Телесистемы Опубліковано: 12 серпня Поділитись Опубліковано: 12 серпня (змінено) 3 минуты назад, volomoto сказал: А це MultiRS Solar в 3ф конфігурації? так однофазні об'єднані в 3ф але тільки з останньою прошивкою реагують на чергування фаз вибачаюсь за оффтоп( Змінено 12 серпня користувачем Телесистемы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 12 серпня Поділитись Опубліковано: 12 серпня 1 годину тому, Телесистемы сказав: так однофазні об'єднані в 3ф але тільки з останньою прошивкою реагують на чергування фаз вибачаюсь за оффтоп( А є трьохфазні споживачі що треба об'єднувати? Якщо нема то навіщо інвертору знати що він працює з кимось на різних фазах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 серпня Поділитись Опубліковано: 12 серпня Поставив приблуду, щось показує) Не зрозумів, чого малює віддачу на УПС, а не на будинок!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 12 серпня Поділитись Опубліковано: 12 серпня (змінено) 6 хвилин тому, DimaF сказав: Поставив приблуду, щось показує) Не зрозумів, чого малює віддачу на УПС, а не на будинок!? Якщо це про дею то в неї формально є бекап та лоад. Бекап це той вихід де є напруга завжди, а лоад то куди можна щось підключити та віддавати наприклад у режимі компенсації власного споживання коли є мережа. Мабуть тут лоад це те що підключено між мережею та інвертором. Змінено 12 серпня користувачем k-master 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 серпня Поділитись Опубліковано: 12 серпня Только что, k-master сказал: Якщо це про дею то в неї формально є бекап та лоад. Бекап це той вихід де є напруга завжди, а лоад то куди можна щось підключити та віддавати наприклад у режимі компенсації власного споживання коли є мережа. Зрозумів)👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 12 серпня Поділитись Опубліковано: 12 серпня 44 хвилини тому, DimaF сказав: Поставив приблуду, щось показує) Не зрозумів, чого малює віддачу на УПС, а не на будинок!? Я також задавався цим питанням, бо у деяких на ютюбі при офф грід навантаження малюється під будиночком, а у інших зʼявляється питання, чому у них навантаження зʼявляється окремо під UPS. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 12 серпня Поділитись Опубліковано: 12 серпня 1 час назад, DimaF сказал: Поставив приблуду, щось показує) Вибачаюсь, як називається додаток? 🙊 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 12 серпня Поділитись Опубліковано: 12 серпня (змінено) 2 години тому, k-master сказав: Якщо це про дею то в неї формально є бекап та лоад. Бекап це той вихід де є напруга завжди, а лоад то куди можна щось підключити та віддавати наприклад у режимі компенсації власного споживання коли є мережа. Мабуть тут лоад це те що підключено між мережею та інвертором. Уточню - Упс Лоад це те що підключено на інверторі на клеми Лоад. Змінено 12 серпня користувачем beavis Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 12 серпня Поділитись Опубліковано: 12 серпня 11 хвилин тому, 90BCO сказав: Вибачаюсь, як називається додаток? 🙊 Deye Cloud 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 серпня Поділитись Опубліковано: 13 серпня Пытаюсь разобраться пока с приложением, и пока в непонимании. Прошел почти месяц как я СЭС, и потребление электричества от сети упало пока на мизер👾 Ночью когда есть электрика инвертор юзает сеть и батарею в обще не трогает. Днем вроде нормально, но все равно сеть немного добирает. Это как то настраивается, кто знает!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 серпня Поділитись Опубліковано: 13 серпня 10 минут назад, DimaF сказал: ...Ночью когда есть электрика инвертор юзает сеть и батарею в обще не трогает. Это как то настраивается, кто знает!? Навіть я знаю, що це справа налаштувань. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 13 серпня Поділитись Опубліковано: 13 серпня 15 хвилин тому, DimaF сказав: Пытаюсь разобраться пока с приложением, и пока в непонимании. Прошел почти месяц как я СЭС, и потребление электричества от сети упало пока на мизер👾 Ночью когда есть электрика инвертор юзает сеть и батарею в обще не трогает. Днем вроде нормально, но все равно сеть немного добирает. Это как то настраивается, кто знает!? У вас же є мануал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 13 серпня Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2 хвилини тому, Vikctor сказав: Навіть я знаю, що це справа налаштувань. Бо ще місяць чекати на інвертор 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 серпня Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2 минуты назад, Vikctor сказал: Навіть я знаю, що це справа налаштувань. Чудово) Еще бы сказали куда рыть, где искать те настройки?)) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 серпня Поділитись Опубліковано: 13 серпня 1 минуту назад, МакДо сказал: У вас же є мануал? Не знаю, может где то в коробке лежит. Но в английском я не силен и боюсь не осилю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir_vro Опубліковано: 13 серпня Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2 хвилини тому, DimaF сказав: Не знаю, может где то в коробке лежит. Но в английском я не силен и боюсь не осилю. у вкладці Time of use треба прописати росклад (там 6 інтервалів) із допустимим відсотком розряду батареї. але то зручніше через веб додаток робити www.deyecloud.com/ 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 13 серпня Поділитись Опубліковано: 13 серпня 6 минут назад, DimaF сказал: Еще бы сказали куда рыть, где искать те настройки?)) Не, ну Вы уже напрягитесь, тут все на Вас рассчитывают! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 серпня Поділитись Опубліковано: 13 серпня 7 минут назад, vladimir_vro сказал: у вкладці Time of use треба прописати росклад (там 6 інтервалів) із допустимим відсотком розряду батареї. але то зручніше через веб додаток робити www.deyecloud.com/ Дякую, кажісь знайшов. Буду вдома, спробую погратись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 13 серпня Поділитись Опубліковано: 13 серпня (змінено) 16 минут назад, DimaF сказал: Но в английском я не силен и боюсь не осилю. Гуглопереводчик в Вашем смартфоне творит чудеса. Просто наведите камеру - и вы Марк Твен : Змінено 13 серпня користувачем 90BCO Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 серпня Поділитись Опубліковано: 13 серпня Только что, 90BCO сказал: Гуглопереводчик в Вашем смартфоне творит чудеса: Гуглопереводчик может таких чудес натворить.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 13 серпня Поділитись Опубліковано: 13 серпня 18 хвилин тому, DimaF сказав: Не знаю, может где то в коробке лежит. Но в английском я не силен и боюсь не осилю. На ютюбі купа російськомовних відео про налаштування інвертору. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 13 серпня Поділитись Опубліковано: 13 серпня 3 минуты назад, МакДо сказал: На ютюбі купа російськомовних відео про налаштування інвертору. ... а поговорить ?!🤗 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 серпня Поділитись Опубліковано: 13 серпня 3 минуты назад, МакДо сказал: На ютюбі купа російськомовних відео про налаштування інвертору. Та я и в україньску можу, це не є проблема) Тут вопрос в долгосроке и как дальше с электрикой будет. Ну и ночной тариф тоже учитывать надо. будем думать как сделать "болие лучше") Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 13 серпня Поділитись Опубліковано: 13 серпня 29 минут назад, МакДо сказал: Бо ще місяць чекати на інвертор 🤣 Вам простіше... А в мене ще кінь не валявся... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 13 серпня Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2 хвилини тому, 90BCO сказав: Вам простіше... А в мене ще кінь не валявся... Кіт вже знає, де тепле місце 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз