Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, Vikctor сказав:

Це за допомогою додаткових пристроїв, а малось на увазі простим налаштуванням в меню.

Можна це обмеження один раз виставити і воно буде діяти постійно. Тобто можна через меню обмежити макс. потужність котла незалежно від того, чи працює він на опалення чи бойлер.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, volomoto сказав:

Можна це обмеження один раз виставити і воно буде діяти постійно. Тобто можна через меню обмежити макс. потужність котла незалежно від того, чи працює він на опалення чи бойлер.

Ага, типу замкнути контакти реле розвантаження і так залишити? Хитро, хитро..

Посилання на коментар

6 минут назад, volomoto сказал:

В сенсі все виключно програмно? Якщо так, то навчить як, або можливо раніше десь описували?

Посилання на коментар

35 хвилин тому, razzil сказав:

Ага, типу замкнути контакти реле розвантаження і так залишити? Хитро, хитро..

Не треба нічого замикати, бо розвантаження працює через NО контакти: розмікнуто – є обмеження, замкнуто – без обмежень.

31 хвилину тому, Vikctor сказав:

В сенсі все виключно програмно? Якщо так, то навчить як, або можливо раніше десь описували?

Отут обговорювалось - 

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 час назад, volomoto сказал:

Отут обговорювалось - 

Почекайте, у вас простим налаштуванням нічого не вийшло обмежити.

В 06.06.2023 в 17:57, volomoto сказал:

Поки нема зеленого тарифу, то вирішив я поекспериментувати із скиданням енергії сонця в бойлер шляхом обмеженя потужності через контакт реле розвантаження.

Параметр d.68 виставив в 4, тобто обмеженя по всіх фазах, а d.69 в 6, щоб на ТЕНи залишилось 3 кВт (повна потужність 9 кВт). Так от при замиканні контакту реле розвантаження котел знижує потужність до 3 кВт, але через 10 секунд повертає її назад до 9 кВт. Якщо розімкнути і замкнути контакт, то ситуація повторюється.

Є в когось ідеї чому так відбувається?

Ви там пізніше якісь маніпуляції фізичні робили з додатковим обладнанням , щоб це побороти.

Посилання на коментар

2 часа назад, Vikctor сказал:

Доречі в мене нещодавно під час нагріву бойлера по однієї з фаз короткочасово знизилася напруга і вірогідно вимкнувся зубр відповідной фази чи реле всередині інвертору (в обох випадках нижній поріг 185В). Вірогідно бо це трапилось не за моїй ініциативи й тому я не відслідковував, а зміг лишень побачити на зубрах що на однієї фазі напруга біля 190В.В будь-якому разі відбулося те саме що й під час мого невдалого експерименту з вимкненням мережі під час нагріву бойлера. Але від останнього я вже захищений, бо встиг встановити реле затримки часу, а ось від вимкнення однієй фази як виявилося захисту не маю. Як і тоді інвертор та електрика в будинку вимкнулися  на 2-3 секунди, а потім все увімкнулося і хвилину-півтори інвертор висвітлював помилку та голосно сигналізував.

Трохи не второпав ). Напруга впала на мережевому вході, а інвертор замість перемкнутись на батарею, вимкнувся зовсім? Чи я невірно зрозумів?

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Vikctor сказав:

Ви там пізніше якісь маніпуляції фізичні робили з додатковим обладнанням , щоб це побороти.

Маніпуляції зовсім для іншого, а для обмеження потужності достатньо налаштувань в меню.

Посилання на коментар

17 минут назад, yurriy сказал:

Трохи не второпав ). Напруга впала на мережевому вході, а інвертор замість перемкнутись на батарею, вимкнувся зовсім? Чи я невірно зрозумів?

Скоріш за все він перемкнув на батарею, але батареї  дозволено discharge 150А, або трохи більше 7кВтг. Тоді як котел в режимі завантаження бойлера споживає майже 14кВтг. Я доречі тільки з появою інвертору deye дізнався що виробник котла трохи завищує всі свої показники. Тому інвертор пішов у помилку. Причому схоже що фазу вирубив саме інвертор а не зубр, бо як виявилося заводські налаштування інвертору трохи більш суворі ніж на моїх зубрах. На останніх я його поступово коригував враховуючи особливості мережі.

Спойлер

202710135_.png.927cafe45465efc7305037261c60e5ad.png

18 минут назад, volomoto сказал:

Маніпуляції зовсім для іншого, а для обмеження потужності достатньо налаштувань в меню.

Так ви ж написали, що через 10 сек. котел повертає максимальну потужність незважаючи на реле розвантаження.

Посилання на коментар

22 минуты назад, Vikctor сказал:

Так ви ж написали, що через 10 сек. котел повертає максимальну потужність незважаючи на реле розвантаження.

Почитайте там дальше, вче работает, грубо вам в котел не надо ничего добавлять и если вы сейчас настроите в инженерном меню реле разгрузки все у вас заработает

Но учитывая что вы подались на ЗТ проще котел вынести за инвертор

• Лайк 1
Посилання на коментар

25 минут назад, Vikctor сказал:

Скоріш за все він перемкнув на батарею, але батареї  дозволено discharge 150А, або трохи більше 7кВтг. Тоді як котел в режимі завантаження бойлера споживає майже 14кВтг

Саме це я і припустив. Що дозволена потужність відбору менша за навантаження. Тепер зрозумів, дякую.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Доброго дня! Ніяк не можу побороти Time of use (тримає батарею постійно на 100%), а хотілось би розряджати вдень і дозаряджати по нічному тарифу. 

Чи впливають якісь інші налаштування на це? Наприклад working mode. Зараз стоїть Zero export to load. Будинок живиться через load вихід

Змінено користувачем orange22
Посилання на коментар

7 хвилин тому, orange22 сказав:

Доброго дня! Ніяк не можу побороти Time of use (тримає батарею постійно на 100%), а хотілось би розряджати вдень і дозаряджати по нічному тарифу. 

Чи впливають якісь інші налаштування на це? Наприклад working mode. Зараз стоїть Zero export to load. Будинок живиться через load вихід

Фото в студію, здогадуюсь в чому проблема

Змінено користувачем beavis
Посилання на коментар

7 хвилин тому, orange22 сказав:

Зараз стоїть Zero export to load. Будинок живиться через load вихід

Ну так ви заборонили інвертору віддавати навантаження в load, куди йому розряджати батарею?

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, razzil сказав:

Ну так ви заборонили інвертору віддавати навантаження в load, куди йому розряджати батарею?

Нічо він не заборонив. Зверніться до інструкції, якщо не знаєте що означає цей пункт.

Думав проблема в часових проміжках в тайм оф юз, але з виду все ок....

Змінено користувачем beavis
Посилання на коментар

1 хвилину тому, beavis сказав:

Нічо він не заборонив.

Zero export to load встановлено. І підключений будинок до load. Інвертор не віддає навантаження в load. Батарея не розряджається. 
Чи я щось не розумію чи...

Посилання на коментар

16 хвилин тому, orange22 сказав:

тримає батарею постійно на 100%

А нагадайте який у Вас акум. Deye? Чи шось на JKBMS? якщо друге, то у них, здається, в налаштуваннях є галочка, яка дозволяє розряджати акум. Але це пальцем в небо.

Посилання на коментар

JKBMS discharge включений і працює. Ну і при відключенні мережі інвертор віддає заряд з акуму

• Лайк 1
Посилання на коментар

19 хвилин тому, orange22 сказав:

Будинок живиться через load вихід

проясніть, будинок підʼєднай до load входу, чи backup виходу інвертора?

Посилання на коментар

4 хвилини тому, orange22 сказав:

JKBMS discharge включений і працює. Ну і при відключенні мережі інвертор віддає заряд з акуму

Наступне вікно за тайм оф юз, гляньте чи всі дні тижня вибрані.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, orange22 сказав:

JKBMS discharge включений і працює.

Це перше включення батареї?
Який протокол вибраний?

Посилання на коментар

1 минуту назад, beavis сказал:

Наступне вікно за тайм оф юз, гляньте чи всі дні тижня вибрані.

вибрані

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 минут назад, volomoto сказал:

Це перше включення батареї?
Який протокол вибраний?

viber_image_2024-11-15_11-06-12-391.jpg

інвертор відсотки бачить, заряд іде такий який встановлено в бмс

включення батареї не перше

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...