Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

як обрати акумулятори до інвертору

Vikctor

Рекомендовані повідомлення

4 часа назад, МакДо сказал:

Щойно передзамовив собі ті набори для сомосклепу, бо люблю технічний крах. Через безвихідь і співвітчизників бариг :) 

Ото і я зібрав вже дві по 280А. Тепер терміново треба міняти свій мультиплюс 8000 на 15000, або робити 3фази з 8000 😀 

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, ЯД сказав:

В принципе если округлить, то 12в 100А выйдет в 150евро

я чомусь думав що дорожче. мені в принципі особливо і не треба, хіба що стару батарею оновити. мабуть дешевше вже і не буде. а зараз ще є сенс групові замовлення збирати як колись?

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

а зараз ще є сенс групові замовлення збирати як колись?

Прихований текст

nkon.nl

Думаю зараз вже немає такої потреби збирати групові, бо вони у відносному доступі в Нідерландах і у достатньому доступі в Україні, але - дорожче.

• Лайк 1
Посилання на коментар

47 минут назад, МакДо сказал:
  Скрыть контент

nkon.nl

Думаю зараз вже немає такої потреби збирати групові, бо вони у відносному доступі в Нідерландах і у достатньому доступі в Україні, але - дорожче.

Я щось пропустив - а коли ми тут робили групові замовлення на нконі?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Vikctor сказав:

к тому же они все равно не имеют смысл так как ограничение в 25 кг на посылку.. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Vikctor сказав:

Здається щось було таке в перші холодні блекаути. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 часов назад, Vikctor сказал:

а тут лишень суто з любові до містецтва розповідаєте про якусь

Хлопче, моя "міфічна" фірма то майже весь твій Інтернет у Дніпрі, Кам'янському та багато ще де. Моя фірма не локальний Інтернет провайдер, скоріше  "провайдер для провайдерів". Я експлуатую тисячі батарей різних типів та ємностей на сотнях вузлів, десятки ДГУ потужністю від одиниць кВт до 1 мВт, в тому числі і найбільший в Україні датацентр. Тому інколи розповідаю тут про щось не від "любові до..." а користі заради. Бо пройдений шлях та велика мережа з тисячами ключових установ та підприємств дозволяє щось розповісти не просто так, від нічого робити, а спираючись на конкретний досвід експлуатації десятків типів обладнання.

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Vladdi сказав:

Хлопче, моя "міфічна" фірма то майже весь твій Інтернет у Дніпрі, Кам'янському та багато ще де. Моя фірма не локальний Інтернет провайдер, скоріше  "провайдер для провайдерів". Я експлуатую тисячі батарей різних типів та ємностей на сотнях вузлів, десятки ДГУ потужністю від одиниць кВт до 1 мВт, в тому числі і найбільший в Україні датацентр. Тому інколи розповідаю тут про щось не від "любові до..." а користі заради. Бо пройдений шлях та велика мережа з тисячами ключових установ та підприємств дозволяє щось розповісти не просто так, від нічого робити, а спираючись на конкретний досвід експлуатації десятків типів обладнання.

Ну, Энергоатом тоже там по электрике поставщиков надежных имел, сертификаты и все дела)) большая контора не значит, что все делает правильно. Скорее даже на оборог, за счет огромности и бюрократии. Кроме того сравнивать пром и домашнее использование - некорректно, мягко говоря 

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 минут назад, МакДо сказал:

Дорого

для "наших" норм, алік не брав до уваги. Ще обв'язка жеж - так +/- вийде, якщо в країні купляти.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, SantehnikPPR100 сказав:

для "наших" норм, алік не брав до уваги. Ще обв'язка жеж - так +/- вийде, якщо в країні купляти.

Я так зрозумів щось з елементами насипають, що ще крім дротів потрібно?

23 хвилини тому, МакДо сказав:

Здається щось було таке в перші холодні блекаути. 

Та колись щось контейнерами возили то можна було трохи собі закинути

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

5 минут назад, Vladdi сказал:

По-перше несамовито вами пишаюся. Ось оцим самим фактом що така видатна людина спустилася до спілкування з нами - дрібними збирачами власних акб з купи дротів та комірок невідомого походження. По-друге - питання з користю від ваших порад таки досі залишається не розкритим. З того що пам'ятаю - переконували в існуванні видатних кислотних акб, які краще за будь-які ліфери, але в продажу їх немає тому ви просто про це розповідали. Далі виставляли скріни з інверторами з вбудованими ліферними акб (два в одному по ціні двох). Пам'ятаю що нонейм і відносно недорого, але знов таки на запитання дописувачів чи можна їх придбати була стандартна відповідь, що це виключно замовлення для якогось мега користувача, який їх теж не продає, а ви все це монтуєте і в процесі монтажу відчуваєте причетність до величі, яку просто не в змозі не донести до іншіх. Нічого не пропустив? Тож яка користь від подібних одкровінь?

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

що ще

Ну бажано АВ, дроти та кільцеві наконечники) але й бажано ті комірки зтиснути. Тим паче без корпусу, де це передбачено.

Посилання на коментар

17 минут назад, Vladdi сказал:

Ви той хто мені треба.😁 Підкажіть чи треба купувати старлінк? Зараз сиджу на фрегаті біля Дніпра. На скільки розрахунково має вистачити інтернету при блекауті.

Посилання на коментар

15 минут назад, msgarry сказал:

Ви той хто мені треба.😁 Підкажіть чи треба купувати старлінк? Зараз сиджу на фрегаті біля Дніпра. На скільки розрахунково має вистачити інтернету при блекауті.

В нас в Березанівці фрегат поки ні в кого не вимикали. Єдиний провайдер, на якого за ці пару тижнів ніхто не жалівся. В мене Форсаж і вони були не готові до 7 годинних блекаутів, але протягом тижня докупили все потрібне й наразі працюють без проблем.

• Дякую 1
Посилання на коментар

9 минут назад, Vikctor сказал:

В нас в Березанівці фрегат поки ні в кого не вимикали. Єдиний провайдер, на якого за ці пару тижнів ніхто не жалівся. В мене Форсаж і вони були не готові до 7 годинних блекаутів, але протягом тижня докупили все потрібне й наразі працюють без проблем.

Фрегат в мене теж поки працює, але сможе він протриматися добу чи тиждень я не знаю. Але все може бути.

Посилання на коментар

8 минут назад, msgarry сказал:

Фрегат в мене теж поки працює, але сможе він протриматися добу чи тиждень я не знаю. Але все може бути.

Тиждень ніхто не протримається. Та й добу не факт. Мене особисто влаштовує щоб 7-8 годин тримались. Влітку 24 пам'ятаю, що інтернет лягав за 3-4 години і навіть мобільний тримався не так щоби довше. Наразі мобільний взагалі не збоїть.

Посилання на коментар

10 минут назад, Vikctor сказал:

навіть мобільний

Мобільний взагалі в нас падає раніше. Особливо life. У водафона мабуть нове обладнання , то 4 години відключення тягне без збоїв зараз.

Посилання на коментар

4 минуты назад, SantehnikPPR100 сказал:

Мобільний взагалі в нас падає раніше. Особливо life. У водафона мабуть нове обладнання , то 4 години відключення тягне без збоїв зараз.

В мене пакет з інтернетом від київстара. Жодного відключення за ці пару тижнів.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...