volomoto Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 години тому, Alvalk сказав: коли тільки підключив все (мережи не було) наступний день, вже батарея заряджена: зараз так: і менше 50 Вт зараз не буває А там де Дея + Фелісіті ось так (це максимум на малому навантаженні): Більше 30Вт споживання буває лише під час навантаження від 500 Вт і вище Ці дані настільки неточні, що б на них не опирався для якихось висновків. Якщо Хочете дійсно знати споживанні інвертора з режимі Zero Export, то ставте окремий точний лічильник на мережу та точний шунт на батарею. То все заводьте в даталогер і тоді вже аналізуйте дані. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, 90BCO сказал: Сливку Дениса не впізнати. Чорний від роботи 😨 Але ж і біцуху підкачав! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 часа назад, volomoto сказал: Ці дані настільки неточні, що б на них не опирався для якихось висновків. Якщо Хочете дійсно знати споживанні інвертора з режимі Zero Export, то ставте окремий точний лічильник на мережу та точний шунт на батарею. То все заводьте в даталогер і тоді вже аналізуйте дані. та це зрозуміло, що неточні, але ж не настільки. От зараз два інвертори, навантаження майже однакове, а споживання інвертора відрізняється майже в 2 рази, і це постійно, картина не змінюється. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 16 хвилин тому, Alvalk сказав: та це зрозуміло, що неточні, але ж не настільки. Плюс-мінус 50 Вт легко. Крім того, не все те, що інвертор передає на клауд, є правдою, тому тільки прямі заміри лічильником треба брати до уваги. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 години тому, МакДо сказав: Від українців вже кілька місяців у ютюбі є більш глибокі огляди працючих систем, де основним недоліком є відсутність ToU, що унеможливлює роботи з двозонним лічильником. Не зустрічав. В автономних інверторів (без підмішування) є одна вагома перевага - відсутня паразитна генерація в мережу. Адже звичайний лічильник (без ЗТ) реєструє викиди енергії гібридного інвертора (заборонений експорт) як споживання. І до невеликого власного споживання інвертора додається ще спонсорована в мережу енергія. Десь бачив дослідження, до власного споживання гібрида (0,5кВт.год за добу) лічильник додав ще 0,8 кВт.год, разом вийшло 1,3 кВт.год на добу. За місяць набіжить 39 кВт.год втрат тільки на інвертор, для квартири з невеликим споживанням це помітно. До того ж, при підмішуванні, гібрид привязаний до напруги мережі, а без - дає еталонну напругу яка не залежить від якості мережі. Через це автономні системи теж мають право на життя там де об'єми невеликі або відсутня перспектива ЗТ. .. ToU для ніч/день легко створюється розумним реле на вводі, яке підключає мережу на період нічного тарифу, або коли заряд батареї опускається нижче певної межі. Тоді інвертор переходить на роботу від мережі і заряд. Зранку реле відключило мережу - працюємо автономно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 година тому, yur43 сказав: Не зустрічав. Змінено 2 години тому користувачем МакДо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 49 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 1 годину тому, МакДо сказав: там сказали що є режим підмішування, тоді це мав би бути повноцінний гібрид, я вже заплутався Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому (змінено) 8 часов назад, 90BCO сказал: Ніколи не запізно зробити Factory Reset та почати з початку :)) жарти жартами... але я ж ще не награвся )). Спочатку відімкнув від інвертора мережу, потім вимкнув його і вимкнув батарею, потім увімкнув лише від мережі без батареї, трохи ще погрався - нічого не допомагало. Скинув таки на заводські налаштування. Спочатку злякався, що зламав ))), але потім взяв себе в руки, заставив заспокоїтись і все вийшло ))) Хоча не впевнений, що він перезавантажувався (тому що я трохи не все одразу зробив правильно, а поруч довго не стояв) Після скиду налаштував лише необхідний мінімум. Але цифри щось не дуже змінились. Не будучи впевненим, що після скиду було перезавантаження, вимкнув його і знов ввімкнув. І стало таки набагато краще: Ну не 20 Вт бере інвертор, але не більше 30 Не знаю, що це було, але стало набагато легше на душі... Ще треба заставити себе більше нічого не чіпати в налаштуваннях )) Змінено 27 хвилин тому користувачем Alvalk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому 12 хвилин тому, Alvalk сказав: жарти жартами... але я ж ще не награвся )). Спочатку відімкнув від інвертора мережу, потім вимкнув його і вимкнув батарею, потім увімкнув лише від мережі без батареї, трохи ще погрався - нічого не допомагало. Скинув таки на заводські налаштування. Спочатку злякався, що зламав ))), але потім взяв себе в руки, заставив заспокоїтись і все вийшло ))) Хоча не впевнений, що він перезавантажувався (тому що я трохи не все одразу зробив правильно, а поруч довго не стояв) Після скиду налаштував лише необхідний мінімум. Але цифри щось не дуже змінились. Не будучи впевненим, що після скиду було перезавантаження, вимкнув його і знов ввімкнув. І стало таки набагато краще: Ну не 20 Вт бере інвертор, але не більше 30 Не знаю, що це було, але стало набагато легше на душі... Ще треба заставити себе більше нічого не чіпати в налаштуваннях )) Хочітє прікол? майже 0 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому 9 минут назад, beavis сказал: Хочітє прікол? майже 0 прикол - це якщо воно так буде стабільно. А якщо це якісь разові показання (коли не всі дані ще оновилось), то у мене був навіть плюс. Тож не здивували. У мене кожні 5 хвилин оновлюються дані, і стабільно 28-31 Вт (а до того стабільно було 50-60Вт) Та й не тільки по графікам на компі, на самому інверторі дивився, там теж цифри змінились (і відповідають тому, що я показав) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому 1 хвилину тому, Alvalk сказав: прикол - це якщо воно так буде стабільно. А якщо це якісь разові показання (коли не всі дані ще оновилось), то у мене був навіть плюс. Тож не здивували. У мене кожні 5 хвилин оновлюються дані, і стабільно 28-31 Вт (а до того стабільно було 50-60Вт) Та й не тільки по графікам на компі, на самому інверторі дивився, там теж цифри змінились (і відповідають тому, що я показав) У мене кожну хвилину оновлюється. Але от Вам з першоджерела: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз