14 годин тому, Dalet сказав: Ну от спробуйте. Наприклад до 12.00 не заряджати, а далі заряджати в приорітеті до 16.00 Та взагалі легко, правда з 12 до 16 навантаження буде живитись від мережі, а все сонце піде на заряд акумулятора. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз