Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, razzil сказав:

Це для Німеччини, щоб синхронізувати інвертор з лічильником. Нам не потрібне. Поки.

Є вирогідність, що збрехав і це modbus термінатор. Тре буде його препарувати для дослідження щоб точно визначити.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20 хвилин тому, razzil сказав:

Є вирогідність, що збрехав і це modbus термінатор. Тре буде його препарувати для дослідження щоб точно визначити.

Не збрехав.

Посилання на коментар

21 час назад, razzil сказал:

дякую.

Посилання на коментар

здається зрозумів чому дея невпопад заряджала. трохи путає час при переході доби. перший інтервал був 0-4, поставив 23.50-4 стало краще

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, newbee2020 сказал:

здається зрозумів чому дея невпопад заряджала. трохи путає час при переході доби. перший інтервал був 0-4, поставив 23.50-4 стало краще

Тобто ви не читач а виключно дописувач.) Декілька сторінок тому хтось писав, що перехід через 00.00 коректно працює лишень, якщо він запрограмований в останньому нижньому віконці time of use.

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, razzil сказал:

Моє налаштування. Працює як годинник😆

у вас заряд по идее работает, только с 12 до 7 ?

с 23 до 12 не заряжает же ?

Посилання на коментар

15 хвилин тому, mib сказав:

у вас заряд по идее работает, только с 12 до 7 ?

с 23 до 12 не заряжает же ?

Саме так.

Посилання на коментар

5 часов назад, razzil сказал:

Саме так.

Ясно :-) Но как по мне то все галочки не помешали бы, разве что если в 23 не хотите сеть напрягать, но дневные я бы поставил на случай если ээ пропадет то зарядит хотя бы до вашей уставки

Посилання на коментар

6 годин тому, mib сказав:

Ясно :-) Но как по мне то все галочки не помешали бы, разве что если в 23 не хотите сеть напрягать, но дневные я бы поставил на случай если ээ пропадет то зарядит хотя бы до вашей уставки

Це у мене оптимістичний сценарій. До того ж, з моменту як фото було зроблено, зменшив нічний заряд до 75%, розряд до 25. В найгіршому випадку, коли генерації майже немає, цього вистачає на день. Ще треба автоматизувати періодичний заряд до 100%, якщо він не відбувався впродовж якогось часу.

Також, схоже що інвертор працює без проблем, то логеру заборонив вихід в інтернет. Нема бажання знову отримати оновлення з перезавантаженням коли не просив.

• Лайк 2
Посилання на коментар

8 часов назад, mib сказал:

Так це якщо прагнеш завжди мати заряджені акб. Мені наприклад це не потрібно наразі й тому теж галочка тільки в нічний час.

Посилання на коментар

2 часа назад, razzil сказал:

Також, схоже що інвертор працює без проблем, то логеру заборонив вихід в інтернет. Нема бажання знову отримати оновлення з перезавантаженням коли не просив.

а як це зробити?

Посилання на коментар

46 хвилин тому, newbee2020 сказав:

а як це зробити?

Налаштування роутера. Думаю у всіх сучасних є така функція.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Vikctor сказал:

Так це якщо прагнеш завжди мати заряджені акб. Мені наприклад це не потрібно наразі й тому теж галочка тільки в нічний час.

Не совсем так, заряд не будет до тех пор пока батарея не станет ниже 40% а стать она может ниже только в том случае если ээ не будет, и если вас к примеру нет дома и ээ появится то акб зарядится хотя бы до 40%

Галочка не говорит про 100% она конкретно про те проценты что указаны

• Лайк 2
Посилання на коментар

15 минут назад, mib сказал:

Не совсем так, заряд не будет до тех пор пока батарея не станет ниже 40% а стать она может ниже только в том случае если ээ не будет, и если вас к примеру нет дома и ээ появится то акб зарядится хотя бы до 40%

Галочка не говорит про 100% она конкретно про те проценты что указаны

Це зрозуміло, але мені наразі не потрібно заряджати акб вдень навіть до 40%, бо в цьому місяці вирішив досягти нульового споживання мережі вдень.

• Лайк 2
Посилання на коментар

28 минут назад, Vikctor сказал:

Це зрозуміло, але мені наразі не потрібно заряджати акб вдень навіть до 40%, бо в цьому місяці вирішив досягти нульового споживання мережі вдень.

Смелый вы человек :-)

Я разряжаю.до 30% точнее разрешено разряжать до 30

И галочка стоит, ведь свет может пропасть не только днем но и ночью, а появиться днем, так хоть до 30 зарядит

Нулевого по идее в любом случае не получится у меня днем берет 10 ватт из сети, и котел еще 6

• Лайк 2
Посилання на коментар

@volomotoвітаю! Чи нема у вас такого, що комірка чи дві відрізняються від інших в збірці суттєво? Наприклад два дні батарея заряджалася максимум до 75%, потім розряд до 25 і заряд до 100. 15 комірок мають 3.46, а одна 3.85. За кілька годин балансир вирівнює. До цього півроку жив із збіркою 8s і комірки поводили себе синхронно.

Посилання на коментар

21 хвилину тому, razzil сказав:

Чи нема у вас такого, що комірка чи дві відрізняються від інших в збірці суттєво? Наприклад два дні батарея заряджалася максимум до 75%, потім розряд до 25 і заряд до 100. 15 комірок мають 3.46, а одна 3.85. За кілька годин балансир вирівнює. До цього півроку жив із збіркою 8s і комірки поводили себе синхронно.

Таке може бути, правда до 3.85 не мало б доходити, бо БМС має відключати на 3.65.

В першу чергу треба дивитись на якість контакту проблемної комірки як по силовій частині, так і балансирного дроту. Якщо з контактами все добре, тоді можна підозрювати саму комірку.

При якому струмі заряду це спостерігається?

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, volomoto сказав:

Таке може бути, правда до 3.85 не мало б доходити, бо БМС має відключати на 3.65.

В першу чергу треба дивитись на якість контакту проблемної комірки як по силовій частині, так і балансирного дроту. Якщо з контактами все добре, тоді можна підозрювати саму комірку.

При якому струмі заряду це спостерігається?

Не 3.85 а 3.38. Струм заряду 100А на дві збірки 16s, що не є великим для такої конфігурації.

Дякую, перевірю контакти.

Змінено користувачем razzil
Посилання на коментар

6 хвилин тому, razzil сказав:

Не 3.85 а 3.38.

Якщо одна відстає, то це ще більше показує, що на її перемичках більший спад напруги, ніж на інших, тому комірка недозаряджається.

• Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, mib сказал:

Смелый вы человек :-)

Я разряжаю.до 30% точнее разрешено разряжать до 30

И галочка стоит, ведь свет может пропасть не только днем но и ночью, а появиться днем, так хоть до 30 зарядит

Нулевого по идее в любом случае не получится у меня днем берет 10 ватт из сети, и котел еще 6

Теоретично може бути все що завгодно, але я вже і не пам'ятаю коли вночі світло вимикали. Вдень було якось протягом тижня здається в грудні після черговий ракетной атаки русні. Якщо заряджаю вночі до 100%, то в будній  день рівень заряду не знизиться менше 50%. У вихідні споживання природньо зростає. Вчора наприклад акб досягнув мінімального запрограмованого  рівня 21% в 22.50. Так що я 10 хвилин був заживлений від мережі.:) Це перший раз в січні, коли трохи не вистачило заряду, бо вчора був дощ і згенерувало лишень 1,6кВтг. Якщо завтра сонце, то вночі заряджаю до 70%. Це щоб зайву генерацію в мережу не віддавати.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

6 минут назад, Vikctor сказал:

Теоретично може бути все що завгодно, але я вже і не пам'ятаю коли вночі світло вимикали. Вдень було якось протягом тижня здається в грудні після черговий ракетной атаки русні. Якщо заряджаю вночі до 100%, то в будній  день рівень заряду не знизиться менше 50%. У вихідні споживання природньо зростає. Вчора наприклад акб досягнув мінімального запрограмованого  рівня 21% в 22.50. Так що я 10 хвилин був заживлений від мережі.:) Це перший раз в січні, коли трохи не вистачило заряду, бо вчора був дощ і згенерувало лишень 1,6кВтг. Якщо завтра сонце, то вночі заряджаю до 70%. Це щоб зайву генерацію в мережу не віддавати.

у нас с вами явно разные ритмы, мы всегда дома плюс еще кондиционеры работают на отопление, но в 90% случаев хватает, если бойлерам добрев не нужен в дневное время

Посилання на коментар

9 минут назад, mib сказал:

у нас с вами явно разные ритмы, мы всегда дома плюс еще кондиционеры работают на отопление, но в 90% случаев хватает, если бойлерам добрев не нужен в дневное время

Наша присутність або відсутність вдома взимку не впливає на споживання суттєво. У вихідні просто дружина готує, а в будні майже ні. А так як йдеться про електричні плитку/духовку, то відповідно і споживання зростає. Кондиціонер я хоч і обрав "арктичний", але навіть не знаю як він на опалення вмикається. В бойлер я іноді скидую зайве сонце, але це не тому що нам не вистачає теплой води, бо він не потребує догріву вдень. Хіба що дружина  вирішить прийняти ванну. Але це відбувається може раз на місяць. Власний досвід проживання в будинку свідчить, що ванна для нас марна річ.

Посилання на коментар

3 минуты назад, Vikctor сказал:

Наша присутність або відсутність вдома взимку не впливає на споживання суттєво. У вихідні просто дружина готує, а в будні майже ні. А так як йдеться про електричні плитку/духовку, то відповідно і споживання зростає. Кондиціонер я хоч і обрав "арктичний", але навіть не знаю як він на опалення вмикається. В бойлер я іноді скидую зайве сонце, але це не тому що нам не вистачає теплой води, бо він не потребує догріву вдень. Хіба що дружина  вирішить прийняти ванну. Але це відбувається може раз на місяць. Власний досвід проживання в будинку свідчить, що ванна для нас марна річ.

говорю же у всех все по разному, у нас малая каждый день ванную и я могу пару раз в неделю, а жена наоборот не любит, и учитывая что мы всегда дома то готовка каждый день ну первое второе и компот :-)

Посилання на коментар

Что то вот панели все дешевеют и дешевеют, и вроде мозгом понимаю что скорее всего оно мне не надо, но а вдруг? и хочется понимать можно или нельзя

На сейчас имеется:

Ввод документально 16 кВт по факту автомат 32, оформлен ЗТ

Дея 3 фазы 12 кВт

27 панелей TWsolar 430w 39.15v\33.26v 13,67A\12,93A  подключены на 2 стринга 13+14 панелей 30 градусов 190 азимут

Собственно если я одну панель оставлю просто для красоты :-) и сделаю 13+13 на сдвоенный стринг

И еще на восточный скат 25 градусов 100 азимут поставлю 12 панелей

можно ли ? и есть ли в этом экономический смысл ?

По математике в теории получается следующее 5,16 кВт панелей и 5 лет еще будет ЗТ в теории в год они дадут 5160 кВт*ч и за 5 лет дадут 25800 кВт*ч если по 5,15 грн это 132870 грн или грубо 3000$ поесть по деньгам если правильно считаю вроде как выгодно, в худшем случае останусь при своих деньгах и с панелями

Что скажут более опытные товарищи ? или Дея устанет работать на максимуме и на востоке я не получу мегаватт с киловатта панелей в год ?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...