shneider_vova Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 2 години тому, k-master сказав: Так коли є грід але нема сонця він нічого не робить. Тому й тихий. От ті інженери працювали-працювали і як результат одночасно з інвертором зробили інструкцію де на схемі встановлення намалювали між інвертором та батарейкою автомат. В інструкції конкретно моєї батареї немає нічого між інвертором та батареєю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 (змінено) 20 хвилин тому, shneider_vova сказав: Але я хочу 18 кВт під зелений тариф, якщо вже пішла така пісня Є стільки місця на даху під панелі і бажання викинути стільки грошей, які ніколи не повернуться? ЗТ вже не будуть оформлювати з наступного року, а нет білінг зовсім не то по грошах виходить. Зараз є зміст будути СЕС тільки для компенсації власного споживання, а якщо і оформлювати нет білінг, то потрібен великий акумулятор, бо серед дня ваша електрика нікому не буде потрібною і ніхто за неї не буде платити гроші. Змінено 18 жовтня 2024 користувачем volomoto 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 Тільки що, volomoto сказав: Є стільки місця на даху під панелі і бажання викинути стільки грошей, які ніколи не повернуться? ЗТ вже не будуть оформлювати з наступного року, а нет білінг зовсім не то грошах виходить. Зараз є зміст будути СЕС тільки для компенсації власного споживання, а якщо і оформлювати нет білінг, то потрібен великий акумулятор, бо серед дня ваша електрика нікому не буде потрібною і ніхто за неї не буде платити гроші. Подивимося наступного року. В мене немає інформації, що щось зміниться з 01/01/25, крім несуттєво величини тарифу 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 (змінено) 1 минуту назад, shneider_vova сказал: В мене немає інформації, що щось зміниться з 01/01/25, крім несуттєво величини тарифу Мені б вашу впевненість. Я не лише про тарифи. Змінено 18 жовтня 2024 користувачем blacktigra Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 Тільки що, blacktigra сказав: Мені б вашу впевненість. Я не лише про тарифи. Немає в мене впевненості.... Тому все зараз мінімально, а там побачимо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 27 хвилин тому, shneider_vova сказав: В інструкції конкретно моєї батареї немає нічого між інвертором та батареєю А в інструкції до інвертора? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 26 хвилин тому, shneider_vova сказав: В мене немає інформації, що щось зміниться з 01/01/25, крім несуттєво величини тарифу Поточна редакція податкового кодексу чітко пише, що ЗТ діє тільки для установок введених в експлуатацію до 31 грудня 2024 року. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 3 години тому, Vikctor сказав: Ну ви прям жжоте напалмом - звичайно малось на увазі заряджання акб від гріду чи автономний режим, але без сонця. Бо сонця в мене ще фізично немає й відповідно не можу почути інвертор на максимальному рівні шуму. Під час заряджання в батарею 2-х кВт він теж особливо не гріється. Режими можуть бути різними але за відчуттям він починає трохи вмикати кулери десь після тривалого навантаження кіловата в 4. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 1 годину тому, k-master сказав: А в інструкції до інвертора? Перевірю в понеділок, але оскільки і інвертор, і батарея від deye, то гадаю, інструкції для батареї повинно бути досить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 4 часа назад, yurriy сказал: ввечері сфоткаю як мені монтажник зробив. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 32 минуты назад, yurriy сказал: Спойлер Вже показуйте золотий унітаз ! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 2 минуты назад, 90BCO сказал: Вже показуйте золотий унітаз ! От чого нема, того нема! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 4 минуты назад, yurriy сказал: От чого нема, того нема! Монтажніка з Італії виписували ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 Только что, 90BCO сказал: Монтажніка з Італії виписували ? Та ні, місцевий полтавський хлопчина. Акуратний у роботі. Трохи засумував, коли я зажадав моножилу у монтаж, але все одно все зробив відповідально (я, зараза така, як він пішов, поліз гвинти на автоматах докручувати, а там все ок). Стаби я вже сам прикручував пізніше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 2 часа назад, shneider_vova сказал: Але я хочу 18 кВт під зелений тариф, якщо вже пішла така пісня Треба скромніше бути ! 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 1 минуту назад, yurriy сказал: Стаби я вже сам прикручував пізніше. А я подумав, що сам Іголкін до Вас приїзжав... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 (змінено) 3 минуты назад, 90BCO сказал: А я подумав, що сам Іголкін до Вас приїзжав... От з ким ким, а з Іголкіним з задоволенням погомонів би. У нас з ним багато спільного-професійного. Змінено 18 жовтня 2024 користувачем yurriy 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 Только что, yurriy сказал: От з ким ким, а з Іголкіним з задоволенням погомонів би. У нас з ним багато спільного-професійного. Пьёт ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 Только что, yurriy сказал: От з ким ким, а з Іголкіним з задоволенням погомонів би. У нас з ним багато спільного-професійного. Він зараз в твітторі Х гомонить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 1 минуту назад, Vikctor сказал: Він зараз в твітторі Х гомонить. З Бездомним, імовірно ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 1 минуту назад, 90BCO сказал: Пьёт ? Не знаю. Але він радіоінженер-розробник, як і я. 2 минуты назад, Vikctor сказал: Він зараз в твітторі Х гомонить. Навіть акаунта не маю і не хочу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 Только что, 90BCO сказал: З Бездомним, імовірно ? Не бачив там Безхатька. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 Только что, yurriy сказал: Навіть акаунта не маю і не хочу. Я не пропонував якщо що) Просто написав де постійно бачу Іголкіна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 18 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 4 хвилини тому, 90BCO сказав: Пьёт ? а хто не пьєт? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 18 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2024 20 хвилин тому, yurriy сказав: Та ні, місцевий полтавський хлопчина. Акуратний у роботі. Трохи засумував, коли я зажадав моножилу у монтаж, але все одно все зробив відповідально (я, зараза така, як він пішов, поліз гвинти на автоматах докручувати, а там все ок). Стаби я вже сам прикручував пізніше. Не треба їх докручувати. Якось взяв я шуруповерт, виставив на ньому як написано у хагера в паспорті автомату - коли після цього рукою крутиш таке враження що не затягнуто. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз