Vikctor Опубліковано: учора в 20:48 Поділитись Опубліковано: учора в 20:48 43 минуты назад, k-master сказал: спосатку треба розробити графік відключень, затвердити на сімейній раді... Дитина вчиться, бо сьогодні канікули закінчуються. Дружина теж має плани активності на вечір. І тут я такий - потримайте моє пиво. Нащо? Мені не пече, бо система ж працює і так. Оберу зручний час і перезавантажу. Я до речі не дуже пам'ятаю як це робиться, бо робив лишень раз. Тому треба ще знайти десь опис процесу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: учора в 20:52 Поділитись Опубліковано: учора в 20:52 (змінено) 4 минуты назад, Vikctor сказал: Дитина вчиться, бо сьогодні канікули закінчуються. Дружина теж має плани активності на вечір. І тут я такий - потримайте моє пиво. Нащо? Мені не пече, бо система ж працює і так. Оберу зручний час і перезавантажу. Я до речі не дуже пам'ятаю як це робиться, бо робив лишень раз. Тому треба ще знайти десь опис процесу. Там пароль 9999 Подержите мое пиво Я аж свое крепче взял Змінено учора в 20:53 користувачем mib 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: учора в 20:55 Поділитись Опубліковано: учора в 20:55 1 минуту назад, mib сказал: Там пароль 9999 Щось я такого не пам'ятаю точно(. Це в базових налаштуваннях там де зазвичай вводиться 7777? І достатньо ввести 9999 і натиснути підтвердження щоб інвертор перезавантажився? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: учора в 21:31 Поділитись Опубліковано: учора в 21:31 34 минуты назад, Vikctor сказал: Щось я такого не пам'ятаю точно(. Це в базових налаштуваннях там де зазвичай вводиться 7777? І достатньо ввести 9999 і натиснути підтвердження щоб інвертор перезавантажився? Ой, вроде это сброс до заводских, хорошо что переспросили 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Відключити все крім батареї і потім кнопкою на корпусі вимкнути і увімкнути не буде достатньо для перезавантаження? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 час назад, razzil сказал: Відключити все крім батареї і потім кнопкою на корпусі вимкнути і увімкнути не буде достатньо для перезавантаження? Я і батарею відключав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 часа назад, razzil сказал: Відключити все крім батареї В сенсі користувачів? Не робив я такого точно минулого разу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 хвилини тому, Vikctor сказав: В сенсі користувачів? мав на увазі джерела живлення інвертора: сонце, грід. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз