Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 13 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 20 минут назад, ЯД сказал: Я когда начинал тоже думал мож ну его... С другой стороны дешевле не будет, у нас цены не опускают. А деньги я собирал и просто их профукать не хотелось. И не жалею что рискнул. Главное хороший инженер, и понимать что делать (или делают нанятые) Да. Тут вы правы. Есть мечта, цель и желание-нужно начинать ... Меня только война воздерживает от этого процесса. Еду в Одессу и заезжаю на участок-постою, посмоторю, помечтаю-и пол дня счастливый хожу)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 14 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2023 7 годин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Да. Тут вы правы. Есть мечта, цель и желание-нужно начинать ... Меня только война воздерживает от этого процесса. Еду в Одессу и заезжаю на участок-постою, посмоторю, помечтаю-и пол дня счастливый хожу)))) можу порекомендувати прочитати цю тему Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 14 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2023 3 часа назад, vbb сказал: можу порекомендувати прочитати цю тему Чукча не читатель-чукча писатель)))) почиталь бегло. И еще больше уверен стал что сделаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 14 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2023 34 минуты назад, Nikolay Cherednichenko сказал: почиталь бегло. И еще больше уверен стал что сделаю. тільки трохи поправку на поточні ціни треба зробити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 14 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2023 у меня уже смета почти есть на проект свой ( по сегодняшним ценам) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 14 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2023 08.12.2023 в 18:07, vbb сказав: Я опублікував фотографії з "парасольками" та свердлом, яке використовувалося в моєму випадку. але я використовував хімічні анкери для газобетонних блоків (сарай для перепелів) для просвердлення по всьому (кам'яна вата та рейки для сканроку) було використано близько 20 бур - загальна площа близько 250 м кв Ви цитуєте мене але не читаєте. Я десь писав хім анкери для утеплення? Ви й мабудь не зрозуміли, що таке прорізи. А про велику кількість бурів я згадував. Як говориться не читатель а писатель Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 14 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2023 7 годин тому, Vstar сказав: Ви цитуєте мене але не читаєте. Я десь писав хім анкери для утеплення? Ви й мабудь не зрозуміли, що таке прорізи. А про велику кількість бурів я згадував. Як говориться не читатель а писатель так, я не розумію, що ви маєте на увазі "прорізи" (проєми для дверей і вікон?) також використовувався звичайний якісний дубель. але я не використовував хімічні анкери ні для меблів, ні для телевізора, які висять на стіні і я не знаю, які "спецпарасолі" потрібно привезти з Польщі... я показав, якими я користувався - достатньо довгими та з металевим цвяхом 20 свердел на 250 кв.м - не думаю, що це забагато, ціна була близько 10 грн за штуку, можливо, 50 зараз у будь-якому разі у вас є свій досвід, у мене є свій і я ним ділюся. не шкодую. і знову ж таки, не потрібно боятися за будівництво з керамічних блоків, різниця в загальному бюджеті буде не більше, ніж некваліфіковані працівники або помилки проекту можуть привести з будь-якого матеріалу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 3 лютого 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 Як вам такий варік? (собі не розглядаю по певним причинам, просто пофантазував)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sерджио Опубліковано: 9 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2024 Та не дуже, чесно кажучи. Тубзік у вітальні - таке собі. Хезати припре, а повна зала гостей ) Хіба на вулицю бігти, а якщо зимою? ))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i.may Опубліковано: 10 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2024 (змінено) 12 годин тому, Sерджио сказав: Тубзік у вітальні - таке собі. Вхід з коридору і ліва стіна 150 мало би вирішити?!. Змінено 10 лютого 2024 користувачем i.may Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sерджио Опубліковано: 10 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2024 Краще було б. Хоча там увесь блок санвузлів, імхо, тре якось відокремлювати. Ну й двері в кухню з гаража - то фу-фу какесь. Без них - уомора собі тай комора, хоча носити через залу теж не альо. Коротше, не дуже воно, як і казав.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 10 лютого 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2024 15 часов назад, Sерджио сказал: Та не дуже, чесно кажучи. Тубзік у вітальні - таке собі. Хезати припре, а повна зала гостей ) Хіба на вулицю бігти, а якщо зимою? ))) представив ту ситуацію)))) сиджу і плачу)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 10 лютого 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2024 1 час назад, Sерджио сказал: Ну й двері в кухню з гаража - то фу-фу какесь. Без них - уомора собі тай комора, хоча носити через залу теж не альо. Коротше, не дуже воно, як і казав.... Купив рибу, пеленгас наприклад-вигрузив з вагена свого і в комору-потім забрав прямо в кухню)) "не альо", "не дуже"-то не конкретно щось, то ваше особисте "не альо". а за сральню згоден-ситуація смішна)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 10 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2024 30 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Купив рибу, пеленгас наприклад-вигрузив з вагена свого і в комору-потім забрав прямо в кухню)) "не альо", "не дуже"-то не конкретно щось, то ваше особисте "не альо". а за сральню згоден-ситуація смішна)) Ви з вагена підете в комору в вуличному взутті? Та й кожні двері - то додаткові гривне-долари. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 10 лютого 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2024 16 минут назад, BugS сказал: Ви з вагена підете в комору в вуличному взутті? Та й кожні двері - то додаткові гривне-долари. 1) я не збираюсь таке будувати (написано же) 2)принципово їздю у вагені голяком і босий (сидіння шкіра-алькантара яка дуже приємна дупі) 3) шо такоє дєньгі? ой,я вас умоляю (дивіться на світ ширше) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 10 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2024 49 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Купив рибу, пеленгас наприклад-вигрузив з вагена свого і в комору-потім забрав прямо в кухню)) "не альо", "не дуже"-то не конкретно щось, то ваше особисте "не альо". а за сральню згоден-ситуація смішна)) У мене подібне рішення - вхід в комору безпосередньо з паковки( навісу для авто) і вихід з неї в кухню Це просто мегазручно, щоб тягати покупки з машин одразу в комору , або в кухню, або забирати з комори в кухню доречі ,амеріканське рішення, а там знаються на індивідуальному будівництві. обов'язково при цьому рішенні проектуйте прохідні вимикачі з обох входів в комору, навіть якщо там відстаньдва метри 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 10 лютого 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2024 3 минуты назад, Телесистемы сказал: У мене подібне рішення - вхід в комору безпосередньо з паковки( навісу для авто) і вихід з неї в кухню Це просто мегазручно, щоб тягати покупки з машин одразу в комору , або в кухню, або забирати з комори в кухню доречі ,амеріканське рішення, а там знаються на індивідуальному будівництві. обов'язково при цьому рішенні проектуйте прохідні вимикачі з обох входів в комору, навіть якщо там відстаньдва метри Тихо, ви що таке пишете!??? Зараз "догматидів" поплавить))) Не можна міняти загальноприйняті в нашому "прогресивному" суспільстві погляди на поняття зручності))) (іронія) Згоден, американійці на тому трохи знаються))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 10 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2024 1 годину тому, Телесистемы сказав: У мене подібне рішення - вхід в комору безпосередньо з паковки( навісу для авто) і вихід з неї в кухню Це просто мегазручно, щоб тягати покупки з машин одразу в комору , або в кухню, або забирати з комори в кухню доречі ,амеріканське рішення, а там знаються на індивідуальному будівництві. обов'язково при цьому рішенні проектуйте прохідні вимикачі з обох входів в комору, навіть якщо там відстаньдва метри А чого не втілюєте усі мегазручні американські рішення? Ділянки без 2м глухих парканів по фасаду, не знімати взуття в хаті (в теплих штатах, принаймні). Чи таки не всі зручні американські рішення нам підходять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sерджио Опубліковано: 10 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2024 (змінено) 4 часа назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Купив рибу, пеленгас наприклад-вигрузив з вагена свого і в комору-потім забрав прямо в кухню)) "не альо", "не дуже"-то не конкретно щось, то ваше особисте "не альо". а за сральню згоден-ситуація смішна)) Не ображайтеся. Та звісно ж суб' єктивно щодо комори. Бо об'єктивно - будь який план має право на існування, навіть найбезглуздіший. Але гараж - комора - кухня... ну, якщо гараж чистий доглянутий - то ще ок. Бо яка таки цікава палітра запахів може бути... навіть попри двері. А "не дуже" це підсумок, свого роду. Звісно, що все можна дооробити чи переробити. Я свій, перш ніж звести - рік десь пиляв... Змінено 10 лютого 2024 користувачем Sерджио Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i.may Опубліковано: 10 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2024 (змінено) 7 годин тому, Телесистемы сказав: Це просто мегазручно, щоб тягати покупки з машин одразу в комору , або в кухню, або забирати з комори в кухню Навіть не в кухню, а до холодильника - поряд. Ще й варіант - холодильник в комору сховати. 7 годин тому, BugS сказав: Ви з вагена підете в комору в вуличному взутті? Це ж не вуличне, а автомобільне 😉 Та й гардероб поряд з капцями. Позитив треба ж шукати... Змінено 10 лютого 2024 користувачем i.may Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volkoff Опубліковано: 10 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2024 В 12.12.2023 в 08:20, Nikolay Cherednichenko сказал: Там написано про сейсміку... А хто казав що керамоблок краще для сейсміки чим газік? Асоціація газікоробів нісагласни)) Пане Миколо, в матерiалах ще треба трохи розбиратись, бо тут таке пiдкажуть, шо ви i повiрiте ).. Я стосовно вашого комента про "писанину" вiд самих газовиробникiв. Хто ж краще напише в рекламi, як не виробник того не дуже якiсного мат. Приведу декiлька прикладiв з "практики" , де у статья-опис по газоблоку,як пишуть, що проводили експерiментально "теоритичнi" дослiдження (не "практичнi,а теоритичнi",..я пiдкреслив червоним то,що е до того сумнiви i питання) i це все я можу доказати на практицi. Тапер по "сейсмiцi",(як трухане 8-9 бал., то i камiнь на камнi не останеця при любому мат.), якщо взяти юг-Одещiнi,то там не було бiльше 4-х бал.(може 4,5) вiд Вранча-Рум. А на практицi по ГБ, е фото (тут викладали пiсля прильоту) що, мiна/снаряд розiрвався в 7-ми метрах вiд стiни, i стiну з ГБ "подвинуло", тоб-то газобетон-блок "вискочив" з клея-бетона (яким робилась кладка), це говорить,шо треба ще i "верх-низ обробляти грунтовкою" перед кладкою,для кращого змiцнення-агдезii стiни,а це +манi.(у кирпичноi стiни такого не буде) Ще, е багато -фото/вiдео, де "плити-перекриття розвалюють стiни з ГБ",а це погано. А по тоннажу,(кг) стiни-коробка, то хто зна, який мат.буде легше -газобетон чи кер-блоки. (ГБ=440-500кг/м3),а якщо добавить ту арматуру,бетон,i всi доробки "перемичок,перекриття,вент-кан. i др.,то мабуть коробка з ГБ буде тяжолiше вiд кер-блока.(кер-блок=590кг/м3,.i це з клеем) ,це все до опису в тiй статья. То вам вибирати, з яким мат. ще скiльки вкладати. Ну,виграш буде у вас (на 15-20%)якщо самi з родичем будете пiднiмать коробку,якщо ви спецiалiсти в цему дiлi. Бо, тут один вже три мiсяцi "муляв ти 7-8 рядiв", а потратив бiльше як з бригадою в якоi е всi iнструменти i "практика".(бо накупив тих iнструментiв i пiд перший ряд клея),то "овчинка виделки не стоит"... А якщо вам треба пiдсобник, не дорогий (вiн працюе тiльки за банан) - https://www.facebook.com/reel/323594460655739 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i.may Опубліковано: 11 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2024 (змінено) 03.02.2024 в 10:47, Nikolay Cherednichenko сказав: просто пофантазував)))) А де теплопункт? Де пралька? І як перекривається прохід біля туалету? П.С. Мені, на відміну від, ідея комори подобається... Змінено 11 лютого 2024 користувачем i.may Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 11 лютого 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2024 (змінено) 14 часов назад, Sерджио сказал: Не ображайтеся. Та звісно ж суб' єктивно щодо комори. Бо об'єктивно - будь який план має право на існування, навіть найбезглуздіший. Але гараж - комора - кухня... ну, якщо гараж чистий доглянутий - то ще ок. Бо яка таки цікава палітра запахів може бути... навіть попри двері. А "не дуже" це підсумок, свого роду. Звісно, що все можна дооробити чи переробити. Я свій, перш ніж звести - рік десь пиляв... Я і образи? Нікада))) я ж написав що я з вами частково згоден (про туалет взагалі в точку). Спеціально ж виставив щоб люди сказали щось)) поспілкуватись, подискутувати, потролити))) Змінено 11 лютого 2024 користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 11 лютого 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2024 54 минуты назад, i.may сказал: А де теплопункт? Де пралька? І як перекривається прохід біля туалету? П.С. Мені, на відміну від, ідея комори подобається... Теплопункта нема,, є пункт "незламності" (пралка і електрокотел і бойлер в коморі))) "Перекривається прохід до туалету"-то як? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 11 лютого 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2024 (змінено) 13 часов назад, volkoff сказал: Пане Миколо, в матерiалах ще треба трохи розбиратись, бо тут таке пiдкажуть, шо ви i повiрiте ).. Я стосовно вашого комента про "писанину" вiд самих газовиробникiв. Хто ж краще напише в рекламi, як не виробник того не дуже якiсного мат. Приведу декiлька прикладiв з "практики" , де у статья-опис по газоблоку,як пишуть, що проводили експерiментально "теоритичнi" дослiдження (не "практичнi,а теоритичнi",..я пiдкреслив червоним то,що е до того сумнiви i питання) i це все я можу доказати на практицi. Тапер по "сейсмiцi",(як трухане 8-9 бал., то i камiнь на камнi не останеця при любому мат.), якщо взяти юг-Одещiнi,то там не було бiльше 4-х бал.(може 4,5) вiд Вранча-Рум. А на практицi по ГБ, е фото (тут викладали пiсля прильоту) що, мiна/снаряд розiрвався в 7-ми метрах вiд стiни, i стiну з ГБ "подвинуло", тоб-то газобетон-блок "вискочив" з клея-бетона (яким робилась кладка), це говорить,шо треба ще i "верх-низ обробляти грунтовкою" перед кладкою,для кращого змiцнення-агдезii стiни,а це +манi.(у кирпичноi стiни такого не буде) Ще, е багато -фото/вiдео, де "плити-перекриття розвалюють стiни з ГБ",а це погано. А по тоннажу,(кг) стiни-коробка, то хто зна, який мат.буде легше -газобетон чи кер-блоки. (ГБ=440-500кг/м3),а якщо добавить ту арматуру,бетон,i всi доробки "перемичок,перекриття,вент-кан. i др.,то мабуть коробка з ГБ буде тяжолiше вiд кер-блока.(кер-блок=590кг/м3,.i це з клеем) ,це все до опису в тiй статья. То вам вибирати, з яким мат. ще скiльки вкладати. Ну,виграш буде у вас (на 15-20%)якщо самi з родичем будете пiднiмать коробку,якщо ви спецiалiсти в цему дiлi. Бо, тут один вже три мiсяцi "муляв ти 7-8 рядiв", а потратив бiльше як з бригадою в якоi е всi iнструменти i "практика".(бо накупив тих iнструментiв i пiд перший ряд клея),то "овчинка виделки не стоит"... А якщо вам треба пiдсобник, не дорогий (вiн працюе тiльки за банан) - https://www.facebook.com/reel/323594460655739 Ок, буде керамоблок... Навіть ліжко з нього зроблю собі. І навіть їсти буду на обід крошку керамічну! І дитину назву, якщо дівчинка-то Кераміна... Змінено 11 лютого 2024 користувачем Nikolay Cherednichenko 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз