Телесистемы Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 Только что, Vikctor сказал: Що пропонуєте? Варіант отримувати ел.енергію виключно за графіком так собі. Використовувати генератор - В Дейшках з ним все просто та зручно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 1 година тому, МакДо сказав: Пошукайте на форумі. Здається @volomotoписав, що користується якимсь БР з серверної. Можливо плутаю В мене блок Інтеграл К48-54 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 1 година тому, Телесистемы сказав: він порівнює накопичення електроенергіі з накопиченням води при її відключенні. тобто - все одно води споживається більше на тільки, на скільки у споживачів є умовних "ведер" щоб її накопичити. а води (електроенергіі ) скільки є , стільки и буде спожито А про сонячні панелі він не чув, швидше за все. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 10 хвилин тому, Телесистемы сказав: Використовувати генератор Ви рахували вартість енергії з генератора? Там виходить вдесятеро дорожче за тариф для населення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 1 минуту назад, volomoto сказал: А про сонячні панелі він не чув, швидше за все. там було у нього : СП грудень-січень виробляють 10-20% від потужнотсі але по факту без трекингу - 5-10% Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 Только что, smotesko сказал: Ви рахували вартість енергії з генератора? Там виходить вдесятеро дорожче за тариф для населення. ту не про вартість, а про комфорт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 1 хвилину тому, Телесистемы сказав: ту не про вартість, а про комфорт Комфорт – це коли генератор не деренчить 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 2 часа назад, 90BCO сказал: Краще купляйте мій ген, за 50 віддаю! дякую, мені буде потрібен, але потужністю від 10кВт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 9 хвилин тому, Телесистемы сказав: СП грудень-січень виробляють 10-20% від потужнотсі Нехай так, тоді всеодно вигідніше запустити генератор на оптимальній потужності на на кілька годин і зарядити акумулятор, ніж би генератор диркав майже на холостих весь час. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 3 минуты назад, smotesko сказал: Комфорт – це коли генератор не деренчить Комфорт - це коли за пару годин grid інвертор не встиг зарядити масив акб а Дейешка автоматично запускає генератор та контролер керує зарядкой акб в залежності від споживання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 17 минут назад, volomoto сказал: В мене блок Інтеграл К48-54 батарея також на 48в? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 1 хвилину тому, sly сказав: батарея також на 48в? 48 В – це узагальнена назва, а конкретна напруга може бути в межах 40-60 В. Даний блок живлення видає до 57 В, тому годиться для 14S NMC/NCA або 16S LFP. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 41 минуту назад, volomoto сказал: 48 В – це узагальнена назва коли загуглив, чомусь написало, що це напруга заряду. Дякую, дуже корисна інформація. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 4 часа назад, Телесистемы сказал: Використовувати генератор - В Дейшках з ним все просто та зручно В мене пару сусідів запускають регулярно. Місце яке не в останню чергу обиралось за тишу та приємне повітря перетворюється на щось геть інше. Краще я уж сонячни панелі встановлю а взимку заряджатиму акб за ті 2-3 години зі світлом, що напевно будуть. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 Только что, Vikctor сказал: В мене пару сусідів запускають регулярно. Місце яке не в останню чергу обиралось за тишу та приємне повітря перетворюється на щось геть інше. Так само.... Тиша та навкілля були у приоритеті. Але є сусід, в якого цілодобово на авр 20ти кіловатний дизеляка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 39 хвилин тому, sly сказав: Так само.... Тиша та навкілля були у приоритеті. Але є сусід, в якого цілодобово на авр 20ти кіловатний дизеляка Так само співчуваю своєму мікрорайону, коли запускаю свого 5кВт дизельного китайця… 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 59 минут назад, Vikctor сказал: Краще я уж сонячни панелі встановлю а взимку заряджатиму акб за ті 2-3 години зі світлом, що напевно будуть. Шановні состоятельные кроты власники СЕС, а хто мені відповість на дурне питання: - в мене скат дахуя має площу десь 5х8=40 кв.м.; - які потрібні панелі, скільки і як їх з'єднати, щоб підключити до Дея 3ф 12кВт і хоть щось з того отримати ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 7 минут назад, 90BCO сказал: Шановні состоятельные кроты власники СЕС, а хто мені відповість на дурне питання: - в мене скат дахуя має площу десь 5х8=40 кв.м.; - які потрібні панелі, скільки і як їх з'єднати, щоб підключити до Дея 3ф 12кВт і хоть щось з того отримати ? Для Deye панелі лишень послідовно. Розміри подивиться в продавців. Зазвичай ширіна у всіх стандартна - 1134мм+якась невеличка відстань на кріплення (думаю до 20мм на одну панель максимум.) Ось ви маєте скільки панелей влізе по ширині скату. А по висоті (довжині) вони різні - грубо від 1500мм до 2350мм. Знов + відстань на кріплення ті самі 20мм. 12 кВт інвертор по кожному трекеру потягне 10 великих панелей точно. По великому трекеру може навіть вдвічі більше, але то не точно. Ось і ра***те. А чому один скат? У вас односкатний дах чи другий на північ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 1 минуту назад, Vikctor сказал: Спойлер Для Deye панелі лишень послідовно. Розміри подивиться в продавців. Зазвичай ширіна у всіх стандартна - 1134мм+якась невеличка відстань на кріплення (думаю до 20мм на одну панель максимум.) Ось ви маєте скільки панелей влізе по ширині скату. А по висоті (довжині) вони різні - грубо від 1500мм до 2350мм. Знов + відстань на кріплення ті самі 20мм. 12 кВт інвертор по кожному трекеру потягне 10 великих панелей точно. По великому трекеру може навіть вдвічі більше, але то не точно. Ось і ра***те. А чому один скат? У вас односкатний дах чи другий на північ? Двохскатна, так, другий на північ... Ну, добре, а скількі кВт можна отримати з площі 40кв.м ? Імовірно, вже є такий розрахунок ?🤔 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 4 минуты назад, 90BCO сказал: Двохскатна, так, другий на північ... Ну, добре, а скількі кВт можна отримати з площі 40кв.м ? Імовірно, вже є такий розрахунок ?🤔 Примерно 8 если это будет одна большая панель Грубо на 1 квадратный метр солнце дает 1 квт панели в среднем имеют кпд 20% 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 2 минуты назад, mib сказал: Примерно 8 Чудово. "На власні потреби", як каже @porterlv у своїх відео. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 8 хвилин тому, 90BCO сказав: 12 хвилин тому, mib сказав: Примерно 8 Чудово. "На власні потреби", як каже @porterlv у своїх відео. Влітку. Грудень - лютий 0.8-0.4 в похмурі дні 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 4 минуты назад, vbb сказал: Влітку. Грудень - лютий 0.8-0.4 в похмурі дні Ну мы же про номинал, зимой вообще условный 0 как и ночью 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 (змінено) 47 минут назад, 90BCO сказал: Чудово. "На власні потреби", як каже @porterlv у своїх відео. В мене особисто немає таких витрат на постійної основі. Це за годину, а не за світовий день. Змінено 8 серпня 2024 користувачем Vikctor 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 3 минуты назад, Vikctor сказал: В мене особисто немає таких витрат на постійної основі. Це за годину, а не за світовий день. Просто не всегда идеальные условия, так что бы гарантипованно и то не в дождь умножаем номинал на 5 часов, но будут дни когда все 10 Еще мне понравилась формула берем месячное потребление и умножаем на 10 получаем необходимое поле панелей 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз