beavis Опубліковано: 16 квітня Поділитись Опубліковано: 16 квітня (змінено) 2 години тому, k-master сказав: На інверторі є наліпка де все написано, раджу там прочитати, а не на форумі питати. Дякую за "пораду", але там ні слова про макс потужність при використанні ОДНОГО мппт. Тож написано там не все. Якби інформація, яку питаю, була написана хоч десь в доках або "наліпках" - не питав би, повірте. Чи може Ви будете стверджувати про те, що там написано 3250 вт на кожне поле без ЗТ і є відповідь на питання? То може тоді мені частину вже існуючого поля просто викинути? Я поки почекаю відповіді на питання на форумі, можна? Змінено 16 квітня користувачем beavis Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 16 квітня Поділитись Опубліковано: 16 квітня 27 хвилин тому, beavis сказав: Дякую за "пораду", але там ні слова про макс потужність при використанні ОДНОГО мппт. Тож написано там не все. Якби інформація, яку питаю, була написана хоч десь в доках або "наліпках" - не питав би, повірте. Чи може Ви будете стверджувати про те, що там написано 3250 вт на кожне поле без ЗТ і є відповідь на питання? То може тоді мені частину вже існуючого поля просто викинути? Я поки почекаю відповіді на питання на форумі, можна? та можна почекати, але там написано макс струм на мптт. І більше він не буде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 16 квітня Поділитись Опубліковано: 16 квітня 5 хвилин тому, k-master сказав: та можна почекати, але там написано макс струм на мптт. І більше він не буде. Так, 13А. А ще напруга 450В. Але навряд це дозволить мені витягти майже 6 квт з одного мппт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня 23 години тому, beavis сказав: А де Ви це знаходите? З різних місць потрохи. 23 години тому, beavis сказав: Які цифри для 6ки? Тут трохи складно, бо інфа конфліктуюча для цих інверторів, а сам я не маю можливості протестувати. Але практично отримати більше 5 кВт і так не вийде, бо впретесь в обмеження напруги чи струму, тому ніхто не бачив більше 4.5 кВт з одного трекера в реальних умовах. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня В 16.04.2025 в 13:20, beavis сказал: А де Ви це знаходите? Які цифри для 6ки? В самом-самом низу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 17 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 17 квітня шо, ще новіше покоління? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня 1 година тому, volomoto сказав: Тут трохи складно, бо інфа конфліктуюча для цих інверторів, а сам я не маю можливості протестувати. Але практично отримати більше 5 кВт і так не вийде, бо впретесь в обмеження напруги чи струму, тому ніхто не бачив більше 4.5 кВт з одного трекера в реальних умовах. Китайці відповіли так: "According to datasheet, one PV max 425V*13A=5525w." 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня (змінено) 31 хвилину тому, beavis сказав: Китайці відповіли так: "According to datasheet, one PV max 425V*13A=5525w." Ага, я вже повірив. Тоді в мене мало б бути 650х13=8450 Вт на PV2, а реально є тільки 5000 Вт. Китайців треба добре помучити, щоб вони передали питання технічному відділу і на нього відповів власне якийсь інженер. Змінено 17 квітня користувачем volomoto 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня 39 хвилин тому, yur43 сказав: шо, ще новіше покоління? Це ще минулорічні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня 37 хвилин тому, volomoto сказав: а реально є тільки 5000 Вт все що вище - обрізає? чи падає в помилку при перевищенні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2 години тому, beavis сказав: все що вище - обрізає? чи падає в помилку при перевищенні? Просто обрізає 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня А хто підкаже, як активувати СТ у меню Дея, якщо підключення ось таке (скрін із Ютуба) ? : П.С.: зелений тариф є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 17 хвилин тому, 90BCO сказав: А хто підкаже, як активувати СТ у меню Дея, якщо підключення ось таке (скрін із Ютуба) ? : П.С.: зелений тариф є. Zero export to CT 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 49 минут назад, МакДо сказал: Zero export to CT ...плюс галочку "продаж", вірно ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 22 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 22 квітня 1 годину тому, 90BCO сказав: А хто підкаже, як активувати СТ у меню Дея, якщо підключення ось таке (скрін із Ютуба) ? : П.С.: зелений тариф є. при наявності ЗТ сенс в СТ відсутній 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 5 хвилин тому, yur43 сказав: при наявності ЗТ сенс в СТ відсутній Чому? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 22 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 22 квітня 3 хвилини тому, beavis сказав: Чому? бо в межах календарного місяця власник має нетмітерінг (взаємозалік по кВт.год), і не має потреби сортувати "свою" чи державну енергію. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 21 хвилину тому, yur43 сказав: бо в межах календарного місяця власник має нетмітерінг (взаємозалік по кВт.год), і не має потреби сортувати "свою" чи державну енергію. Хз, чисто для підрахунку юзати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 41 минуту назад, beavis сказал: Хз, чисто для підрахунку юзати Инвертор же и без ст считает, сколько зашло/вышло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 44 минуты назад, beavis сказал: Хз, чисто для підрахунку юзати 3 минуты назад, mib сказал: Инвертор же и без ст считает, сколько зашло/вышло 1 час назад, yur43 сказал: при наявності ЗТ сенс в СТ відсутній Це все зрозуміло. Це мій сусід хоче у застосунку бачити, чи котел увімкнено, чи ні 🤷♂️ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 7 хвилин тому, mib сказав: Инвертор же и без ст считает, сколько зашло/вышло ну то рахувати скільки вийшло на продаж, а скільки на споживачів, наприклад. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 13 хвилин тому, 90BCO сказав: Це мій сусід хоче у застосунку бачити, чи котел увімкнено, чи ні 🤷♂️ Тоді так як вище сказали, але вра***те, що інвертор буде спочатку заряджати акумулятор, а тоді вже експортувати. Щоб такого не було, то треба використовувати режим Selling first, але тоді інвертор не буде бачити навантаження, яке підключене на стороні Grid. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 31 минуту назад, beavis сказал: ну то рахувати скільки вийшло на продаж, а скільки на споживачів, наприклад. Я наверно задачу не понял, я мониторю через хом ассистент У меня в панеле энергия Сколько отдали в сеть и сколько получили из сети И оно считает разницу в плюсе я или в минусе по балансу Но у меня весь дом подключен через инвертор, кроме котла И на котле стоит отделтный счетчик земи смарт он тоже учитывается в ХА В итоге я вижу и потребление котла в моменте и он тоже учитывается в панеле энергия 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня (змінено) 12 минут назад, mib сказал: Я наверно задачу не понял, я мониторю через хом ассистент У меня в панеле энергия Сколько отдали в сеть и сколько получили из сети И оно считает разницу в плюсе я или в минусе по балансу Но у меня весь дом подключен через инвертор, кроме котла И на котле стоит отделтный счетчик земи смарт он тоже учитывается в ХА В итоге я вижу и потребление котла в моменте и он тоже учитывается в панеле энергия Ну, тобто без окремого лічильника, побачити споживання котла в застосунку не вдасться, так ? Тобто, те навантаження, що підключено після ТС ? Змінено 22 квітня користувачем 90BCO Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 5 минут назад, 90BCO сказал: Ну, тобто без окремого лічильника, побачити споживання котла в застосунку не вдасться, так ? Тобто, те навантаження, що підключено після ТС ? Получается что да, инвертор видит только то что подключено на его выход, тоесть в моем случае все кроме котла который подключен до инвертора 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз