volomoto Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 години тому, yakimon сказав: Чи може хтось підсказати? Нема якоїсь різниці, бо функціонально вони однакові. Єдино що SG05LP1-EU-SM2-P має більший робочий струм трекерів, але я не дуже розумію, кому потрібно підключати паралельно на один трекер два стрінги із 16А кожен. Можливо комусь треба, але це дуже специфічна ситуація. Загалом краще брати SG01LP1-EU, бо в нього багато більший запас міцності, бо це найменша модель в лінійці 8-12 кВт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yakimon Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, shneider_vova сказал: тож беріть той, що зможете У нас вони дорогі. А якщо все одно брати з за кордону та чекати то є смисл зрозуміти що я за такі гроши беру. Можна не розбираючись випадково купити інвертор на 120 В 60 Гц. Жартую звісно але така моя думка. 52 минуты назад, volomoto сказал: Загалом краще брати SG01LP1-EU, бо в нього багато більший запас міцності Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 14.11.2025 в 17:41, Alvalk сказав: та це зрозуміло, що неточні, але ж не настільки. От зараз два інвертори, навантаження майже однакове, а споживання інвертора відрізняється майже в 2 рази, і це постійно, картина не змінюється. В мене є підозра що китайці особливо не переймались за точність вимірювань. От іноді в мене за даними моніторінга інвертер споживає -108 Вт, іноді -80. Наприклад при відсутності мережі він показує споживання з мережі 12 Вт. Я думаю що там одне одному заважає і купа завад тому показання можуть змінюватись в залежності він режиму роботи та навантаження. Просто коли міряємо споживання в кілька квт то 20 то фігня, коли міряємо споживання інвертора то 20 Вт то багато. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз