mib Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 26 минут назад, Leader9 сказал: Можно, конечно... Только коль есть свой АКБ чего не использовать всю систему... Все возможности. Пусть ночью это немного, но все же деньги кой какие... вы не поняли, там логика чуть другая то что я отдел в сеть и потом из нее взял ничем не отличается от того что я зарядил акб и ночью разрядил ну кроме роста циклов на акб, а если про деньги то их будет столько же, соотвественно зачем мучать акб когда солнца мало и его не хватает что бы свести баланс за месяц тогда я ночью заряжаю акб, днем разряжаю плюс солнце какое есть в итоге разница есть на цене ночной\дневной ну и по ЗТ они выработку считают пропорционально потреблению день\ночь 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 6 часов назад, mib сказал: @Vikctor а какое у вас напряжение флоат стоит на бмс? Яка конкретно назва параметру, який вас цікавить? В мене теж пригоди продовжуються. В неділю ввечірі вимикали світло на пару годин і акб розрядився вже трохи більше бажаного. Тому на наступний ранок змінив режим в налаштуваннях інвертору і зарядив акб до 84% (трохи запізно перемкнув назад на salling first.) Зрозуміло що акб одразу злив в мережу зайві 4%. Потім аж 3 дні чітко тримав 80%. Я вже подумав, що то глюк був раніше. Але потім за ніч розрядив одразу 5%. Тоді якраз автівка заряджалась, хоча гадки не маю як це пов'язано... Так що немає інших варіантів окрім як періодично перемикати режими й підзаряджати акб до бажаного значення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 4 часа назад, Leader9 сказал: Я так понимаю ночью от сети, а не с АКБ? Чего не использовать АКБ ночью? зачем просто хранить? Питання не до мене, але я теж не роблю як ви. Головне для мене - щоб температура комірок не перевищувала температуру повітря в приміщенні, де він встановлений. Наразі це біля 25,5 градусів, тобто близько до верху норми, а якщо постійно зливати/заливати, то температура легко підіймається до 28-29 градусів. В холодну пору року постійно юзаю нічний тариф задля мізерной економії, але здебільшого через цикавість і можливість таке робити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 4 часа назад, mib сказал: ну и по ЗТ они выработку считают пропорционально потреблению день\ночь Та ви що? Це новина для мене. Думав при перевищенні генерації над споживанням виплачують по сталій ціні. Зрозуміло що вартість проданой генерації у всіх різна в залежності від того як давно активований ЗТ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 12 минут назад, Vikctor сказал: Та ви що? Це новина для мене. Думав при перевищенні генерації над споживанням виплачують по сталій ціні. Зрозуміло що вартість проданой генерації у всіх різна в залежності від того як давно активований ЗТ. Речь про зиму была ну точнее про время когда выработка за месяц меньше чем потребление за этот же месяц, то выработку вычтут из потребления пропорционально часть из ночи, часть из дня 25 минут назад, Vikctor сказал: Яка конкретно назва параметру, який вас цікавить? Та проще сразу все У меня вот так 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 часов назад, mib сказал: Та проще сразу все У меня вот так 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз