volomoto Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 3 години тому, yakimon сказав: Чи може хтось підсказати? Нема якоїсь різниці, бо функціонально вони однакові. Єдино що SG05LP1-EU-SM2-P має більший робочий струм трекерів, але я не дуже розумію, кому потрібно підключати паралельно на один трекер два стрінги із 16А кожен. Можливо комусь треба, але це дуже специфічна ситуація. Загалом краще брати SG01LP1-EU, бо в нього багато більший запас міцності, бо це найменша модель в лінійці 8-12 кВт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yakimon Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 час назад, shneider_vova сказал: тож беріть той, що зможете У нас вони дорогі. А якщо все одно брати з за кордону та чекати то є смисл зрозуміти що я за такі гроши беру. Можна не розбираючись випадково купити інвертор на 120 В 60 Гц. Жартую звісно але така моя думка. 52 минуты назад, volomoto сказал: Загалом краще брати SG01LP1-EU, бо в нього багато більший запас міцності Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 14.11.2025 в 17:41, Alvalk сказав: та це зрозуміло, що неточні, але ж не настільки. От зараз два інвертори, навантаження майже однакове, а споживання інвертора відрізняється майже в 2 рази, і це постійно, картина не змінюється. В мене є підозра що китайці особливо не переймались за точність вимірювань. От іноді в мене за даними моніторінга інвертер споживає -108 Вт, іноді -80. Наприклад при відсутності мережі він показує споживання з мережі 12 Вт. Я думаю що там одне одному заважає і купа завад тому показання можуть змінюватись в залежності він режиму роботи та навантаження. Просто коли міряємо споживання в кілька квт то 20 то фігня, коли міряємо споживання інвертора то 20 Вт то багато. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 29 минут назад, k-master сказал: Просто коли міряємо споживання в кілька квт то 20 то фігня, коли міряємо споживання інвертора то 20 Вт то багато. От скільки наразі споживає інвертор (АКБ заряджено) ? Змінено 4 години тому користувачем 90BCO Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 9 хвилин тому, 90BCO сказав: З цієї картинки це неможливо сказати, бо вона оновлюється раз в 5хв і має якісь усереднені значення. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 18 минут назад, 90BCO сказал: От скільки наразі споживає інвертор (АКБ заряджено) ? 140 ватт? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, DimaF сказал: 140 ватт? 5 минут назад, volomoto сказал: З цієї картинки це неможливо сказати, бо вона оновлюється раз в 5хв і має якісь усереднені значення. "Задача не имеет решений" (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 хвилин тому, 90BCO сказав: Задача не Можна ще підійти до екрану інвертора 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 минут назад, 90BCO сказал: "Задача не имеет решений" (С) Ну если судить по картинкам из приложухи для смартфона, то мой 12 квт, потребляет от 50 до 130 ватт. Причем максимальное - летом, с охлаждением. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 36 хвилин тому, 90BCO сказав: От скільки наразі споживає інвертор (АКБ заряджено) ? Я не знаю, бо я дивлюсь скільки споживає інвертер з modbus регістра самого інвертора. І все що менше 0 то споживання інвертора + заряд батареї. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 часов назад, shneider_vova сказал: думаю, нічим принциповим всі ці моделі не відрізняються, але ви чимось не тим займаєтеся - зараз ринок продавця, тож беріть той, що зможете. Певен, що 100% поставок батарей і інверторів розкуплені/заброньовані ще до виїзду з Китаю. Тож не час зараз перебирати харчами Що невже наразі все так як було в червні 2024? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 51 хвилину тому, Vikctor сказав: Що невже наразі все так як було в червні 2024? знову. я встановив biom 15-шку 3 тижні тому, чекав після авансу 3 тижня поставку. так ось ті батареї, що їхали моєму інсталятору через тиждень після цього (з передплатою) - не віддали, вони залишилися в києві і пішли на більш пріоритетні поставки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, shneider_vova сказав: я встановив biom 15-шку Доречі, 15шка теж вже з АВ йде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз