Dmode Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 1 годину тому, Дмитрий Григорчук сказав: Питання - це інвертор щось неправильно рахує чи акум проблемний? Який акум? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Григорчук Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 13 минут назад, Dmode сказал: Який акум? Якщо це і власне споживання інвертора, тоді чому він не рахує його до розрядки акумулятора? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) В мене теж є розбіжність від 20+% коли використання батареї мале, і до 6-10% коли використання більше. Інвертор LuxPower. Але у Вас процент в рази більший. Який це інвертор? Змінено 6 квітня користувачем Dmode Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 6 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 6 квітня 18 хвилин тому, Dmode сказав: В мене теж є розбіжність від 20+% коли використання батареї мале, і до 6-10% коли використання більше. коли в мене батарейка працювала без підключеної БМС, інвертор показував дуже велику розбіжність. Зараз - стабільно 10%. Мабуть в автора питання батарея в режимі кислоти, без підключення БМС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня Тільки що, yur43 сказав: Мабуть в автора питання батарея в режимі кислоти, без підключення БМС. В мене завжди було з бмс, і показник плаває. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В неділю в 16:34 Автор Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:34 (змінено) Сьогодні маю рекорд добовий 7,7 кВт.годин з кВт ФЕМ. 5 кВт інвертор LuxPower виробив 49.2 кВт.годин енергії з поля 6,4 кВт. Змінено В неділю в 17:15 користувачем yur43 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В неділю в 16:37 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:37 1 минуту назад, yur43 сказал: Сьогодні маю рекорд добовий 7,656 кВт.годин з кВт ФЕМ. 5 кВт інвертор LuxPower виробив 49 кВт.годин енергії з поля 6,4 кВт. Рано вы, у меня еще почти 1 кВт заходит, но сегодня тоже рекорд на сейчас 7,39 с одного квт панелей, общее 85,8 с 11,6 панелей Но будет скорее всего 86,5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В неділю в 19:55 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:55 yur43, mib, а у вас сьогодні теж прохолодно? Бо в нас на пару днів повернулася рання весна (знов може знищіти врожай вінограду як в минулому році) і вдень було максимум 14 градусів. Я вперше побачив таку велику міттеву генерацію в себе: 23,4А при максимумі для PV1 26А і максимумі для моїх стрінгів 27А - для мене неочикуванно багато. Нагадаю що в мене два однакових стрінга на північний схід та південний захід загальною потужністю 9,36кВт. День був не надто сонячним. В сенсі хмари постійно були і сонце періодично затуляли. І все одно сьогодні була рекордна генерація. Вийшло 5,82кВтг з 1кВт панелей. Згоден - на вашому фоні цифри не вражаючі, але враховуйте напрямок полів. І ще цікаво, що тиждень тому була рекордна до сьогодні генерація і тоді не було жодной хмаринки. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В неділю в 21:09 Поділитись Опубліковано: В неділю в 21:09 1 час назад, Vikctor сказал: yur43, mib, а у вас сьогодні теж прохолодно? Бо в нас на пару днів повернулася рання весна (знов може знищіти врожай вінограду як в минулому році) і вдень було максимум 14 градусів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз