Vikctor Опубліковано: В неділю в 20:48 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:48 43 минуты назад, k-master сказал: спосатку треба розробити графік відключень, затвердити на сімейній раді... Дитина вчиться, бо сьогодні канікули закінчуються. Дружина теж має плани активності на вечір. І тут я такий - потримайте моє пиво. Нащо? Мені не пече, бо система ж працює і так. Оберу зручний час і перезавантажу. Я до речі не дуже пам'ятаю як це робиться, бо робив лишень раз. Тому треба ще знайти десь опис процесу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В неділю в 20:52 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:52 (змінено) 4 минуты назад, Vikctor сказал: Дитина вчиться, бо сьогодні канікули закінчуються. Дружина теж має плани активності на вечір. І тут я такий - потримайте моє пиво. Нащо? Мені не пече, бо система ж працює і так. Оберу зручний час і перезавантажу. Я до речі не дуже пам'ятаю як це робиться, бо робив лишень раз. Тому треба ще знайти десь опис процесу. Там пароль 9999 Подержите мое пиво Я аж свое крепче взял Змінено В неділю в 20:53 користувачем mib 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В неділю в 20:55 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:55 1 минуту назад, mib сказал: Там пароль 9999 Щось я такого не пам'ятаю точно(. Це в базових налаштуваннях там де зазвичай вводиться 7777? І достатньо ввести 9999 і натиснути підтвердження щоб інвертор перезавантажився? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В неділю в 21:31 Поділитись Опубліковано: В неділю в 21:31 34 минуты назад, Vikctor сказал: Щось я такого не пам'ятаю точно(. Це в базових налаштуваннях там де зазвичай вводиться 7777? І достатньо ввести 9999 і натиснути підтвердження щоб інвертор перезавантажився? Ой, вроде это сброс до заводских, хорошо что переспросили 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: В понеділок в 11:59 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 11:59 Відключити все крім батареї і потім кнопкою на корпусі вимкнути і увімкнути не буде достатньо для перезавантаження? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: В понеділок в 13:05 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:05 1 час назад, razzil сказал: Відключити все крім батареї і потім кнопкою на корпусі вимкнути і увімкнути не буде достатньо для перезавантаження? Я і батарею відключав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В понеділок в 16:14 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 16:14 4 часа назад, razzil сказал: Відключити все крім батареї В сенсі користувачів? Не робив я такого точно минулого разу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: В понеділок в 16:20 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 16:20 4 хвилини тому, Vikctor сказав: В сенсі користувачів? мав на увазі джерела живлення інвертора: сонце, грід. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 15 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 15 годин тому посилили систему товариша, додавши до 6к гібрида 6к мережевий з відповідним полем. Навіть є лишня енергія для заряду типер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 11 годин тому, yur43 сказав: посилили систему товариша, додавши до 6к гібрида 6к мережевий з відповідним полем. Навіть є лишня енергія для заряду типер. А не думали над тим, щоб зимою перекидати всі панель на гібрид? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 27 хвилин тому, razzil сказав: А не думали над тим, щоб зимою перекидати всі панель на гібрид? Так вони всі й працюють в шістку. До березня за надлишки генерації можна не переживати, а при такому підключенні інвертор має контролювати обмеження по експорту в ЗТ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 39 хвилин тому, yur43 сказав: Так вони всі й працюють в шістку. До березня за надлишки генерації можна не переживати, а при такому підключенні інвертор має контролювати обмеження по експорту в ЗТ. Всеодно не зрозумів схему... Є два поля по 6кВт, правильно? Вони до гібрида під'єднані зараз? Чи одне до мережевого, а він до ген-порта, чи як? Бо в мене є ще місце на 10-12 панелей і думаю як їх краще було б подружити зі своєю 12кою. Влітку то ясно, що мережевий треба додавати. А от зимою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 32 хвилини тому, razzil сказав: Влітку то ясно, що мережевий треба додавати. А от зимою? Так нехай і взимку ті панелі будуть на мережевому, бо Дея розумна і буде генерацією мережевого заряджати акум, якщо треба. Звичайно, будуть трохи більші втрати на перетворення, але то таке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз