msgarry Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 часа назад, МакДо сказал: Щойно передзамовив собі ті набори для сомосклепу, бо люблю технічний крах. Через безвихідь і співвітчизників бариг Ото і я зібрав вже дві по 280А. Тепер терміново треба міняти свій мультиплюс 8000 на 15000, або робити 3фази з 8000 😀 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 2 години тому, ЯД сказав: В принципе если округлить, то 12в 100А выйдет в 150евро я чомусь думав що дорожче. мені в принципі особливо і не треба, хіба що стару батарею оновити. мабуть дешевше вже і не буде. а зараз ще є сенс групові замовлення збирати як колись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому Тільки що, US7IGN сказав: а зараз ще є сенс групові замовлення збирати як колись? Прихований текст nkon.nl Думаю зараз вже немає такої потреби збирати групові, бо вони у відносному доступі в Нідерландах і у достатньому доступі в Україні, але - дорожче. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 6 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому 47 минут назад, МакДо сказал: Скрыть контент nkon.nl Думаю зараз вже немає такої потреби збирати групові, бо вони у відносному доступі в Нідерландах і у достатньому доступі в Україні, але - дорожче. Я щось пропустив - а коли ми тут робили групові замовлення на нконі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому 1 хвилину тому, Vikctor сказав: Я щось пропустив - а коли ми тут робили групові замовлення на нконі? к тому же они все равно не имеют смысл так как ограничение в 25 кг на посылку.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому 2 хвилини тому, Vikctor сказав: Я щось пропустив - а коли ми тут робили групові замовлення на нконі? Здається щось було таке в перші холодні блекаути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому BMC 2500грн + Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому 2 хвилини тому, SantehnikPPR100 сказав: BMC 2500грн + Дорого) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз