yurriy Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 10 минут назад, Vikctor сказал: Це шаманство з обертаннями 50мм2 провода навколо кільця двічі) Я не зміг )). Просто прошилив провід через кільце. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 18 минут назад, Vikctor сказал: а екран не реагує на мої доторкання. Не я один такой)) тайм юзед клацали, пароль 7777 вводили? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 Для наглядности, уже вроде ввкладывал сюда vm.tiktok.com/ZMhSSfSE5/ 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 4 часа назад, yurriy сказал: Розблокував? Чарівний пароль 7777 вводив? Ні. Він не просив. Якщо бмс одразу просить пароль, то інвертор нічого такого не робив. Хитрий, гад) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 4 часа назад, yurriy сказал: Я не зміг )). Просто прошилив провід через кільце. Я двічі обмотав і плюс і мінус). 4 часа назад, DimaF сказал: Не я один такой)) тайм юзед клацали, пароль 7777 вводили? Ні. Передивився купу відео і там таку дрібницю опускають. Зазвичай показують що куди під'єднати (правда без шаманських кілець, коробка з якими важить кілограма два), а потім як то все швиденько налаштувати. А якись дрібниці типу необхідності ввести пароль чи що робить з заглушкою в місце встановлення wifi модуля (а там схоже треба вирізати плотну плівку в заглушці і вставити модуль в цей прямокутник, бо без заглушки модуль неплотно закриває отвір і це негарно) виробник пропускає. 3 часа назад, mib сказал: Для наглядности, уже вроде ввкладывал сюда vm.tiktok.com/ZMhSSfSE5/ Якщо всі інструкції та інші корисні речі є тільки в тіктоці чи фейсбуці, то я в прольоті) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 4 минуты назад, Vikctor сказал: Якщо всі інструкції та інші корисні речі є тільки в тіктоці чи фейсбуці, то я в прольоті) Вы же есть тут И я ссылку кидал кому то с таким же вопросом, а так тикток если смотреть и лайкать что то направленное потом 90% ленты про deya панели и трошки сисек танцующих Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 8 минут назад, Vikctor сказал: Я двічі обмотав і плюс і мінус). Вітя, ти титан! 8 минут назад, Vikctor сказал: Якщо всі інструкції та інші корисні речі є тільки в тіктоці чи фейсбуці, то я в прольоті) Про розблокування та пароль є у тій книжечці, що з інвертором приїхала. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 16 минут назад, yurriy сказал: Про розблокування та пароль є у тій книжечці, що з інвертором приїхала. В мене ось така в комплекті йшла: 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 5 минут назад, 90BCO сказал: В мене ось така в комплекті йшла: Кажуть, там є відповіді на всі питання. Але я тут знайшов: 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 4 минуты назад, yurriy сказал: Кажуть, там є відповіді на всі питання. Але я тут знайшов: ...а я думав, що то про кодовий замок 🤷♂️ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 (змінено) 4 минуты назад, 90BCO сказал: ...а я думав, що то про кодовий замок 🤷♂️ Про той, яким від алкоголізму кодують? Змінено 7 жовтня 2024 користувачем yurriy 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 11 минут назад, yurriy сказал: Кажуть, там є відповіді на всі питання. Але я тут знайшов: Цей кривий перекладач від гугла робить тільки гірше... Як з другого скріну потрапити на третій? Встановити галочку в Lock out all changes? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 28 минут назад, Vikctor сказал: Як з другого скріну потрапити на третій? Встановити галочку в Lock out all changes? Навпаки, прибрати галочку (вона встановлюється за замовчуванням) і натиснути умовний "enter" у вигляді жирної галочки у правому нижньому куті. Після цього ввести пароль і натиснути "OK". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 А хто може показати скріни вашіх прошивок? Чому питаю - щоб зрозуміти, які вони були і з якими приходять теперішні інвертори... Ось моя, ще не оновлював: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikingua Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 8ка, пару месяців тому китайці оновлювали Version Information Protocol Version: V0.2.0.1 MAIN: 6026-1724 HMI: 0000-C36E 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 2 години тому, Vikctor сказав: Цей кривий перекладач від гугла робить тільки гірше www.deepl.com/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 8 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2024 Підключав 6к 5 версії. Так там глюк ПЗ - в режимі літію, при відключеному кабелі зв'язку, воно використовує батарейку . 2.4кВт пілонтеч заряжало 6 кВт, по напрузі до 57в. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 8 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2024 (змінено) 9 часов назад, 90BCO сказал: А хто може показати скріни вашіх прошивок? Правда це 10-ка, можливо у них з 12-кою різна нумерація версій. Перепрошитий підтримкою минулого місяця. Раніше не звертав уваги, а сьогодні був приємно здивований цим чудо-девайсом. Виявляється, коли 3-фазний інвертор догрібає потужність з мережі, він рівномірно розподіляє споживання по фазам. Незалежно від того, як навантажено вихід. Вранці дружина увімкнула чайник, на цій фазі було 2,3 кВт. На інших двох близько 130 Вт. А з мережі інвертор брав по 0,8 кВт з кожної фази. До цього я собі уявляв, що інвертор просто транслює мережу на вихід без змін. Був неправий )). Змінено 8 жовтня 2024 користувачем yurriy 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 8 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2024 15 годин тому, Vikctor сказав: чи що робить з заглушкою в місце встановлення wifi модуля (а там схоже треба вирізати плотну плівку в заглушці і вставити модуль в цей прямокутник На скільки я зрозумів, сірий скотч зверху пластини, з нього здерти захисну плівку, пробити дві дірки для гвинтів і встановити модуль на місце. В інструкції якась фігня намальована. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 8 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2024 39 хвилин тому, МакДо сказав: На скільки я зрозумів, сірий скотч зверху пластини, з нього здерти захисну плівку, пробити дві дірки для гвинтів і встановити модуль на місце. В інструкції якась фігня намальована. У мене ця пластина була сплошна, тож її повністю зняв і встановив як у Вас в інструкції. Тож мабудь це в нових серіях скотч з'явився і пластина з отвором. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 8 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2024 2 минуты назад, beavis сказал: У мене ця пластина була сплошна, тож її повністю зняв і встановив як у Вас в інструкції. У мене теж суцільна була, і я теж її зняв. Так розумію, що вона потрібна при монтажі надворі під навісом. Якщо інвертор у сухому приміщенні - не бачу потреби залишати її. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 8 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2024 (змінено) 1 хвилину тому, yurriy сказав: Так розумію, що вона потрібна при монтажі надворі під навісом. Якщо інвертор у сухому приміщенні - не бачу потреби залишати її. в моєму варіанті її ніяк не залишити про монтажі логера. Згадав, там була додаткова прокладка в комплекті Змінено 8 жовтня 2024 користувачем beavis 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 8 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2024 (змінено) 44 хвилини тому, beavis сказав: в моєму варіанті її ніяк не залишити про монтажі логера. Згадав, там була додаткова прокладка в комплекті А як бути з кабельними сальником? У гумки просто обрізати верхівку? (Син вже встиг обізвати поп-ітом) Змінено 8 жовтня 2024 користувачем МакДо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 8 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2024 5 хвилин тому, МакДо сказав: А як бути з кабельними сальником? У гумки просто обрізати верхівку? Я протикував отвір і через нього протягував кабель. Але то скоріше з цікавості, бо у мене інвертор не на вулиці. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2024 23 минуты назад, МакДо сказал: А як бути з кабельними сальником? У гумки просто обрізати верхівку? (Син вже встиг обізвати поп-ітом) Напомнило историю как Туполев копировал Б29) Когда в переборке нашли дырку диаметром 5 мм, и которая никак не была задействована. После консилиума, так ничего и не придумав Туполев сказал сверлить на всех самолетах)) 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз